Anket Sonuçlarını Görüntüle: Turu kim geçer?

Voters
33. You may not vote on this poll
  • Real Madrid

14 42.42%
  • Barcelona

19 57.58%
Sayfa 286 / 422 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 12654 sonuç

Konu: İspanya La Liga Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

inşallah gitmez . villa en sevdiğim oyuncu , barça en sevmediğim takım

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by zemlinskis View Post
    neden gönderilecekmiş ? onu bi sorayım sana dünyada Eto'o kadar hızlı ve bitirici kaç tane forvet sayabilirsin bana ?Hem kendisi kulübünde oldukça mutlu ve gitmek istemediğini bir röportajında açıklamıştı.

Gelelim bu R.Madrid ve Barcelona'nın transfer politikasına bu nasıl bir politikadır kardeşim ? Resmen alt üst ettiler ortalığı..Dudak uçuklatan bonservis bedellerini öderken hiç düşünmüyorlar mı...Amaçları Futbol kamuoyunda dengesizlik yaratmak...Şimdi yine sorayım sizlere bugün bir Sevilla bir Valencia bu kulüplerle nasıl başedecek La Liga ' da ? Ve daha da ötesi şampiyonlar liginde bu takımlarla baş edebilecek kaç takım var yahu ? Eto'o gibi bir forveti varken Villa ne oluyor şimdi ? Gerçekten futbolun geleceği hakkında hiç iyimser değilim.Böyle takımlar oldukça parası olmayan takımların başarı şansı yok...
    Futbolun tekillesmesi konusunda sana kesinlikle katiliyorum. Dengeleri alt ust edecekler boyle transferler ile ancak,

Real bu transferler ile yenilmez armaya cikamaz, daha dogrusu hicbir takim yenilmez armaya cikamaz. gunumuz futbolunda cok kaliteli oturmus takimlar bile bazi maclarda sendelebiliyor ki GS'nin Zenit'in, UEFA kupasini aldigi sezonu hatirlayiniz, Yine LaLiga'da Deportivo'nun mutevazi kadrosu ile sampiyon oldugunu hatirlayiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Villa ile Eto'o kıyaslanmaya başlanmış bile. ikiside farklı özellikler taşıyan futbolcular.

Eto'o ne zamandır gönderilmeye çalışılıyor zaten, daha başarılı olabileceği kafasının da rahat edeceği bir kulübe gitmelidir.

Villa'yı alırsa Barcelona iyi iş çıkarmış olurlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CoşkuN ÖzdemiR View Post
    Okadar emınsn yani umut
    Mustafa

%99 diyorlarmış bu transfer için Barça taraftar sitesinde. Tabi İspanyolca ben anlamadım bişi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Pennant R.Zaragoza'da

İspanyol Kulübü Real Zaragoza İngiltere Premier League takımlarından Liverpool'un futbolcusu Jermaine Pennant'ı kadrosuna kattı. Sağlık kontrolünden geçen Pennant önümüzdeki sezon Real Zaragoza formasını giyecek.

26 yaşındaki futbolcuyu transfer eden Real Zaragoza'nın bu sezonki ilk transferi olan Pennant, 3 yıllık sözleşmeyi imzaladı.

Pennant kulübün resmi sitesine verdiği demeçte; "Bana Avrupa'dan gelen önemli teklifler vardı ama ben İspanya'yı seçtim ve Real Zaragoza'ya transfer oldum. Zaragoza için elimden geleni yapacağım." ifadelerini kullandı.

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Zaragoza için çok iyi bir transfer

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Bir zamanlar Galatasaray'da peşindeydi.Keşke alabilseydik Sabri'den kurtulurduk.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Gerçekten iyi transfer olmuş.Hızlı,kıvrak bir futbolcu.Arada şaşırtıcı gollerde atabiliyo

Default Real, D'Agostino ile resmen ilgileniyor

Udinese başkanı Giampaolo Pozzo, Real Madrid'in İtalyan orta saha oyuncusu D'Agostino ile ilgilendiğini doğruladı.

Bugün Marca ve Sky Sport Italia'da çıkan haberlerde Madrid ekibinin Xabi Alonso ve De Rossi transferlerindeki başarısızlıktan sonra D'Agostine ile ilgilendiği yazılmıştı. Sportmediaset.it'e bu konu ile ilgili konuşan Pozzo, "Görüşmelerimiz var, diğer ayrıntıları ve toplantıları yakında öğreneceksiniz. Oyuncunun fiyatı değişmeyecek, Juventus'a olduğu gibi Real Madrid'e de 20 milyon avro" dedi.

Daha önce, D'Agostino'nun menajeri Franco Zavaglia ise İspanyol kulübünün ilgisinden haberi olmadığını ifade etmişti.

Goal

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Avrupada en çok dikkat çeken transferlerden biri bence...

Değişik bir transfer olmuş gerçekten

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Benzema Basına Tanıtıldı

Benzema'dan Perez'e teşekkür!

Real Madrid'in Fransa'nın Lyon kulübü'nde transfer ettiği Karim Benzema için de görkemli bir tören yapıldı. Törende konuşan Benzema ise Real Madrid Başkan'ı Florentino Perez'e teşekkür etti.

Karim Benzema Santiago Bernabeu Stadı'nda yaklaşık 15.000 kişinin önünde kendisini Real Madridli yapan sözleşmeye imza attı. Real Madrid Başkanı Florentino Perez'in kendisi hakkında, "Fransa Ligi'in en iyi genç oyuncusu şimdi dünyanın en iyi kulübünde oynama fırsatına sahip" dediği Karim Benzema yaptığı açıklamada, "Benim idollerim olan Zidane'ın ve Ronaldo'nun oynadığı aynı kulüpte oynayacağım için çok mutluyum. Bunun için başkan Florentino Perez'e teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Lyon kulübünde iken 10 numaralı formayı giyen Karim Benzema'nın yeni kulübü Real Madrid'te ise hangi formayı giyeceği henüz netlik kazanmadı. Kaka'nın kendi numarası olan 8'i, Manchester United'tan transfer edilen Cristiano Ronaldo'nun ise 9 numaralı formayı seçmesi Benzema'ya pek bir seçenek bırakmadı. Benzema'nın, Klaas-Jan Huntelaar'ın kulüpten ayrılması halinde bu oyuncunun giydiği "19" numaralı formayı giyeceği iddia ediliyor.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kaynak: Sporx.com
    Last edited by Clayman : 10.Temmuz.2009 at 23:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sorun çıkarmazsa ve forma girerse LaLiga'da ses getirir ...

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

yeteneklı ama sureklılıgı yoktu....ıspanyada ıs yapabılır

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Zlatan Varken Kimse En Büyük Forvet Olamaz

Sheriff Misafir

Bu kişiye göre değişir, fikir çatışması yaşayabilirsiniz. Ama relax cevaplar verin lütfen birbirinize. Bana göre de dünyanın en iyi birkaç forvetinden birisi..

Sheriff Misafir

İyi bir transfer. Nekadar maliyeti oldu acaba..

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

biraz bitiricilik dışında üst düzey bir özelliği yok şimdilik komple forvet olması bir avantajı bence higuain le başabaş bir oyuncu kanıtlaması gereken daha çok şey var.

bir zlatan olsaydı zaten 15 bin kişi yerine 70 bişi gelirdi.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

pennant kendi kaltiesinde bir takıma gitmiş iyi işler yapabilir zaragozanın ligte tutunması için böyle transferlere ihtiyacı olduğu kesin bildiğim kadarıyla bedavaya oldu bu transfer devamınıda bekliyorum zaragozadan.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bu adama gelene kadar hamsik gibi genç ve daha yeteneklileri var juventus ve real bu adamda ne görmüşler anlamıyorum kötü demiyorum ama büyük takımlar için yedek olur bence 20 milyon eruoda verilemez.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bu adama gelene kadar hamsik gibi genç ve daha yeteneklileri var juventus ve real bu adamda ne görmüşler anlamıyorum kötü demiyorum ama büyük takımlar için yedek olur bence 20 milyon eruoda verilemez.
    Bu sene oyunculara verdikleri ücretlerden sonra takımlar yedek oyuncunu satarken bile Real'e 10 Milyon Eurodan açar kapıyı..Hamsik'i falan 50'den aşağı alamazlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Zlatan Varken Kimse En Büyük Forvet Olamaz
    Tamamen katılıyorum.Zlatan bir numara

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dünyadaki iyi forvetlerden birsi hayırlı olsun yaşıda çok genç ilerde daha iyi olabilir

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Forma yakışmış Benzema'ya.Bana görede çok iyi bir forvet.Zaten aynı Zlatan gibi bir yapısı var .

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Müthiş bir transfer olduğu konusunda sanırım herkes hemfikir.Real çok iddaalı geliyor.İzleyip göreceğiz.

FM'de bile Madrid kadar para harcayamıyoruz adama bakın ya :mad

Benzema bekleneni veremeyebilir, benim beğendiğim bir forvet değil.

Madrid'de başarı gelmezse olacakları çok merak ediyorum o kadar borç altına girildi. Bu oyuncuları satmak istesen aldığından fazlasına satamazsın iyi ki Madridli değilim

Müthiş transfer çok katkı sağlayacaktır Benzema Madrid'e ..

bu kadar ilginçlik kalbe zarar şaka mı bu adam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Bu oyuncunun FM'de sadakatı kaç acaba?Bu seviyede bir takımda olupta Barcelona'nın teklifini reddetmesi ilginç.Gerçi Barcelona'da Puyol,Milito,Pique,MArquez gibi isimlerin arasından pek şans bulamazdı.

Mesaj Yetkileri