Hiç almasınlar daha iyi.
Hiç almasınlar daha iyi.
Henry serbest.
Arsenal'e dönmeyecekse tam sırası.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Amerika'ya gidiyor diye biliyorum.
Bugün Aykut Kocaman'ın imza töreni var.
Yeni dönem hakkında birçok şeyden daha iyi bir şekilde fikir sahibi olacağımızdan eminim.![]()
Dünkü Hollanda-Slovakya macinda Hollanda'li spiker top Stoch'un ayagina geldiginde "Seneye Suarez ile Fenerbahce'de forma giyecek" demis... Hollanda'li bir arkadas forumlarda yazmis bende buraya yazayim dedim her ne kadar Suarez'in gelecegine inanmasamda![]()
Benim zaten haber dogru giye bir iddiam yokHollanda'da Kanal 1 de maci sunan spiker Evert de Napert söylemis..
evet yaşlı oyuncu gelsin istemiyoruz belki ama Henry gelse keşke
Henry'nin forvet sıkıntısı yaşayan Arsenal'e geri döneceğini veya Amerika'ya gideceğini düşünüyorum ben..
Dzeko bombası
Hücum hattını uzun boylu bir santrforla takviye etmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla'nın yıldızı Kanoute'nin ardından Wolfsburglu Edin Dzeko'yu da listeye aldı. Boşnak yıldız için camianın önemli isimlerinin de çalıştığı ortaya çıktı.
Aykut Kocaman’ın patronluğunda yepyeni bir takım yaratmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Sol kanadını Slovaklar’ın genç yıldızı Miroslav Stoch’la güçlendirip, sağ kanat için Krasiç ve Hazard gibi Avrupalılar’ın da takipte olduğu isimleri listeye alan Aziz Yıldırım ve ekibi, hücum hattını hava hakimiyeti yüksek olan bir santrforla güçlendirmekte kararlı. Bu plan doğrultusunda Sevilla’nın 1.92’lik golcüsü Frederic Kanoute için temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, İtalyan devi Milan ile İngiliz ekiplerinin de yakın takipte olduğu Edin Dzeko için hamlelerine başladı. Boşnak Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan 1.93 boyundaki genç santrfor için yönetimin yanı sıra camianın ileri gelenlerinin de bu transfer için bizzat temaslarda bulunduğu öğrenildi.
Bundesliga’nın gol kralı
Öncelikli hedefin 24 yaşındaki yıldız futbolcunun el yakan bonservis bedelini düşürmek olduğu ifade edildi. 2008-2009’da Wolfsburg’la şampiyonluk yaşayan, geride kalan sezon ise 22 golle Bundesliga’nın en skorer ismi olan Dzeko, Bosna Milli Takımı’nda da 26 resmi maçta 15 kez ağları sarsarak hayli yüksek bir yüzde tutturdu.
Dzeko kimdir? Tam adı: Edin Dzeko
Doğum tarihi: 17 Mart 1986
Doğum yeri: Sarajevo (Bosna Hersek)
Ülkesi: Bosna Hersek
Yaşı: 24
Boyu: 1.92 m
Kilosu: 83
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Zeleznicar, Teplice, Usti and Labem (Kiralık), Wolfsburg
Fanatik
--------
Hah hah hah. Bu bildiğin imkansız.
Bu kadar sacma haber yapilmaz arkadas , futbolu biraz takip eden kisi bu haberin sirf sutun doldurmak icin yazildigini bilir , gecen sezon Milan'in 33 Milyon Euro ya kadar ciktigi bir teklife hayir diyen Wolfsburg'dan bu kadar isteyen takim varken Fenerbahce'ye gelicek
Aziz Yıldırım imza töreninde, 3 sene sonra biz zaten bu sistemi getirmeyi düşünüyorduk; Futbol takımında tüm yetki Aykut Kocaman'dadır dedi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
@Wesley Sneijder
Fanatik haberlerini kaale almıyoruz burada, imkansız olduğunu herkes biliyor zaten, amaç başka ise hoş değil.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Fanatik de bir Fotospor olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Caner Erkinin öğlen İstanbula ineceği belki de akşam antremanına katılacağı söyleniyor.
TariboWest
Beyler inanmadığımız haberleri taşımamaya özen gösterelim. Malum bizim basınımız her futbolcuyu transfer etme kapasitesine sahiptir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Beklendiği gibi tek patron Aykut Kocaman oldu, yöneticilere bile yeri geldiğinde bilgi vermeden transferi bitirebilir. Hayırlı olsun, şimdi gönderilecekler ve geleceklerin kimler olduğunu öğrenmek kaldı sadece.
"YÜCE ATATÜRK"
Artık Türk oyuncuları alırken, Aykut Kocaman'ın birebir görüşmeler yapacak olması sebebiyle, fazla sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum. İstenen oyuncu, eğer kulübü sorun çıkarmaz, büyük oranda gelmeyi kabul eder. Caner'i Aykut Kocaman istiyorsa ki istediği belli, akşam idmanına da katılabilir.
"YÜCE ATATÜRK"
Basın toplantısı,yeni dönem ve Aykut Kocaman hakkında birçok fikir sahibi edinmemize yardımcı oldu beklediğim gibi.
Öncelikle Aykut Kocaman üzerindeki birleştiricilikten bahsedebiliriz.Takımda herkes Aykut Hoca'ya gerçekten büyük saygı duyuyor,Alex eşi doğum yapacak olmasına rağmen sırf Aykut Kocaman'ın ilk antremanı olduğu için dün takıma katıldı.
Camia üzerinde de Aykut Kocaman'ın birleştirici gücünün yüksek olduğunu düşünüyorum.
Yeni görev ile ilgili konuşmak gerekirse,tam da beklediğimiz gibi.Bir teknik direktörlükten öte,menejerlik dönemi başladı Fenerbahçe'de.Aykut Kocaman artık futbolun tek patronu.
Bunun yanı sıra,Aykut Kocaman konuşurken ki duruşu,çizgisiyle bu sezon oluşabilecek bir sürü gereksiz polemiğe karşı ne kadar sağlam durabileceğini gösterdi bana göre.
Sahada oynatacağı futbol,alınacak oyuncular vs.,hiç bahsetmiyorum zaten.Aykut Hoca'nın bu konuda en iyisini yapacağından adım gibi eminim.
Yeni dönem tekrardan hepimiz için hayırlı olsun diyorum,Allah utandırmasın.![]()
'Caner Erkin Fenerbahçe'de'
Fenerbahçe kulübü bombayı patlatıyor. Uzun süredir sarı lacivertli ekibin gündeminde olan Caner Erkin - Fenerbahçe flörtünün yarın resmiyete dökülmesi bekleniyor.
LigTV'nin son dakika haberine göre Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'in bonservisini CSKA Moskova kulübünden almaya çok yakın.
Sarı lacivertliler geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen genç sol kanat oyuncusu içen Rus ekibiyle görüşmelerini sürdürüyordu. Caner'in için Ankaragücü'nün de devreye girmesiyle transfer zora girerken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Caner'i takımda görmek istemesi üzerine bonservis bedelinde fiyat attırarak bu transferi sonuçlandırdı. Caner'in yetişmesi halinde bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'nin akşam antrenmanına da katılacağı ifade edildi.
Konu ile ilgili tüm gelişmeler birazdan...
Sporx
________
Vederson'un ayrılışından sonra bana göre kesinleşen bir transferdi. Genç, Fenerbahçeli, sol açıkta iyi bir oyuncu. Bana göre sol bekte yetersiz ama hayırlı olsun.
Fenerbahçe Cumhuriyeti