Ronaldo gene kacirdi
Madrid su golleri atsaydi tarihi farkdi resmen
Ronaldo gene kacirdi
Madrid su golleri atsaydi tarihi farkdi resmen
higuain sakatmı ?
3-2 olsa bile ne olacak ki? Barça hertürlü alır orda. Heleki deplasmanda 2 gol atmışken...
Higuain yedek bence bu dakikada almasi lazim
Nou Campda işi bitirir Barça As Kadrosuyla
Pepe tekme tokat girdi.Bu Mourinho bu adamı bu yüzden sahada tutuyor.Onun bu hareketlerini izlemek Mourinho'ya zevk veriyor![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
ronaldo topu ayağından berbat bi şekilde açtı korner![]()
Ronaldo ne yaptı öyle ya ? Normalde hiç yapmazdı ya![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Aslında Nuri 2. maça yetişecek Goal filmindeki gibi takımını kurtaracak kahraman olacak süper olur ha böyle bir giriş![]()
Ronaldo'ya da bir şeyler oluyor bu Barça maçlarında.Messi'yi nasıl olumlu bir şekilde etkiliyorsa El Clasico,Ronaldo'yu da o derece olumsuz etkiliyor.
Sonunda Benzema cikti higuain girdi ama 10 dakikada pek etkili olacagini zannetmiyorum
ahaha higuain 4. hakemin yanındayken mourinho nun hareketleri benzema'ya " çık lan oyundan " der gibiydi![]()
mesutun ağzı çok bozuk yine bastı küfürü![]()
Ronaldoya Yapilan Sanki Penalti gibiydi...
Valdes kendine yakışanı yaptı büyüksün Barcelona![]()
Bu buz gibi penaltıydı işte![]()
katiliyorum 2.ci kez izledimde penaltiydi resmen elini bilerek uzatmis gitmesini engellemis.
bu arada mesut 2-3 kez kufur etti macta![]()
Pepe-Keita arasındaki sürtüşme süperdi.Adamlar maçı bıraktı tartışmaya girdi.Tabii başlatan her zamanki gibi Pepe![]()
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Ve mac bitti 2-2 mac kesinlikle madridin hakkiydi Benzemanin kacirdiklari ronaldonun kacirdiklari verilmeyen penalti Olmadi ama nou campda zafer bizimdir![]()
Bu Barca kaç dakika top oynadı beraberliği hakedecek biri açıklasın anlamadım ben![]()
http://www.fcbarcelona.cat/web/engli...810118729.html
fabregasda %100 barçada
Barca için iyi bir sonuç oldu, rövanşta işi bitirirler.Yalnız, Puyol, Pique ve Xavi 2. maçta kesinlikle ilk 11'de olmalılar. Bu kadar pozisyon bu 3'lünün eksikliğinden verildi bence.