Onur - GG, Semih, Toprak, Balta - Topal, Selçuk, Nuri, Mehmet Ekici - Arda - Burak
Benim kafamdaki kadro bu milli takım için. Kanat olarak Olcay, Sefa gibi isimler eklenebilir.
Onur - GG, Semih, Toprak, Balta - Topal, Selçuk, Nuri, Mehmet Ekici - Arda - Burak
Benim kafamdaki kadro bu milli takım için. Kanat olarak Olcay, Sefa gibi isimler eklenebilir.
Fatih hoca öyle düşünüyorum ki Mayıs ayından sonra bir ekip kurucak ve onlara danışmanlık yapıcak.Zaten bir danışmanlık lafıdır dolaşıyor ortada.Hamza hocanında yardımcısı olması bu tezi güçlendiriyor.İnşallah iyi ve hayırlı bir yapılanma olurda artık milli takımımız istenilen seviyeye çıkar.
Fatih Hoca gelir gelmez şu teknik ekibi değiştirse on numara olacak. Hiç bir yararı yoklar milli takıma.
aday kadro kac kisiden olusuyor vs bilmem ben fatih hoca olsam kadrom boyle olurdu
Akhisar – Ugur Demirok
Besiktas – Tolga Zengin
Besiktas – Olcay Sahan
Besiktas – Oguzhan Ozyakup
Eskisehir – Necati Ates
Galatasaray – Semih Kaya
Galatasaray – Burak Yilmaz
Galatasaray – Umut Yilmaz
Galatasaray – Selcuk Inan
Rize – Sercan Kaya
Kayseri – Sefa Yilmaz
Fenerbahce – Volkan Demirel
Fenerbahce – Hasan Ali Kaldirim
Fenerbahce – Gokhan Gonul
Fenerbahce – Mehmet Topal
Fenerbahce – Alper Potuk
Gaziantep – Muhammet Demir ( tek gol attigi ile degil hep takip ettigim bir futbolcuydu sakatliktan once. Harina bir forvet )
Sivasspor - Ziya Erdal
Bursaspor – Sener Ozbayrakli
Kasimpasa – Adem Buyuk
Trabzonspor – Onur Kivrak
Trabzonspor - Olcan Adin
Trabzonspor – Aykut Demir
Atletico Madrid – Arda Turan
Dortmund – Nuri Sahin
Leverkusen – Omer Toprak
buda benim milli takim kadrom...
![]()
Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.
Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.
Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Terim milli takımdaki kontratı bitince yerini Hamza hocaya mı bırakcak acaba diye düşündürdü açıkcası.
Bence kötü de olmaz, Hamza hoca da kurulu düzeni devam ettirir ve Terim'in yanında çalışacağı için ne yapacağını da bilir. Düşünce böyle gibi gözüktü bana ancak bu sadece bir fikir tabii ki.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şu Hamza Hamzaoğlu'nu vaktinde başarısız diye kovduk ya,yönetimi affetmek zor olacak. Hangi yönetim diye sormayın,o kadar fazla değişti ki hangisinin döneminde kovulduğunu hatırlamıyorum.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Tuncay Şanlı'nın Milli Takım'a geri dönmesine kesin gözüyle bakıyorum.Bitmek tükenmek bilmeyen hırsı ve yorulmak bilmeyen ciğerleriyle Milli Takım'a tekrar bir hareket getirebilir,evet tek başına yapabilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kaleci Antrenörümüz Alper Boğuşlu, A Milli Takım’da Teknik Direktör Fatih Terim’den gelen görev teklifini kabul etti.
Buna göre Boğuşlu hem kulübümüzde hem de milli takımda kaleci antrenörü olarak görev yapacak.
Tolga ve Onuru bu duzeye getiren adam.
milli takim kadrosu belli olmus...
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=18841
caner yerine olcan olmaliydi yada sefa olmaliydi...
Volkan yerine Mert olsaydı keşke. Volkan da bazı şeylerin farkına varırdı.
Football is simple,but Football Manager is not
Güzel kadro olmuş kutlamak lazım hocayı.En çokta Salih için sevindim.
Farklı; ama güzel bir kadro olmuş.Beşiktaş'tan 6 futbolcu çağrıldığı için değil; Salih Dursun, Oğuzhan, Aykut Demir ve Hakan Çalhanoğlu gibi gençlere yer verildiği için böyle düşünüyorum. Sol bek alternatifi de, Ersan olacak sanırım.
![]()
Aday kadroda sol bek yokAli Adnan'ı mı vatandaşlığa geçirsek napsak.
Hasan Ali'nin asıl mevkisi.
Caner ve Ersan Adem de oynayabiliyor. Fatih Terim'den tek beklentim takımı çift forvet oynatması. Çünkü Milli Takıma alınan 4 forvet de tek forvet oynama kapasitesine sahip değil. Tek forvetli sistemde yine sıkıntı çekeriz. Hakan Çalhanoğlu ve Salih Dursun için sevindim, umarım kendi takımlarında daha çok fırsat bulup Serdar Gürler, Salih Uçan, Okay Yokuşlu, Kerim Frei, Jem Karacan gibi isimler de takıma kazandırılır. Ayrıca Hakan Çalhanoğlu gibi Okan Aydın, Samed Yeşil ve Emre Can gibi isimler de Milli takımımızı seçmesi için ikna edilirse tadından yenmez.
...
Diğerlerini bilemem ama Aykut Demir çoktandır hak ediyordu Milli Takım'a seçilmeyi,kadro da çok fark olmasa da başlarında Fatih Terim var en büyük farkta bu zaten.
Bu arada uzun yıllar sonra 6 tane Beşiktaşlı oyuncu kadroda ve 6 tanesi de hak ediyordu kadroya girmeyi.Tabi Mustafa sakatlıktan döndüğü için çok formda olmayabilir ancak o da sayılı yerli forvetlerden birisi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kadro harika bi kisiye bile itiraz edemem ayrica cok begwndigim oyunculardan salih hakan aykut ve oguzhan alindigi icin cok mutluyum darısı muhammed demir in basina.
Bizden altı oyuncu çağrılmış çok şaşırdım. Saolsun TerimBizden alınan oyuncuların hepside kadroda olmayı hak ediyor.
byariff
O yorumlar ciddi değil, taraftar öyle yazıyor ama şamata olsun diye.
Mevlütün yerine Muhammed'i tercih ederdim doğrusu hem genç hem gelecek vaad ediyor. Kadro güzel belki performanstan dolayı Mert'inde olması gerekirdi.
boyle bir ulkeyiz iste cagirsan bi dert cagirmasan bi dert
Fatih Terim derbi öncesi 6 oyuncumuzu güzel analiz eder derbide bize koyar bidaki aday kadrosunda bakmışın 2 Beşiktaşlı. Oyuna gelmeyin!!![]()
Milli takım teknik direktörü ligden de bir takımı çalıştırırsa böyle düşüncelerin ortaya çıkması doğal. Çok da haksız değiller.
Böyle düşünenler olacaktır, çok normal bu. Haksız veya saçmalık orası tartışılır ancak dediğim gibi böyle düşüncelerin ortaya çıkması çok çok doğal.
Canım FEDA olsun sana !
Dusunmek gunah mi dedim ben? Adama iftira atmak var burada neyse konu terim ya hersey mubah. Konu gs ise her turlu pislik atmak serbest tepki gosterince de dusunmek gunah mi . Serefiyle is yapan adamlari karalamak iğrenç. Bjk i yenmek icin boyle birseye neden ihtiyaci olsun bu adamin? Zaten son iki sezonun sampiyonu. Oyle avantaj saglayacak olsa selcuk ve buraki almazdi o zaman. bu dusuncenin saglikli oldugunu dusunuyorsaniz size de bravo.
Öncelikle şuna açıklık getirelim konu GS olunca değil de konu kim olursa olsun pislik atmak mubah oluyor. O durumda kim olsa aynı tepkileri alırdı. Orada Bilic veya Ersun Yanal olsaydı farklı yorumlar mı olacaktı. Fatih Terim GS'dan 4 oyuncu çağırmış Ersun Yanal olsa kendi takımından birsürü adam almış ligin en iyi takımından 4 tane almış derlerdi.
Bence iyi kadro olmuş. Kadroya kimi çağırsalar ben artık birşey demem artık şu bu demeden adam akıllı bir futbol bekliyoruz. Adam akıllıdan kastım düzenli ve ne yaptığını bilen. Zor olsa da kalan 4 maçta umarım bunları görürüz. Bu arada genç oyuncuların girmesi çok güzel olmuş.