Hamd olsun..
Notts County96;
isim nedir kardeşim tanışalım sen benim ismimi biliyorsun ben bilmiyorum ama affola.. (:
GeLdim,seLamlar..
Adım Oğuzcan.Ozyy diyebilirsiniz.Affettik hadi gelecek sefer bu kadar şanslı olamayabilirsin.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
TaYLaN buraya bakarsan acil msne gel.
Last edited by DenizlispoR : 06.Aralık.2008 at 12:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Antalya'dan selamlar... Ozzy geliyorum MSN'e![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Antalya'da ne işin var taylan.DENİZliye gel bak.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
E hala yoksun.
Last edited by DenizlispoR : 06.Aralık.2008 at 12:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Herkese seLam.
aleyküm selam hoşgeldin..
HoşbuLduk.
Ee nasıLsınız arkadaşLar hatrınızı soraLım bi![]()
Günaydın..
Günaydın Aygün.
Merhaba ...
Merhaba Aykut.
2 gün önce 12 den sonra karadenizspor la oyuna başlamıştım..ilk sezon 2. lige çıkma şansını kıl payı kaçırmıştım..bu sezon ise mükemmel gidiyorum.türkiye kupasında ankaragücüyle 2-2 kartalspor u 3-2 kayseriyi de 3-0 yendim grub birincliğim kesinleşti..zor tahammül edecem bu oyuna dedim ama şimdi acayip sarmaya başladıforever karadenizspor:P
Herkese Selamlar
AltıonOrduyla başla serhat abi daha zevkli.
Kapan Kafe.
açıl guşluk.
PES oynayalım biraz![]()
Utanmaz Emre'ye bak, buralarda gezeceğine çevirsene onları![]()
iyi geceler ..
Merhaba Aykut.Yok Ertan abi 3.sayfadan sonra bayılırım benGenel olarak göz gezdirmekle tamamen çevirmek farklı yahu
![]()
Sen üstatsın abi,sana bir şey olmaz
Ünün dünyayı sardı senin![]()
Her şey hazır mavi bereli.Bütçeyi görelim işi yapalım![]()
Fazla bekletmeyelim o vakit adamları
İtalya üzerinden aktarmalı göndereceğim seni![]()