Keşke gerçekten tükürseydi..
11 maç mı ? Oha diyorum abi, çok fazla verilmiş.
Canım FEDA olsun sana !
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim#
0.58 den sonrasına dikkat nasıl türkmüyo anlamadım ?
Her pozisyonu 100 tane kamerayla ceken Ligtv o anı baska acıdan veremiyor mu ?
Tükürme falan hikaye kendiniz bile inanmıyorsunuz, keşke Engin gibi döveydi de böyle cezayı o şekilde alaydı.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Harbi diyorum keske balgam atip tukurseydi de en azindan havadan ceza almamis olurdu
Hakeme darp eden , yakasına sarılana verilen cezaya bak birde tüküren(!) , hakaret edene verilen cezaya bak.. Peeh bu ülkede futbol masa başından ibaret.
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Hocam komik olma ya Engin'in olayında her şey açıkken bas bas bağıran kimdi Allah aşkına.
Last edited by Partenopei : 21.Aralık.2012 at 00:14 Reason: Hata
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.26 tükürükle uzaktan yakından alaka yok.
hakeme tükürmüyor ki dikkat edeseniz....
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.26'dan sonrasını izleyinde tükürüyomuymuş , tükürmüyomuymuş kendiniz görün! Saydam , görünmez tükürük var heralde Meireles'te sadece pfdk görüyor!
Quaresma giderken Meireles'i de yanında götürecek sanırım
FM Gazetesi
3.26 tükürülükle alakası yok diyosunuz peki ordaki o ağız hareketi nedir çok merak ediyorum tükürüğü görmen mi gerekiyo illa he görmen gerekiyosa 8k 4k çözünürlüğünde video getirinde o zaman tamam tükürmemiş diyelim
Vallaha öyle kameradan tükürdü mü tükürmedi mi tartışması yapmak çok gereksiz.Bazısı tükürdü diyor bazısı tükürmedi diyor.Bu hakemin ve Meireles'in vicdanına kalmış bir şey.Meireles'in o hareketi yaptığın da hakaret değil demesi hiç samimi değil bence.Tükürük konusunu bilemem.11 maç fazla 5-6 maç arası hakaret cezası verilebilirdi.Meireles'i savunmayın bu yüzden ama dediğim gibi ceza fazla.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Objektif olamıyorsanız yorum yapmayınız, eğerki yorumunuzun objektif olduğunu düşünüyorsanız kanıtlarla destekleyiniz, destekleyemiyorsanız ortamı germeyiniz. Bazı GS'li arkadaşlar bile tükürmedi diyorsa, ceza verildiyse tükürmüştür gibi basit, ortamı gerecek, rakip takım taraftarını kızdıracak yorumlardan kaçınınız.
Burak
Ha unutmadan.. 2 günce çıkan haberleri hepimiz biliyoruz, hakemin rapor değiştirdiğini.. Şimdi herşey cuk oturuyor..
-Halis, Meireles sana tükürüyor neden rapora yazmadın?
-Nerde abi?
-Yahu sana itiraz ederken tükürüyor sen de alnını siliyosun 5-6 saniye sonra
-Hakkaten abi hiç dikkat etmemişim, tükürmüş bana
-Tamam yazarsın rapora bunu
-Tamam abi ek rapor yazarım bunla ilgili merak etme sen..
Bak işte Tükürük öyle uydurulmaz böyle uydurulur..
Ağızdan çıkabilecek olan S,F,P gibi harfleri sert bir şekilde söylerseniz istemesenizde ağzınızdan tükürük çıkabilir, ancak görüntülere göre Tükürme olayı yok.
Ceza baya fazla 11 maç, Ligin ikinci yarısında 17 maç var 5 maç da kupa kaldı şu anda, kupada turu geçerse muhtemelen 2 maç daha kupada oynamaz, en az ligin ikinci yarısında 4 maç oynamaz.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Daha fazla şansını zorlayan olursa ceza geliyor
Burak
Bi videoda tükürmüyo olarak gördüm ama burada net tükürüyor gibi kafa hareketinden dolayi.
http://s1.directupload.net/images/121220/83b2pwh3.swf
Meireles olayını konuşmaya bile gerek yok, artık yönetim konuşmak yerine uygulama göstermelidir.
boş verin artık insanlarda sabit fikir oluşmuş, değiştiremezsiniz..
Cevap yazmıyım diyorum da olmuyor ki. Ortada fol yok yumurta yok ceza veriyor en hafifinden verse nolucak ? Haksız ceza var ortada.
Diyecek bir şey yok. Yayıncı kuruluşta cepheden görüntü var. Direk Meireles'in ağzı görünüyor ve tükürme diye bir şey yok. Tükürme olmadan tükürdü diyen hakem bırak hakemliğini insanlığını sorgulamalı bence.
Bir Dost
Hellbells