ben kaçar biraz ders çalışim size iyi sohbetler..
ben kaçar biraz ders çalışim size iyi sohbetler..
Merhaba ...
seLamLar ya iyi bi uyku çektim oh rahatım işte bu ya![]()
Odun gibi oldum ha ama iyi ya uyumam bu gece![]()
Merhabalar.Akşam İtalyan keki yedim enfes bir şeydi
El Barto abimiz sağolsun![]()
Bu Hafta Sınav Haftası ve Ben Bugün PES 2009 Aldım Sizce Şimdi Hemen Oynamalımıyım yoksa haftayamı başlamalıyım ?![]()
Ben oLsam haftayı bitirirdim yatağın altına at![]()
Masanın Üstünde Sinsi Sinsi Bakıyor Bana Oyun Gel Beni Oyna Gel Beni Oyna Be A Legend Ol Diyor![]()
Ben ders çalışayım.Annem gelir birazdan eve![]()
Çoktan Become a legend modda kariyerime başlamıştım![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Aygün' e uyma adamın dedigine bak biraz oyna biraz oynadıgımız zaman çalışamıyoruz ya![]()
Git İnekle Bakalım Aygün![]()
Selamlar ..
Bende sınavların bitmesini bekliyorum hem pcyi yaptırcam hem pes alcam hem fm![]()
Hayatımda 2 saat ders çaLıştıgımı vaLLahi hatırLamıyorumEralp dinLeme sen onu 30 dk çaLış sora bas Legende
Nasılsınız arkadaşlar ?
tekrardan selamlar..
A.s Bu arada adın neydi ?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Ka4V2EvenFU[/YOUTUBE]
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oğuz, senin adın ne necisin kimlerdensin..![]()
Link nerde link?![]()
Şimdi sen nerde yaşıyorsun İstanbul mu Antep mi? o konu biraz karışık haftasonu için falan yazmışsın..
şu dünyada hiç birşeyden korkmam diyordum.gidip bir kızla konuşmaya korktumüstelik bugün yüzüne bile bakamadım.sanırım gidip konuşamayacağım.Emre abi nerdesin.yardım pls
![]()
Neden Korktun Bakalım Genç Adam Ne Olacak Dünyanın Sonu Değil Ya Artık Anaokulunda veya ilkokulda değilsin kızlar ve erkekler iki ayrı yaşam formu olarak kabul edilmiyor fark ettiysen.. Ya kızda senden hoşlanıyorsa ve oda senin gibi korkuyorsa konuş bence olmadıysada en azından konuştum ama birşey hissetmiyor dersin ayrıca eminimki eninde sonunda konuşucaksın.. ama ne kadar erken olursa senin için o kadar iyi olur
doğru söylüyorsunda olmuyor işteüniversitenin kapısından girene kadar kararlıydım.kesin gidecem diyordum ama onu görür görmez tüm düşünceler uçtu gitti