Sayfa 287 / 896 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387787 ... SonSon
8,581 ile 8,610 arası toplam 26862 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Hiç almasınlar daha iyi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Henry serbest.

Arsenal'e dönmeyecekse tam sırası.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Amerika'ya gidiyor diye biliyorum.

Bugün Aykut Kocaman'ın imza töreni var.

Yeni dönem hakkında birçok şeyden daha iyi bir şekilde fikir sahibi olacağımızdan eminim.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Dünkü Hollanda-Slovakya macinda Hollanda'li spiker top Stoch'un ayagina geldiginde "Seneye Suarez ile Fenerbahce'de forma giyecek" demis... Hollanda'li bir arkadas forumlarda yazmis bende buraya yazayim dedim her ne kadar Suarez'in gelecegine inanmasamda

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    Dünkü Hollanda-Slovakya macinda Hollanda'li spiker top Stoch'un ayagina geldiginde "Seneye Suarez ile Fenerbahce'de forma giyecek" demis... Hollanda'li bir arkadas forumlarda yazmis bende buraya yazayim dedim her ne kadar Suarez'in gelecegine inanmasamda
    Ben Hollanda kanalindan izledim maci ve böyle bisey duymadim

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by besiktas1903 View Post
    Ben Hollanda kanalindan izledim maci ve böyle bisey duymadim
    Bilmiyorum Hollanda'li 3-4 arkadas forumda dogruladi haberi sen belki duymadin o sirada.

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Bilmiyorum Hollanda'li 3-4 arkadas forumda dogruladi haberi sen belki duymadin o sirada.
    Kesinlikle böyle birsey denmedi.. bende izledim

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

olabilir ama sanmiyorum. Hollanda'li spiker Slowakyanin ilk macinda Stoch Galatasaraya transfer oldugunu da söylemisti

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Benim zaten haber dogru giye bir iddiam yok Hollanda'da Kanal 1 de maci sunan spiker Evert de Napert söylemis..

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Benim zaten haber dogru giye bir iddiam yok Hollanda'da Kanal 1 de maci sunan spiker Evert de Napert söylemis..
    Maci sunan spiker Evert degildi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

evet yaşlı oyuncu gelsin istemiyoruz belki ama Henry gelse keşke

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Henry'nin forvet sıkıntısı yaşayan Arsenal'e geri döneceğini veya Amerika'ya gideceğini düşünüyorum ben..

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Dzeko bombası

Hücum hattını uzun boylu bir santrforla takviye etmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla'nın yıldızı Kanoute'nin ardından Wolfsburglu Edin Dzeko'yu da listeye aldı. Boşnak yıldız için camianın önemli isimlerinin de çalıştığı ortaya çıktı.
    Aykut Kocaman’ın patronluğunda yepyeni bir takım yaratmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Sol kanadını Slovaklar’ın genç yıldızı Miroslav Stoch’la güçlendirip, sağ kanat için Krasiç ve Hazard gibi Avrupalılar’ın da takipte olduğu isimleri listeye alan Aziz Yıldırım ve ekibi, hücum hattını hava hakimiyeti yüksek olan bir santrforla güçlendirmekte kararlı. Bu plan doğrultusunda Sevilla’nın 1.92’lik golcüsü Frederic Kanoute için temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, İtalyan devi Milan ile İngiliz ekiplerinin de yakın takipte olduğu Edin Dzeko için hamlelerine başladı. Boşnak Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan 1.93 boyundaki genç santrfor için yönetimin yanı sıra camianın ileri gelenlerinin de bu transfer için bizzat temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Bundesliga’nın gol kralı
    Öncelikli hedefin 24 yaşındaki yıldız futbolcunun el yakan bonservis bedelini düşürmek olduğu ifade edildi. 2008-2009’da Wolfsburg’la şampiyonluk yaşayan, geride kalan sezon ise 22 golle Bundesliga’nın en skorer ismi olan Dzeko, Bosna Milli Takımı’nda da 26 resmi maçta 15 kez ağları sarsarak hayli yüksek bir yüzde tutturdu.

Dzeko kimdir? Tam adı: Edin Dzeko
    Doğum tarihi: 17 Mart 1986
    Doğum yeri: Sarajevo (Bosna Hersek)
    Ülkesi: Bosna Hersek
    Yaşı: 24
    Boyu: 1.92 m
    Kilosu: 83
    Mevkii: Forvet
    Oynadığı takımlar: Zeleznicar, Teplice, Usti and Labem (Kiralık), Wolfsburg

Fanatik
    --------
    Hah hah hah. Bu bildiğin imkansız.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bu kadar sacma haber yapilmaz arkadas , futbolu biraz takip eden kisi bu haberin sirf sutun doldurmak icin yazildigini bilir , gecen sezon Milan'in 33 Milyon Euro ya kadar ciktigi bir teklife hayir diyen Wolfsburg'dan bu kadar isteyen takim varken Fenerbahce'ye gelicek

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım imza töreninde, 3 sene sonra biz zaten bu sistemi getirmeyi düşünüyorduk; Futbol takımında tüm yetki Aykut Kocaman'dadır dedi.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Dzeko bombası

Hücum hattını uzun boylu bir santrforla takviye etmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla'nın yıldızı Kanoute'nin ardından Wolfsburglu Edin Dzeko'yu da listeye aldı. Boşnak yıldız için camianın önemli isimlerinin de çalıştığı ortaya çıktı.
    Aykut Kocaman’ın patronluğunda yepyeni bir takım yaratmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Sol kanadını Slovaklar’ın genç yıldızı Miroslav Stoch’la güçlendirip, sağ kanat için Krasiç ve Hazard gibi Avrupalılar’ın da takipte olduğu isimleri listeye alan Aziz Yıldırım ve ekibi, hücum hattını hava hakimiyeti yüksek olan bir santrforla güçlendirmekte kararlı. Bu plan doğrultusunda Sevilla’nın 1.92’lik golcüsü Frederic Kanoute için temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, İtalyan devi Milan ile İngiliz ekiplerinin de yakın takipte olduğu Edin Dzeko için hamlelerine başladı. Boşnak Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan 1.93 boyundaki genç santrfor için yönetimin yanı sıra camianın ileri gelenlerinin de bu transfer için bizzat temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Bundesliga’nın gol kralı
    Öncelikli hedefin 24 yaşındaki yıldız futbolcunun el yakan bonservis bedelini düşürmek olduğu ifade edildi. 2008-2009’da Wolfsburg’la şampiyonluk yaşayan, geride kalan sezon ise 22 golle Bundesliga’nın en skorer ismi olan Dzeko, Bosna Milli Takımı’nda da 26 resmi maçta 15 kez ağları sarsarak hayli yüksek bir yüzde tutturdu.

Dzeko kimdir? Tam adı: Edin Dzeko
    Doğum tarihi: 17 Mart 1986
    Doğum yeri: Sarajevo (Bosna Hersek)
    Ülkesi: Bosna Hersek
    Yaşı: 24
    Boyu: 1.92 m
    Kilosu: 83
    Mevkii: Forvet
    Oynadığı takımlar: Zeleznicar, Teplice, Usti and Labem (Kiralık), Wolfsburg

Fanatik
    --------
    Hah hah hah. Bu bildiğin imkansız.
    Alttaki kaynağı , ntvspor falan diye değiştirsene iki dakka hayal kuralım

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

@Wesley Sneijder

Fanatik haberlerini kaale almıyoruz burada, imkansız olduğunu herkes biliyor zaten, amaç başka ise hoş değil.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    @Wesley Sneijder

Fanatik haberlerini kaale almıyoruz burada, imkansız olduğunu herkes biliyor zaten, amaç başka ise hoş değil.
    Abi senin duyduğun birşeyler var mı?
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Fanatik de bir Fotospor olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Abi senin duyduğun birşeyler var mı?
    Net bir şey yok, Aykut Kocaman genel menajer oldu, İngiliz sistemi.Kimseye bilgi sızmaz, kimseden bilgi beklemeyin, herşeyi kendisi yönetiyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    @Wesley Sneijder

Yok yani ben de Fenerliyim de bu kadar da sallanmaz. Daha takımında kalacağını yeni açıklayan bir adam, üstelik Avrupa futbolunun en gözde forvetlerinden, FM dışında Fenerbahçe kadrosunda göremeyeceğimiz bir isim. Fanatik işte deyip gülüp geçiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Caner Erkinin öğlen İstanbula ineceği belki de akşam antremanına katılacağı söyleniyor.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Beyler inanmadığımız haberleri taşımamaya özen gösterelim. Malum bizim basınımız her futbolcuyu transfer etme kapasitesine sahiptir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Beklendiği gibi tek patron Aykut Kocaman oldu, yöneticilere bile yeri geldiğinde bilgi vermeden transferi bitirebilir. Hayırlı olsun, şimdi gönderilecekler ve geleceklerin kimler olduğunu öğrenmek kaldı sadece.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Caner Erkinin öğlen İstanbula ineceği belki de akşam antremanına katılacağı söyleniyor.
    Artık Türk oyuncuları alırken, Aykut Kocaman'ın birebir görüşmeler yapacak olması sebebiyle, fazla sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum. İstenen oyuncu, eğer kulübü sorun çıkarmaz, büyük oranda gelmeyi kabul eder. Caner'i Aykut Kocaman istiyorsa ki istediği belli, akşam idmanına da katılabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Demek ki bugün içinde açıklanır bu transfer de akişam antremanına katılacağı doğruysa.

Basın toplantısı,yeni dönem ve Aykut Kocaman hakkında birçok fikir sahibi edinmemize yardımcı oldu beklediğim gibi.

Öncelikle Aykut Kocaman üzerindeki birleştiricilikten bahsedebiliriz.Takımda herkes Aykut Hoca'ya gerçekten büyük saygı duyuyor,Alex eşi doğum yapacak olmasına rağmen sırf Aykut Kocaman'ın ilk antremanı olduğu için dün takıma katıldı.

Camia üzerinde de Aykut Kocaman'ın birleştirici gücünün yüksek olduğunu düşünüyorum.

Yeni görev ile ilgili konuşmak gerekirse,tam da beklediğimiz gibi.Bir teknik direktörlükten öte,menejerlik dönemi başladı Fenerbahçe'de.Aykut Kocaman artık futbolun tek patronu.

Bunun yanı sıra,Aykut Kocaman konuşurken ki duruşu,çizgisiyle bu sezon oluşabilecek bir sürü gereksiz polemiğe karşı ne kadar sağlam durabileceğini gösterdi bana göre.

Sahada oynatacağı futbol,alınacak oyuncular vs.,hiç bahsetmiyorum zaten.Aykut Hoca'nın bu konuda en iyisini yapacağından adım gibi eminim.

Yeni dönem tekrardan hepimiz için hayırlı olsun diyorum,Allah utandırmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Varonil View Post
    Öncelikle Aykut Kocaman üzerindeki birleştiricilikten bahsedebiliriz.Takımda herkes Aykut Hoca'ya gerçekten büyük saygı duyuyor,Alex eşi doğum yapacak olmasına rağmen sırf Aykut Kocaman'ın ilk antremanı olduğu için dün takıma katıldı.

Bunu atladık bak, sezonun ilk antremanı ve Alex kampa ilk günden katıldı, pek rastlanan bir durum değil bu ama Aykut Kocaman'ın heyecanı onu bile unutturmuş.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

'Caner Erkin Fenerbahçe'de'

Fenerbahçe kulübü bombayı patlatıyor. Uzun süredir sarı lacivertli ekibin gündeminde olan Caner Erkin - Fenerbahçe flörtünün yarın resmiyete dökülmesi bekleniyor.

LigTV'nin son dakika haberine göre Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'in bonservisini CSKA Moskova kulübünden almaya çok yakın.

Sarı lacivertliler geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen genç sol kanat oyuncusu içen Rus ekibiyle görüşmelerini sürdürüyordu. Caner'in için Ankaragücü'nün de devreye girmesiyle transfer zora girerken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Caner'i takımda görmek istemesi üzerine bonservis bedelinde fiyat attırarak bu transferi sonuçlandırdı. Caner'in yetişmesi halinde bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'nin akşam antrenmanına da katılacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili tüm gelişmeler birazdan...

Sporx
    ________

Vederson'un ayrılışından sonra bana göre kesinleşen bir transferdi. Genç, Fenerbahçeli, sol açıkta iyi bir oyuncu. Bana göre sol bekte yetersiz ama hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Mesaj Yetkileri