Geldim canlarım benimişler az karışık bu gün o yüzden msn açamadım
arada buraya uğruyorum
Çayda süpermiş allerine sağlık kardeşim
Geldim canlarım benimişler az karışık bu gün o yüzden msn açamadım
arada buraya uğruyorum
Çayda süpermiş allerine sağlık kardeşim
afyet olsun abı ama Kaaan abiye beğendremedık karbonatı bol olmuş![]()
Göbek yapıyor ne yapayım![]()
Valla abi o göbek konusunda çok rahatım 1.85 boy var 75 kılyoum ve 2 yıldır aynı kıloda devam gıram yağ yoksırf kas
![]()
Valla öyle İsocum ama ben bugun sabahki msn mesajı ile dert ettim
Mustafacım boy olarak benden 8 santim uzunsun ama kilolarımız aynıBenimkide sert göbek zaten,kesin kalıtımsaldır,ben zayıfkende göbeğim vardı
![]()
![]()
kankacım senin karizman yeterMustafanında Çayları
Süper burası
![]()
OLabılır abı türk kası onlar zarar gelmezboydan yırtıyom ben ya benım aılede göbeklı bırıde yok zaten komple ince
![]()
Yok ben o sitenin en karizması ilan ettiğim çocuğun karizmasını aşamam kankacımO nickle yazar olmuş ya helal olsun
Bizde abim ailenin ince tarafından almış ben Türk kaslı tarafından abisi![]()
Bende de kalıtımsal bir durum var hatta Lise sonda Hava Harp Okulunun sınavlarında Boyuma göre 4 kilo eksiğim var diye eledilerzayıf olmakta iş değil yani
Sen o adamın nesini karizma saydın anlamadım aslındaNe yazacak iki kelimeyi bir araya getirip cümle yapamaz o
![]()
Yahu Mustafacım çay neki o manzarada 1 bardak su içsem Rakı-balık keyfi alırım ben![]()
Last edited by DenizlispoR : 16.Aralık.2008 at 14:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Şu iki süper manzara eşliğinde çayımı yudumlarken şu konuyada bir el atayım bari![]()
Bugünde burası çok bereketli![]()
O sorunun çözümü hakkında bilgim yok maalesef.
Last edited by Trabzonspor : 16.Aralık.2008 at 14:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en
bir deneyiverin.sizde bu eksik olabilir.Ayrıca netframework 3.5 olmasıda gerekiyor ama onu bir şekilde güncellemişsinizdir.
thank you Baba Hamdi thank you,oldu valla düzeldi
Rica ederim abisi.Aklıma gelen en mantıklı çözüm buydu,iyi oyunlar.
Çaylarda çok makbule geçti.
Çay içince kafam çalıştı
denerim abi.
Başka çay yok.Çay kalmadı doğada.Batumdan istedim yarına gelir.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Oldu bendede.
Last edited by DenizlispoR : 16.Aralık.2008 at 15:25 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Sorun hallolmuştur o zaman.Korsan olarak açtığımız teknik sorunlar kafesini kapatıp normal kafeye dönebiliriz demek kiİyi oyunlar abisi.
Selamlar..
Aman da aman,kimler uyanmış![]()
Saol kaan abi.Nasılsın.Günaydın mAyg.
Yok abi ne uyanması okuldan geldimYatıcam birazdan
![]()
Okulda uyumuşundur mAyg![]()