mustafa kılıç die sağ bek war oda ii
mustafa kılıç die sağ bek war oda ii
güzel keşif ilki tbrler
Bu oyuncu Bende çıkmadı...
iyi oyunculara benzio saol silent island kardeşim bi de zuk yaz ss koy tam olsun![]()
güzel keşif
bende bu adam çok vasat şu an 2007 de olmama rağmen...
Originally Posted by FuLL_MaNiAc
hangisi dostum???
Steven Batan isveçli yenı buldum 55 k ıle aldım suan 25 yasında degerı 25 m oldu tansıye ederım
kardeş 2 sinede bayıldım hayran kaldım diye bilirim güzel 2 side ben milana aldım bu adamı felaket oldu güzel ama sadece bi antıraman programın sıkıtınsını cekiyorum antıram programı olan varsa göndere bilirim mi acaba ??????
konuyu yanlış yere actım bari deiştireyimkonuyu 2011-2012 deyim bana bi forvet sölermisiniz fiyatı önemli deil
Jermaİn Defoe
Farfan çok iyi bir solak.
fred,
torres,
aLmeida,
kisLi
--->>>zlatan<<<----
Torres, mokoena
Mokoena tavsiyemdir
torres ibrahimoviç ronalda
fernando merientes,torres,i**unta,toni fln da filan.
lachtchouk süper bir forvet galatasaray da daha ilk maçında 3 gol attı
arkadaslar kuzenim icin yeni oyundagremio takımı icin 10milyon butce war defans mewkisine oyuncu onerebilirmisinz simdiden tsk
Arkadaşlar siz olsanız hangi ikisini seçerdiniz?
Ümit Karan,I**uinta,Fernando Cavenaghi,Uğur Yıldırım,Özgürcan
Aşkımız Ne Transfere, Ne Bilete, Ne yönetimlere Ne de Muhalifleredir.
AŞKIMIZ ASLAN ARMAYA SARI- KIRMIZI RENKLEREDİR.
Yaşasın * * * GALATASARAY * * *
uğur yıldırım ve ia*uinta
Ia_quinta-Özgürcan seçilebilir.Ama özgürcan'ın profiline bağlı.Eğer yeterli geliştirmediysen kirala bir sezon gelince Uğur yıldırım-Özgürcan oyna.Ama şimdilik Uğur yıldırım Ia_quinta iyi gider.
Özgürcanı Kirala yada Uğur Yıldırımı Sağ kanatta oynatsana forwet içinde Cavenaghi ve La_quinta derim.
Abi ben de Özgürcanı kiralık vermek istiyorum ama talip çıkmıyo.Nasıl olacak bu işOriginally Posted by miharbi
Ümit Karan,I**uinta bunları oynatırdım..Originally Posted by sanalkardes
Kardeş sen bu imzayı nerden buldun?Seninkinden kopya gibi oldu kusuruma bakma.Eğer rahatsız olursan kaldırayım hemen.Ben bunu galatasaray formunda bi arkadaştan almıştımOriginally Posted by SaMaNYoLu
daha ne bekliosun cavenaghi-i**uinta ikilisini kimse durduramaz
[QUOTE=sanalkardes]Arkadaşlar siz olsanız hangi ikisini seçerdiniz?
Ümit Karan,I**uinta,Fernando Cavenaghi,Uğur Yıldırım,Özgürcan
ümit karan-I**uinta
yada
cavenaghi-I**uinta
uguruda orta saha sag kanatta kuLLan daha ii oynuo bence orta sahada
leandro gioda al yeni başladıysan süper oluo ben oyunda en iyi defans oyuncusu sadece 1-2 özelliği dışında diğerleri 20 hem çok ucuza alabilirsin yeni açtıysan oyunu