Kaynakta sağlam .. İlginç gerçekten ..
Kaynakta sağlam .. İlginç gerçekten ..
De Rossi'yi de alirlarsa zaten artik kimse durduramaz onlari..![]()
İspanyol basınına göre, eflatun beyazlılar, Xabi Alonso için yaptığı teklifte indirime gidiyor.
İspanya’da yayınlanan günlük spor gazetesi Marca, Real Madrid’in, Liverpool’un orta saha oyuncusu Xabi Alonso için yaptığı teklifte üç milyon avroluk indirime gideceğini yazdı.
Madrid’de basılan gazetenin bugünkü sayısında, Real Madrid’in 27 milyon avroluk ilk teklifi için verdiği süre 8 Temmuz’da doldu ve İspanyol devi, Liverpool’a yeni bir teklif sunacak.
Bu teklifin 24 milyon avro olacağı ve yapılan 3 milyon avroluk indirimin de Liverpool’un Real Madrid’e cevap vermemesinden kaynaklandığı söyleniyor.
Hafta sonu bir basın toplantısı düzenleyen Real Madrid Teknik Direktörü Manuel Pellegrini, İspanyol milli futbolcunun, takımının yeni kadro yapısı için çok uygun olduğunu söyledi.
Xabi Alonso’nun İspanya’ya dönmek istediği ve bu niyetini hocası Rafael Benitez’e ilettiği, alınan diğer haberler arasında.
Real Madrid'in artık orta saha alacağını sanmıyorum ?
Liverpoolun satacağını sanmıyorum.Bir Valencia 22 mn veya Glen Johnson 10-20 mn arası bir paraysa xabi alonso için az bir para.
Bu adam ne icmisse aynısını istiyorum.
R.I.P Tupac
Shakhtar Chygrynskyi Srna Fernandinho Gibi Oyuncuları Satmazsa Seneye Şampiyonlar Liginde Çok Başarılı Olur
Guardiola var nasıl şans bulmasın? adam herkesi oynatıyor![]()
İlginç bir karar bence ama demekki adam mutlu ülkesidn eğer gerçekten mutluysada çokta şaşırmamalı
Demek ki her insanda (CR,Kaka) para tüm kapıları açmıyor..
Başlama tarihi 31 Ağustos
Fikstür
http://www.marca.com/deporte/futbol/...10/calendario/
Buyuk bulusma 12. hafta'da Nou Camp'ta![]()
Hollandalı yıldız Arjen Robben, Real Madrid'de kalmaya kararlı.
Real Madrid'in Chelsea'den transfer ettiği yıldız futbolcu, bu yaz takımından ayrılmayı düşünmediğini ifade etti.
Kaka ve Ronaldo'nun gelişinden sonra, Hollandalı yıldızın takımdan ayrılacağı söylenmişti. Arjen Robben, çıkan haberlerin aksine, Sky Sports'a takımında mutlu olduğunu söyledi.
Arjen Robben, "Kaliteli bir kadromuz var, sezonun başlaması için sabırsızlanıyorum" dedi.
Robben'in daha önce Ribery için takasta kullanılacağı ve bazı Premier Lig ekiplerinin de yıldız oyuncuyu istediği öne sürülmüştü. Hollandalı futbolcu, takımının hazırlık kampında ve Realli olmaktan mutlu olduğunu ifade ediyor.
Tecrübeli kanat oyuncusu, "Hava iyi ve biz çok çalışıyoruz. Antrenmanlarımız çok iyi geçiyor, güzel bir sezon bizi bekiyor" diyerek sözlerini noktaladı.
Goal
Inter'in Brezilyalı savunma oyuncusu Maxwell'in, Barcelona'yla anlaştığı öne sürüldü.
Barcelona'nın Inter'e bu transfer için 3.7 milyon avroluk bonservis ücreti ödeyeceği belirtildi. Sky Sport 24'ün haberine göre Maxwell, İspanyol deviyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.
Çoook ucuz. Haberdeki gibi olacaksa iyi bir kazık yer İnter.
Ucuza kapatır Barca doğruysa haber![]()
maxwell'in ne işi var barcada anlamadım ama abidale yedek lazım herhalde
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Sylvinho'yu salmışlardı, onun yerine alıyorlar.
3.7 mi ? Biz alalım daha iyi![]()
Siz alırsanız 7.3 olur![]()
Bedavaya alınmıştı bu yüzden ondan gelecek parayı önemsememiş olabilirler.
B fiyataysa iyi bir transfe rolabilir ama barcada oynayacak kapasite pek yok
barcelona ilk resmi transferini gerçekleştrdi ihtiyaç olan bölgeye bir adam abidal geçen sezon toplamda 2 ya da 3 tane orta açmıştı bir yıl boyunca maxwell bu sorunu halledecektir.
o tarafa istediğim 2-3 oyuncudan biriydi.
abidali keseceğini düşünüyorum.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Abidal yokken 35lik sylvinho'ya kalıyordu sol bekleri. Maxwell abidalı da kesebiliriyi transfer.