Sayfa 287 / 578 İlkİlk ... 187237277285286287288289297337387 ... SonSon
8,581 ile 8,610 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hamit,Melo ve Selçuk'un toparlanması lazım artık. orta alanda bu 3'lü istenilen verimi veremedi şu ana kadar.Elmander de formsuz. Yani ilk haftalarda maç eksiğiydi,antreman eksiğiydi dedik ama 5-6 hafta geride kaldı.her hafta Kadro kalitesine yakışır top oynamaya başlamak lazım.saman alevi gibi man utd. maçında parlayıp sönmemek lazım. tamam o maçtaki gibi motive olmaları zor ama en azından o oyunun % 70'inin sahaya yansıması lazım. aksi takdirde hem avrupada hem türkiyede rakiplerin iştahı kabarır. Braga ve sonraki lig maçında iyi oyun ve gollü galibiyetler almak lazım...
    Bence sorun Hamit, Melo ve Selcuk kesinlikle degil.

Gecen sezon orta saha ozellikleri olan Necati, Engin ve Emre ile oynuyordu Galatasaray. Bunun yaninda Elmander de pas alis veris becerisi olan bir futbolcu.

Bu sezon Necati'nin orta alanda pas trafigine girme becerisini cok ariyoruz bence. Selcuk ve Melo da ariyordur.

Ozellikle Emre'nin takimdan kesilip, Amrabat'in oraya yerlestirilmesiyle Galatasaray'in rakip yari alandaki paslasmalari yavasladi. Buna ek olarak Elmander'in de sakatlikla ugrasmasi Selcuk ve Melo'nun yukunu daha da fazlalastirdi.

Esasinda bence Fatih Terim'in gecen sezon kullandigi kadro mevcut oyuncular icin daha ideal, daha iyi hopa hakim olabilen bir 11'di. Bu sezonun kadrosu ise kolay top kaybini daha fazla yapan oyuncularla dolu. Tabii bu da Selcuk'a yansiyor cunku o yaninda pas yapabilen oyuncularla daha iyi oynayan bir oyuncu.

Bu arada az once Eskisehir macinin hakeminin Ilker Meral oldugunu gordum.

Cok ilginc bir mac olacak. Eskisehir ve Galatasaray gibi ligin en tempolu futbol oynayan takimlarindan ikisinin macina ligin en temposuz (veya belki en temposuz ikinci) hakemini vermek cok garip geldi bana.

Ne zaman izlesem orta alan dairesinden ayrilmadan mac yonetmeye calisan bu hakem nasil olur da bu maca verilir anlayamiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynen hakem konusuna bende şaşırdım, muhtemelen iki tarafta kanser olacak.

Abi Necati konusunda emin değilim ben, yani geçen seneki katkısına sözüm yok ama bu sene hazırlık maçlarında Necati'yi el freni olarak gördüm hep. Çok yavaşlatıyordu takımı hücuma çıkarken.

Mevcut kadromuz aslında 4-3-3 oynamaz mı, Amrabat ile 4-4-2 olmayacak gibi duruyor. Selçuk - Melo - Hamit'li orta saha önlerinde Amrabat - Elmander - Burak/Umut 3'lüsünü denesek fena olmaz gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hazır Necati konusu açılmışken yine her zaman olduğu gibi boş geçmez bizi Necati atar bu hafta bi tane

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bir tane ile kalırsa iyi.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Aynen hakem konusuna bende şaşırdım, muhtemelen iki tarafta kanser olacak.

Abi Necati konusunda emin değilim ben, yani geçen seneki katkısına sözüm yok ama bu sene hazırlık maçlarında Necati'yi el freni olarak gördüm hep. Çok yavaşlatıyordu takımı hücuma çıkarken.

Mevcut kadromuz aslında 4-3-3 oynamaz mı, Amrabat ile 4-4-2 olmayacak gibi duruyor. Selçuk - Melo - Hamit'li orta saha önlerinde Amrabat - Elmander - Burak/Umut 3'lüsünü denesek fena olmaz gibi.
    Necati olmasin, X olsun.

Demek istedigim Necati'nin yerine oynayan oyuncularin Necati'nin ustlendigi rolu ustlenmeyen oyuncular oldugu. Yani hem ceza sahasina girip pozisyon bitirecek, hem de gerekli oldugu anlarda orta sahadaki pas trafiginin icine girip orta sahayi 5'leyecek ve bunlari yaparken siritmayacak.

X = Cilek

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Necati olmasin, X olsun.

Demek istedigim Necati'nin yerine oynayan oyuncularin Necati'nin ustlendigi rolu ustlenmeyen oyuncular oldugu. Yani hem ceza sahasina girip pozisyon bitirecek, hem de gerekli oldugu anlarda orta sahadaki pas trafiginin icine girip orta sahayi 5'leyecek ve bunlari yaparken siritmayacak.

X = Cilek
    Bunu mevcut kadroda Elmander yapabilir herhalde, top taşıma özelliği de var Elmander'in. Önündeki isim yani hücum partneri kim olacak o ayrı mevzu.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kısaca Deep Lying Forward - support diyebilir miyiz

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Kısaca Deep Lying Forward - support diyebilir miyiz
    kısacası üşüyoruz matias suarez reyiz hazır cska ya transferi yatmışken alsak ya

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Eskişehir (E), Gençlerbirliği (D), Cluj (E), Kayserispor (E), İBB (D), Cluj (D), MİY (D), Karabükspor (E).

Karabük maçına kadar fikstür de fena. Çok yıpratıcı bir süreç Galatasaray'ı bekliyor.

Güzel güzel bu maç trafigi bizi kendimize getirir oyuncular forma girerler

Not.Bu ilker meral koşmamak için faul çalan adam değil mi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Aynen orta yuvarlakta takılan hakem.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bence sorun Hamit, Melo ve Selcuk kesinlikle degil.

Gecen sezon orta saha ozellikleri olan Necati, Engin ve Emre ile oynuyordu Galatasaray. Bunun yaninda Elmander de pas alis veris becerisi olan bir futbolcu.

Bu sezon Necati'nin orta alanda pas trafigine girme becerisini cok ariyoruz bence. Selcuk ve Melo da ariyordur.

Ozellikle Emre'nin takimdan kesilip, Amrabat'in oraya yerlestirilmesiyle Galatasaray'in rakip yari alandaki paslasmalari yavasladi. Buna ek olarak Elmander'in de sakatlikla ugrasmasi Selcuk ve Melo'nun yukunu daha da fazlalastirdi.

Esasinda bence Fatih Terim'in gecen sezon kullandigi kadro mevcut oyuncular icin daha ideal, daha iyi hopa hakim olabilen bir 11'di. Bu sezonun kadrosu ise kolay top kaybini daha fazla yapan oyuncularla dolu. Tabii bu da Selcuk'a yansiyor cunku o yaninda pas yapabilen oyuncularla daha iyi oynayan bir oyuncu.

Bu arada az once Eskisehir macinin hakeminin Ilker Meral oldugunu gordum.

Cok ilginc bir mac olacak. Eskisehir ve Galatasaray gibi ligin en tempolu futbol oynayan takimlarindan ikisinin macina ligin en temposuz (veya belki en temposuz ikinci) hakemini vermek cok garip geldi bana.

Ne zaman izlesem orta alan dairesinden ayrilmadan mac yonetmeye calisan bu hakem nasil olur da bu maca verilir anlayamiyorum.

maçı izlerken aklıma gelen ilk şey buydu benim de; topu ayağımızda tutabiliyoruz ama geçen sene olduğu kadar rakip ceza sahası önünde dalga geçer gibi paslaşıp pozisyona giremiyoruz artık. zira forvet hattında örneğin umut ve burak ceza sahasına gömülerek oynadığı içni 442 kullanıyorsanız ancak kanatlardan destekleyebileceğiniz bir forvet hattı. oysa burak rezalet, umut da vasatın altında kafa topçuları. dolayısıyla bu forvet hattı ne kanat akınıyla ne de içeri kat edebilen kanata sahip olmadığımız vee de orta 4'lü ile ileri 2li arasında bağlantı kurabilen yardımcı forvetler olmadıkları için bu mevcut 442 ile randıman sağlayamayacak tipte elemanlar. amrabat'ın yerine engin(içeri kat edip pas organizasyonunun sürekli kırılmasını engellemede katkı sağlar), umut'un yerine elmander(biraz daha geriye gelerek, gezerek oynamalı tabi) olsa belki burak ileri uçta katkı sağlayabilir.

ama elimizdekileri daha yüksek yüzdede verimli kullanmak ve yapılan transferleri mantıksız kılmamak adına en doğrusu 433 gibi duruyor. böyle olursa bana çok güzel olurmuş gibi geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'a ilginç bir göndermede bulundu. İşte Şener'in sözleri...

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Galatasaray'a gönderme yaptı. Alex de Souza'nın olaylı bir süreç sonunda Fenerbahçe'den gönderilmesine Başkan Sadri Şener'in ilginç bir yorum geldi.

Trabzon'dan yayın yapan 61saat isimli internet sitesine bir demeç veren Başkan Şener, Trabzonspor'un Alex'e talip olmayacağını vurgulayarak; aralarının bozuk olduğu Galatasaray'a taş attı.

Şener, "AİHM'de hukuk mücadelesindeyim. Trabzonspor rakiplerinin zaaflarından faydalanarak transfer piyasasında kural dışı hareketlere girişmez. Biz ne Fenerbahçeyiz ne de Galatasaray. Bence Alex'i Galatasaray alsın" ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Sadri Şener saçmalamış yine Galatasaraylı arkadaşlar yanlış anlamasın yorumu komik geldiğinden koydum buraya

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post
    Şener, "AİHM'de hukuk mücadelesindeyim. Trabzonspor rakiplerinin zaaflarından faydalanarak transfer piyasasında kural dışı hareketlere girişmez. Biz ne Fenerbahçeyiz ne de Galatasaray. Bence Alex'i Galatasaray alsın" ifadesini kullandı.
    Kural dışı ise git TFF'ye arkadaşım sen niye ta oralara gidip sürünüyorsun Valla kendini küçük düşürmekten başka hiç bir şey yapmıyor bu adam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

şaşırmış bu adam şaşırmış

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Geçen sezon ilk 7 hafta; 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet.
    bu sezon ilk 7 hafta; 4 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kural dışı ise git TFF'ye arkadaşım sen niye ta oralara gidip sürünüyorsun Valla kendini küçük düşürmekten başka hiç bir şey yapmıyor bu adam.

Yeni gordum cevap vereyim.Adaletli Tff bizim basvurumuzu oylama bile sunmadan geri yolluyor biliyolar onlar yapmasi gerekeni.Baskanda taa AİHM'e gidiyor iste.Ama transfer konusunda sacmalamis.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben zaten transfer konusundan bahsettim abi.Ona kural dışı demiş.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bir şey soracağım; biz Beşiktaşlılara ne yaptık?

Yani bakıyorum maç konularına Galatasaraylılar "yeneriz, fark atarız" yazınca ortalık karışıyor diğer taraftarlar aynısını yazınca tepki yok. Önceden vardır mutlaka bir sebebi diyordum ama bugün FB-BJK maç konusundaki yorumları okuyunca olayın tamamen kişisel olduğunu anladım.

Örneğin bizim Aygün (rasengan) "fark atarız" yazdığında "vay efendim sen nasıl küçümsersin, siz çok havalandınız" oluyor, diğerleri yazdığında ise "totem" oluyor.

Altta FB-BJK maç konusundan birkaç yorum paylaştım. Öncelikle şunu belirteyim bu tür yorumların beni rahatsız eden ve ilgilendiren hiçbir yanı yok, aksine isteyen istediği yorumu yapabilir. İster fark atarız, ister ezeriz der kimseyi ilgilendirmez. Benim sormak istediğim Galatasaraylı arkadaşların benzer yorumları için o kadar tepki gösterdiniz, şimdi bunlara neden aynı tepkiyi vermiyorsunuz? (Laiglenoir hariç)

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Mönchengladbach maçında ki oyunu oynarsak handikaplı galibiyet alırız evimizde. Ancak eski Fener'e dönersek beraberlik olur.
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Yani ne olursa olsun hiçbir şartlar altında Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi yenme şansı yok.
    Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Fenerbahçe en kötü oyununda bile evinde puan aldığı için öyle bir durumu bende bilmiyorum
    Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    İçerde 46 maçtır öyle yada böyle bu takım maç kaybetmiyor.

Beşiktaşın kazanması için süper top oynaması gerekmiyor , fenerbahçenin çok kötü olması gerekir

Quote Originally Posted by Tuskarr View Post
    Ben umutluyum bu maçtan Gladbach'a yaptığımız pres gibi pres yaparsak Beşiktaş falan dinlemeyiz.
    Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Gladbach maçındaki Cristian fark yaratır. bütün sezon böyle oynayacaksa istemem ben Fernandes falan ama güvenemiyorum bu adama işte. (Fernandes örneğini yanlış anlamayın , takımda çok görmek istediğim için onu yazdım ) Cristian gününde olursa rahat maç çıkarırız bence. yok Cristian bildiğimiz Cristian olursa işimiz zorlaşır. ama evimizde kaybetmeyiz diye düşünüyorum. he bir de Yobo dön lütfen
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Kasmaya gerek yok rahat alırız

İkinci yarı recepi görmek isterim
    Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Beşiktaş'ın Kadıköy'de bu kadar ezildiğini.dağıldını daha önce hiç görmemiştim..Yenilse bile bu kadar mahkum ve ezilmiş oynamıyordu...bir mücadele vardı...Samet aybaba aldığı sonuçlarla beni şaşırttı lig başında anlaşılan koltuğu sallanmaya başlıyor..
    Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Valla çok rahat bir maçtı tebrikler Fenerbahçe
    Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Samet hocadan ziyade takımı bu hale getirenler utanmalı
    Kadronu yapacağı bu daha fazlasını beklemek fantazi olur
    Bunlarda Beşiktaşlı arkadaşların yorumları:

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Gaziantep ve Sivas maçlarındaki oynanan futbola bakınca, hiç umudum kalmıyor. Fenerbahçe dün oynadığı gibi oynarsa bizi çok rahat yener.
    Quote Originally Posted by nouma16 View Post
    bir Beşiktaş'lı zerre ümidim yok. en rahat izlediğim derbilerden birisi olacak herhalde.

Edit: Konu BJK-FB maçıyla alakalı olmadığı için buraya yazdım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Stad mevzusundan olsa gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hiç farketmez gabi abi Biz birbirimize yeteriz
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

alakası yok. Ben rakibi küçümsemiyorum. Cristian gününde olursa rahat maç çıkarırız diyorum. eğer amacım tahrik vs olsa fark atarız en az 3 atarız vs derdim. Aygün Beşiktaş maçında rahat kazanırız değil , fark atarız tarzında konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam. yani arada çok fark var. ben 3 fark atacağımızı düşünecek olsam bile orada onu yazmam , yazsam tek amacım tahrik olur.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    alakası yok. Ben rakibi küçümsemiyorum. Cristian gününde olursa rahat maç çıkarırız diyorum. eğer amacım tahrik vs olsa fark atarız en az 3 atarız vs derdim. Aygün Beşiktaş maçında rahat kazanırız değil , fark atarız tarzında konuşmuştu yanlış hatırlamıyorsam. yani arada çok fark var. ben 3 fark atacağımızı düşünecek olsam bile orada onu yazmam , yazsam tek amacım tahrik olur.
    Sana veya Fenerlilere birşey demiyor ki zaten. Beşiktaşlıların verdiği tepkiden bahsediyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Sana veya Fenerlilere birşey demiyor ki zaten. Beşiktaşlıların verdiği tepkiden bahsediyor
    Benim mesajım konmuş. ben de benim mesajımla Aygünün mesajının farkını anlatmaya çalıştım.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İşte olayda o ya Muhammed. Sen rakibi küçümsemiyorsun peki aynı yorumu bir Galatasaraylı yazdığında neden küçümsemiş oluyor? Veya herhangi biri "fark atarız" diye yazdığında niye bu kadar tepki gösteriliyor? Takımının farklı kazanacağına inanamaz mı ya da diğer arkadaşlar gibi o da kendince totem yapıyor olamaz mı?

Bak yorumumda belirttim, mesela sen FB-GS maçında istersen "10 tane atarız, ezeriz" de ben buna tepki göstermem.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Benim adım çıkmış bir kere Hatta bu yüzden birkaç kez olumsuz bi şey dememiş olsam bile olumsuz demişim gibi algılayıp laf söyleyenler olmuştu Ben Beşiktaş maçı için en fazla Kasımpaşa maçında zorlandığımız kadar zorlanırız demişim.Bu akşam Fenerbahçe'nin oynadığı gibi oynarız diye düşünüyordum o maçta da.Ama maça kötü başlayınca işler değişti vs. Mesele bu değil zaten.Mesele şu.Fenerbahçeli taraftarlar geçen sene neyse bu sene de öyle gibi.Hatta daha karamsar diyebiliriz.Beşiktaş taraftarına bakalım.Geçen seneye göre dağlar kadar fark var takımda.Birçok şey değişti ve taraftar da mutsuz.Bir de bize gelelim.Çok iyi bir sezon geçirmişiz,ŞL'de oynuyoruz keyifler yerinde.Bu durum haliyle herkesin yorumlarına yansıyor.Biz yorum yaparken daha rahat yazıyoruz daha emin konuşuyoruz onlar ise öyle değil.Bu çok normal.Böyle olunca da bizim yazdıklarımız antipatik geliyor,rahatsız edici geliyor o arkadaşlara.Onlar da bu yüzden bize böyle tepki gösteriyorlar.Benim gözlemlediğim kadarıyla durum bu şekilde

Alex'in bir sözü var bildiniz mi ;

"kıskançlık"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Takım izinde, Melo Florya'da çalışıyormuş tek başına. Milli maç arasında kapatırsa eksiklerini çok iyi olacak takım için.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Galatasaray tribün konusunda da büyük sıkıntılar yaşıyor tribün ateşleyici özelliğini kaybetmiş bana göre bu sene iyice.
    Braga maçında ben staddaydım 70. dakikadan sonra çıkışlar başladı dakikalar ilerledikçe çıkanların sayısı giderek arttı.
    Eskişehir maçında da yine gole kadar zayıf bir tribün var golden sonra da son bölümlere doğru en sakat skor olan 1-0 da maçı bırakan bir kitle var.
    Başarıya endeksli bir hava görüyorum, tabi yine canla başla mücadele eden has kemik bir kitle var ama koca stada yetmiyor tabi.
    Tüm stad etkin değil Braga maçında gole kadar iyiydi bir tek, ardından giderek düştüler tribünden.
    Takım kötü giderken tribün çok önemlidir ama onlarda pasifize olunca gidişatı kırmak daha zorlaşıyor oyun içinde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Galatasaray tribün konusunda da büyük sıkıntılar yaşıyor tribün ateşleyici özelliğini kaybetmiş bana göre bu sene iyice.
    Braga maçında ben staddaydım 70. dakikadan sonra çıkışlar başladı dakikalar ilerledikçe çıkanların sayısı giderek arttı.
    Eskişehir maçında da yine gole kadar zayıf bir tribün var golden sonra da son bölümlere doğru en sakat skor olan 1-0 da maçı bırakan bir kitle var.
    Başarıya endeksli bir hava görüyorum, tabi yine canla başla mücadele eden has kemik bir kitle var ama koca stada yetmiyor tabi.
    Tüm stad etkin değil Braga maçında gole kadar iyiydi bir tek, ardından giderek düştüler tribünden.
    Takım kötü giderken tribün çok önemlidir ama onlarda pasifize olunca gidişatı kırmak daha zorlaşıyor oyun içinde.
    Braga maçı benim de dikkatimi çekti maç 1-0'ken tribünler çoktan maç bitmiş gibi davranıyordu.

Mesaj Yetkileri