Sayfa 288 / 569 İlkİlk ... 188238278286287288289290298338388 ... SonSon
8,611 ile 8,640 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Huntelaar ın Liverpoola da gidiceğini düşünmüyorum çok daha iyi takımlara gidebilir bkz. Tottenham Arsenal hatta Münih e bile gidebilir

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Huntellarla Burak arasında hiçbir fark yok!Burak gol kaçırıyor diye kızıyor taraftar ama HUntelların yaptıgını kimse görmüyor..Huntelların 3 artısını sayın bana!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Huntellarla Burak arasında hiçbir fark yok!Burak gol kaçırıyor diye kızıyor taraftar ama HUntelların yaptıgını kimse görmüyor..Huntelların 3 artısını sayın bana!

Ne diyim bilemedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ajax,Real Madrid,Milan ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Katılıyorum tamamen yabancı oldugu için. Ayrıca o takımlarda oynamasının da en büyük sebebi hollanda patentli ve AB vatandaşı olmasıdır. Ama anlatamazsın arkadasım ne bu forumdakilere ne de sokaktakilere anlatamazsın. Huntelar italya ligindeki gibi aynen burada da ayakta kalamaz.Ama anlatamazsın. Ajax milan falan derler sana. Ooo huntelar derler ama bilmezler. Daha bi sürü oyuncu var bu şekilde. Havalanında 30bin kişi karşılarlar sonra gelip burada başarılı olamadıkları zaman da adamın Milan'ını Ajax'ını söylemezler bu topçu değil yok traş makinesi bilmemne derler. Güzel ülkem.

Not: Zarate de gözden çıkarılmış. Hani rakip cezasahasına girmekte sorun yasıyoruz ya o açıdan dedim.
    Last edited by davidvilla : 01.Kasım.2012 at 11:06

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Katılıyorum tamamen yabancı oldugu için. Ayrıca o takımlarda oynamasının da en büyük sebebi hollanda patentli ve AB vatandaşı olmasıdır. Ama anlatamazsın arkadasım ne bu forumdakilere ne de sokaktakilere anlatamazsın. Huntelar italya ligindeki gibi aynen burada da ayakta kalamaz.Ama anlatamazsın. Ajax milan falan derler sana. Ooo huntelar derler ama bilmezler. Daha bi sürü oyuncu var bu şekilde. Havalanında 30bin kişi karşılarlar sonra gelip burada başarılı olamadıkları zaman da adamın Milan'ını Ajax'ını söylemezler bu topçu değil yok traş makinesi bilmemne derler. Güzel ülkem.

Not: Zarate de gözden çıkarılmış. Hani rakip cezasahasına girmekte sorun yasıyoruz ya o açıdan dedim.
    hollanda patentli ve ab vatandaşı olduğu için hollanda taraftarları onun 11 de başlamasını istiyo ya zaten geçen sene ligde 32 maçta 29 gol avrupa liginde 12 maçta 14 gol bu sene lige kötü başlamış olsada şl de 3 maçta 3 gol atan adamdan söz ediyosun farkındasın dimi ki bu adam avrupanın en iyi bitiricilerinden biri

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hollanda patentli ve ab vatandaşı olduğu için hollanda taraftarları onun 11 de başlamasını istiyo ya zaten geçen sene ligde 32 maçta 29 gol avrupa liginde 12 maçta 14 gol bu sene lige kötü başlamış olsada şl de 3 maçta 3 gol atan adamdan söz ediyosun farkındasın dimi ki bu adam avrupanın en iyi bitiricilerinden biri
    İstatistik mini etek gibidir...vs.

Benim düşüncem bu yönde ben abartıldıgını düşünüyorum tuttugum takıma da gelmesini istemem açıkcası.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın Viking'i Johan Elmander, Lig TV'ye konuk oluyor. Sarı kırmızılı golcü, bugün saat 14.45'te canlı yayınla futbolun adresi Lig TV'de olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hadi Galatasaray'ı anladım Fenerbahçe neden ilgilenir ki Sow varken Huntelaar gibi bir forvet kolay kolay gelmez Türkiye'ye. Schalke'den sonra bir üst düzey lig daha yapar sonrasında olabilir. O zaman ülkesinde oynamaya devam etmezse. Zor transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer haberleri çok erken çıkmaya başladı, özellikle bizim adımıza.. Bu iyi bir şey değil, önümüzdeki çok kritik maçlar varken kötüymüş gibi gösterilen ancak bulduğu 2 pozisyondan birini atan forvetlerimize ayıp ediliyor. Taraftarın en sevdiği şey transfer muhabbeti zaten. Oyuna gelmeyin derim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Furkan ile alakalı bir haber gördüm bugün ve gerçekten Galatasaray'da olduğunu unutmuşum, oynamamasının bir sebebi var mı benim bilmediğim?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O transfer niye yapıldı zaten kimse bilmiyor. Kayserispor'la hazırlık kampında yeteri kadar çalışmamış, fizik gücü yeterli değilmiş, zaten ancak kupa maçlarında veya ligde çantada keklik gözüken maçlarda şans bulabilir bence, gerçi öyle maç yok gibi bir şey.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

huntelaar kim yahu? kesinlikle ben istemem gelmesini...Forvet alınacaksa ceza alanında etkili ve hızlı biri alınmalı bence.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post
    huntelaar kim yahu? kesinlikle ben istemem gelmesini...Forvet alınacaksa ceza alanında etkili ve hızlı biri alınmalı bence.

huntelaar elmander burak ve umut tan kötü mü ? zaten türkiyeye gelmezde, huntelaar kim felan biraz agir olmus...

Nesil
    2007

Sol bek alsınlar da Huntelaar falan gelmese de olur.

Ayrıca malum yabancı kontenjanı düşüyor kaliteli Türk oyuncular için nabız yoklamaya başlasalar iyi olur diye düşünüyorum. Rakiplerimize kaptırmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Huntellar gibi kalitesi bizden 10 gömlek üstün adamların bile tartışılması cehalettir, ötesi değil.Bana kalırsa jem karaca, tunay torun, özellikle ömer toprak gibi türkleri takıma kazandırmak lazım yabancı kontenjanından sıkıntı yaşamamak için.Muslerayı 20-25 milyon euroya satıp onur kıvrağı alırsak takıma, çileğin tillahı olur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ECantona View Post
    Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Huntellar gibi kalitesi bizden 10 gömlek üstün adamların bile tartışılması cehalettir, ötesi değil.Bana kalırsa jem karaca, tunay torun, özellikle ömer toprak gibi türkleri takıma kazandırmak lazım yabancı kontenjanından sıkıntı yaşamamak için.Muslerayı 20-25 milyon euroya satıp onur kıvrağı alırsak takıma, çileğin tillahı olur.
    muslera giderse onur gelir (gelmeyedebilir tabi ama isterim ) bu arada tunay torun sırf alman altyapısı görmüş diye kaliteli bi oyuncumu oldu aydın bile daha iyi ondan

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Muslera'nın olmadığı takıma takım demem ben.Taffarel'den sonra bu kadar mükemmel bir kaleci bulmuşuz,isterlerse dünyayı versinler,Muslera'yı yine bırakmamalıyız.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Muslera'nın olmadığı takıma takım demem ben.Taffarel'den sonra bu kadar mükemmel bir kaleci bulmuşuz,isterlerse dünyayı versinler,Muslera'yı yine bırakmamalıyız.
    Takım demem olayı biraz abartı olmuş

Sonuçta klüp kurulduğundan beri sizde değil bu adam zaten o tarihte yaşamıyordu o ayrı

Muslera giderse yeri dolar mı bilmem ancak kaleci sorunu yaşayan eski Galatasaray'a dönüş olabilir eğer bulunamazsa biri..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Duygusal bakmamak lazım kalede muslera solunda hakan balta olursa olmaz işte o iş, tutabildiğimiz kadar elde tutmak lazım ama ingilterede oynamak istediğini belirtiyor nando aşırı bir teklif karşısında satmamız takımın yararına olur.

Duygusal bakmamak lazım kalede muslera solunda hakan balta olursa olmaz işte o iş, tutabildiğimiz kadar elde tutmak lazım ama ingilterede oynamak istediğini belirtiyor nando aşırı bir teklif karşısında satmamız takımın yararına olur.
    Fikrim değişti, lanet olsun parasına puluna tafo mondi gibi efsanemiz olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Fikrim değişti, lanet olsun parasına puluna tafo mondi gibi efsanemiz olsun.
    Mondragon maaşını yükseltmek için takımdan ayrılıyordu az kalsın. Ne çabuk unuttunuz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Mondragon maaşını yükseltmek için takımdan ayrılıyordu az kalsın. Ne çabuk unuttunuz
    Medyada yeralanlara pek inanma derim ben.
    Yonetimin cıkardıgı dedikodular bunlar. Tabi ki kontratı biten oyuncu iyi de oynuyorsa yeni kontratını daha iyi isteyecek. Ne var bunda ? Gs yonetimi kendi hatalarını ortbas etmek için (değişik bi kaleci getirmişlerdi o donem adını bile unuttum) medyaya her türlü yalan haber yaptırıyor. Hatta mondragon şike yaptı bile dediler daha ne desinler.
    Ben inanmıyorum arkadaş. Futbolcunun acıklamalarına bakıyorum yuzune bakıyorum bi de yonetimdekilerin acıklamalarına ve yuzlerine bakıyorum. Futbolcuları haklı buluyorum genelde.

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    adnan polat ve yalanları, mondragonu takımdan yollamak için yaptırdıkları ısmarlama haberler malum medyaya inanıyorsan kötü senin için.mondragon hiç unutmam şampiyonluktan sonra deli gibi ağlamıştı, bi maçta kulağının dibinde ses bombası patlamıştı tedaviden sonra devam etmişti böyle bi sportif gösteriye leke düşürmek istemedim demişti, floryada arabasıyla giderken kendisini durduran taraftarlarla resim çekilir geri devam ederdi yoluna saymakla bitmez hayatım boyunca unutmam mondragonu büyük adamdı.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Elbet her pozisyonumuz mükemmel olacak diye bir kaide yok,şu an en iyi Türk sol beke sahibiz.Sol bek çıkmıyor Türkiye'den,yapacak bir şey yok.Muslera'yı silah zoru ile tutamayız zaten.Kendisi gitmek isterse,gider.Ben ''biz'' bırakmamalıyız diyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Adam dünyaları kurtarıyor izin verin de biraz mübalağa yapayım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Muslera giderse ağlarım tahminen.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

selçuk'un yanına jem yedeklerede tolga ciğerci, samed yeşil(liverpool'da gerçi ama), tolgay gibi isimleri düşünmeliyiz harbiden.Alper potuk'da kesinlikle bizde olmalı. 5 yabancı bayağı kızıştıracak ortalığı gibi.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    selçuk'un yanına jem yedeklerede tolga ciğerci, samed yeşil(liverpool'da gerçi ama), tolgay gibi isimleri düşünmeliyiz harbiden.Alper potuk'da kesinlikle bizde olmalı. 5 yabancı bayağı kızıştıracak ortalığı gibi.
    O tolgayın kumaşı iyiye benziyor hakikaten.Hele o Alper Potuk...Aman yarabbi.kesinlikle kaçırmamak lazım.

Mesaj Yetkileri