Hani bugün açıklanıyordu transferler .Yarında açıklanmazsa işimiz kötü, artık üümidi kesiceğim yarın açıklanmazsa .
Hani bugün açıklanıyordu transferler .Yarında açıklanmazsa işimiz kötü, artık üümidi kesiceğim yarın açıklanmazsa .
Bir ara sabaha karşı açıklama fırtınası esiyordu, belki bu sabaha karşı açıklanır, bir umut![]()
Ben Elano'nun satılmasını bekliyorum sadece![]()
kaynak sağlam.. http://acetobalsamico.blogspot.com/2...eki-elano.html
Bülent Timurlenk..
scoutgs pino ve cana içinde hayırlı olsun yazmış ertesi gün cana,1 hafta sora pino gelmişti..Şimdide rosicky ve ledesma için hayırlı olsun yazıyor büyük ihtimal gelecekler herhalde?..
Elano gece 4.30'da açıklanmıştı galiba![]()
Ondan hücum bulduk geldiği ilk maç ileride oynatıldı 30 metreden astı. Rijkaard'sa onu Barça'da ilk başta Deco'ya yapmaya çalıştığı gibi geriden top çıkartmaya çalıştı ama birşeyi atladı Elano'nun yanında ayrıyeten bir de Ronaldinho yoktu. Elano geçen seneki en iyi oyuncularımızdan biriydi bana kalırsa kendine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirdi. Geride oynatıldığı için sadece skora çok etki edemedi.
Yaninda Mustafa Sarp ve Baris oynadi normal bence kötü oynamasi![]()
Orta sahaya transferler yapılırsa Elanoyu Brezılyada oynadığı gıbı sağ kanatta değerlendırmelıyız ..
salı yada en geç çarşamba birisini açıklamaları lazım artık..
Rosicky'nin menejeri Gs'den resmi bi tekLif aLmadıkLarını açıkLadı![]()
Alsalar dahi Rosicky de Arsenal'de kalmak istedğini bildirdi..
Daha önce Anderlecht'in Galatasaray ile görüştüğünü açıkladığı Jan Polak için bir açıklama da Milan Baros'un menacerinden geldi.
Polak transferi taraftarlardan tepki görünce Galatasaray yönetimi, Çek oyuncu ile ilgilenmediklerini açıklamıştı. Ancak Milan Baros'un yanı sıra Polak'ın da menacerliğini yapan Pavel Paska, Çek Cumhriyeti'nde yayın yapan Noviny gazetesine verdiği demecinde, "Galatasaray Polak ile anlaştı. Transfer bitti. Şu anda sadece imzaları bekliyoruz" ifadelerini kullandı. SS Lazio'dan Christian Ledesma ile görüşen ancak ücret konusunda sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın bunun üzerine Polak'a yöneldiği tahmin ediliyor.
29 yaşındaki Jan Polak, 2007 yılından bu yana formasını giydiği Anderlecht ile birer lig, kupa ve süper kupa şampiyonluğu yaşadı.
Goal.com
Yüzde 99 yalan haber..
Jiry Rosicky diye tanıtılan kişi Rosicky'nin menajeri değil. Pavel Paska Rosicky'nin menajeri. Hiç kimse bunu araştırmadığı için yapılan yalan yanlış bir haber herkesin dilinde. Elano satılmadan kimle görüşülmüş kimle görüşülmemiş anlayamayız. Ama Elano satılınca 2-3 gün içinde transferin biteceği aşikar.
%99 değil %1000 yalan haber. Ledesma'yla anlaştık.
Demek ki benim yanlışım varmış.Üzüldüm açıkçası Rosicky'yi çok beğenirdim..
Fossacimbom'dan alıntıdır. Pino'nun 3 hafta içinde dönebilecek olması sevindirici..Galatasaray'da transferi yılan hikayesine dönen Elano Blumer'in adı Ukrayna temsilcisi Karpaty Liviv ile oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi Play-off elemeleri için verilen listeye dahil edildi. 29 yaşındaki ortasaha oyuncusu hatırlanacağı üzere Dünya Kupası'nda çok iyi bir performans göstermiş ve 2 maçta 2 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı. Grupta oynanılan Fildişi Sahilleri karşılaşmasında Tiote'den aldığı darbe sonrasında kaval kemiğinde ödem oluşan Elano Blumer bir çok takımın radarına girmeyi başarmıştı. Kaval kemiğindeki ödemin 6 haftalık süre sonrasında tamamen geçmesi ve oyuncunun hafif antremanlara başlaması sonrasında adı UEFA'ya bildirildi. Elano'nun tam hazır olmaması nedeniyle gelecek hafta oynanacak olan Karpaty maçlarında forma giymesi beklenmiyor.
Hemen belirtelim bu durum sonrasında Elano'nun transferinin yada herhangi bir transferin iptal olduğu falan yok. Ayrıca Pino'nun sakatlığıda beklenenden daha hafif olduğu için Kolombiyalı oyuncu en geç 3 hafta içinde sahalara dönebilecek. Elano'ya bağlı herhangi bir transfer yapmıyoruz. Son cümlemizde belirttiğimiz gibi Brezilyalı oyuncunun maçlarda forma giymesi beklenmiyor.
Yahu Elano'yu listeye aldigin an tum sezon boyunca baska bir takimda avrupa kupalarinda mucadele edemiyor , bu adamin bonservisini karsilayabilicek takimda avrupa kupalarinda oyniyan bir takimdir , bu mantikda kim transfer etmek ister Elano'yu merak ediyorum
Listeye alinip oynamazsa baska kulüplerde avrupa kupalarinda oynar.
Elano eğer süre alırsa başka takımda mücadele edemiyor abi Jo 10 dakika mı ne oynamıştı onun için bildiremedik onun adını hatta özel izin istedik vermediler oynadı diye.
Hatta bu maçlarda oynasa bile ŞL'ye giden bir takım aldığında, ŞL maçlarında oynayabiliyor, geçen sene bu kuralı değiştireceklerdi, UEFA'nın sitesine girip bakmak lazım tam doğrusuna.
"YÜCE ATATÜRK"
Oynatılmazsa sorun yok.Ayrıca Avrupa Ligi ile Şampiyonlar Ligi'ni de ayırdılar.Yani oynasa bile ŞL'de oynayan herhangi bir takımda forma giyebiliyor.
bunların transfer yapacağı yok en uygun taktik bu ..
![]()
3 yabancı transfer yapacağız da kimler olacak allah kerim![]()
Yıllardır onlarca transfer yapılır ama sabri her zaman yerindedir . Koçum benim![]()
Football is simple,but Football Manager is not