El Bartu Gelmiş Ve Gitmiş Sanırım![]()
El Bartu Gelmiş Ve Gitmiş Sanırım![]()
eralp sen o kadar konuşmuştun ya dün.hepsi boşa gittibugün olaylar üstüste geldi.maddeler halinde yazim
1-kızın en yakın arkadaşıyla çok büyük ve hakaret içerikli ağız kavga ettim.sonradan haksız olduğumu anladım
2-bilgisayar dersinde hoca çok konuşuyom diye kaldırdı senin adam olacağın yok bari yanındaki arkadaşlarını kurtaralım gel benim masamda otur dedi.orda sınıfa rezil oldum
3-yine ingilizce dersinde çok konuştum diye hoca dersten attı.bir rezillikte orda yaşadım.herkes konuşuyor ama hocalar beni görüyor nasıl iş bu ya
4-sonuç olarak bunlardan sonra kız geldi beni görmezden gelerek yanımdakine selam verdi ve geçti.yani iş burda bitti
ama üzülmüyorum.neden çünkü bugün fb nin maçı var![]()
El Barto abimiz buralarda ise msne gelebilir mi acaba
Bu arada hayfandoğan büyük şanssızlık olmuş seninki de.
Harbiden şanssızLık işte Doğan abi ya sana kız mı yok.![]()
Harakiri Yapmışsın yahu. Olsun moral bozmak yok karizmanı toparla git çocuktan özür dile. Sonra Uslu Çocuk Ol. Bu Arada biz bu herkes konuşuyor hoca beni görüyor lafını 5-6. sınıfta söylerdik yahu![]()
SeLamLar... Bu arada Hayfandogan Geçmiş olsun kötü bir gün yaşamıssın.
saolun arkadaşlar nşallah bu kötü günü fenerbahçenin galibiyetiyle düzelteceğiz.
edit: ama harbiden hoca sadece beni görüyorarkadaşlar arkada bana bir sürü laf attı ezik demirsporlu filan diye.bende dayanamadım döndüm onlara atim derken olan oldu.bilgisayar dersinide zaten dinlemiyorum.hocadan iyi biliyorum word excel i
orada tüm bizim grup fb sohbeti yapıyorduk yine aradan beni kaldırdı
El-Barto bu avatarınıza Giresunspor logosu ne zaman gelecek ?
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Emre abi Giresunspor'dan sonra GaziAntepspor'u unutma.![]()
selamlar kafe insanları..![]()
Selam Oğuz.Nasılsın Oğuz ?
Selam arkadaşlar..
İyi deniz sen anaıslsın.
ben maça kaçacam sonra konuşalım...
pff fenerde yeniliyorbugün gerçekten kötü bir gün
Sana Fener Maçındanda Hayır Yok Doğan Abi![]()
sorma ya ne oluyor bugün herşey üstüme üstüme geliyor.
Moralim çok bozuk ya.Yarın okulda benimle dalga geçene tekme,tokat dalıcam.![]()
Dün akşam 8de uyuyakalmışım(bayılmışım)![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selamlar..
2 günlük aradan sonra SELAMLAR
arkadaşlar hackerler 24 kasımda açık olan bilgisayarlara virüs göndermişler sizin haberiniz var mı??? ben o yüzden PCyi açmadım...
O zaman Selamın Aleyküm...
Ünili Erdem BEy mi![]()
Üniliyi anladıkda Bey ne oluyor.Ben sana yumurcak diyomuyum
![]()
![]()
Saygımızdan diyoruz Erdem Bey
![]()
OBAA Türk Dilinden kızın biri 95 almış ben 90. Şimdi Ispartada ki arkadaş söyledi...2. oldum
![]()
Neden 100 değil de 90 ?![]()
Üniversitede 100 alamazsın çünkü.![]()