Elano asıl mevkiinde oynatılsa neler yapar adam.Ama ön liberoya daha yakın oynuyo forvete daha yakın oynayacağına.
Elano asıl mevkiinde oynatılsa neler yapar adam.Ama ön liberoya daha yakın oynuyo forvete daha yakın oynayacağına.
Elano satılıp Baptista-Rosicky'den birisi bir de Ledesma değil de sadece Ledesma gelecekse hiç satılmasın.
Ben Rijkaard Olsam ;
![]()
Şans vermeden kimseyi kazanamayız. Biz adamları kulübede oturtuyoruz kumar olacak diye oynatmıyoruz. Musa'yla Serkan'ı koysak bu kadroya adamlar formayı kapmak için sonuna kadar savaşırlar. Servet artık iyice hantallaşmış. Mustafa desek bir öyle bir böyle. Artık iyice şans vermemiz lazım. Aydın sakat olmasa sağa da Aydın'ı yazardım.
Rijkaard'ın yerinde olmadan bu kadroları hazırlamak kolay.Ama o koltuğa oturunca her şey değişiyor.O da biliyor o oyuncuları denemeyi.Ama kötü sonuçlar baş gösterince başlıyor herkes Rijkaard'a yüklenmeye.
O zaman genç oyuncu almayalım Aygün. Kimse şans verilmedikçe gösteremez kendini, düzenli olarak oynamadıkça.
@Berk: Sabri sakat olduğu için Serkan yazdık biz de kafayı yemedik yahu![]()
Elano'dan tam fayda almak için Elano'nun amc oynaması gerekli. Bence zaten Galatasaray'ın kadrosu da 4-2-3-1'e daha uygun. Musa geriden top çıkaran oyuncu olur, tabii oraya transfer yapılmazsa. Elano geride harcanıyor bence.
Geçen sene Emre Çolak oynamadı mı takımda oynadı.Bu sene Musa da oynar Ali Turan da oynar Serkan da oynar.Türkiye Kupası'nda falan onlar da oynar..Benim anlamadığım şey Mustafa Sarp,Ayhan beğenilmezken yerine adam alınsın diye bas bas bağırırken gençleri ilk 11'de görmek istemeniz.
Musa, Ayhan beğenilmiyor evet de beğenilmiyorsa gençlere şans verilsin 1 maç 2 maç. Biz de biliyoruz bu adamlarla olmayacağını zaten ben bu kadroyu 1-2 maç için yazdım. Ledesma gelsin 1 tane de yetenekli forvet kiralayalım bu sene önümüz açık bence..
Kalede Aykut olduğu sürece Ledesma-Rosicky-Baptista beraber gelse fayda etmez![]()
10 maçta 1 oynayacaklarına 2 maç çıkarlar aslan gibi toplarını oynarlar. Oyuncuların güveni kendine gelir, sonraki süreçte sık sık görev alırlar. Arda Turan'ı kaç maçta kazandık biz? Sadece buradaki Mlada Boleslav maçı.
Ledesma'nın menejeri İtalya basınına oyuncusunun İnter veya Juventus'dan birisiyle anlaşıcağını söylemiş![]()
Ledesma'nıın menajeri Ya İnter'e ya Juve ye gidecek
NTVSpor
ScoutGS'yle FCN fena şekilde patladılar demek oluyor bu haberler![]()
Screw you guys, I'm goin' home
scoutgs bütün otoritesini kaybetti.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ulen sevindiydik ne güzel baska bahara kaldi heveslerBi yanlis anons da bize oldu
![]()
Bakalım Baptista bizim dışımızda hangi takımla anlaşacak ?![]()
NTVSpor'da Mehmet Demirkol sabah Scoutgs için isim vermeden " Geçen sene tüm transferleri önceden ve doğru şekilde söylemişlerdi. Sitenin Haldun Üstünel'le bir yakınlığı vardı. Bu yüzden bu sene söyledikleri tutmuyabilir " gibisinden bişeyler demişdi.
bence asıl ntv ninki yanlış anons.. sallıyorlar bana kalırsa....
ledesma ve rosicky bizde bence... her çıkan her habere inanmak çok gereksiz... bilmiyormuyuz sanki basınımızı...
Beklemek her derde deva .Sabır Allah sabır .Bir an önce bitirin şu transferleri, medya başladı yine .
Scoutgs acikladiktan sonra basladi zaten bu haberler bana da sallama gibi geliyor, Ntvspor fln hic haber yapmamisti Ledesma ve Rosicky ile ilgili ins Scoutgs yanilmaz.
Rosicky olmasa bile Ledesma kadroya katılmalı, yoksa çok başımız ağrır..
tamda ramazandayız işte sabır ayı çifte sabır![]()
Eğer menejeri doğru söylüyorsa Scoutgs bütün otoritesini kaybeder.Ama eğer doğruysa ben Ledesman'nın menejerinin tamamiyle ortalığı karıştırmak ve oyuncunun piyasasıını yükseltmek için böyle birşey dediğini düşünüyorum.