Bekir yada İlhan biri bu sene ilk 11'de. Bilica'nın yedek olması daha iyi. En azından yedekte kaliteli stoperimiz var deriz.
Bekir yada İlhan biri bu sene ilk 11'de. Bilica'nın yedek olması daha iyi. En azından yedekte kaliteli stoperimiz var deriz.
Bence gayet oynayabilir 11 ' De hatta çok da iyi oynayabilir , ayrıca hürriyet diye bir adam var keşke alsalar milli takım aday kadrosundaki çoğu oyuncudan daha iyi bence ama adı geçmiyor hiç , bir ara girmişti ersun yanal dönemi sanırım onun dışında yok...
hazard için girişimlerimiz varmış. hatta kendisiyle anlaşmışız ama kulübüyle ufak pürüzler kalmış. lille sonraki satıştan yüzde 40 pay istiyormuş. lille başkanı çok uyanık çıktı
hazard gelirse şaşırmayın.
gelmezse de şayet üzülmem ben![]()
(/s)
bana da bu tür bir plan mantıklı geldi. alex bildiğimiz gibi çabuk yorulan, yorulmamak için de enerjisini ekonomik kullanan futbolcu. takımı kimi yönden aksatıyor. aykut kocaman skor garanti olduğu anda -misal 50. dakikada- oyundan çıkarabilir alex'i. yahut oyun tıkandığı anlarda -60. dakikadan sonra- oyuna alabilir.
Bilica kesin yedek.Bekir ilk 11 başlayabilir, geçen sene oynadığı kısıtlı sayıda maçların tamamında çok başarılı oldu, hatta Bilica'dan çok daha iyiydi bence.Yine de pek izleyemedik, hakkında geleceği ile ilgili net fikirlerim yok.
Emre'nin yanına daha çift taraflı oynayan, çabuk, baskılı bir oyuncu daha alınmalı bence oynayacak bir önliberodan ayrı olarak.Cristian bu takıma kesinlikle doğru isim değil, bu tarz vasatüstü oyunculardan çok sıkıldım. Bir sezon daha idare edilebilir. Krasic+Hazard gelirse, zaten forvet alınacak bu belli bu takımın şampiyon olmaması imkansız.
İlhan Ankaraspor'da Giray ile beraber çok başarılı bir sezonun ardından ne kadar önemli oyuncular olduklarını gösterdiler zaten.İlhan'ın transfer olmasını beklerken Giray oldu, ikisi de o performansları ile Milli Takım'ı hakediyorlardı.İlhan kesinlikle rotasyonda çok başarılı olacak bence, Önder'i de katlar, Önder'in de gönderilmesi taraftarıyım.
İki beke yedek lazım, bekler çok üstdüzey ama yedekleri yok.Aykut Hoca Topuz'u bek de kullanır eğer transfer olmazsa.Malik Fathi Rusya'da sıkılmıştır, orada çok çabuk silindi, dönüşü çok kolay olabilir.Sağ bek için de alternatif kolay bulunur, Okan Alkan'ı altyapıdan takıma katılmasını bekliyorum, takıma adapte olabilirse bir oyuncu daha kazanırız.Okan Alkan Ümit Milli bir oyuncu, kolay vazgeçilmemeli.
Aykut Hoca'nın daha da transfer yapacağını düşünüyorum, bu yaz çok hareketli geçecek Fenerbahçe taraftarına![]()
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
mehmet topuz'u zorla sağ bek yapmıştım fm'de. defender olmuştu. caner ismi geçiyor. bence sol açık için iyi, sol bek içi de kötü bir alternatif değil.
Daha doğrusu golü bulunca 40. dk gibi ya da ilk yarı sonu gibi oyuna alabilir diye düşünüyorum.
Takım golü bulunca rakip açılacağından ötürü Alex, öne çıkan rakip defans aralarına nokta ara paslar atabilir, öldürü darbe olabilir.Maçın başında golü bulup, biraz oyunu soğutup topa hakim olduktan sonra rakibi biraz yorunca değişiklikte Alex'in sırası gelir, ne de güzel olur bence.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Caner gelirse , kafanızda saç kalmaz![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
yapmayın beyler vederson'dan her türlü daha iyidir.
fenerbahçe'li caner'in takımı için solbekte de çok iyi mücadele edeceğini düşünüyorum.
(/s)
Belki sol bek oynadıgındandır ama Fenerbahçe'ye gelirse bile oynayacagı mevki bence kesinlikle orası olacaktır.
Tribünden izledigim kadar söyliyeyim , kendi yarı alanından o kadar uzun top atıyorki alakasız yerlere ,kademe anlayısı 0, yaptıgı ortalar intihar sebebi insan bir maçta 14 orta acıp isabet saglayamaz mı , ara sıra agresif oluyor sert top kapmalar istenmeyen yerden faul atıslarına sbeb olabilir , adam geçerken cok zorlanıo , top onda çalım atmaya kalkınca insanın yüregi agzına gelio.
İyi yönleri var mı var tabi , Sol açık oynadıgında bu dediklerimin tam tersi kendine güvenen bir yapısı oluyor , kafası rahat oynuyo sanki sert sutlar vsvs
Ama bu isim benim rüyalarıma girdi , o derece deli etti bizleri.Gittigine cok sevindik tuttugu takımı biliyorduk zaten ondan sevmezdik kendisini...
Ama Arda'nın ellerine saglık![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
F.Bahçe'de Dentinho defteri yeniden açıldı. Bu oyuncuyu gerek Aykut Kocaman'ın çok beğenmesi gerekse sambacının ka-ğıt üzerindeki müthiş özellikleri yönetimi heyecanlandırdı. Sarı-lacivertliler, Brezilya'nın Corinthians kulübüyle telefon trafiğini sıklaştırırken, bonservis pazarlığında sıcak saatler yaşanmaya başladı. F.Bahçe'nin 3 gün içinde transfere ivme kazandıracağı belirtildi.
ALEX İLE COŞAR
Corinthians'ın altyapısından yetişen Dentinho, 152 maça çıkıp 52 gol kaydetmişti. Hem orta sahada hem de forvette oynayabilen genç oyuncunun, Alex ile iyi bir ikili oluşturabileceği düşünülüyor. Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da görev yapan Dentinho'nun bu transfere sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Genç oyuncunun bu seneki transfer politikasına uygun olması da artı bir özellik.
3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü tutamayan sayın başkanınn, transferler G.Amerika'dan olmayacak sözünü tutmasını temenni ederim.Gündemdeki isimler Dzudszak-Hazard-Krasiç varken, lütfen bu iddia gerçek olmasın.Ve işin can sıkıcı tarafı hala Alex ile diyorlar yahu!
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Caner sol bekte benden bile kötü oynar. Sol açık olarak kullanılmalı gelirse.
Birtek G.Gonul cikti zaten, diger 1232131 transfer icin de goklere cikaranlar olmustu, ama cogu fos cikti. Birazcik mantigini kullanirsan zaten 27 yasinda birsey yapamamis, kimsenin dikkatini cekmemis bir oyuncunun hem fizigi olacak, topu oyuna cok iyi sokacak, hic agir olmayacak, ve ustelik Genclerbirligi gibi bir kulup bu adami bedavaya kaciracak? Senin aklin aliyor mu? Neyse, sen Ilhan Eker'in muhtesem oynayacagina ve gizli bir Puyol olduguna inaniyorsan inanmaya devam et o zaman.....
Yok abi est. İsmail adımda önemli değil sitede o kadar insanın ismini akılda tutmak zor olabiliyo.
İlhan için rahatlıkla söyleyebilirim Bilica'dan daha iyi diye. İlhan'ın tek eksisi sertliğinin olmaması. Karşısında sert oynayan rakiplere karşı yapabildikleri sınırlı. Bilica'ya çarpan rakiplerin nasıl yere çakıldığını biliyoruz ama İlhan'da böyle birşey olmaz. Ama topu oyuna sokma, ilk müdahele konusunda çok iyi. Türk olması en büyük avantajı zaten. Ve oyundan asla kopmaması. Bilica maç içerisinde uyur, ortasahayı geçer gole gider. İlhan için takımın güvenliği daha ön plandadır. Tek benim için soru işareti; şu ana kadar hiç önde oynayan takımlarda oynamaması. Kaçırırsa yakalaması çok zor olur diye düşünüyorum.
Tam saha dergisine verdiği röportaj var. Ordanda çok şey anlayabilirsiniz..
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=3898
Yıllardır defansta sıkıntısını çektiğimiz konu buydu.Topu geriden oyuna iyi sokabilecek bir stoper gerekiyordu.Bakalım İlhan'ın yapabileceklerinden çok da umutlu değilim ama yanılırım inşallah.
Sana cevap vermeyecektim ama söyleyeyim.
Sezon bittikten sonra Thomas Doll, İlhan Eker'i takımdan yollamasını söylemiş İlhan Cavcav'a. Cavcav'da onun altyapıdan yetişen bir oyuncu olduğunu. Herşeyden önce istikrarlı olduğunu söylemiş. Doll ısrar edince " sen buradan gidersin İlhan gitmez " deyip rest çekmiş. İlhan eğer anlaşmamış olsaydı, Gençlerbirliğinde çok ilginç şeyler olacaktı.
Resti cekti de niye uymadi madem Ilhan Cavcav, demek ki Ilhan o kadar da vazgecilmez degilmis? Ki Thomas Doll istemedigine gore arkadasin da belirli eksiklikleri de vardir demek ki.....
Yanlis anlamayin, kotu oyuncu vs demiyorum, lafim sadece kendisine oyuncusu soruldugunda sisirip de sisiren insanlara. Ilhan Eker M.Diyadinin soyledigi oyuncu olsa su an FB'de olmazdi, Avrupa'da olurdu. Yoksa rotasyona girebilecek faydali bir stoper, ondan kusku elbette yok....
Adam Fenerbahçe'yle anlaştı. Nasıl kontrat uzatsın Cavcav. Serdar'ın adı geçtiği anda bile herkes geyiğini yapıyodu. İlhan'ı aldı Fener hayatta satmaz artık Cavcav bu gazla diye. Gençlerbirliği taraftarları bile istemiyodu İlhan'ın gitmesini. World Class oyuncu demiyorum. Ama yararlı olacak bir oyuncu.
Öff neyse ne diye uğraşıyosam. Blocklist.
Adama Fenerbahçe teklif yaparken Gençlerbirliğinde kalacak hali yok heralde![]()
20alex20...
Hayattan canlı ölüm, günahtan baskın rahmet;
Beyoğlu tepinirken ağlar Karacaahmet...
Necip Fazıl Kısakurek