Sayfa 286 / 569 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by berkay123456 View Post
    Dostum ben Şampiyonlar Ligi'nden bahsettim Necati ve Baros konusunda.Ona bakarsak Burak'ın da ligde 5 golü var değil mi?

Ayrıca Eboue konusunda ben en son dediğine bakarım.7-8 yıl önce forvet oynat demiş olabilir, dememiş te olabilir.Şahsen duymadım, röportajı da görmedim.Ama önceki sene röportajını dinledim, sağ bekte daha verimli olduğunu kendisi söyledi.

Dediğin gibi olursa rotasyonu neyle yapacağız biz? Sağ bek Sabri,Sağ açık Eboue.Yedekleri Aydın olur artık ikisininde.Forvet Necati Baros yedekleri Elmander? Ne ilginç ki üçününde yaşı 30+.
    Galatasarayın 2000 yılındaki uefa kupasını kazandığı kadro aklıma geldi..Gheorghe Hagi (34) Claudio Taffarel ( 33 ) Gheorghe Popescu (32) Bülent Korkmaz (31) Bu dört önemli isim ne ilginçmiş ki 30 yaş üstüymüş...

Hagi olmasaydı biraz zor kazanıdırnız o kupayı..

Hagi'yle Alex kıyaslıyorlar ya..hiç anlam veremiyorum...

Hagi galatasaraya avrupa'da "BİR ADET UEFA KUPASI VE BİR ADET SÜPER KUPASI KAZANDIRDI..."4 SENE ÜST ÜSTE SÜPER LİG ŞAMPİYONLUĞU VE 2 TÜRKİYE KUPASI" ...aLEX'Lİ FENER NE KAZANDIN "8 SENEDE 3 ŞAMPİYONLUK BİRDE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE CEYREK FİNAL BİR ADET TÜRKİYE KUPASI"

Hazır hagi diyince bahsediyim dedim..

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Haldun Üstünel yeniden Transfer Komitesi Başkanı olacakmış.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Baros maça çıksın, maç sonunda gelecek yorumlar Baros bitmiş, Baros'un ayakta duracak hali yok şeklinde olacaktır.

Transfer yapılması doğru, takım 3 kulvar için yeterli değildi. Amrabat maliyetinden ötürü kötü transfer, yoksa fena oyuncu değil aslında. Hamit ise farklı bir transfer, üstelik oyun anlayışı, tecrübesiyle çok doğru bir isim. Vasat performansı ve maliyeti nedeniyle şimdilik hayalkırıklığı yaratıyor olabilir, 1-2 maça bakar işlerin değişmesi.

Fatih Terim'in egosuna kurban olacak milyonlarca Galatasaraylı var. Bu haldeyiz denilen halimiz lider durumda, ölü halimiz lider yani.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

• Geçen sezon ilk 11'deki tüm oyuncularımız formdaydı ve şampiyon olduk. Tek sıkıntımız yedek oyuncularımızın yetersiz oluşuydu. Bu sezona başlarken yapılan transferlerle bu sıkıntı kağıt üstünde aşılmış oldu.

• Geçen sezon takımın en iyi 2-3 oyuncusundan biri olan Melo, bizim işi ağırdan almamız, kendisinin de sorumsuzluğundan dolayı uzun süre antrenman yapmadan geldi. Hamit'te Real'de yeteri kadar oynayamadığından pek hazır gelmedi.

• Savunmanın belkemiği Ujfalusi sakatlandı ve ilk yarıyı kapattı.

• Takımın dinamosu Engin 11 maç ceza aldı.

• Elmander ve Hakan Balta sezona sakatlıkların etkisinde başladılar ve gerçek performanslarını gösteremediler. Elmander şimdi tam düzelmiş ve form tutmuşken yeniden sakatlandı ve 1.5 ay yok.

• Ligde 8 maç Avrupada 3 maç olmak üzere oynadığımız 11 maçta tam 9 topumuz direkten döndü.

• 4 kez top oyuncularımıza çarpıp gol oldu. Hepsinde de öyle yerlere gitti ki kalecinin kurtarması imkansızdı.

• Ligde sadece 1 yenilgimiz var. Beğenmediğimiz forvetlerimize rağmen en çok gol atan takımız. Asıl sorun 16.Akhisar'dan bile daha çok gol yemiş olmamız.

Yukarıda saydıklarımın çoğuna Fatih Terim'in yapabileceği bir şey yok. Fatih Terim değil Mourinho gelse farketmez. Bunlar teknik direktörün kontrolü dışında oluşan şartlar.

Fatih Terim sezon planlarını Ujfalusi ve Engin'in olduğu bir kadro üzerinde yapmıştı, bu 2 oyuncunun eksikliği konusunda yapabileceği bir şey yok. Ujfalusi öyle bir zamanda sakatlandı ki yerine alınacak oyuncu için araştırma ve pazarlık süresi yoktu. Ayrıca yerine oyuncu almak için normalde başka bir mevkiye (forvete veya sol beke) yapılacak transferden de zorunlu olarak vazgeçildi. Bunlar Fatih Terim'in planlarını bozan etkenler oldu.

Melo, Selçuk ve Hamit'in sezona formsuz başlamaları, Emre'nin de ilerleyen haftalarda onlara uyum sağlaması ve Engin'in de sezon başında ceza almasıyla ligin belki en yetenekli ama en formsuz orta sahasına sahibiz. Takımın en kilit bölgesindeki 5 oyuncu bu durumda olunca ister istemez kötü sonuçlar da geldi tabi. Ancak bu durum illa ki düzelecek. Bu oyunculardan en az 2-3 tanesi illa ki form tutacak ve o zaman işler yeniden rayına girecek. Hamit zaten yavaş yavaş iyiye gidiyor, Melo da son Cluj maçında iyiydi. Melo iyi olursa Selçuk'un da performansı yükselecektir.

Tüm bu şartlara rağmen ligde halen lideriz, en çok gol atan takımız ve Avrupa şansımızın devam etmesi de 2 galibiyete bakar. Eninde sonunda toparlanacak bu takım. Kötü halimiz buysa iyi halimizi çok merak ediyorum... Kadromuz gayet iyi, tek sıkıntımız oyuncuların form durumları ve maçlardaki inanılmaz şanssızlığımız. Sadece biraz sabır...
    Last edited by Walter Sakana : 26.Ekim.2012 at 19:26

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız saydığın 30+ isimler çok extra isimler. Popescu Barca'nın kaptanıydı Galatasaray'a geldiğinde. Hagi'yi anlatmaya gerek yok zaten. Taffarel'de geldiğinde son 4 dünya kupasının 3'ünde Brezilya Milli takımının 1. kalecisi. 3 kupanın 2 sini kazanıp 98'in de finalistiydi. Elmander, Necati, Baros nere Hagi, Taffarel, Popescu nere. Ama yaş konusunda haklısın her şey yaşta bitmez. Ibrahimovic'de 31 yaşında şu an mesela.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abi çok güzel toparlamışsın, ellerine sağlık.

Keşke Şampiyonlar Liginde azıcık daha kontrollü oynayabilseydik. Ayrıca taraftarın da daha iyi olması lazım, stada gidip oyuncusunu yuhlayan, küfür eden taraftar otursun evinde gelmesin stada. Oyuncunun moralini bozuyorlar bu şekilde.

Tabii Türkiye'de taraftarlık çoğu kişi için skor odaklı, rezil oyna ama 3 puanı al, sahanın en kötüsü gözüne batmıyor bazı kişilerin veya küfür ettiği oyuncu 1 dakika sonra gol atınca, aslan, kaplan oluveriyor.

Bu sene biz bu kırılmayı yaşamadık ama Fenerbahçe kötü giderken, üstüne Alex krizi ile uğraşırken bir anda 2 galibiyetle işi toparladı. Tabii hala eleştirenler var ama artık görmüyorum seyircisiz cezası bitince istifa diye inleteceğiz diyenleri.

Bizim de durumumuz bu şekilde olabilir, 2 maç daha kazanamayalım, Fatih Terim için bile istifa haberleri başlar gibi geliyor, bu nedenle Kayseri maçıyla başlayan periyot önemli, oyunumuz zaten belli, iyi kötü ne oynadığımızı biliyoruz isimler değişse bile, ihtiyacımız olan galibiyet.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Walter Sakana

Şu kadarına söylüyorum..Selcuk performansı melo'ya bağlıysa...Selcuğun parasının yarısını melo'ya versinler...Böyle saçmalık mı olur..Türkiye'nin en iyi orta saha'sı diyoruz...Bahane'ye bak..melo iyi değilmiş oda değil...Melo iyi değilse neden oynatılıyor ? İnatla melo her maç sarı kart görüyor..gereksiz fouller yapıyor..Hala melo...Demmeki yazdıklarınızdan şunu anlamdım galatasay melo,selcuk sakatlansa orta saha'ya koyucak adam yok..Engin Baytar ceza veya sakanlınıcağını ..uflaji saktlınıcağı hiç mi aklına gelmedi teknik heyetin ? Ben aykut kocamana cok kızıyorum..ama her yere 3 alternetefi var..as oyuncu yedeği yedeğin yedeği..

Güzel yazmışsında...Kasımpaşa macında 87 gelen golle..Beşiktaş macında penaltı..Avrupa'dan yorgun dönen bursa...Akhisar Kadro kalitesi bellii..Antalya galibiyeti..en rahat galibiyet..

Eskişehir macında 1-0 59'da gol atınız..zaten ordada skoru koruyamadınız..87 gol yediniz..

Genlerbirliği iki tane savunma hatasından..2 Gol attınız...Yani cok extra futbol oynamıyorsunuz..

Braga ve Cluj macında inatla doldurt boşalt devam ettiniz...Braga 2 attı cluj 1 attı cluj 10 kişi kalmasaydı farka giderdi...

Bu şartlara rağmen ligde lidersiniz...herkes'le 1-2-3-4 puan fark var...Antalyaspor 15 puan..Hatılatırım..

Kayserispor macına gelince..yeni bir hoca ligi tanımıyor...Ama bu tip takımlar her zaman cekinilicek takımlardır...Çünkü ne yapıcakları belli olmaz..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Taktik 4-4-2. Göbekte oynayan iki oyuncu var yani. Bunlardan birinin defansif görevleri yerine getirmesi, diğerinin ise ağırlıklı olarak ofansif işler yapması gerekli. Geçen sene Melo defansif, Selçuk ofansif olarak çok iyiydi. Bu sene Melo top kapamıyor geçen sezonki gibi, ilerde kalıyor, dönemiyor. Haliyle Selçuk çıkamıyor, bir yandan geride kalmak zorunda, buna rağmen atılan 19 gol var o da ayrı konu. Selçuk, Melo, Ahmet, Mehmet isimleri bırak kenara, tek başına hiç bir oyuncu bir şey ifade etmiyor, Messi de dahil buna. Takım olarak iyiysen, herkes formdaysa, yardımlaşıyorsan ve tabii yetenekliysen başarı geliyor işte.

Kasımpaşa maçında mücadele edip 87'de gol atmamamızda ne var? Üstelik sonrasında Es - Es maçında 87'de gol yediniz demişsin. Çelişki var.

Beşiktaş maçında hakem penaltıyı vermeseydi, silah dayamadı kimse. Avrupa'dan yorgun dönmek bahaneyse bizde Avrupa maçı yapıyoruz, hatırlatırım. Akhisar düşer, kazanmak iş değil katılırım. Antalyaspor en rahat galibiyet, ama aynı Antalya'nın puanı bizimle aynı bunu hatırlatan da sensin.

Gençler'e savunma hatasından attık, bizim yediğimiz goller de savunma hatası. Futbolda hatalar olmasa gol nasıl gelecek ? 40 metreden vursa adam pekala diyebiliriz, orta saha vurdurmayacaktı diye değil mi ? Braga maçında doldur boşalt yoktu sadece, rakibi abluka altına aldık, geniş özeti izle bence. Cluj maçında zemine göre oynadık, kısa pas yapamıyorsun, top süremiyorsun, etkili şutları olan oyuncun kenarda, ne oynayacaktık ? Cluj farka giderdi bir varsayım.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@uAburak89

Sorun o değil..Selcuğun performasını melo'ya bağlamak bana saçma geldi..Herkes kendi oyununa bakar..Hala inatla fatih terim melo ısrarını anlamıyorum...Orta saha'da selçuk şahin tarzı top kesicek oyunucunuz varmı bunu merak ettim ? .Melo'nın yerine o oynasa gecen seneki gibi selcuk ofansa yardım etse..Daha yararlı olur...

Beşiktaş macında hiç alakası olmayan bir penaltı'yla berabere kaldınız...Kasımpaşa macına bir şey demiyorum...Kadro kalitesine bakarsak galatasaray paşa macını ilk yarısını 2-0 önde kapatması lazımdı....

Bursa avrupadan döndüğü zaman sizin henüz şampiyonlar ligi maclarınız başlamadı..birde bursanın 120 dakka oynadığını düşünürsek..

En rahat galibiyet..Demmeki dersler cıkarmış karabük ve galatasaray maclarından..sonraki 3 maçı kazandılar..

Benim gördüğüm durmadan içeri top kestiğinizidi braga macında..Kim alsa ortalıyordu onlarda hava toplarını alıyorlardı..

Aynı zemin cluj vardı..19 dakika gol yediniz..ama cluj 4 poziyona girdi..o 19 dakika boyunca...Adamlar topu aldığı zaman orta saha'dan hızlı cıkıyordu..tabi bu 10 kişi kalana kadar...On kişi kaldıktan haliyle geriye yaslandılar...Galatasaray oynadı...cluj defans yaptı...11 kişi olsalardı cok farklı olurud..farka giderdi..

Ben ülke puanı için galatasay'ın kazanamsı i,stiyorum..avrupa'da her takımı desteklerim..Trabzon olsun bursa olsun..umarım cluj macınız alırız..

Engin Baytar Messiymiş'de haberimiz yok. Ne kadar çok abartıyorsunuz. Geçen senenin vasat isimlerindendi Engin. Geçen seneki Emre Çolak kadar bile oynayamadı. İyi ki 11 maç ceza aldı. Galatasaray en büyük problemi Engin'in ceza alması kimilerine göre..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizde orta sahada savunmaya dönük olarak oynayacak Ceyhun ve Melo var. Ceyhun da 4-4-2'de olmaz gibi. Melo'nun oynama sebebi hem form tutması, hem de alternatifinin olmamasındandı. Zaten bu hafta göreceğiz yeni formülü, Melo sakat.

Penaltının alakası olmasın, sonuçta skor tescil edildi bunu yüzlerce kez daha söylesen de değişmeyecek. İş kadro kalitesi ile olsa, Fenerbahçe'nin lider olması hatta fark atması gerekmez mi ? Sen de dedin, yedeğin bile yedeği var, kadronuz çok daha iyi.

Avrupa olayını Bursa maçı için değil, diğer maçlar için söyledim, Avrupa dönüşü bizde maçlar yaptık ve puan kaybettik sonuçta. Hatta Avrupa maçları öncesindeki maçlarda bahane olabilir, motive olamadık der, geçerim.

Cluj'un 2 pozisyonu maçın henüz başında, adamlar iyi başladı, üstelik zemin her ne kadar kötü olsa da maçın başıyla, sonu aynı değil takdir edersin ki, geçen her dakika daha da ağırlaştı zemin. 10 kişi kalmaları da bizim suçumuz değil, hakemin takdiri.

Valla bizde istiyoruz her maçı kazanalım, ülke puanlarını coşturalım. Kısmetse Cluj deplasmanı ile başlarız artık.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

@Walter Sakana

"EMRE ÇOLAK'TA" "MESSİ" yi gören bir teknik direktöre sahipsiniz..

Ruya takımınız var ...

Geçen seneki gibi hakemler korumuyor sizi..

Ben kimsenini düşmanı veya başka bir şeyi değilim..

Gördüğümü yazarım...

Yine söylüyorum melo-selcuk sakatlanırsa galatasaray biter...Çünkü sistem onların üstüne kurulu

Bügün ligde 16 takımın kadrsounu koy..Galatasaray'a yakın bir kadro yok..(FENER KADRO BAKIMINDAN CİMBOMA GÖRE DAHA İYİ FENERDE ONLARI OYNATICAK TEKNİK DİREKTÖR YOK)

Burak-Amrabat boşa para verildi..Umut Bulut hiç gerek yoktu...

Galatasaray gecen sene "NECATİ" sayesinde şampiyon olduğunu söyleyen bir tekink adam niye necatiyi yollar ...Egosu yüzünden ! Çünkü necati ondan daha cok konuşulucaktı !

Onu için galatasaray..Kayserispor macını'da kazanamasaaa..Fatih Terim ve teknik heyet yavaş yavaş git sesleri duymaya başlar..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    @Walter Sakana

"EMRE ÇOLAK'TA" "MESSİ" yi gören bir teknik direktöre sahipsiniz..
    Bu kanıya nasıl vardın merak ediyorum gerçekten.
    Ruya takımınız var ...
    Rüya takım olayı basının gazıydı, basın kendi arasında muhabbet yaptı hatta bir kısmı basının tamamı bile değil. Biz burda bas bas bağırdık sol bek, forvet, Melo-Selçuk alternatifi diye. Rüya takım demedik.
    Geçen seneki gibi hakemler korumuyor sizi..
    Allah Allah bizi hakemler mi koruyormuş geçen sene. 4-2 yenildiğimiz G.Antep maçını bi izle istersen.
    Burak-Amrabat boşa para verildi..Umut Bulut hiç gerek yoktu...
    Amrabat'a çok para verildi ama boşa verildiğini düşünmüyorum. Burak önceki sezon 33 gol atan bir forvete göre çok ucuza geldi. Burak'ın ismi Borack falan olsaydı yıkılıyodu ortalık 5 milyona nasıl aldınız şöyle başarılı transfer böyle iyi transfer diye. Umut en çok ihtiyacımız olan isimlerden biriydi. Elmander sakatlandığında geçen sene çektiğimiz sıkıntıyı biz biliriz. Umut Elmander kadar yetenekli değil ama tıpkı Elmander gibi önde basan, defansı rahatsız eden, sürekli hareket eden, tabiri caise defansif santrafor.
    Galatasaray gecen sene "NECATİ" sayesinde şampiyon olduğunu söyleyen bir tekink adam niye necatiyi yollar ...Egosu yüzünden ! Çünkü necati ondan daha cok konuşulucaktı !
    Forvet bölgesinde kadro çok şişmişti ve gitmek isteyen de Necati'ydi. Kolundan tutup zorla takımda tutacak değildik heralde. Yaptığı hizmetler için teşekkür edildi ve gitti.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Fatih Terim "Emre Çolak'ta Messi'yi gördüm"

http://skorer.milliyet.com.tr/-emre-...93/default.htm

Ne siz beni anlıyacaksınız nede ben sizi..Onun için tartışmanın anlamı herşey yazıldı çizildi..Artık diğer okuyanlar kara versin...

Haberin başlığına aldırış edip yanlış yazmışız..Yılmaz Vural hiç cıkıcağı aklıma gelmezdi..

@uAburak89

Teşşkürler hatamı düzeltiğin için..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Fatih Terim "Emre Çolak'ta Messi'yi gördüm"

http://skorer.milliyet.com.tr/-emre-...93/default.htm

Ne siz beni anlıyacaksınız nede ben sizi..Onun için tartışmanın anlamı herşey yazıldı çizildi..Artık diğer okuyanlar kara versin...
    Yılmaz Vural diyor haberde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Yılmaz Vural diyor haberde.
    Desene haberi yanlış görmüşüm hep Pardon insan hatalarını görmeli..Yanlış olmuş

Yılmaz vural demiş..

@uAburak89

Teşşkürler hatamı düzeltiğin için..

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Necati geçen sene alındığında, transfer şikesi, bu takımı Necati mi taşıyacak derler.

Transfer döneminde Galatasaray bu kadar forveti ne yapacak derler.

Necati'nin satıldığı haberi duyulur. Necati gibi adam satılır mı, şampiyonluğun mimarıydı, Fatih Terim yanlış yaptı derler.

Necati kendim istediğim için ayrıldım der, Fatih Terim biz kendisini bırakmak istemedik ama kendisi gitmek istedi der, Necati ve kulüp karşılıklı olarak tabiri caizse severek ayrılır. Bu noktada bir şey diyemezler, kal gelmiştir.

Necati Es-Es'te iyi oynayınca, Necati olsa bu takım böyle olmazdı derler. Necati kötü oynadığı zaman adı anılacak mı, göreceğiz. Necati kendine güvenmeyip, Elmander'in sık sakatlandığını unutuyor, Sercan'dan bir yol olmayacağının farkına varamıyor, 2 maç tribünde oturunca triplere giriyor, sıkı çalışırsa forma şansının geleceğini idrak edemiyorsa suç bizim mi ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Gemiyi ilk terkeden belli oldu...

http://skorer.milliyet.com.tr/eboue-...83/default.htm

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

PSG istiyorsa satmak lazım, iyi para verirler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

[YOUTUBE="u7ET0nSRvzs"]Cluj maçında çekilen kısa film yayınlandı.. Galatasaray v CFR Cluj | Eurofan Episode 3[/YOUTUBE]

Çekilen kısa film çok güzel olmuş

Okan Buruk ile konuşulan şu kısımda güzeldi

Eskiden CM oynardım ve gerçektende çok oynuyordum. Sizde İnterde oynarken bir gol atmıştınız ve bu gol sayesinde lig kupasını kazanmıştım

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Sol bek konusunda sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi biten İsmail Köybaşı için girişimde bulunmamız gerek , Atila Turan'da iyi bir oyuncu onun içinde girişimde bulunabiliriz.

Bu oyuncuların dışında sol beke alternatif olacak isimler ; Ziya Erdal , Gökhan Süzen ve Futbola açık olarak başlayıp son zamanlarda sol bekte ofansif anlamda harikalar yaratan Aydın Karabulut.(Elazığspor'un son iki maçının özetini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.)
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=108961

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Sol bek konusunda sezon sonu Beşiktaş'la sözleşmesi biten İsmail Köybaşı için girişimde bulunmamız gerek , Atila Turan'da iyi bir oyuncu onun içinde girişimde bulunabiliriz.

Bu oyuncuların dışında sol beke alternatif olacak isimler ; Ziya Erdal , Gökhan Süzen ve Futbola açık olarak başlayıp son zamanlarda sol bekte ofansif anlamda harikalar yaratan Aydın Karabulut.(Elazığspor'un son iki maçının özetini izleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız.)
    İsmail, Galatasaray'a gitmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by soules34 View Post
    İsmail, Galatasaray'a gitmez.
    Burak'ta , Selçuk'ta gitmezdi.

Galatasaray isterse İsmail'i alır.
    Büyük Başarılar Yakın Meşaleyi Yakın! | Galatasaray SK - Kariyerime Beklerim ...

Quote Originally Posted by MeliksahAydogan View Post
    Burak'ta , Selçuk'ta gitmezdi.

Galatasaray isterse İsmail'i alır.
    yanlış anlama ama

galatasaray istediği kadar ismaili istesin ismail istemedikten sonra ismailin evindeki çöpü bile alamaz

garip bi cümle oldu

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    yanlış anlama ama

galatasaray istediği kadar ismaili istesin ismail istemedikten sonra ismailin evindeki çöpü bile alamaz

garip bi cümle oldu
    Hocam İsmail'in istemediğine dair bir şeyler yok ortada

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Gitmez demek bence çok yanlış oyuncunun kendi tercihi profesyonel açıdan bakıyordur oyuncu da beşiktaşın maddi durumu ortadayken gelebilir tabiki de karar onun ama bence fatih hoca ismaili değil atillayı düşünüyor

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

@Yavuz12

Aslında benzer şeyleri savunuyoruz da farklı yollardan anlattığımız için sanki birbirimize ters düşünceleri paylaşıyormuşuz gibi ilerliyor tartışma

Yani mesela ikimiz de Emre'nin geçen sene iyi olduğunu savunuyoruz, orada bir problem yok. Ayrıldığımız nokta Engin mi Emre mi daha fazla katkı yapıyordu mevzusu ki bununda pek bir önemi yok (FM'deki gibi maç başına top çalma vs... istatistiklerine bakma şansımız olsaydı belki daha sağlıklı yorumlayabilirdik). Önemli olan Engin'in yokluğu takımı olumsuz etkiliyor mu etkilemiyor mu... asıl tartışma bu.

Geçen sezon forvette Elmander, hemen arkasında da Emre ve Engin ile önde etkili pres yapıyorduk. Rakipler rahat oyun kuramıyor dolayısıyla kalemize şimdiki kadar etkili gelemiyordu. Bu sayede sezonu ligin en az gol yiyen takımı olarak tamamladık. Bu sezon Engin ceza alınca, Emre geçen sezonki görüntüsünün uzağında olunca ve Elmander de sakatlığın etkisinde olunca ileride pres yapan tek oyuncumuz Umut kaldı. Geçen seneki ilk 11'den Emre'nin yerine Amrabat, Engin'in yerine ise Hamit oynuyor. Amrabat Cluj maçını saymazsak pres yapmayan, takım savunmasına katkısı çok az olan bir oyuncu. Hamit ise Emre'den de Engin'den de daha iyi savunma yapıyor ama onlar kadar koşan, onlar kadar hareketli olan bir oyuncu değil. Daha çizgiye yakın oynuyor ve presi Emre ve Engin kadar önde yapmıyor. Şimdi tablo böyle olunca rakipler orta alanı rahatça geçebiliyor ve kalemize çok daha etkili geliyorlar. Şu son Kayseri maçında o perişan haldeki Kayseri bile (üstelik Yekta ve Selçuk'un iyi oynadığı maçta) çok ciddi pozisyonlar buldu kalemizde. Neyse ki beceriksizliklerinden atamadılar. Ama skora aldanırsak hata olur.

Anlatmak istediğim Engin Engin olduğu için değil, geçen sezon yaptığı görevden dolayı önemli bir eksiklik. Ve onun yaptığı görevi üstlenen, onu aratmayan bir oyuncu olmadığı için.

Neyseki Yekta var artık
    İnşallah. Oynamasını çok istediğim, kumaşını beğendiğim bir oyuncuydu. Tabi birkaç maç aynı istikrarı gösterirse ancak o zaman "var" diyebiliriz. Umarım performansı süreklilik gösterir.

Hakan Balta konusunda zaten ilk cümlemde belirttiğim gibi aşağı yukarı aynı düşüncelerdeyiz. Yerli olarak şu an için değerli bir oyuncu (kötünün iyisi). Atilla Turan daha bu sezon izleme şansı bulduğumuz bir oyuncu. Lige yeni geldi ve 3 büyükler için yeterliliğine bu kadar çabuk karar vermek yanlış olur (Çağlar'ı hatırlayalım). Tabi asıl önemli olan böyle oyuncuları önceden keşfedip takip etmek, scout ekibine iş düşüyor burada. Eğer biz bu oyuncuyu Fransa'dayken izlemediysek ve şimdi Orduspor'da başarılı oldu diye takibe alırsak o bizim eksikliğimiz olur bence. Armut piş, ağzıma düş mantığıyla daha çok milyonlar saçarız...

Fatih Terim, Riera'yı hala ısrarla oynattığına göre Hakan Balta'nın Galatasaray kalitesinde olmadığını anladı.
    Hakan'ın yerine Riera'nın oynaması biraz zorunluluktan oldu. Hakan sakatlığını atlattığında da Riera oynarsa o zaman senin bu dediğin geçerli olabilir ama şu an için henüz Hakan-Riera tercihini Riera'dan yana kullanıyor diyemeyiz bence.

İsmail Köybaşı demiş arkadaşlar, İsmail hücuma etkili çıkan fakat savunması çok zayıf bir oyuncu. FM diliyle pozisyon alma, sezme güç ve denge özellikleri zayıf. Andre Santos'un yerli versiyonu diyebiliriz. Biz ofansif oynadığımız için uyum sağlayabilir tabi, ama önünde birde Amrabat oynarsa sol kanadımız otobana döner.
    Last edited by Walter Sakana : 28.Ekim.2012 at 16:43

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Mutlu yıllar Milan Baros #15!!!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Erkekler Voleybol

Fenerbahçe Grundig 1 - 3 Galatasaray / Maç Sonucu

Setler: 22-25, 25-19, 18-25, 23-25
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Yarın baskette Efes'i yenersek, bu hafta bütün branşları galibiyet ile tamamlıyoruz galiba.

Mesaj Yetkileri