Sayfa 284 / 896 İlkİlk ... 184234274282283284285286294334384784 ... SonSon
8,491 ile 8,520 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bekir yada İlhan biri bu sene ilk 11'de. Bilica'nın yedek olması daha iyi. En azından yedekte kaliteli stoperimiz var deriz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence gayet oynayabilir 11 ' De hatta çok da iyi oynayabilir , ayrıca hürriyet diye bir adam var keşke alsalar milli takım aday kadrosundaki çoğu oyuncudan daha iyi bence ama adı geçmiyor hiç , bir ara girmişti ersun yanal dönemi sanırım onun dışında yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

hazard için girişimlerimiz varmış. hatta kendisiyle anlaşmışız ama kulübüyle ufak pürüzler kalmış. lille sonraki satıştan yüzde 40 pay istiyormuş. lille başkanı çok uyanık çıktı

hazard gelirse şaşırmayın.

gelmezse de şayet üzülmem ben
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gökhan-Lugano-İlhan-Andre Santos

Bu dörtlü oynayacak diye tahmin ediyorum seneye. Yedekleri de Bilica, Bekir ve Önder. Sol bek için iyi bir yedek lazım.

Orta saha tam bir muamma. Seneye Emre orta sahanın göbeğinde kesin görev alacak, ama sağı solu nasıl olur, hiçbir tahmin yürütemiyorum şu an için. Aykut Hoca'nın aklında nasıl bir orta saha var, çok merak ediyorum. Defans dörtlüsü yukarıda benim saydığım gibi olacak, Aykut Hoca'nın kafasından bu geçiyor diye düşünüyorum.

Stoch solda, Özer sağda, Topuz göbekte, yabancı bir ön libero da Emre'nin yanında, forvette de Güiza oynayabilir.
    Alex'i bu sene kimse kadroda düşünmüyor sanırım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Alex'i bu sene kimse kadroda düşünmüyor sanırım.
    Alex'i maç başı periyotlarında rakibe baskı kurmak için oynatmayabilir Aykut Hoca, 4-3-3 ve 4-3-1-2 deneyeceğinden eminim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    ayrıca hürriyet diye bir adam var keşke alsalar

Hürriyet, Ankaragücü'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı sezon başı.

2 sene önce alınabilecek tek oyuncuydu Hürriyet. Ama bugün Manisa'lı Yiğit daha faydalı olur. Hürriyet bal yapmayan arı gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alex'i maç başı periyotlarında rakibe baskı kurmak için oynatmayabilir Aykut Hoca, 4-3-3 ve 4-3-1-2 deneyeceğinden eminim.
    Benimde aklımdan geçen dizilişler böyle bakalım n'olcak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Alex'i maç başı periyotlarında rakibe baskı kurmak için oynatmayabilir.

bana da bu tür bir plan mantıklı geldi. alex bildiğimiz gibi çabuk yorulan, yorulmamak için de enerjisini ekonomik kullanan futbolcu. takımı kimi yönden aksatıyor. aykut kocaman skor garanti olduğu anda -misal 50. dakikada- oyundan çıkarabilir alex'i. yahut oyun tıkandığı anlarda -60. dakikadan sonra- oyuna alabilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gökhan-Lugano-İlhan-Andre Santos

Bu dörtlü oynayacak diye tahmin ediyorum seneye. Yedekleri de Bilica, Bekir ve Önder. Sol bek için iyi bir yedek lazım.

Orta saha tam bir muamma. Seneye Emre orta sahanın göbeğinde kesin görev alacak, ama sağı solu nasıl olur, hiçbir tahmin yürütemiyorum şu an için. Aykut Hoca'nın aklında nasıl bir orta saha var, çok merak ediyorum. Defans dörtlüsü yukarıda benim saydığım gibi olacak, Aykut Hoca'nın kafasından bu geçiyor diye düşünüyorum.

Stoch solda, Özer sağda, Topuz göbekte, yabancı bir ön libero da Emre'nin yanında, forvette de Güiza oynayabilir.
    Bilica kesin yedek.Bekir ilk 11 başlayabilir, geçen sene oynadığı kısıtlı sayıda maçların tamamında çok başarılı oldu, hatta Bilica'dan çok daha iyiydi bence.Yine de pek izleyemedik, hakkında geleceği ile ilgili net fikirlerim yok.

Emre'nin yanına daha çift taraflı oynayan, çabuk, baskılı bir oyuncu daha alınmalı bence oynayacak bir önliberodan ayrı olarak.Cristian bu takıma kesinlikle doğru isim değil, bu tarz vasatüstü oyunculardan çok sıkıldım. Bir sezon daha idare edilebilir. Krasic+Hazard gelirse, zaten forvet alınacak bu belli bu takımın şampiyon olmaması imkansız.

İlhan Ankaraspor'da Giray ile beraber çok başarılı bir sezonun ardından ne kadar önemli oyuncular olduklarını gösterdiler zaten.İlhan'ın transfer olmasını beklerken Giray oldu, ikisi de o performansları ile Milli Takım'ı hakediyorlardı.İlhan kesinlikle rotasyonda çok başarılı olacak bence, Önder'i de katlar, Önder'in de gönderilmesi taraftarıyım.

İki beke yedek lazım, bekler çok üstdüzey ama yedekleri yok.Aykut Hoca Topuz'u bek de kullanır eğer transfer olmazsa.Malik Fathi Rusya'da sıkılmıştır, orada çok çabuk silindi, dönüşü çok kolay olabilir.Sağ bek için de alternatif kolay bulunur, Okan Alkan'ı altyapıdan takıma katılmasını bekliyorum, takıma adapte olabilirse bir oyuncu daha kazanırız.Okan Alkan Ümit Milli bir oyuncu, kolay vazgeçilmemeli.

Aykut Hoca'nın daha da transfer yapacağını düşünüyorum, bu yaz çok hareketli geçecek Fenerbahçe taraftarına

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

mehmet topuz'u zorla sağ bek yapmıştım fm'de. defender olmuştu. caner ismi geçiyor. bence sol açık için iyi, sol bek içi de kötü bir alternatif değil.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    bana da bu tür bir plan mantıklı geldi. alex bildiğimiz gibi çabuk yorulan, yorulmamak için de enerjisini ekonomik kullanan futbolcu. takımı kimi yönden aksatıyor. aykut kocaman skor garanti olduğu anda -misal 50. dakikada- oyundan çıkarabilir alex'i. yahut oyun tıkandığı anlarda -60. dakikadan sonra- oyuna alabilir.
    Daha doğrusu golü bulunca 40. dk gibi ya da ilk yarı sonu gibi oyuna alabilir diye düşünüyorum.

Takım golü bulunca rakip açılacağından ötürü Alex, öne çıkan rakip defans aralarına nokta ara paslar atabilir, öldürü darbe olabilir.Maçın başında golü bulup, biraz oyunu soğutup topa hakim olduktan sonra rakibi biraz yorunca değişiklikte Alex'in sırası gelir, ne de güzel olur bence.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    mehmet topuz'u zorla sağ bek yapmıştım fm'de. defender olmuştu. caner ismi geçiyor. bence sol açık için iyi, sol bek içi de kötü bir alternatif değil.
    Caner ismi sol bek için kabuslarıma girer, sol açık için ise çok güzel olur, Uğur'a da alternatif lazımdı.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Caner gelirse , kafanızda saç kalmaz
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yapmayın beyler vederson'dan her türlü daha iyidir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

fenerbahçe'li caner'in takımı için solbekte de çok iyi mücadele edeceğini düşünüyorum.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Belki sol bek oynadıgındandır ama Fenerbahçe'ye gelirse bile oynayacagı mevki bence kesinlikle orası olacaktır.

Tribünden izledigim kadar söyliyeyim , kendi yarı alanından o kadar uzun top atıyorki alakasız yerlere ,kademe anlayısı 0, yaptıgı ortalar intihar sebebi insan bir maçta 14 orta acıp isabet saglayamaz mı , ara sıra agresif oluyor sert top kapmalar istenmeyen yerden faul atıslarına sbeb olabilir , adam geçerken cok zorlanıo , top onda çalım atmaya kalkınca insanın yüregi agzına gelio.

İyi yönleri var mı var tabi , Sol açık oynadıgında bu dediklerimin tam tersi kendine güvenen bir yapısı oluyor , kafası rahat oynuyo sanki sert sutlar vsvs

Ama bu isim benim rüyalarıma girdi , o derece deli etti bizleri.Gittigine cok sevindik tuttugu takımı biliyorduk zaten ondan sevmezdik kendisini...

Ama Arda'nın ellerine saglık
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Daha doğrusu golü bulunca 40. dk gibi ya da ilk yarı sonu gibi oyuna alabilir diye düşünüyorum.

Takım golü bulunca rakip açılacağından ötürü Alex, öne çıkan rakip defans aralarına nokta ara paslar atabilir, öldürü darbe olabilir.Maçın başında golü bulup, biraz oyunu soğutup topa hakim olduktan sonra rakibi biraz yorunca değişiklikte Alex'in sırası gelir, ne de güzel olur bence.

ben ilk golü ya da golleri alex'le bulacağımızı varsaymıştım. genelde rahatladıktan sonra daha geriye yaslanarak oynar takımlar. valla parçala behçet taktiği olmuş söylediğin.

Nesil
    2006
    Yer
    11

F.Bahçe'de Dentinho defteri yeniden açıldı. Bu oyuncuyu gerek Aykut Kocaman'ın çok beğenmesi gerekse sambacının ka-ğıt üzerindeki müthiş özellikleri yönetimi heyecanlandırdı. Sarı-lacivertliler, Brezilya'nın Corinthians kulübüyle telefon trafiğini sıklaştırırken, bonservis pazarlığında sıcak saatler yaşanmaya başladı. F.Bahçe'nin 3 gün içinde transfere ivme kazandıracağı belirtildi.

ALEX İLE COŞAR

Corinthians'ın altyapısından yetişen Dentinho, 152 maça çıkıp 52 gol kaydetmişti. Hem orta sahada hem de forvette oynayabilen genç oyuncunun, Alex ile iyi bir ikili oluşturabileceği düşünülüyor. Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da görev yapan Dentinho'nun bu transfere sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Genç oyuncunun bu seneki transfer politikasına uygun olması da artı bir özellik.

3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü tutamayan sayın başkanınn, transferler G.Amerika'dan olmayacak sözünü tutmasını temenni ederim.Gündemdeki isimler Dzudszak-Hazard-Krasiç varken, lütfen bu iddia gerçek olmasın.Ve işin can sıkıcı tarafı hala Alex ile diyorlar yahu!

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Caner sol bekte benden bile kötü oynar. Sol açık olarak kullanılmalı gelirse.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lim10 View Post
    F.Bahçe'de Dentinho defteri yeniden açıldı. Bu oyuncuyu gerek Aykut Kocaman'ın çok beğenmesi gerekse sambacının ka-ğıt üzerindeki müthiş özellikleri yönetimi heyecanlandırdı. Sarı-lacivertliler, Brezilya'nın Corinthians kulübüyle telefon trafiğini sıklaştırırken, bonservis pazarlığında sıcak saatler yaşanmaya başladı. F.Bahçe'nin 3 gün içinde transfere ivme kazandıracağı belirtildi.

ALEX İLE COŞAR

Corinthians'ın altyapısından yetişen Dentinho, 152 maça çıkıp 52 gol kaydetmişti. Hem orta sahada hem de forvette oynayabilen genç oyuncunun, Alex ile iyi bir ikili oluşturabileceği düşünülüyor. Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da görev yapan Dentinho'nun bu transfere sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Genç oyuncunun bu seneki transfer politikasına uygun olması da artı bir özellik.

3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü tutamayan sayın başkanınn, transferler G.Amerika'dan olmayacak sözünü tutmasını temenni ederim.Gündemdeki isimler Dzudszak-Hazard-Krasiç varken, lütfen bu iddia gerçek olmasın.Ve işin can sıkıcı tarafı hala Alex ile diyorlar yahu!
    Bu sene Brezilya'dan kimse alınmaz, tamamen yalan haber.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Gökhan Gönül için de bu tarz göklere çıkarmalar yapılmıştı, o zaman da Sergio Ramos veya Dani Alves demedi kimse ona zaten, şimdi de kimse Puyol demiyor. Biraz objektif ve fanatizmden uzak yorum yazmanı tavsiye ederim.

Birtek G.Gonul cikti zaten, diger 1232131 transfer icin de goklere cikaranlar olmustu, ama cogu fos cikti. Birazcik mantigini kullanirsan zaten 27 yasinda birsey yapamamis, kimsenin dikkatini cekmemis bir oyuncunun hem fizigi olacak, topu oyuna cok iyi sokacak, hic agir olmayacak, ve ustelik Genclerbirligi gibi bir kulup bu adami bedavaya kaciracak? Senin aklin aliyor mu? Neyse, sen Ilhan Eker'in muhtesem oynayacagina ve gizli bir Puyol olduguna inaniyorsan inanmaya devam et o zaman.....

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Birtek G.Gonul cikti zaten, diger 1232131 transfer icin de goklere cikaranlar olmustu, ama cogu fos cikti. Birazcik mantigini kullanirsan zaten 27 yasinda birsey yapamamis, kimsenin dikkatini cekmemis bir oyuncunun hem fizigi olacak, topu oyuna cok iyi sokacak, hic agir olmayacak, ve ustelik Genclerbirligi gibi bir kulup bu adami bedavaya kaciracak? Senin aklin aliyor mu? Neyse, sen Ilhan Eker'in muhtesem oynayacagina ve gizli bir Puyol olduguna inaniyorsan inanmaya devam et o zaman.....
    Sen sadece FM göre konuşuyorsun maçlarını izle internetten filan gelip ona göre yorum yap derim.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Nasıl bir oyuncu olduğu hususunda KaPaLı'nın yorumlarını özellikle bekliyorum. (Kusura bakma kardeşim; senin ismini de bilmiyorum malesef... O kadar muhabbetimiz olduğu halde...)

Yok abi est. İsmail adımda önemli değil sitede o kadar insanın ismini akılda tutmak zor olabiliyo.

İlhan için rahatlıkla söyleyebilirim Bilica'dan daha iyi diye. İlhan'ın tek eksisi sertliğinin olmaması. Karşısında sert oynayan rakiplere karşı yapabildikleri sınırlı. Bilica'ya çarpan rakiplerin nasıl yere çakıldığını biliyoruz ama İlhan'da böyle birşey olmaz. Ama topu oyuna sokma, ilk müdahele konusunda çok iyi. Türk olması en büyük avantajı zaten. Ve oyundan asla kopmaması. Bilica maç içerisinde uyur, ortasahayı geçer gole gider. İlhan için takımın güvenliği daha ön plandadır. Tek benim için soru işareti; şu ana kadar hiç önde oynayan takımlarda oynamaması. Kaçırırsa yakalaması çok zor olur diye düşünüyorum.

Tam saha dergisine verdiği röportaj var. Ordanda çok şey anlayabilirsiniz..

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=3898

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Yok abi est. İsmail adımda önemli değil sitede o kadar insanın ismini akılda tutmak zor olabiliyo.

İlhan için rahatlıkla söyleyebilirim Bilica'dan daha iyi diye. İlhan'ın tek eksisi sertliğinin olmaması. Karşısında sert oynayan rakiplere karşı yapabildikleri sınırlı. Bilica'ya çarpan rakiplerin nasıl yere çakıldığını biliyoruz ama İlhan'da böyle birşey olmaz. Ama topu oyuna sokma, ilk müdahele konusunda çok iyi. Türk olması en büyük avantajı zaten. Ve oyundan asla kopmaması. Bilica maç içerisinde uyur, ortasahayı geçer gole gider. İlhan için takımın güvenliği daha ön plandadır. Tek benim için soru işareti; şu ana kadar hiç önde oynayan takımlarda oynamaması. Kaçırırsa yakalaması çok zor olur diye düşünüyorum.

Tam saha dergisine verdiği röportaj var. Ordanda çok şey anlayabilirsiniz..

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=3898
    zaten lugano'nun yanına alınaması gereken adam tipi oydu , o da alındı , inşallah bizi yanıltmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by HooijDonk07 View Post
    Sen sadece FM göre konuşuyorsun maçlarını izle internetten filan gelip ona göre yorum yap derim.

Sen nerden biliyorsun maclari izlemedigimi? Benimle ayni evde mi yasiyorsun?
    Ayrica tam tersine FM'ye gore konusmuyorum, FM'ye gore konussam Ilhan Eker icin cok iyi transfer, iyi oyuncu derdim zaten....

Yıllardır defansta sıkıntısını çektiğimiz konu buydu.Topu geriden oyuna iyi sokabilecek bir stoper gerekiyordu.Bakalım İlhan'ın yapabileceklerinden çok da umutlu değilim ama yanılırım inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Sen nerden biliyorsun maclari izlemedigimi? Benimle ayni evde mi yasiyorsun?
    Ayrica tam tersine FM'ye gore konusmuyorum, FM'ye gore konussam Ilhan Eker icin cok iyi transfer, iyi oyuncu derdim zaten....
    Sana cevap vermeyecektim ama söyleyeyim.

Sezon bittikten sonra Thomas Doll, İlhan Eker'i takımdan yollamasını söylemiş İlhan Cavcav'a. Cavcav'da onun altyapıdan yetişen bir oyuncu olduğunu. Herşeyden önce istikrarlı olduğunu söylemiş. Doll ısrar edince " sen buradan gidersin İlhan gitmez " deyip rest çekmiş. İlhan eğer anlaşmamış olsaydı, Gençlerbirliğinde çok ilginç şeyler olacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Resti cekti de niye uymadi madem Ilhan Cavcav, demek ki Ilhan o kadar da vazgecilmez degilmis? Ki Thomas Doll istemedigine gore arkadasin da belirli eksiklikleri de vardir demek ki.....
    Yanlis anlamayin, kotu oyuncu vs demiyorum, lafim sadece kendisine oyuncusu soruldugunda sisirip de sisiren insanlara. Ilhan Eker M.Diyadinin soyledigi oyuncu olsa su an FB'de olmazdi, Avrupa'da olurdu. Yoksa rotasyona girebilecek faydali bir stoper, ondan kusku elbette yok....

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Adam Fenerbahçe'yle anlaştı. Nasıl kontrat uzatsın Cavcav. Serdar'ın adı geçtiği anda bile herkes geyiğini yapıyodu. İlhan'ı aldı Fener hayatta satmaz artık Cavcav bu gazla diye. Gençlerbirliği taraftarları bile istemiyodu İlhan'ın gitmesini. World Class oyuncu demiyorum. Ama yararlı olacak bir oyuncu.

Öff neyse ne diye uğraşıyosam. Blocklist.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul-Ümraniye

Adama Fenerbahçe teklif yaparken Gençlerbirliğinde kalacak hali yok heralde
    20alex20...

Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
    Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...

Necip Fazıl Kısakurek

Mesaj Yetkileri