Bence sorun Hamit, Melo ve Selcuk kesinlikle degil.
Gecen sezon orta saha ozellikleri olan Necati, Engin ve Emre ile oynuyordu Galatasaray. Bunun yaninda Elmander de pas alis veris becerisi olan bir futbolcu.
Bu sezon Necati'nin orta alanda pas trafigine girme becerisini cok ariyoruz bence. Selcuk ve Melo da ariyordur.
Ozellikle Emre'nin takimdan kesilip, Amrabat'in oraya yerlestirilmesiyle Galatasaray'in rakip yari alandaki paslasmalari yavasladi. Buna ek olarak Elmander'in de sakatlikla ugrasmasi Selcuk ve Melo'nun yukunu daha da fazlalastirdi.
Esasinda bence Fatih Terim'in gecen sezon kullandigi kadro mevcut oyuncular icin daha ideal, daha iyi hopa hakim olabilen bir 11'di. Bu sezonun kadrosu ise kolay top kaybini daha fazla yapan oyuncularla dolu. Tabii bu da Selcuk'a yansiyor cunku o yaninda pas yapabilen oyuncularla daha iyi oynayan bir oyuncu.
Bu arada az once Eskisehir macinin hakeminin Ilker Meral oldugunu gordum.
Cok ilginc bir mac olacak. Eskisehir ve Galatasaray gibi ligin en tempolu futbol oynayan takimlarindan ikisinin macina ligin en temposuz (veya belki en temposuz ikinci) hakemini vermek cok garip geldi bana.
Ne zaman izlesem orta alan dairesinden ayrilmadan mac yonetmeye calisan bu hakem nasil olur da bu maca verilir anlayamiyorum.