Sayfa 286 / 447 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
    6-7 maç idealdi bence.
    Neye göre ideal, sallayıp duruyorsunuz! Açın okuyun önce bir neymiş bunun cezası diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Keşke gerçekten tükürseydi..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Ceza çokmuş, vay anasını be!

Siz şu talimatnamenin 42. maddesine bir bakın önce.

Meireles'in 2 suçu var rapora göre; hakeme hakaret ve tükürme. Talimatnamenin ilgili maddesi şöyle:

MADDE 42 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
    (1TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;
    (aFutbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,
    (bKulüp yöneticilerine otuz ila altmış gün; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise altmış ila yüz yirmi gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 20.000.-TL’den 80.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL’den 40.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 7.500.-TL’den 15.000.-TL’ye kadar, 3. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 10.000.-TL’ye kadar para cezası,
    (cDiğer kişilere iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası,
    verilir.
    (2Bir futbolcuya ya da müsabaka görevlileri dışında kalan kişilere tükürenlere dört ila altı müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya kırk beş ila doksan gün hak mahrumiyeti cezası verilir. Bu fiilin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise sekiz ila on iki müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya doksan ila yüz seksen gün hak mahrumiyeti cezası verilir.

Yani, hakaretin cezası 3-7 maç arası, tükürmenin cezası da 8-12 maç arası.

Meireles 3+8+1 maç cezası almış. İki ceza da alt sınırdan.

Siz daha ne istiyorsunuz Allah aşkına ya, araştırma yok bir şey yok, boş boş sallıyorsunuz!
    Tükürdüğünü ispatlayabileceksen eyvallah.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Ceza çokmuş, vay anasını be!

Siz şu talimatnamenin 42. maddesine bir bakın önce.

Meireles'in 2 suçu var rapora göre; hakeme hakaret ve tükürme. Talimatnamenin ilgili maddesi şöyle:

MADDE 42 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
    (1TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;
    (aFutbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,
    (bKulüp yöneticilerine otuz ila altmış gün; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise altmış ila yüz yirmi gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 20.000.-TL’den 80.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL’den 40.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 7.500.-TL’den 15.000.-TL’ye kadar, 3. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 10.000.-TL’ye kadar para cezası,
    (cDiğer kişilere iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası,
    verilir.
    (2Bir futbolcuya ya da müsabaka görevlileri dışında kalan kişilere tükürenlere dört ila altı müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya kırk beş ila doksan gün hak mahrumiyeti cezası verilir. Bu fiilin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise sekiz ila on iki müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya doksan ila yüz seksen gün hak mahrumiyeti cezası verilir.

Yani, hakaretin cezası 3-7 maç arası, tükürmenin cezası da 8-12 maç arası.

Meireles 3+8+1 maç cezası almış. İki ceza da alt sınırdan.

Siz daha ne istiyorsunuz Allah aşkına ya, araştırma yok bir şey yok, boş boş sallıyorsunuz!

Çok iyi araştırmışsın kardeş. Ama olmayan şeyin cezasının verildiğine isyan burada. kanunlar yazılır ama herkese eşit uygulanmaz....

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

11 maç mı ? Oha diyorum abi, çok fazla verilmiş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim#

0.58 den sonrasına dikkat nasıl türkmüyo anlamadım ?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Her pozisyonu 100 tane kamerayla ceken Ligtv o anı baska acıdan veremiyor mu ?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Tükürme falan hikaye kendiniz bile inanmıyorsunuz, keşke Engin gibi döveydi de böyle cezayı o şekilde alaydı.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Harbi diyorum keske balgam atip tukurseydi de en azindan havadan ceza almamis olurdu

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hakeme darp eden , yakasına sarılana verilen cezaya bak birde tüküren(!) , hakaret edene verilen cezaya bak.. Peeh bu ülkede futbol masa başından ibaret.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam komik olma ya Engin'in olayında her şey açıkken bas bas bağıran kimdi Allah aşkına.
    Last edited by Partenopei : 21.Aralık.2012 at 00:14 Reason: Hata

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.26 tükürükle uzaktan yakından alaka yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

hakeme tükürmüyor ki dikkat edeseniz....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post

O pozisyonun farklı bir açısı da 3.26'da. Bak bakalım tükürmüş mü?

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.26'dan sonrasını izleyinde tükürüyomuymuş , tükürmüyomuymuş kendiniz görün! Saydam , görünmez tükürük var heralde Meireles'te sadece pfdk görüyor!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    O pozisyonun farklı bir açısı da 3.26'da. Bak bakalım tükürmüş mü?
    Hocam istersen beş yüz tane açı getirelim hala tükürdü derler bilmiyor musun Allah aşkına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quaresma giderken Meireles'i de yanında götürecek sanırım
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

3.26 tükürülükle alakası yok diyosunuz peki ordaki o ağız hareketi nedir çok merak ediyorum tükürüğü görmen mi gerekiyo illa he görmen gerekiyosa 8k 4k çözünürlüğünde video getirinde o zaman tamam tükürmemiş diyelim

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by Facx View Post

Bak işte aynu görüntünün daha yakın ve ters açısı var 3.27 de. Senin dediğin saniyelerde doğru tükürüyor gibi bir izlenimi var ancak aynı pozisyonun diğer açısına bakarsan ordaki kelimeyi bağırarak söylediği çok açık..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Vallaha öyle kameradan tükürdü mü tükürmedi mi tartışması yapmak çok gereksiz.Bazısı tükürdü diyor bazısı tükürmedi diyor.Bu hakemin ve Meireles'in vicdanına kalmış bir şey.Meireles'in o hareketi yaptığın da hakaret değil demesi hiç samimi değil bence.Tükürük konusunu bilemem.11 maç fazla 5-6 maç arası hakaret cezası verilebilirdi.Meireles'i savunmayın bu yüzden ama dediğim gibi ceza fazla.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Objektif olamıyorsanız yorum yapmayınız, eğerki yorumunuzun objektif olduğunu düşünüyorsanız kanıtlarla destekleyiniz, destekleyemiyorsanız ortamı germeyiniz. Bazı GS'li arkadaşlar bile tükürmedi diyorsa, ceza verildiyse tükürmüştür gibi basit, ortamı gerecek, rakip takım taraftarını kızdıracak yorumlardan kaçınınız.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Ha unutmadan.. 2 günce çıkan haberleri hepimiz biliyoruz, hakemin rapor değiştirdiğini.. Şimdi herşey cuk oturuyor..

-Halis, Meireles sana tükürüyor neden rapora yazmadın?
    -Nerde abi?
    -Yahu sana itiraz ederken tükürüyor sen de alnını siliyosun 5-6 saniye sonra
    -Hakkaten abi hiç dikkat etmemişim, tükürmüş bana
    -Tamam yazarsın rapora bunu
    -Tamam abi ek rapor yazarım bunla ilgili merak etme sen..

Bak işte Tükürük öyle uydurulmaz böyle uydurulur..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ağızdan çıkabilecek olan S,F,P gibi harfleri sert bir şekilde söylerseniz istemesenizde ağzınızdan tükürük çıkabilir, ancak görüntülere göre Tükürme olayı yok.

Ceza baya fazla 11 maç, Ligin ikinci yarısında 17 maç var 5 maç da kupa kaldı şu anda, kupada turu geçerse muhtemelen 2 maç daha kupada oynamaz, en az ligin ikinci yarısında 4 maç oynamaz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Daha fazla şansını zorlayan olursa ceza geliyor
    Burak

Bi videoda tükürmüyo olarak gördüm ama burada net tükürüyor gibi kafa hareketinden dolayi.

http://s1.directupload.net/images/121220/83b2pwh3.swf

Nesil
    2006

Meireles olayını konuşmaya bile gerek yok, artık yönetim konuşmak yerine uygulama göstermelidir.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Bi videoda tükürmüyo olarak gördüm ama burada net tükürüyor gibi kafa hareketinden dolayi.

http://s1.directupload.net/images/121220/83b2pwh3.swf
    Zaten bu görüntünün tersten yani Meireles'in ağzının gözüktüğü açıdan çekilmiş kısmı. Ordan gözükmüyorsa burdan nasıl gözükücek Allah aşkına Kafa hareketiyle tükürmüş mü oluyor yapmayın gözünüzü seviyim ya

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

boş verin artık insanlarda sabit fikir oluşmuş, değiştiremezsiniz..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Cevap yazmıyım diyorum da olmuyor ki. Ortada fol yok yumurta yok ceza veriyor en hafifinden verse nolucak ? Haksız ceza var ortada.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Diyecek bir şey yok. Yayıncı kuruluşta cepheden görüntü var. Direk Meireles'in ağzı görünüyor ve tükürme diye bir şey yok. Tükürme olmadan tükürdü diyen hakem bırak hakemliğini insanlığını sorgulamalı bence.
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri