İyidir Sekom şu yarım kalan işi de halletsek diyorum
Görüşürz Enesim (:
İyidir Sekom şu yarım kalan işi de halletsek diyorum
Görüşürz Enesim (:
SeLamLar..
seLamLar ödev yapıyordum impossibLe.![]()
Hallederiz maygım sabırlı ol Allah Allah ne bu heyecan.
Osman'da gelmişDevam et sen ödevine ne Tsi'si.
Selam gençler..
Yaptım biLe Serkancım![]()
Enes ile aYGÜN'ün arasından su sızmıyor?
Dünyanın sonu yakındır...
Emre abi tufanla mı normal mi ?
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Herkese iyi geceler.
10 gün sınavım yok ne kadar rahatım anlatamam.![]()
Benim yarın sınav var mustafa abi.Hiç rahat değilim.
Çalış çalış halledersin. Tüm stres o sınav kağıdı eline gelince gider.![]()
eee bu gece burayı açan yokmu herkes uyudumu![]()
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Selamlar..
gece kuşu varsa online kariyer yapalim...ilgilenenler olursa özel msj yazsınlar...
selam Ayg.22
uaemrah kardeşim ben daha fm 09 da tek kariyerime alışamadım yasürünüyorum resmen online oyuna hiç gelemem
![]()
Bedlamite ismini öğrenebilir miyim ? (:
ben FM 2009 diye belirtmedim...gerçekten bende hatalardan dolayı 2008 e döndüm...yeni bir yama çıkana kadarda 2009 a dönmeyi düşünmüyorum...
Eğer 2008 oynamak istersen hamachi adresimi verim başlayalim...Ama Ciddi anlamda kariyer yapalim...PC ve bağlantım iyi 5 lig seçelim ve kariyerimize aynı ligte başlayalim..sonra kim nereye giderse...
ismim turgut arkadaşlar sizinkler ? Bu arada benim 08 format nedeniyle pc de yok ama madem multi olayını biliyosunuz hazır yakalamışken sorayımmulti de oyunda değişikler oluyomu tek kişilik oyundan daha farklımı oluyor yani ?
hiç bir değişiklik yok..aynı bildiğin oyun...
Ben Aygün (: Forumdaki mesajlarını üslubunu ve davranışlarını çok beğendim Turgut abi.Kısa bir süre içinde seninle tanışmak isterim iyice.Şimdi yatıyorum.İyi geceler herkese.
İyi geceler Aygün memnun oldum umarım kısa zamanda daha uzun konusma fırsatı buluruzEmrah bende arkadaslarla ortak kariyer yapmıstım ama normaldeki taktigim ve transferlerim tutmadı yani single daki taktik takım transfer hersey aynı ama multide yerlerde süründü takım o nedenden sordum fark var mı diye
server olan kişinin kullandığı database ile alakali olabilir...
Açıl kafa açıl...Okuldan merhabalar![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Selamun aleykum..
Taylan kafeyi aç kafayı değil.
Selamlar..
Selam Millet![]()
Merhaba ...
naberLernasıLsınız miLLet