Serkan Kırıntılı serbest.Aslında alsak fena olmaz.
Serkan Kırıntılı serbest.Aslında alsak fena olmaz.
Camoranesi gittikten sonra 14M€'ya Juve'ye gidecekmiş, ElanoMilliyet'te okudum
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Elano Juve'ye gider, orda döktürür biz de avcumuzu yalarız bence. Juve'de oynamazsa barınamaz zaten.
14 m aldıktan sonra avuç yalamaya gerek yok![]()
Diego ile Melo varken Juve 3. bir brezilyaliyi zor kaldirir. Elano'yu bir ara Inter istiyor diyorlardi sayet dogruysa Inter'e gidebilir rotasyon oyuncusu olarak.
Diego Wolfsburg'a gitmiş ama.
Sabaha karşı rüyamda Gs'nin resmi internet sitesinin girişinde 3 tane tanınmadık yabancı genç oyuncu ile anlaşıldığı ve bunların Sivasspor'a kiralanacağı haberini gördümRüyamda hemen scout açıp PA'larına bakayım dedim. 2 tanesi 160 PA civarı diğeri de 145 PA gibi birşeydi
İnşallah rüyam çıkmaz
3 oyuncunun da CA'sı 120 civarıydı
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
diego gidiyor melo takımda kalırsa İtalyan mafyası temzileyecek![]()
Elano gitmemeli, gönderilmemeli.
Geçen sene, koca bir sezon boyunca mevkisinde oynamadı ve şu anda Galatasaray camiası onu eleştiriyor. Ama adım gibi eminim ki Rijkaard onun gitmesini istemiyor. Öncelikle çok klas bir oyuncu.. Hani bir diğer tabirle futbolu biliyor Elano. Brezilya milli takımında da neler yaptığını gördük. Eğer takım onu gönderirse çok büyük bir hataya düşmüş olur. İleri 4'lüde müthiş iş çıkartabilir Elano. Sakatlık problemi falan da yok, gördük. Orta sahaya yapılacak transferden sonra şöyle bir ileri 4'lü kurarsa Galatasaray başarılı olur bence.
Serdar ----------------------- Elano --------------------------- Arda
-------------------------------- Baros ---------------------------------
Elano gibi bir oyuncudan kurtulma aşasına gelmişseniz, aşmışsınız.
Elano bence bu sene satılırsa, iyi fiyata gitmiş olur, kalırsa seneye bu fiyata satılamaz, Galatasaray al-sat yaparak para kazanmayı düşündüğüne göre, satması iyi olur, seneye Dünya Kupası yok, üstelik Elano'nun artık milli takımda da sürekli oynayacağını düşünmüyorum. İyi para kazanılması için tam fırsatı.
"YÜCE ATATÜRK"
Elano avrupa ligi için kadroya da verilmiş zaten. az önce ntvspor alt yazıda geçti... Sanırım 1 tane orta saha alınacak![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Polat'tan transfer açıklaması Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ihtiyaçları olan en az 1-2 futbolcu bulunduğunu ve onları almak istediklerini belirterek, ''Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir'' dedi.
Adnan Polat, İDO'nun daveti üzerine Haliç Tersanesi'ni ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu hafta başlayacak olan Süper Lig'in hayırlı olmasını dileyen Polat, ''Kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz bir lig olmasını diliyorum. Hakemlerimizin özellikle cesurca kuralları uyguladığı bir lig olsun istiyorum. Futbol sert bir oyun. Topa sertliğe 'evet' ama futbolcuya sertliğe müsamaha gösterilmemesini diliyorum. Taraftarların bol katılımlı bir lig olmasına katkıda bulunmasını diliyorum. Galatasaray'ın şampiyon olmasını diliyorum'' diye konuştu.
Polat, bir gazetecinin, Galatasaray'ın yurt dışındaki hedeflerine ilişkin sorusu üzerine de Galatasaray'ın hedeflerini anlatmaya gerek olmadığını, takımın katıldığı tüm turnuvalarda en yukarıya oynama hedefi olduğunu, onun dışında hiçbir şeyin Galatasaray'ı tatmin etmeyeceğini söyledi.
''TRANSFERDE BİRKAÇ GELİŞME VAR''
Bir gazetecinin, transferlerin ne aşamada olduğunu sorması üzerine de Polat, bu hafta yarım günlüğüne İtalya'ya gittiğini ve oradan da Belgrad'a geçtiğini, ancak basının bir haftadan beri kendisinin İtalya'da olduğunu yazdığını anlattı. Polat, transfer görüşmeleri yaptıklarını, yönetim kurulunun almış olduğu bütçe kararına uygun bir şekilde hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Bütçelerine uymayan futbolcuları almayı düşünmediklerini belirten Polat, ''Birkaç gelişme var. Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir. İhtiyacımız olan en az 1-2 futbolcu var. Onları almak istiyoruz'' dedi.
ELANO VE ARDA'NIN DURUMU
Adnan Polat, bir gazetecinin, Elano'nun durumunu sorması üzerine de ''Elano şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası'nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kötü bir sakatlık... Kasıtlı bir faulle Dünya Kupası'nda devre dışı kaldı. Halbuki iki maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Zaten Elano milli takımdan çıktıktan sonra milli takım da etkilendi. Şu anda tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok. Ama dünyada satılmayacak futbolcu da yok'' karşılığını verdi. Bir gazetecinin, Arda'nın satılıp satılmayacağı yönündeki sorusuna da Polat, ''Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor'' dedi. Başkan Polat, transfer edilecek isimlerin sorulması üzerine de ''Gazetelerde çıkan isimlerin yüzde 1'ini alsaydık 3 tane 11'lik kadro kurmuş olurduk. Başka bir şey söylemek istemiyorum'' diye konuştu.
http://www.fotomac.com.tr/Galatasara...i_549153455065
Rijkaard, Çek yıldızın transfer edilmesi için ısrar etti, Rosicky ise camiayı adeta kahretti.
Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'a uzun süredir peşinde olduğu Arsenal'in Çek orta saha oyuncusu Tomas Rosicky'den kötü haber geldi.
Rosicky, ülke basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyi düşünmüyorum" dedi.
İKİNCİ KEZ SARSILDI
Sarı-Kırmızılı yönetimin İngiltere’nin Arsenal takımında forma giyen Rosicky için son bir teklif daha yaptı. İlk görüşmelerde Rosicky için 5 milyon Euro teklif eden ancak olumlu cevap alamayan Sarı-Kırmızılılar, Rijkaard’ın ısrar etmesi sonucunda Arsenal’in kapısını ikinci kez çaldı. Galatasaray, bu sefer teklifini 5.5 milyon Euro’ya kadar yükseltip cevap beklemeye başlarken Rosicky'den gelen haberle adeta sarsıldı.
ARSENAL'DE ÇOK MUTLUYUM
2006 yılından beri Arsenal forması giyen Rosicky, hakkında çıkan transfer haberleriyle ilgili olarak ülkesinde yayın yapan Sport.cz adlı internet sitesine konuşarak, "Bu tür spekülasyonları normal karşılıyorum. Futbol endüstrisinin içinde olan şeyler. Benimle ilgilenen tüm kulüplere teşekkür ediyorum çünkü bu beni yüceltiyor. Ancak tekrarlamak zorundayım ki, Arsenal'de olduğum için çok mutluyum. Kulübüm benim kalmamı istediği sürece başka bir kulübe gitmeyi düşünmüyorum. Bu nedenle, Galatasaray'a ya da başka bir takıma gitmeyeceğim. Tabii gelecekte neler göreceğimizi bilmiyorum" dedi.
MENAJERİ SÖYLEMİŞTİ
Ocak ayında Arsenal'le sözleşme yenileyen Rosicky'nin ağabeyi ve aynı zamanda menajeri olan Jiri Rosicky de yaptığı açıklamada yıldız futbolcunun Arsenal'de kalacağını ve transferinin söz konusu olmadığını söylemişti.
Kaynak: Radyospor
çok büyük felaket senaryoları yaratmaya gerek yok gibi ..Elano kalırsa yararlı olacaktır bu sezon.Yalnız Ledesma ve bir forvet şart..
Cim Bom'a Baros müjdesi
Galatasaray'ın golcü oyuncusu Milan Baros'tan sevindirici haber geldi.
Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, Milan Baros da takımla birlikte çalıştı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde gerçekleştirilen idmanda sarı-kırmızılı futbolcular, kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.
Galatasaray'ın sabahki idmanında Milan Baros da takımla birlikte çalıştı. Milli takım kampında bulunan oyuncuların katılmadığı antrenmanda Elano Blumer fizyoterapistler nezaretinde takımdan ayrı koşu yaparken, Juan Pablo Pino'nun ise tedavisine sağlık merkezinde devam edildi.
Galatasaray, Sivasspor maçının hazırlıklarını yarın sabah gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
10 Ağustos 2010 Salı - 14:36
AA
En iyi haberde bu herhalde.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
"Transferde gelişme var"
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, Arda Turan'ı satmayacaklarını bir kez daha yineledi.
Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, ihtiyaçları olan en az 1-2 futbolcu bulunduğunu ve onları almak istediklerini belirterek, ''Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir'' dedi. Adnan Polat, İDO'nun daveti üzerine Haliç Tersanesi'ni ziyaretinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Bu hafta başlayacak olan Süper Lig'in hayırlı olmasını dileyen Polat, ''Kavgasız, gürültüsüz, küfürsüz bir lig olmasını diliyorum. Hakemlerimizin özellikle cesurca kuralları uyguladığı bir lig olsun istiyorum. Futbol sert bir oyun. Topa sertliğe 'evet' ama futbolcuya sertliğe müsamaha gösterilmemesini diliyorum. Taraftarların bol katılımlı bir lig olmasına katkıda bulunmasını diliyorum. Galatasaray'ın şampiyon olmasını diliyorum'' diye konuştu.
Polat, bir gazetecinin, Galatasaray'ın yurt dışındaki hedeflerine ilişkin sorusu üzerine de Galatasaray'ın hedeflerini anlatmaya gerek olmadığını, takımın katıldığı tüm turnuvalarda en yukarıya oynama hedefi olduğunu, onun dışında hiçbir şeyin Galatasaray'ı tatmin etmeyeceğini söyledi.
-''TRANSFERDE BİRKAÇ GELİŞME VAR''-
Bir gazetecinin, transferlerin ne aşamada olduğunu sorması üzerine de Polat, bu hafta yarım günlüğüne İtalya'ya gittiğini ve oradan da Belgrad'a geçtiğini, ancak basının bir haftadan beri kendisinin İtalya'da olduğunu yazdığını anlattı. Polat, transfer görüşmeleri yaptıklarını, yönetim kurulunun almış olduğu bütçe kararına uygun bir şekilde hareket etmeye çalıştıklarını kaydetti.
Bütçelerine uymayan futbolcuları almayı düşünmediklerini belirten Polat, ''Birkaç gelişme var. Düşündüğümüz şartlar olursa transfer yaparız. Bir saat içinde de olabilir, bir hafta sonra da olmayabilir. İhtiyacımız olan en az 1-2 futbolcu var. Onları almak istiyoruz'' dedi.
-ELANO VE ARDA'NIN DURUMU-
Adnan Polat, bir gazetecinin, Elano'nun durumunu sorması üzerine de ''Elano şu anda Galatasaray'ın futbolcusu. Kendisi Dünya Kupası'nda çok iyi bir başlangıç yaptı. Fakat kötü bir sakatlık... Kasıtlı bir faulle Dünya Kupası'nda devre dışı kaldı. Halbuki iki maçında 2 gol, 1 asist yapmıştı. Zaten Elano milli takımdan çıktıktan sonra milli takım da etkilendi. Şu anda tedavisi sürüyor. Satılacak futbolcumuz yok. Ama dünyada satılmayacak futbolcu da yok'' karşılığını verdi.
Bir gazetecinin, Arda'nın satılıp satılmayacağı yönündeki sorusuna da Polat, ''Arda kesinlikle satılmaz. Bunu ben söylemekten bıktım. Arda Galatasaray'dan bir yere gitmiyor'' dedi.
Başkan Polat, transfer edilecek isimlerin sorulması üzerine de ''Gazetelerde çıkan isimlerin yüzde 1'ini alsaydık 3 tane 11'lik kadro kurmuş olurduk. Başka bir şey söylemek istemiyorum'' diye konuştu.
10 Ağustos 2010 Salı - 14:24
DHA
SCOUTGS nin hala Rosicky Galatasarayda baslikli haberinin ana sayfalarinda olmasida ayri bir ilginc raslanti
Baptista gelecek büyük ihtimalle Rosicky'nin yerine.
Katılıyorum Julio Baptista Galatasarayımıza gelcek büyük bi ihtimalle
Elano satılmadan kimseyi alamayız kaynak yok 3 Milyon € paramız var.
Valla isimlerini anımsamıyorum ama dediğim gibi adı sanı bilinmedik genç isimlerdi![]()
Allah sonumuzu hayır etsin![]()
Daha hala bütçemiz var bi Elano'ya bakmıyo kesinlikle transfer olacak bence hem demiş A.Polat en az 1-2 ihtiyaç var diye...
Ts nın kadro bızımkınden üstün helal olsun ..