Sayfa 289 / 492 İlkİlk ... 189239279287288289290291299339389 ... SonSon
8,641 ile 8,670 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

ya iyide siz bu adamların bizim gibi yaşadığını mı sanıyorsunuz arkadaşlar.Hatırlarsanız bir aralar televizyonlarda sürekli geçmişte futboldan iyi paralar kazanan fakat şimdilerde tabiri caizse kuru ekmeğe muhtaç olan insanlar gösteriliyordu.Ki bu sadece ülkemiz için geçerli değildi.

Biz Hatay'da yaşarken bizim alt komşumuz vardı futbolcu.Zamanında Konyaspor ve kısa bir sürede Antepsporda oynamıştı.Biz kuzenlerle falan toplandığımzda bize hep anlatırdı futbolcularda başta kumar olmak üzere bir çok parayı hop diye çeken illet var diye.Bunun nedenini ise çok genç yaşlarda inanılmaz büyük paralar kazanıyorsun ve parayı olumlu kullanmayı idrak edemiyorsun takımında da bu işlere meraklı biri varsa bir gün beraber takılırısın sonra sende alışırsın derdi.Zaten bizim ülkemizde bunun en büyük örneğide Sergen Yalçın değilmiydi?

Yani demek istediğim bu adam yılda 5 milyon € alıyorsa bunun bir kısmını yiyip geri kalan kısmıyla yatırım yapmıyor olabileceği...

Kim 500 bin ister ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

yılda bir oyuncuya 26m YTL verirsen şımarır,4 yıl oynayacak,26m nin 10 uyla yatırım yapsa kalanıyla 80 yıl her gün her istediğini yaparak yaşar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Ronaldo: “Taraftar beni affetti”

Manchester United’ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo sezon başında transferiyle ilgili söylediklerinin unutulması gerektiğini ve taraftarın kendisini affettiği için mutlu olduğunu ifade etti.

Yaz döneminin beklide üzerine en fazla konuşulan transfer haberi Ronaldo’nun United’dan ayrılacağı yönündeki haberlerdi. Real Madrid’e gitmek istediğini her fırsatta belirten Ronaldo kendisini köle olarak adlandıracak kadar iddialı açıklamalar yapmıştı.

Ronaldo’nun da gitmek istemesine rağmen Ferguson bu transfere karşı çıkmış, futbolcusunun takımda kalmasını sağlamıştı. Sakatlığından dolayı sezon başında birkaç maç kaçıran Ronaldo tekrar sahalara döndü.

Transfer döneminde söylediklerinin taraftarca unutulmasından mutlu olduğunu ifade eden Ronaldo “Şampiyonlar Ligi’nde oynadığımız Villareal maçı taraftarın tepkisini ölçmem adına benim için bir fırsattı. Beni en çok sevindiren olay taraftarımızın geçen sezon kazandığımız başarıları unutmayıp beni desteklemesidir.” dedi.

Real Madrid cephesinde Ronaldo isteği hala devam ediyor. Teknik direktör Schuster geçen hafta Ronaldo’yu kadrosunda görmek istediğini yinelemişti. Transfer hakkında daha fazla konuşmak istemediğini belirten Ronaldo, tek isteğinin geçen sezonki performansını tekrarlamak olduğunu söylüyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Given: “Toparlanacağımızdan eminim”

Shay Given, Newcastle'ın içinde bulunduğu durumun çok sıkıntılı olduğunu ifade ederken, kulübün yeni sahiplerinin bu durumu düzeltebileceğini düşünüyor.

Menajer Kevin Keegan’ın ani istifası ve kulüp başkanı Mike Ashley’nin kulübü satışa çıkarması Newcastle’da zor günler yaşanmasına neden olmuştu.

Newcastle’ın içinde bulunduğu zor durum hakkında açıklamalar yapan Shay Given, “11 yıldır Newcastle’dayım. Burası benim evim. Bu yüzden taraftarın hissettiklerinin aynısını ben de hissediyorum. Newcatle’da zorlu zamanlarımız da oldu. Ama hiçbir zaman durum bu kadar sıkıntılı olmamıştı. Takımı bırakmak kolay alınabilecek bir karar fakat önemli olan zor zamanlarda burada bulunmaktır,” dedi.

Kulübün satıldıktan sonra rahata kavuşacağını belirten Given, “Newcastle’da işlerin iyi gitmesini çok istiyorum. Yönetimden kaynaklanan sorunlar bir ana önce aşılırsa takımın hala bazı başarılara imza atabileceğine olan inancım hiç azalmadı,” dedi.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Default Altyapısı Fabrika Gibi İşleyen Takım...

Türk bir gazetecinin Arsenalin Oyuncu Taramadan Sorumlu Şefi Steve Rowleyle Röportajı..

Bize Arsenal’daki oyuncu taraması yapılaşmasını anlatır mısın?
    Tamamen ekip işi. İngiltere’de 12 görevlimiz var. Bunun haricinde bütün dünyayı tarayan ağımız var. Kısa bir zaman önce Amerika’ya da el attık. Meksika, Brezilya, Arjantin, Güney Amerika, İskandinavya, İspanya, Portekiz, Fransa, İsviçre, Almanya, Çek Cumhuriyeti, İtalya, Slovenya, Hırvatistan ve Hollanda’da sürekli oyuncu izleyen yetkililerimiz var.
    -İzleme nasıl oluyor. Siz mi söylüyorsunuz yoksa futbolcuları onlar mı buluyor?
    Bütün adamlarımız kendi yerlerinden sorumlu. Senelerdir kurdukları bir sistemleri var. Futbolcularla, antrenörlerle yakın ilişkideler. Kulaklarına bir isim geldiği zaman derhal izlemeye başlıyorlar ve raporlarını bana internet yoluyla ulaştırıyorlar. Eğer rapor ilgi çekici ise iki üç kere daha izlemelerini söylüyorum.. Ve ardından baska bir adamımı gönderiyorum. Bütün raporlar ilgi çekici ise ben seyretmeye gidiyorum. Bundan sonraki iş oyuncunun dosyasını ve videosunu hazırlayıp, teknik direktörümüz Arsene Wenger’e bildirmek oluyor. Ardından Wenger kendi kontaklarını kullanarak futbolcunun kabiliyetinden başka geçmişini ve karakterini öğreniyor. Aile yapısı, arkadaş ilişkisi çok önemli. İzlemek konusunda bir sayımız yok. Mesela Fabregas’ı iki kere seyrettik ‘tamam’ dedik.
    -İlk seyrettiğinizde Fabregas’ta ne gördünüz?
    Çok şey... Wenger akıllı ve yaratıcı gücü olan oyuncuları seviyor. Milliyeti hiç önemli değil. Fizik olarak da belli bir seviyede olmaları lazım. Orta saha oyuncularında kuvvet çok önemli. Fabregas 15 yaşındayken bile bütün gün koşabiliyordu. Akıllı olmak ve muazzam teknik yanında kazanma hırsı da çok önemli. İngiltere’ye uyum sağlamaları da önemli.
    -Carlos Vela’yı keşfettiniz. Ardından kiralık verip, tekrar takıma monte ettiniz. Onun hakkındaki görüşleriniz nedir?
    Salamanca’da çok başarılı bir sezon geçirdi. Tecrübeye ihtiyacı vardı. Ardından Osasuna’ya gitti. Gelişmesinden çok memnunuz. Kısa boyuna rağmen çok çabuk, etkili ve büyük bir futbol görüşüne sahip. Forvet pozisyonunun yanı sıra orta sahanın sağında ve solunda oynayabilir. Çalışma iznini aldıktan sonra o da kadromuzun bir parçası oldu.
    ‘Messi’yi de biliyorduk’
    Adı duyulmamış oyuncuların yanı sıra büyük isimleri de biliyoruz. Fabregas’tan haberimiz olduğu zaman Messi’den de haberimiz vardı. Arjantinli olduğu için yapacağımız hiçbirşey yoktu. Tanınmamış bir futbolcu için çalışma izni almamız imkansızdı. Teknik direktörümüz Arsene Wenger, büyük paralar harcamak yerine daha az adı duyulmuş oyuncuları kendi yöntemiyle yetiştirmekten yana. Eğer 16 yaşındaki bir futbolcuyu Wenger’e önerirsek A Takım’la çalıştığı zaman sırıtmayacağından emin olmamız gerekiyor. Gençlerin bizi tercih etmesi normal, çünkü takıma katılınca oynayacaklarından eminler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Vay bee adamlar hakkaten süper sistem kurmuşlar. Şu Arsene Wenger Akıllı adam vesselam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Keske bu oyuncuları tam oldu dedigimiz anlarda satmasalarda beklenen büyük patlamayı artık yapsalar Arsenal 3 sene önce gelecegin takımıydı hala geleceğin takımı degişen birşey yok böyle gidersede olmayacak...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arsenal'in tam oldu dediğimiz anda sattığı bir oyuncuyu hatırlamıyorum. Ben iyi hatırlamıyor olabilirim. Ancak gençken bulup, yetiştirip sattığı çok adam yoktur. Arsenal asla bir Ajax değil, bunun ticaretini yapmayacak kadar büyük bir takım.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Tristan West Ham'la anlaştı

Bir süredir West Ham United’la antrenmanlara çıkan Tristan denenme sürecini başarıyla geçti ve İngiliz kulübü ile sözleşme imzaladı.

İspanyol milli takımının eski forveti Tristan bir süredir West Ham United ile antrenmanlara çıkıyordu. İtalya’nın Livorno kulübünden ayrıldıktan sonra kısa süreli bir anlaşma imzalamak isteyen futbolcu muradına erdi.

Sky Sports’ta yer alan habere göre Deportivo’da oynadığı zamanlarda Avrupa’nın en iyi forvetlerinden olarak gösterilen Tristan West Ham’ın hocası Zola’nın gözüne girmeyi başardı ve bugün resmi sözleşme imzaladı.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Moyes'le 5 yıl daha

Everton'ın menajeri yaşanan tüm başarısızlıkara rağmen kulübüyle olan sözleşmesini beş yıl daha uzatmayı başardı.

Everton'ın menajeri David Moyes, kulübüyle 5 yıllık sözleşmeye imza attı.

45 yaşındaki İskoç teknik adam 2002 yılında başına geçtiği Everton'da kaldığı için çok mutlu olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Ben içim çok çok büyük bir olay. Beş yıl daha bu takımın başında kalıcam ve bu durum, bu takımı daha iyi bir yerlere getirmemde faktör olacak. Çok heyecanlı ve mutluyum. Her zaman yapmak istediğim iş buydu ve bunu beş yıl daha yapacağım"

Lige yaptığı kötü başlangıca ve UEFA Kupası'nda yaşanan başarısızlığın ardından Moyes'in geleceği tartışma konusu olmuştu. Moyes'in attığı beş yıllık imzayla beraber bu tartışmaların bir süre yapılmayacağı görünüyor.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Bolton çok kötü bi takım degil, orta karar bi hoca ile toparlanırlar tekrar, isabetli bi karar olmuş

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

nic de gider artık...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bende başlıkta isim verilmeyince heralde chelsea bir israilli daha alıyor sandım , bence giderse hata yapar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

futbolu birakmadan başka bi takıma postalamazlar inşallah, daha sonraları...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bolton çok üst sıralarda yer alabilecek bir takım değil zaten ama işler iyi gitmiyordu yeni menajer yeni hava getirir

Middlesbrough 0-5 Chelsea

Goller : Kalou (2 ),Belletti,Lampard,Malouda

macta 72.dakika...

Chelsea costu,bu sezon sampiyonlugun en büyük favorisi onlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Chelsea'm emin adımlarla ilerliyor şampionluğa.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Ah Everton ah
    Ne zaman güLecek bizim yüzümüz..İlk yarı süper oynadık ama ikinci yarı gömüLdük resmen.Vaughan ve Sahayı çok geç aLdı.Yakubu öLdü bitti yorgunLuktan.Alsaydı 60ta Sahayı yerine iLerde pres yapardı.En azından bir beraberLik çıkarabiLirdik...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Middlesbrough 0 - 5 Chelsea
    Arsenal 3 - 1 Everton
    Aston Villa 0 - 0 Portsmouth
    Bolton W. 0 - 0 Blackburn R.
    Fulham 0 - 0 Sunderland
    Liverpool 3 - 2 Wigan Athletic
    Manchester U. 4 - 0 West Bromwich A.

Nesil
    2007
    Yer
    Nilüfer / Bursa

CheLsea şampiyon oLacak desenize

haber doğrudur..dünyaca ünlü önemli haber kanallarındada yer aldı.5 milyon pound vericeklermiş..bencde inş gider onun için hayırlsıı olsun..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HuLL City sahasında yine kazandı ve emin adımLarLa istikrarLı bir biçimde iLerLiyorLar. Sezonun en büyük aLkışını hak eden takım.

Tottenham ise kümeye doğru bir adım daha yanaştı. İLerLeyen haftaLarda biLeti biLe aLabiLirLer.

Everton ise söyLenecek birşey yok ne yapmaya çaLışıyorLar bende anLamadım.

LiverpooL ise baLa maLa iLerLiyor yakında çekerLer kuLağını.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hull City 1-0 West Ham United
    Stoke City 2-1 Tottenham

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Ramos gel iki hafta yer değişelim

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

HuLL City 3.sırada son kazandıkLarı maç ekLenmemiş sanırım oraya
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

haftaya tek namağlup biz kalacaz...
    The Blues...

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tuncay çok güzel bir gol attı fakat ofsayt sayıldı.Hâlbuki değildi ofsayt.Son saniyede yediği golle Blackburn'le 1-1 berabere kaldı M'Boro.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Hull tekrar kazanmasini bildi, 3-0 net skor

Mesaj Yetkileri