Elano satılmıyor kesin Adnan Polat yine yuvarlak laflar etmeye başlamış .Satılacak futbolcumuz yok demiş .Bence Baptista yada Ledesma'dan biri gelecek, bir de forvet alıcağız gibime geliyor .
Elano satılmıyor kesin Adnan Polat yine yuvarlak laflar etmeye başlamış .Satılacak futbolcumuz yok demiş .Bence Baptista yada Ledesma'dan biri gelecek, bir de forvet alıcağız gibime geliyor .
Bence sadece Ledesma gelecek. Başka transfer yapabileceğimizi düşünmüyorum..
Bana Altidore'u kiralarız, Ledesma'yı da sponsorla alırız gibime geliyor.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Aynen. Abartmanın lüzumu yok.
Sabri sakatlığından dolayı milli kadrodan çıkarılmış bi de sağ bek ihtiyacımız doğmasın sakın![]()
Screw you guys, I'm goin' home
varya hiç sabrinin mevkisine adam gerek diye konuşmuyoruz
o kadar adamı evirip çeviriyoruz ama adam kaç senedir orda milli takımda bile orda
bu arada hashüs hoca regen görmüş![]()
Serkan Kurtuluş oynar. Belki 2 hafta filan düzenli oynarsa yeni bir sağ bek kazanırız.
rosicky her sezon 4-5 ay sakat rijkaard ne yapsin öyle oyuncuyu.. adnan sezgin istemistir rijkaardin isteyecegini sanmiyorum
bir kere sakatlandı herifi çıtkırıldım yaptınız bir arkadaş burda her sezon en az 30 maç oynamış olduğunun fikstürünüde koydu ama yok
Ceyhun Cana'nın yedeği olacaktı Selçuk'sa iyi bir 2 yönlü oyuncu değil ama yararlı olurdu bize doğru![]()
Rosicky'yi istemeyeni şu durumda biz istemeyiz gerçekten![]()
Trabzonspor'dan istediğim 2-3 oyuncu var benim.Yani Galatasaray'da ilk 11'i zorlayabilecek isimler Selçuk İnan,Giray Kaçar ve Ceyhun Gürselam. Ama bizim takımdan Trabzon'a verildiğinde direk ilk 11'e girecek en az 7-8 oyuncu sayarımYani arkadaş biraz abartmış Trabzonun kadrosu iyi diye
![]()
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
trabzon uefa finalini zorlar![]()
Sadri başkan Liverpool turdan ümitsiz demişbizim yerimize daha güçsüz bir takım isterlerdi, geçmişte onları eledik, yine eleyebiliriz demiş. keşke eleseler de baya bir reklam olsa
Valla ben acayip sevinirim liverpool'u TS elerse...
Baptista transferi yarın açıklanacak arkadaşlar..
büyük ihtimal diyim bu arada..
baptista ledesma bizde olucak umarim
Bu kadar beklemenin sebebi Rosicky'dir .Ben şu scoutgs'ye güveniyorum, hala silmemişler Rosicky Galatasaray'da ifadesini .Bir bildikleri olduğu aişkar .Elano satılmayacağı için ya Ledesma ya Baptista ya Rosicky gelecek ortasahaya, forveti bilemem .
Ne olduğunu sormayın , bunca insanı da yalan haber yapıp hayal kırıklığına uğratmak istemem.. Sadece sağlam bir arkadaşımdan duydum açıklanabilir yani..
Yok onun için sormamıştım.. Teşekkürler paylaştığın için. Şu 2-3 günü heyecanla bekliyorum artık herşey şekillenir![]()
Arkadaş tam ben yazdıktan sonra söyleme falan ddi o yüzden kaynak veremicem ama kendimce sağlam.. Rica ederim , işte dediğim gibi yarın şekillenebilir.. =)
Transferleri mutlaka ama mutlaka bu hafta içinde bitirmeliyiz.Artık birilerimi gelcek yoksa transfer yapılmayacak mı hepsi belli olmalı.Bekle bekle bir yere kadar.Lig başlıyor ancak gerekli takviyeler yapılmadı.İnşallah beklediğimize değer.
Ben nedense baptista'nın başarılı olacağına inanmıyorum , brezilyalılardan yarar gelmedikçe daha fazla brezilyalı alıyoruz anlamıyorum bunu brezilyalıların çoğu ayyaş işte niye uğraşıyoz kibilmiyorum belki de ben yanılıyorum ama keita'dan daha istikrarlı olduğunu sanmıyorum baptista'nın . rosicky gelecekse eyvallah . ledesma'ya da zaten lafım yok .
Elano, Baptista filan çok farklı isimler yurtdışında eğitim almışlar. Hele ki Elano alem filan olsun yapacak son kişi dini mezhepi gereğince..
Ama bu isimler Brezilya altyapısında yetiştiler. Elano aynı zamanda Alman vatandaşı ve Alman disipliniyle yetişmiş bir isim. Dediğim gibi de mezhebi gereğince içki,kumar,alem vs. böyle şeylere girmeyen birisi...