Sayfa 286 / 483 İlkİlk ... 186236276284285286287288296336386 ... SonSon
8,551 ile 8,580 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

TFF bugün açıklama yapacak deniyor. Artık karar açıklansa ve kim ne yaptı açıklasa çok iyi olacak. Harbiden taraftar artık gerilmiş durumda. Her maç öncesi bir haber çıkması da takımı olumsuz etkiliyor.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Ha bu arada yeni gördüm de bazı arkadaşlar dün eğer Aziz Yıldırım bu kararı almadıysa diye cümleler kuruyordu.

Kararı onun almadığını açıklamış Fenerbahçe Yönetimi.
    Mesajını dün görmedim. Şimdi farkettim. Bunu ben söylemiştim. Pazartesi günü kararı alanlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı söyledim. Ama açıklama yapılacak deniliyor. İşin aslını astarını öğrenmek lazım.

3. Default

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    TFF bugün açıklama yapacak deniyor. Artık karar açıklansa ve kim ne yaptı açıklasa çok iyi olacak. Harbiden taraftar artık gerilmiş durumda. Her maç öncesi bir haber çıkması da takımı olumsuz etkiliyor.
    Amaç o değil mi zaten? Mind games...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Mehmet Ali Aydınlar: Benim için 'Fenerbahçe'ye zarar verdi' demişlerdi. CAS davasını geri çektiklerine göre bazı şeyleri kabul ediyorlar.

Mehmet Ali Aydınlar: Ben bu kulübün üyesi olarak şimdi diyorum ki, 45 milyon euroyu bu yönetim Fenerbahçe'nin kasasına koymak zorunda.

Mehmet Ali Aydınlar: Hani CAS davası namus meselesiydi? Suçun olmadığına inanıyorsan neden vazgeçtin diye adama sormazlar mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yönetim suskun oldukça muhalif sesler yükselecektir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Taraftarı "bu bizim namus meselemizdir,onurumuzdur,asla vazgeçmeyiz" diyip gaza getirirsen sonunda bunların olması normal.Aziz yıldırım "benim haberim yok" diyormuş.ya da "ben karar vermedim" gibisinden birşeyler dolanıyor ortalıkt.siz inanıyormusunuz gerçekten bu süreçte kendi başına karar verme yeteneğinin olup olmadığı kanıtlanan bu yönetimin böylesine hassas ve önemli bir konuda Aziz Yıldırım'ın direktifi dışında karar alabileceğine?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

yönetim ne karar verdiyse fenerbahçenin çıkarınadır biz verilen tüm kararların arkasındayız.

Bu dava olmasaydı dönen oyunlardan kimsenin haberi olmucaktı siz ne kadarda kabul etmeseniz tüm türkiye gördü fenerbahçenin haklı olduğunu ve bu davada amacına ulaşılmış oldu

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

başkan ya da yönetim yarın tekrar dava açıyoruz dese siz " yönetim diyorsa dogrudur,dava namusumuzdur" diyip sarılacaksınız. diyecek birşey yok o yüzden

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    yönetim ne karar verdiyse fenerbahçenin çıkarınadır biz verilen tüm kararların arkasındayız.
    Şunu anlayamıyorum. Yönetimdeki adamlar hata yapamaz mı ? Niye taparcasına bağlanıyorsunuz adamlara.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    başkan ya da yönetim yarın tekrar dava açıyoruz dese siz " yönetim diyorsa dogrudur,dava namusumuzdur" diyip sarılacaksınız. diyecek birşey yok o yüzden
    aynı şekilde ; siz de Fenerbahçe'ye kim nasıl saldırsa doğru bu, yapmıştır, etmiştir diye bakıyorsunuz. yaptığınız Fenerbahçe düşmanlığını kimse yapmadı. tüm güçlere karşın Fenerbahçe hala dimdik ayakta.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

CAS davasından vazgeçmekle Fenerbahçe'nin zarar gördüğünü düşünmüyorum. Yönetim bu işi yaptıysa Fenerbahçe'nin çıkarları için yapmıştır. Aksini düşünmek 3 Temmuz yaratıcılarının amaçlarına hizmet eder.

Biz ne büyük sözler duyduk. Şimdi yazıcam da mesajım silinecek Bu milletin duygusallık yapısında var. Ayrıca Fenerbahçe'nin CAS davasında çok "dik duruşlu" olduğunu kamuoyuna açıklaması TFF veya UEFA ile oturulacak masadan eli güçlü şekilde ayrılmayı da beraberinde getirir. Sonuçta bir kaostur bir hengamedir gidiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şunu anlayamıyorum. Yönetimdeki adamlar hata yapamaz mı ? Niye taparcasına bağlanıyorsunuz adamlara.
    Onlar bu işin 24 saat içinde. Başbakanla UEFA ile TFF ile daha nice güçler ile kontak halindeler. Onlar böyle büyük bir adım atıyorsa bildikleri vardır. Söylemlerdeki amaç budur. Padişahım neylerse güzel eyler mantığı değil.

CAS davası geri çekilirken Mevcut hükümetle, UEFA ile TFF ile onlarca hatta yüzlerce görüşme olmadadığını mı sanıyorsun?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

3 Temmuz'dan beri bir gelişmeyle ilgili ' detaylar bilinmeden atıp tutma furyası ' söz konusu , bu tongaya bizler de düştük , rakip takım taraftarları da . Ancak hala akıllanamadık , çıkar kokusu ortaya yakında , bekleyip görelim işin aslını .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Arkadaşlar siz değil miydiniz geçen gün Aziz Yıldırım çekmediyse yönetime yazıklar olsun diyenler ?

Ne değişti ?

Öte yandan F.Bahçe neden davadan çekildi ve Fenerbahçeliler neden bundan memnun anlamıyorum. Sonuçta bu dava haksız şekilde Avrupa'ya gidemediğiniz için değil miydi ? TFF'nin veya Mahkemenin kararı önemsizdir bence ne olursa olsun bu konuda geri adım atılmamalıydı.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

15 gün kadar önce avukatı söylemişti Aziz Yıldırım'ın, büyük baskı var, yönetim kurulu istediği kararı alabilir diye.

Aziz Yıldırım neler söyledi, artık bir şeyler korkup sinecek durumda değil. Tek kabul edilecek başkan adayı Aziz Yıldırım'dır. Aksi olursa, ilk günden beri samimi olmadığını düşündüklerim hakkındaki kuşkularım doğruymuş diyeceğim. Hele ki artık bu davada Aziz Yıldırım çıkarsa, hiç ama hiç şaşırmam çünkü demişti mayıstan önce bizi salmazlar diye.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Dava namusumuzdur" geyiğidir dönüyor. Ali Koç'un bunu dediğine dair kanıt istedim bana haber sitesi linki verdi bir arkadaş. Böyle böyle demiş yazıyor haberde de

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Hata yapar. Artniyet olmadıktan sonra destekleriz. Cas davasının amacı nedir? Maddi zararı karşılamak + prestij. Eğer 45 Milyon ödenirse bize zaten amacımıza ulaşmış oluruz. Prestij ise bu para ödendikten sonra sağlanır zaten. Fenerbahçe haksız olsa sonuna kadar gidin derler. Nasıl olsa bir şey çıkmaz derler. Bu kadar üstüne düşülüyorsa hatta UEFA başkanı gelip Başbakan ile görüşüyorsa o zaman bir şeyler var bu davada

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar siz değil miydiniz geçen gün Aziz Yıldırım çekmediyse yönetime yazıklar olsun diyenler ?

Ne değişti ?

Öte yandan F.Bahçe neden davadan çekildi ve Fenerbahçeliler neden bundan memnun anlamıyorum. Sonuçta bu dava haksız şekilde Avrupa'ya gidemediğiniz için değil miydi ? TFF'nin veya Mahkemenin kararı önemsizdir bence ne olursa olsun bu konuda geri adım atılmamalıydı.
    Bunu ben dedim. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ilk cümledeki lafını ben yazdım.

Sonuna kadar gidilmesini istiyordum. Hala istiyorum. Keşke çekilmese. Ama çekilmiş.

Tekrar söylüyorum. Eğer 45 Milyon $ ödenmemişse bize ve sırf baskılardan dolayı çekilmişse bu dava yazıklar olsun bu kararı alanlara.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Bunu ben dedim. Diğer arkadaşları bilmiyorum ama ilk cümledeki lafını ben yazdım.

Sonuna kadar gidilmesini istiyordum. Hala istiyorum. Keşke çekilmese. Ama çekilmiş.

Tekrar söylüyorum. Eğer 45 Milyon $ ödenmemişse bize ve sırf baskılardan dolayı çekilmişse bu dava yazıklar olsun bu kararı alanlara.
    İyi de Fenerbahçe'Nin Avrupa'ya gidememesinin itibarının değeri 45 Milyon Dolar mı ?

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben yönetim ile ilgili hiçbir zaman kötü bir söz söylemedim. Nihat Özdemir dahil olmak üzere Fenerbahçe'nin çıkarları için ne yapıyorlarsa yapıyorlar. Dediğim gibi onlar 24 saat bu işin içindeler. Hükümet, CAS, TFF ve nice güçler ile sürekli mesajlaşma halindeler. Böyle bir adım elbette kolay atılmadı. Ancak bekleyip görmek lazım. Bu işin takipçisiyiz ama şimdiden eleştireyi yanlış buluyorum. Mayıs Kongresine'ne kadar bu yönetime kesinlikle kötü söz söylemeyeceğim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bekq inanmak istemiyorsan bizim sorunumuz degil Sekopej adli arkadas bizden daha cok ilgileniyor ona sorabilirsin ali koc boyle birsey dedimi demedimi diye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ne değişti ?

Biz gerekçeleri bekleyelim diyoruz, ben hala sonuçları görmedim neyin ne olup bittiğini anlamadan bir şey demiyorum.

Siz de anlasanız, Platini neden bir ülkenin başbakanıyla görüşür, neden olimpiyatlara aday olunduğu sene için avrupa şampiyonası adaylığında Türkiye'yi desteklerim der, durduk yere yapar mı bunları?

Hiç baskı gelmediğini mi düşünüyorsunuz? Ülkenin mevcut yapısında, siyasi iradeye karşı, üstelik de iş adamlarının ağırlıkta olduğu bir zümre kafa tutabilir mi? Ya Aziz Yıldırım gibi herşeyini Fenerbahçe'ye adamış birileri olacak ya da çıkarları siyasi iradeye bağlı olmayanlar olacak yoksa zor ki neler konuşuldu, ne için anlaşıldı bunu bilmiyoruz.

Açıklanmasını da merakla bekliyoruz.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Biz gerekçeleri bekleyelim diyoruz, ben hala sonuçları görmedim neyin ne olup bittiğini anlamadan bir şey demiyorum.

Siz de anlasanız, Platini neden bir ülkenin başbakanıyla görüşür, neden olimpiyatlara aday olunduğu sene için avrupa şampiyonası adaylığında Türkiye'yi desteklerim der, durduk yere yapar mı bunları?

Hiç baskı gelmediğini mi düşünüyorsunuz? Ülkenin mevcut yapısında, siyasi iradeye karşı, üstelik de iş adamlarının ağırlıkta olduğu bir zümre kafa tutabilir mi? Ya Aziz Yıldırım gibi herşeyini Fenerbahçe'ye adamış birileri olacak ya da çıkarları siyasi iradeye bağlı olmayanlar olacak yoksa zor ki neler konuşuldu, ne için anlaşıldı bunu bilmiyoruz.

Açıklanmasını da merakla bekliyoruz.
    Serkan açıkcası Fenerbahçe'Nin durumu beni zerre kadar ilgilendirmiyor.

İsterse Siirt Jetpaspor olsun Türkiye adının Avrupa'daki haline bakarım. Eğer bu uğurda kim zarar görüyorsa onu savunurum ancak benim tek söylemim sizlere. Sizler buradan hem yönetime hem Aziz Yıldırım'a arada ona buna söylüyorsunuz biraz sonra sözlerinizden vazgeçiyorsunuz. Ben sizi anlamaya çalışıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi de Fenerbahçe'Nin Avrupa'ya gidememesinin itibarının değeri 45 Milyon Dolar mı ?
    Gruplara kalma ücreti: 10 M $'a yakın.
    Galibiyet ücreti: 1.6 Milyon $'a yakın.

6/6 yapsak 9.6 M $ + 10 M $ gruplara kalma : 19.6 M $ yaklaşık.

Finale çıkana kadar her maçı kazansak 45 M $ etmiyor. Ama bize finale çıkmış kadar hatta kazanmış kadar para ödeyecekler. Bu maddi olarak bizi rahatlatır. 1 sene gidememenin acısını maddi olarak çıkartmış oluruz.

Dipnot: Ücretler tahminidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Gruplara kalma ücreti: 10 M $'a yakın.
    Galibiyet ücreti: 1.6 Milyon $'a yakın.

6/6 yapsak 9.6 M $ + 10 M $ gruplara kalma : 19.6 M $ yaklaşık.

Finale çıkana kadar her maçı kazansak 45 M $ etmiyor. Ama bize finale çıkmış kadar hatta kazanmış kadar para ödeyecekler. Bu maddi olarak bizi rahatlatır. 1 sene gidememenin acısını maddi olarak çıkartmış oluruz.

Dipnot: Ücretler tahminidir.
    Ben ondan bahsetmiyorum arkadaşım. Benim bahsettiğim konu bu işin ücreti Maddi olarak karşılanmaz, karşılanamaz. Olay tamamen Manevidir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İsterse Siirt Jetpaspor olsun Türkiye adının Avrupa'daki haline bakarım. Eğer bu uğurda kim zarar görüyorsa onu savunurum ancak benim tek söylemim sizlere. Sizler buradan hem yönetime hem Aziz Yıldırım'a arada ona buna söylüyorsunuz biraz sonra sözlerinizden vazgeçiyorsunuz. Ben sizi anlamaya çalışıyorum.
    Birkaç kişinin sözlerinden 25 milyonluk çıkarım yapmak ne kadar doğru? Olayın sıcağı sıcağına verilen tepkileri muhatap alıp bir genelleme yapmak ne kadar doğru? Evet bu Fenerbahçe'nin maddi manevi bir davasıdır ve yalnızca Fenerbahçe'lileri ilgilendirir. Seni tenzih ederek söylüyorum kesinlikle ama bizden ziyade rakip takım taraftarlarının ana konusu oldu. Nereden biliyoruz ki Fenerbahçe bu durumdan karlı çıkmayacak? Sabretmek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçeliler böyledir demeyeceksin, öyle yapanlar varsa ona diyeceksin, ben yapıyorsam benim mesajlarımdan alıntı yapıp bana de.

Fenerbahçeliler dersen olmaz, ben buna karşı çıkarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben ondan bahsetmiyorum arkadaşım. Benim bahsettiğim konu bu işin ücreti Maddi olarak karşılanmaz, karşılanamaz. Olay tamamen Manevidir.
    Cas davasını kazansakta bu sene gidememenin önüne geçemedik artık.

Cas davasının sonucu ne olursa Fenerbahçe manevi olarak tatmin olacak? Ben öyle sorayım en iyisi.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ali Koç'u bilmem ama taraftar bunu namus meselesi yapmadık demesin

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ali Koç'u bilmem ama taraftar bunu namus meselesi yapmadık demesin

Bundan bahsediyorum işte

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Birkaç kişinin sözlerinden 25 milyonluk çıkarım yapmak ne kadar doğru? Olayın sıcağı sıcağına verilen tepkileri muhatap alıp bir genelleme yapmak ne kadar doğru? Evet bu Fenerbahçe'nin maddi manevi bir davasıdır ve yalnızca Fenerbahçe'lileri ilgilendirir. Seni tenzih ederek söylüyorum kesinlikle ama bizden ziyade rakip takım taraftarlarının ana konusu oldu. Nereden biliyoruz ki Fenerbahçe bu durumdan karlı çıkmayacak? Sabretmek lazım.
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Fenerbahçeliler böyledir demeyeceksin, öyle yapanlar varsa ona diyeceksin, ben yapıyorsam benim mesajlarımdan alıntı yapıp bana de.

Fenerbahçeliler dersen olmaz, ben buna karşı çıkarım.
    Anlaşıldı bundan sonra ne kadar mesaj varsa kayıt altına almak gerekecek.

Mesaj Yetkileri