Sayfa 29 / 38 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1216 sonuç

Konu: A Milli Takım Sohbet Alanı

Hybrid View

Onur - GG, Semih, Toprak, Balta - Topal, Selçuk, Nuri, Mehmet Ekici - Arda - Burak

Benim kafamdaki kadro bu milli takım için. Kanat olarak Olcay, Sefa gibi isimler eklenebilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fatih hoca öyle düşünüyorum ki Mayıs ayından sonra bir ekip kurucak ve onlara danışmanlık yapıcak.Zaten bir danışmanlık lafıdır dolaşıyor ortada.Hamza hocanında yardımcısı olması bu tezi güçlendiriyor.İnşallah iyi ve hayırlı bir yapılanma olurda artık milli takımımız istenilen seviyeye çıkar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fatih Hoca gelir gelmez şu teknik ekibi değiştirse on numara olacak. Hiç bir yararı yoklar milli takıma.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

aday kadro kac kisiden olusuyor vs bilmem ben fatih hoca olsam kadrom boyle olurdu

Akhisar – Ugur Demirok
    Besiktas – Tolga Zengin
    Besiktas – Olcay Sahan
    Besiktas – Oguzhan Ozyakup
    Eskisehir – Necati Ates
    Galatasaray – Semih Kaya
    Galatasaray – Burak Yilmaz
    Galatasaray – Umut Yilmaz
    Galatasaray – Selcuk Inan
    Rize – Sercan Kaya
    Kayseri – Sefa Yilmaz
    Fenerbahce – Volkan Demirel
    Fenerbahce – Hasan Ali Kaldirim
    Fenerbahce – Gokhan Gonul
    Fenerbahce – Mehmet Topal
    Fenerbahce – Alper Potuk
    Gaziantep – Muhammet Demir ( tek gol attigi ile degil hep takip ettigim bir futbolcuydu sakatliktan once. Harina bir forvet )
    Sivasspor - Ziya Erdal
    Bursaspor – Sener Ozbayrakli
    Kasimpasa – Adem Buyuk
    Trabzonspor – Onur Kivrak
    Trabzonspor - Olcan Adin
    Trabzonspor – Aykut Demir
    Atletico Madrid – Arda Turan
    Dortmund – Nuri Sahin
    Leverkusen – Omer Toprak

buda benim milli takim kadrom...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.

Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.

Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Thumbs up

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Hamza Hamzaoğlu da tamam nefis bir olay oldu bu gerçekten.

Terimden sonra şu ligde fark yaratan adamlardan birisidir bana göre mevcut kadrosunu çok iyi döndüren bi hoca. Ersun Yanal gelene kadar onu alsalar bile daha fazla umudum olurdu benim ya neyse.

Milli takım bu teknik kadro ile de dirilmez ise bir daha bir şey beklemem ben milli takım bazında.
    Çok doğru söylemişsin.Hamza Hamzaoğlu ligin kaliteli hocalarından birisi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Terim milli takımdaki kontratı bitince yerini Hamza hocaya mı bırakcak acaba diye düşündürdü açıkcası.

Bence kötü de olmaz, Hamza hoca da kurulu düzeni devam ettirir ve Terim'in yanında çalışacağı için ne yapacağını da bilir. Düşünce böyle gibi gözüktü bana ancak bu sadece bir fikir tabii ki.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Şu Hamza Hamzaoğlu'nu vaktinde başarısız diye kovduk ya,yönetimi affetmek zor olacak. Hangi yönetim diye sormayın,o kadar fazla değişti ki hangisinin döneminde kovulduğunu hatırlamıyorum.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tuncay Şanlı'nın Milli Takım'a geri dönmesine kesin gözüyle bakıyorum.Bitmek tükenmek bilmeyen hırsı ve yorulmak bilmeyen ciğerleriyle Milli Takım'a tekrar bir hareket getirebilir,evet tek başına yapabilir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kaleci Antrenörümüz Alper Boğuşlu, A Milli Takım’da Teknik Direktör Fatih Terim’den gelen görev teklifini kabul etti.

Buna göre Boğuşlu hem kulübümüzde hem de milli takımda kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Tolga ve Onuru bu duzeye getiren adam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

milli takim kadrosu belli olmus...

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=202&ftxtID=18841

caner yerine olcan olmaliydi yada sefa olmaliydi...

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Volkan yerine Mert olsaydı keşke. Volkan da bazı şeylerin farkına varırdı.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Güzel kadro olmuş kutlamak lazım hocayı.En çokta Salih için sevindim.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Farklı; ama güzel bir kadro olmuş. Beşiktaş'tan 6 futbolcu çağrıldığı için değil; Salih Dursun, Oğuzhan, Aykut Demir ve Hakan Çalhanoğlu gibi gençlere yer verildiği için böyle düşünüyorum. Sol bek alternatifi de, Ersan olacak sanırım.

Aday kadroda sol bek yok Ali Adnan'ı mı vatandaşlığa geçirsek napsak.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Hugo View Post

Hasan Ali mevkimi değiştirdi benim haberim yok.

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Hasan Ali mevkimi değiştirdi benim haberim yok.
    Ah evet onu görememişim. Ben de sakat falan diye çağrılmadı sandım, dikkatten kaçmış. Ama Ali Adnan'da ısrarcıyım hala

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Hasan Ali'nin asıl mevkisi.
    Caner ve Ersan Adem de oynayabiliyor. Fatih Terim'den tek beklentim takımı çift forvet oynatması. Çünkü Milli Takıma alınan 4 forvet de tek forvet oynama kapasitesine sahip değil. Tek forvetli sistemde yine sıkıntı çekeriz. Hakan Çalhanoğlu ve Salih Dursun için sevindim, umarım kendi takımlarında daha çok fırsat bulup Serdar Gürler, Salih Uçan, Okay Yokuşlu, Kerim Frei, Jem Karacan gibi isimler de takıma kazandırılır. Ayrıca Hakan Çalhanoğlu gibi Okan Aydın, Samed Yeşil ve Emre Can gibi isimler de Milli takımımızı seçmesi için ikna edilirse tadından yenmez.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Diğerlerini bilemem ama Aykut Demir çoktandır hak ediyordu Milli Takım'a seçilmeyi,kadro da çok fark olmasa da başlarında Fatih Terim var en büyük farkta bu zaten.

Bu arada uzun yıllar sonra 6 tane Beşiktaşlı oyuncu kadroda ve 6 tanesi de hak ediyordu kadroya girmeyi.Tabi Mustafa sakatlıktan döndüğü için çok formda olmayabilir ancak o da sayılı yerli forvetlerden birisi.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Kadro harika bi kisiye bile itiraz edemem ayrica cok begwndigim oyunculardan salih hakan aykut ve oguzhan alindigi icin cok mutluyum darısı muhammed demir in basina.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bizden altı oyuncu çağrılmış çok şaşırdım. Saolsun Terim Bizden alınan oyuncuların hepside kadroda olmayı hak ediyor.

byariff

O yorumlar ciddi değil, taraftar öyle yazıyor ama şamata olsun diye.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Mevlütün yerine Muhammed'i tercih ederdim doğrusu hem genç hem gelecek vaad ediyor. Kadro güzel belki performanstan dolayı Mert'inde olması gerekirdi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

boyle bir ulkeyiz iste cagirsan bi dert cagirmasan bi dert

Fatih Terim derbi öncesi 6 oyuncumuzu güzel analiz eder derbide bize koyar bidaki aday kadrosunda bakmışın 2 Beşiktaşlı. Oyuna gelmeyin!!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    boyle bir ulkeyiz iste cagirsan bi dert cagirmasan bi dert

fazla yükleme yapıp sakatlıcak hatta hepsini

Milli takım teknik direktörü ligden de bir takımı çalıştırırsa böyle düşüncelerin ortaya çıkması doğal. Çok da haksız değiller.

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Milli takım teknik direktörü ligden de bir takımı çalıştırırsa böyle düşüncelerin ortaya çıkması doğal. Çok da haksız değiller.
    Bence çok haksizlar ve ağır sacmaliyorlar ayrica insanlarin da gunahina giriyorlar yani olabilecek en son raddede haksiz ve çirkin dusunceler bunlar daha nasil anlatabilirim bilmiyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bence çok haksizlar ve ağır sacmaliyorlar ayrica insanlarin da gunahina giriyorlar yani olabilecek en son raddede haksiz ve çirkin dusunceler bunlar daha nasil anlatabilirim bilmiyorum
    Düsünmek günah mı yani adamlar Terim böyle yaptı kesin %100 demiyor onun icin yapmıs olabilir diyorlar bence de sacma ayrı mesele ama düsünce yani sonucta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Böyle düşünenler olacaktır, çok normal bu. Haksız veya saçmalık orası tartışılır ancak dediğim gibi böyle düşüncelerin ortaya çıkması çok çok doğal.
    Canım FEDA olsun sana !

Dusunmek gunah mi dedim ben? Adama iftira atmak var burada neyse konu terim ya hersey mubah. Konu gs ise her turlu pislik atmak serbest tepki gosterince de dusunmek gunah mi . Serefiyle is yapan adamlari karalamak iğrenç. Bjk i yenmek icin boyle birseye neden ihtiyaci olsun bu adamin? Zaten son iki sezonun sampiyonu. Oyle avantaj saglayacak olsa selcuk ve buraki almazdi o zaman. bu dusuncenin saglikli oldugunu dusunuyorsaniz size de bravo.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dusunmek gunah mi dedim ben? Adama iftira atmak var burada neyse konu terim ya hersey mubah. Konu gs ise her turlu pislik atmak serbest tepki gosterince de dusunmek gunah mi . Serefiyle is yapan adamlari karalamak iğrenç. Bjk i yenmek icin boyle birseye neden ihtiyaci olsun bu adamin? Zaten son iki sezonun sampiyonu. Oyle avantaj saglayacak olsa selcuk ve buraki almazdi o zaman. bu dusuncenin saglikli oldugunu dusunuyorsaniz size de bravo.
    Öncelikle şuna açıklık getirelim konu GS olunca değil de konu kim olursa olsun pislik atmak mubah oluyor. O durumda kim olsa aynı tepkileri alırdı. Orada Bilic veya Ersun Yanal olsaydı farklı yorumlar mı olacaktı. Fatih Terim GS'dan 4 oyuncu çağırmış Ersun Yanal olsa kendi takımından birsürü adam almış ligin en iyi takımından 4 tane almış derlerdi.

Bence iyi kadro olmuş. Kadroya kimi çağırsalar ben artık birşey demem artık şu bu demeden adam akıllı bir futbol bekliyoruz. Adam akıllıdan kastım düzenli ve ne yaptığını bilen. Zor olsa da kalan 4 maçta umarım bunları görürüz. Bu arada genç oyuncuların girmesi çok güzel olmuş.

Sayfa 29 / 38 İlkİlk ... 192728293031 ... SonSon

Mesaj Yetkileri