Okulda uyumak zevkli olmuyoŞimdi yatıyorum iyi günler size
![]()
Okulda uyumak zevkli olmuyoŞimdi yatıyorum iyi günler size
![]()
SeLamLar..
asıL okuLda uyumak zevkLi be ögLe arasından sonra uyudum zaten zor kaLdırdıLar![]()
Merhaba ...
aleykum selam abi.
2. Yükselme mi Aydın spor?
ehehe..
iyi yapmışsın kümeyeee![]()
s.a yıne ben geldım
bende zonguldaksporu almaı planlıyom ondada oyuncu yoktur buyuk ıhtımal![]()
yok ya nerde amotöre düştuüer ya sinir oluyorum bu duruma zaten
Tüm oyuncuları seç kısmından "Türkiye"yi seçerseniz bu sorun ortadan kalkacaktır.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
oyundakı butun oyuncular turk olmyomu oyle yapınca ben oyle bılıyorumda o secenegı
Yok abisi.Database'deki tüm Türk oyuncular görünür oluyor öyle yapınca.
hee teşekkürker denerım
Ne teknolojik adamsın ismail abi.
Buzdolabıda elinin altında hemenkilo almaya müsayit bir oda
![]()
Süper oda daha ne arıyosun İsmaiL abi![]()
güzel bi ortam olmuş orda![]()
ya bu editörden zonguldak ust lıge cıkardım kaydettım ama yeni oyun açarken ligler arasında türkiye yok o neden kaybolduki
Bazen oluyor sen en sağlamı edt genaratör kullan.Yada bu konudaki http://uploaded.to/?id=rdjfn7 linki indir."SWAP_TEAMS" "Düşürmek istediğin takımın IDsi" "Çıkarmak istediğin takımın IDsi"ni yaz kaydet.Buraya kaydet;C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2009\data\updates\update-910\db\910\edt.Not:Ayarlardan ekstra dosyalar bölümünde eğer dosyanın adını değiştirmediysen aydinspor dosyasını tikle.
Arkadaş Zonguldak demiş Ozzy copy+paste yaparken bari baksaydın![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ee çocukda zaten gayet güzel onu anlatmış ki?
Günaydın![]()
Ayarlardan ekstra dosyalar bölümünde eğer dosyanın adını değiştirmediysen aydinspor dosyasını tikle.
Taylan buraya takılmış.
mayk uyanmış![]()
Hey Maykıl Yandan Kaykıl![]()