Sayfa 29 / 51 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1557 sonuç

Konu: PTT 1.Lig Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Fevzi Elmas 2 Yıl Daha Orduspor’ da

Ordusporumuz’ un başarılı kalecisi Fevzi Elmas, yapılan görüşmeler sonucu Ordusporumuz’ la eniden anlaştı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen şunları söyledi:

‘’ Fevzi Elmas, Ordusporumuz’ un Süper Lig’ e çıkmasında büyük ve önemli katkıları olan, başarılı bir futbolcumuz. Kendisiyle yola devam etmek isteğimiz sonucunda, yaptığımız görüşmelerde, 2 yıl daha Orduspor forması giymesi yönünde anlaştık.

Kendisine başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun‘’

Dr. Nedim Türkmen
    Orduspor Kulübü Başkanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Ordu'lu olarak transferler ve politikamız beni heyecanlandırdı.Bakalım nasıl bir takım kuracağız.İlk sene zordur küme düşmeye oynamayalım yeter.11 ve 12.sıralar yeterli ilk sene için.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

volkan ballı orduspor'un sportif direktörlüğüne getirilmiş.

başkanın desteğini alırsa başarılı olacaktır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Volkan Ballı Orduspor’ da

Orduspor Sportif Direktörlüğüne, bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü’ nde görev yapan Volkan Ballı getirildi.

Bir dönem Fenerbahçe Spor Kulübü’ nde idari menajer olarak görev yapan Volkan Ballı, Süper Lig’ in yeni takımlarından olan Ordusporumuz’ un Sportif Direktörlüğü’ ne getirilmiştir.

Volkan Ballı’ nın yardımcılığını, Ordusporumuz’ un şampiyonluğunda önemli katkıları olan antrenörümüz Atilla Yücel yapacaktır.

Volkan Ballı ve Atilla Yücel’ e yeni görevlerinde başarılar dileriz.

Camiamıza hayırlı olsun.
    Orduspor Kulüb

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Volkan Ballı Fenerbahçe'den kesinlikle gönderilmemeliydi. Volkan Ballı Fenerbahçe yönetimi ile taraftarları arasında önemli bir köprüydü. Ama geçen sene kulüp içinde görev verilecek denilerek bu değerli adam sessiz sedasız Fenerbahçe'den gönderildi. Volkan Ballı'ya yeni görevi hayırlı olsun. Umarım Orduspor ile önemli başarılara imza atarlar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Selçuk Şahin İle Yola Devam

Ordusporumuz’ un başarılı futbolcularından Selçuk Şahin ile sözleşme uzatıldı.

Ordusporumuz’ un Süper Lig yolundaki başarılı isimlerinden Selçuk Şahin ile yapılan görüşmeler sonucu, kendisiyle 2 yıllık daha sözleşme imzalanmıştır.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kulüp Başkanımız Dr. Nedim Türkmen şunları söyledi:

‘’ Selçuk, bizim için önemli bir futbolcu. Ordusporumuz’ un Süper Lig’ e çıkmasında büyük ve önemli katkıları oldu. Kendisiyle yola devam etmek isteğimiz sonucunda, yaptığımız görüşmelerde, 2 yıl daha Orduspor forması giymesi yönünde anlaştık.

Kendisine başarılar diliyorum. Camiamıza hayırlı olsun‘’

Dr. Nedim Türkmen
    Orduspor Kulübü Başkanı
    2012'de bitiyordu. 2 yıl daha uzatılmış.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"10 yabancı ve 16 yerli oyuncu olacak"

19 Haziran 2011 15:13 | NTV Spor ve Ajanslar
    Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, Süper Lig'de kadrolarında 10 yabancı ve 16 da yerli oyuncu olacağını söyledi.

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "Süper Lig kadromuzda 10 yabancı ve 16 yerli oyuncu olacak"dedi.
    Türkmen, yabancı oyuncularla ilgili transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.
    Orduspor'da forma giyecek yabancı oyuncuların bir kaç gün içinde imza atacaklarını belirten Türkmen, "Yabancı oyuncularla ilgili transferleri daha sonra açıklayacağız. Yönetim olarak yerli ve yabancı transfer çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz ilk olarak yabancı oyuncu transferini tamamlamak. Bizim için yabancı oyuncular son derece önemli. Transferlerin tamamını hocamız Metin Diyadin'in istekleri doğrultusunda gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kendi bütçemize göre transferleri gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kesinlikle bu konuda hata yapmak istemiyoruz. Orduspor'un bir kuruş parası dahi sokağa atılmayacaktır. Bundan herkes emin olabilirler. Süper Lig kadromuzda 10 yabancı ve 16 yerli oyuncu olacak"dedi.
    İç transferde Ahmet Kuru ile anlaşamadıklarını ifade eden Türkmen, Ahmet Kuru'nun kendisine yapılan teklifi beğenmediğini kaydetti.
    Kadrolarında bulunan Mehmet Ayaz, Abdullah Çetin, Muarem Muarem, Bilal Türkgüler, Ahmet Güven, Emrullah Kokoç ve Jovan Kostovski ile devam etmek istemediklerini vurgulayan Türkmen, "Bu oyuncuların bazılarının sözleşmesi bitmişti. Sözleşmesi devam eden oyuncularımızı kiralık olarak vermeyi planlıyoruz. Zaten oyuncularımızı kiralamak isteyen bir çok takım var" diye konuştu.
    Türkmen, Orduspor'un Süper Lig'de kalıcı olması için ciddi desteklere ihtiyaçlarının bulunduğunu bu nedenle de herkesin takıma sahip çıktığını ifade etti.
    Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise takıma yararlı olabilecek oyuncuların transferlerini gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.
    Yönetimle sürekli istişare içinde olduklarını belirten Diyadin, "Şu ana kadar 2 yabancı oyuncuyu kadromuza kattık. Ben yönetime 8 yabancı oyuncu daha önerdim. Bu oyuncular takıma katkı sağlayacak isimler. Transfer konusunda hata yapmak istemiyorum. Bu nedenle de bütün sorumluluğu üzerime almış durumdayım. İnşallah istediğimiz transferler olursa güzel bir kadro kuracağımızı düşünüyorum" dedi.
    Diyadin, takımın ilk kampının 25 Haziran'da başlayacağını da sözlerine ekledi.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"Söylediği her şey asılsız"
    Ligin yeni ekiplerinden Orduspor'da Ahmet Kuru gerilimi yaşanıyor.

22 Haziran 2011 Çarşamba - 13:58
    AA

Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek Orduspor'un Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, ''Ahmet Kuru'nun yönetimimiz hakkında söylediği her şey asılsızdır, bu davranışını Kulüp olarak doğru bulmuyoruz'' dedi.

Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, play-off final maçında takımı adına gol atarak mor-beyazlı ekibin Süper Lig'e çıkmasında önemli bir rol oynayan Ahmet Kuru'nun basına yansıyan açıklamalarını değerlendirdi.

Orduspor'da sezon sonu sözleşmesi biten ve yönetimle yeniden anlaşma sağlamayarak takımla yolları ayrılan futbolcu Ahmet Kuru'nun Orduspor Kulübü ve Yönetimini asılsız bir şekilde karaladığını savunan Türkmen, şunları kaydetti:

''Ahmet Kuru Orduspor yönetiminden parasını alamadığını iddia etmiştir, bu futbolcu son 1.5 yıl içinde kulübümüzden en fazla para alan kişidir. Ahmet Kuru yönetim olarak yeni teklifimizi kabul etmediği için kulübümüzle bir ilişkisi kalmamıştır. Futbolcu bir sezonluk 900 bin TL talepte bulundu. Biz de bu teklifini kabul edemeyeceğimizi söyleyerek yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Şimdi bu futbolcu kulübümüzü karalamak adına bazı basın-yayın organlarını da kullanarak yönetimimizi ve kulübümüz hakkında asılsız iftiralarda bulunuyor. Bu futbolcu Orduspor'da parasını en çok alan bir futbolcumuzdur. Bu futbolcunun menajeri bile kulübümüzden en çok para alan kişidir. Şimdi çıkmışlar 'para alamadık' diyorlar. Yönetimimizi yalancılıkla suçluyorlar. Biz yönetim olarak bu söylentilerin hiç birini tasvip etmiyoruz. Futbolcunun bu açıklamasına da çok üzüldük. Keşke böyle bir davranış içine hiç girmeseydi. Futbolcunun yönetimimiz hakkında söylediği her şey asılsızdır, bu davranışı kulüp olarak doğru bulmuyoruz. Biz kulüp olarak tepeden tırnağa kadar çalışan bütün personellerin maaşlarını kesintisiz ödeyen bir kulübüz. Daha bir kaç gün önce bütün personelin haziran maaşlarını ödedik.''

Türkmen, Orduspor'da hiç bir futbolcunun alacağının kalmadığını, verilen bütün sözlerin ise yerine tek tek getirildiğini kaydetti.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Orduspor Michael Dehli'nin peşinde
    Yabancı futbolcu transferini 4 Temmuz'a kadar bitirmek isteyen Orduspor, Danimarkalı Milli futbolcu Michael Krohn-Dehli'yi transfer etmek için kolları sıvadı.

23 Haziran 2011 Perşembe - 14:18
    Sporx.com

Süper Lig için hazırlıklarına tüm hızıyla devam eden Orduspor'da yabancı futbolcu transferinde önemli bir futbolcunun peşine düştü. Son olarak Hollanda'lı kanat oyuncusu Sergio Zijler ve Bulgar futbolcu Daniel Georgiev'i renklerine bağlayan Orduspor, 4 Temmuz'a kadar yabancı oyuncu transferlerini sonuçlandırmak için çalışmalara hız verdi ve Danimarka'lı Michael Krohn Dehli için görüşmelere başladı.

Michael Krohn-Dehli İle Pazarlık Sürüyor

Yabancı transferini 4 Temmuz’da ki yurt dışı kampına kadar bitirmeyi planlayan Orduspor yönetiminin Danimarka’lı Michael Krohn-Dehli ile görüştüğü öğrenildi. Danimarka’nın Brondby takımında oynayan ve aynı zamanda Danimarka Milli Takımı'nda da formasını giyen tecrübeli futbolcunun transferi için görüşmelerini sürdüren Orduspor yönetiminin ilk olarak maddi konularda anlaşma sağlamaya çalıştığı öğrenildi. Brondby takımı ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dehli’yi bonservis bedeli olmadan Mor-Beyaz’lı renklere bağlamak isteyen Orduspor yönetimi, yıllık 2 Milyon Euro isteyen futbolcunun ücretini de aşağı çekmeye çalışıyor.

1980 doğumlu olan Danimarka’lı Michael Krohn-Dehli, Hollanda’da Waalwijk, S.Rotterdam ve Ajax formaları giyerken 3 sezondur Bronby forması ile Danimarka Süper Liginde mücadele ediyor. Geçtiğimiz sezon Brondby forması ile UEFA Avrupa Liginde de mücadele eden ve Brondby takımının şu an en değerli oyuncusu konumunda bulunan Dehli, 2012 Avrupa Şampiyonası Grup maçlarında ise 4 karşılaşmada Danimarka Milli Takımının formasını giydi.

Belay Cuma Günü Geliyor

Orduspor'un daha önce ön protokol imzaladığı ve geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelmesi beklenen ancak ailesi ile birlikte tatilde olduğu için Orduspor yönetimininde bir hafta daha süre isteyen Nicolas Belay'ın da Cuma günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Sochaux'da forma giyen Belay'ın dışında Orduspor yönetiminin Fransız bir forvetle daha görüşme içerisinde olduğu ve bu futbolcunun transferinin de 4 Temmuz'a kadar netlik kazanacağı öğrenildi.

Kostovski Takımda Kalıyor

Takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Jovan Kostovski'nin durumu netleşmiş gibi gözüküyor. Başkan Nedim Türkmen, Orduspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Kostovski ile yapılan görüşmede ilk olarak kendisine takımda kalmayı isteyip istemediğinin sorulduğunu belirtti. Bu futbolcunun "Orduspor'da Şampiyonluk yaşadım, ayrılmak istemiyorum" diyerek takımda kalmak istemesi ve ekstra ücret talep etmemesi üzerine takımda kalmasına karar verildiğini belirten Başkan Nedim Türkmen, 25 Haziran'da takımla birlikte kampa katılacak olan futbolcu ile ilgili son kararı ise Teknik Direktör Metin Diyadin'in vereceğini söyledi.

Muarrem İle Yollar Ayrıldı

Ayrıca Orduspor ile 2 yıllık daha mukavelesi bulunan Muarrem Muarrem konusunda kısa bir açıklamada bulunan Başkan Türkmen, bu futbolcu ile görüştüklerini ve sözleşmenin feshi için karşılıklı olarak anlaşma sağladıklarını söyledi. Muarrem Muarrem'e geçtiğimiz sezon Süper Lig mücadelesinde Orduspor'a sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eden Başkan Türkmen, Pazartesi günü bu futbolcunun sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih işleminin yapılacağını belirtti.

Hüseyin Öztürk / Ordu

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Tribun Dergi

TRANSFER: Sergio Zijler ve Daniel Georgiev Orduspor'da.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Belay nasıl geliyoki ? Bugün L'Equipe'de çıkan haber şöyle ;

Maurice-Belay à Bordeaux vendredi

Nicolas Maurice-Belay est sur le point de s'engager avec Bordeaux. Selon Sud Ouest, l'ailier gauche du FC Sochaux, en fin de contrat, sera au Haillan vendredi matin où il passera la visite médicale puis s'engagera quatre saisons. Par ailleurs, Bordeaux a proposé une prolongation de deux ans à Florian Marange, qui arrive en fin de contrat. Actuellement en vacances à Dubaï, le latéral gauche réfléchit à cette proposition.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Zijler ve Georgiev Orduspor'da!

Transfer'de sessizliğini bozan klübümüz, Hollanda'lı kanat oyuncusu Sergio Zijler ve Bulgar futbolcu Daniel Georgiev ile anlaşarak bu iki futbolcuyu kadrosuna kattı..

Ajax altyapısından yetişen ve Ajax’da oynadığı dönemde yıldız adayı olarak gösterilen 1987 Hollanda doğumlu olan kanat oyuncusu Sergio Zijler, daha sonra Hollanda’nın önemli ekiplerinden Twente ve Willem II takımlarında forma giymişti. Son olarak Hırvatistan’ın Rijeka takımına transfer olan Zijler, Hollanda’da oynadığı 4 sezonda 80 lig maçında görev aldı ve 8 gol kaydetti. 1.65 boyunda ki Sergio Zijler, oynadığı takımlarda Sağ ve Sol açık mevkilerinde görev yaptı.

Kulübümüzün diğer transferi ise 1982 Sofya doğumlu Bulgar futbolcu Daniel Georgiev oldu. 28 yaşında ki tecrübeli futbolcu, Bulgaristan'ın köklü kulüplerinden Levski Sofya altyapısından yetişirken, son olarak Bulgaristan 1.Lig ekiplerinden Cherno More Varna takımının formasını giydi. Varna takımı ile 100'ün üzerinde Lig maçında görev alan 1.82 boyunda ki orta saha oyuncusu, aynı zamanda 2008-2009 ve 2009-2010 sezonlarında UEFA Kupasında Varna formasıyla mücadele etti.

Başkanımız Nedim Türkmen, teknik heyetin talepleri doğrultusunda Süper Lig için iyi bir takım kurmayı hedeflediklerini ve 6+2+2 yabancı kontenjanını tecrübeli ve bütçelerine uygun transferler gerçekleştirerek doldurmak istediklerini belirtti. Bu kapsamda kulübümüze katkı sağlayacak oyuncuları titizlikle araştırdıklarını sözlerine ekleyen Başkan Nedim Türkmen, 4 Temmuz'a kadar yabancı futbolcu transferlerini tamamlamayı planladıklarını ve bu iki futbolcunun da 2 gün içerisinde Türkiye'ye geleceğini belirtti.

Saygılarımızla
    Orduspor Kulübü
    Ahmet Kuru ile yollar ayrıldı. Menejeri ve bir gazeteci yalan haber yaptılar.Ahmet'in hesabına yatırılan bütün paralar dekontları ile birlikte yayınlandı. Gazetecide ağır ceza alacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

http://www.girondins.com/transfert-m...bordelais.html

Belay bizim biladerlere imza atmış.

Saso Farenozzi Ordu'ya gelmiş .

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sinan Osmanoğlu Ordusporda, Pazartesi kampa katılıyor.

Musa Çağıranda hafta için imzayı atar. Kiralık değil bonservisleri ile alıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bizim aldığımız gelecek vaad eden adamlara bir şey oluyor ya.Adamı daha izleyemeden 1.sene kira,2.sene hoop satış.Böyle devam edin
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Orduspor Fink'ten haber bekliyor
    Süper Lig'in yeni ekiplerinden Orduspor, Beşiktaş'ın Alman orta saha oyuncusu Fink'i yakın takibe aldı.

26 Haziran 2011 Pazar - 14:09
    DHA

Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un Başkanı Nedim Türkmen, transferde gündemlerinde bulunan Beşiktaşlı Fink konusundaki temaslarının sürdüğünü açıkladı.

Takımın ilk hazırlık kampı içinh Bolu'da bulunduğunu belirten Başkan Nedim Türkmen, daha sonra önce Avusturya, ardından da Hollanda'da hazırlık karşılaşmalarını söyledi. Başkan Nedim Türkmen, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirtirken şöyle dedi:

"Forvet ağırlıklı 4 yabancı oyuncu daha alacağız. Galatasaray kulübüyle Sinan Osmanoğlu, Serkan Kurtuluş, Mustafa Sarp ve Mustafa Çağrı konusunda anlaşmla sağlandı. Pino'yla ilgili 1 yıl kiralık olmak kaydıyla görüşmemiz oldu. Katar'da ki bir kulüp kendilerine teklifte bulunmuş onun süresi pazartesi doluyor o zaman görüşmemiz netleşecek. Bir aksilik olmazsa Pino'ya Orduspor forması giydireceğiz. Gana'dan bir oyuncuyu takip ediyoruz. Temmuz'da ki Avusturya kampında tüm transferleri yapmış olacağız."

"FİNK PAHALI AMA"

Beşiktaş'la Fink'le konusunda görüşme yaptıklarını, ücretinin yüksek olduğunu söyleyen Başkan Türkmen, "Beşiktaş'a teklif yaptık, yarısını siz ödeyin, yarısını biz ödeyelim, diye. Fink'in menajeriyle de görüştük şu anda cevabı bekliyoruz" diye konuştu.

Orduspor'un 26 yıl sonra Süper Lig'e çıktığını ve büyük hedefleri olduğunu da belirten Başkan Türkmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Orduspor'un Süper ligdeki hedefi ilk 13'de yer alabilmektir. 3 yıl içindeki hedefi Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil etmektir. Bu arada Orduspor'u anonim şirkete dönüştürüp 4'üncü yılında halka açmak gibi projemiz var. Bunu yaptığımızda halka açılmadan 100 milyon dolarlık bir kaynak gelecek. 5'inci yılımızda 100 milyon euroluk bir takım yapabileceğiz sanıyorum. Böyle bir bütçeyle de Süper Lig'de şampiyonluğa oynayacağız."

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

'Transferlerimiz bitmedi''

26 Haziran 2011 14:09 | NTV Spor ve Ajanslar
    Orduspor teknik direktörü Metin Diyadin, transfer çalışmalarının devam ettiğini ve yeni sezona kadar kadroyu oluşturmak istediklerini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor'da, teknik direktör Metin Diyadin, Avusturya kampına kadar kadromuzu oluşturmaya çalışıyoruz''dedi.

Diyadin, Bolu'daki kamplarının 1 Temmuz'a kadar devam edeceğini, daha sonra 3-16 Temmuz tarihleri arasında Avusturya, temmuzun 18'inden 31'ine kadar da Hollanda kampına gideceklerini söyledi.

Takımın mevcut yapısını oluşturmaya çalıştıklarını ifade eden Diyadin, ''Bolu kampına 21 oyuncuyla geldik. Eksiklerimiz var. Beklenen transferlerle kadro oluşturmaya çalışıyoruz. Buradaki çalışmalarımız bittikten sonra Avusturya kampımız var. Avusturya'ya kadar kadronun büyük çoğunluğunu oluşturmuş olacağız'' diye konuştu.

Diyadin, transferlerin bitmediğini dile getirerek, ''Transferde alacağımız oyuncu Afrika'dan da olabilir ama Avrupa'da oynayan bir isim bizim için avantajdır. Oyuncunun tercihi ve ekonomik boyutu da önemli'' diye konuştu. NTVSPOR yaz 3095'e gönder, spor haberleri anınd

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

"Fink ve Sivok'u istiyoruz"

Orduspor kulübü başkanı Nedim Türkmen, Beşiktaş’tan transfer etmedikleri oyuncuları HABER1903’e açıkladı.

Türkmen, Fink’in iyi bir oyuncu olduğunu ve takımda görmek istediğini belirtirken, Beşiktaşlı Sivok’un transferi için siyah beyazlı kulüp yöneticileriyle görüştüğünü söyledi.

- FINK’I ALMAK İSTİYORUZ -

Beşiktaş’a Fink transferi için gayet masumane teklif yaptığını vurgulayan Nedim Türkmen, “ Beşiktaş fazla para teklif etti. Bizde 300.00 Euro değil ama Fink’in Beşiktaş’tan aldığı fiyatın yarısını teklif ettik. Bütçesine uygun davranmaya çalışan bir Anadolu kulübü olarak, gayet masumane bir fiyat bu. Sizin yabancı kontenjanınızda sorun var. Bizde bunu bildiğimiz için, Fink iyi bir oyuncu almak istiyoruz dedik. Holosko’nun 1.750.00 Euro fiyatını ödeyip İBB takımında oynamasına izin veren bir Beşiktaş takımına bizde yarı fiyatını ödeyelim dedik. Kulübümün çıkarlarına göre hareket etmem lazım. “ dedi.

-SİVOK VE PİNO İLE İLGİLENİYORUZ-

Beşiktaş takımından Sivok, G.Saray’dan ise Pino ile ilgilendiğini söyleyen Türkmen, “ Beşiktaş’tan Tomas Sivok ile ilgileniyorum. Sivok için Brüksel’de Beşiktaş kulübü başkanı Yıldırım Demirören ve transfer komitesi üyeleri Serdal Adalı, Cengiz Zülfikaroğlu ve Beşiktaş Mali işlerden sorumlu as başkanı Ertunç Soğancıoğlu ile birebir görüşmem oldu. Sivok’u beklemede tuttular. Son ana Beşiktaş’tan bize geri dönmelerini bekleyeceğiz. Ama Beşiktaş bir türlü karar veremiyor. Biz Sivok ile ilgileniyoruz ama şuan net bir şey yok. Sivok’un ücreti bize çok uygun. 800.000 Euro’ya mal olacak. Bu fiyatı karşılayabiliriz ve Orduspor’da görmek istiyorum. Galatasaray takımından da Pino ile ilgileniyoruz. “ diyerek sözlerini tamamladı.
    Haber Kaynağı: Haber1903 Özel Haber

Orduspor Pino ve Sarp ile ilgileniyormuş . Fink'den ise haber bekliyorlarlar .

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Pino eğer gerçek performansını gösterebilirse Orduspor için iyi transfer olur.M.Sarp ayarında futbolcu dolu Süper Lig'de onun için birşey demiyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

bütün ordu toplansın sivok'un bonservis bedelini karşılasın. yabancı sınırlamasının kaldırılmasıyla anadolu klüpleriyle 3 büyükler arasındaki fark artacak. geçti artık öyle yarısını biz verelim yarısını siz verelim oyuncu bizde oynasın.

Orduspor , Sivasspor'un serbest bıraktığı sağ bek Abdurrahman Dereli ile anlaşmış . Oldukça iyi transfer Orduspor için benim Türkiye Ligi'nde beğendiğim sağ bek'lerden biridir Abdurrahman .

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

"3 yabancı ve 2 yerli ile anlaştık"

1 Temmuz 2011 11:58 | NTV Spor ve Ajanslar
    Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, dış transferde 3 yabancı oyuncu ve 2 de yerli oyuncuyla anlaşmaya vardıklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Orduspor'da Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, "3 yabancı ve 2 yerli olmak üzere 5 oyuncu ile prensipte anlaşma sağladık, bu oyuncular ile bir kaç gün içinde resmi sözleşmeleri imzalayacağız" dedi.
    Türkmen, yönetim olarak yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini söyledi.
    Teknik Direktör Metin Diyadin'in raporları doğrultusunda futbolcular ile görüştüklerini ve bu görüşülen oyunculardan şu anda 5'iyle prensipte anlaşma sağladıklarını belirten Türkmen, "Ancak bir karar aldık, bundan sonra futbolcular ile resmi anlaşma yapmadan isim açıklamayacağız, daha önce isim açıkladığımız için görüştüğümüz oyunculara ya talip olanlar oldu ya da bu oyuncunun Türkiye'ye gelmemesi için takımımızı kötülediler" diye konuştu.
    Türkmen, "Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3 yabancı ve 2 yerli olmak üzere 5 oyuncu ile prensipte anlaşma sağladık, bu oyuncuları ile birkaç gün içerisinde resmi sözleşmeleri yapacağız. Yabancı oyuncular hafta sonu Türkiye'de olacak. Onların Türkiye'ye gelmesini bekliyoruz. Daha sonra prensip anlaşmasını resmiyete dökerek bu oyuncuları takıma kazandıracağız. Prensipte anlaşmaya vardığımız bu oyuncular takıma bire bir yarar sağlayacak kişilerdir. Bu futbolcular hocamızın raporları doğrultusunda takımdaki yerlerini alacaklardır. Son 1-2 haftadır transfer yapmadığımız için taraftarlarımızda doğal olarak bir endişe hakim. Kimse merak etmesin en iyi transferleri bu takıma kazandıracağız" şeklinde konuştu.
    Orduspor'un Bolu kampının bugün sona ereceğini de belirten Türkmen, "Bu kampın ardından Avusturya kampı başlayacak. Yeni oyuncularımız da bu kampa en kısa sürede dahil olacaklar" dedi.
    Türkmen, daha önce takıma yerli ve yabancı oyuncuları aldıklarını ve bu oyuncuların Bolu kampında oldukça beğenildiğini de sözlerine ekledi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Pino galatasarayda kalacagini acikladi fatih terim zaten pino-culio-baros takimda kalcak demisti stancu belirsiz nese konuyu dagitmayayim, mustafa sarp ve serkan kurtulus orduya giderse baya bi basarili olurlar ozellikle mustafa sarp tecrubeli bir oyuncu anadolu takimlarinda rahat oynar

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yabancılardan biri Fink'tir inşallah.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Jean Jacques Gosso Orduspor'da

Orduspor yönetimi 3 sezondur Fransa'nın köklü kulüplerinden Monaco'da forma giyen Jean-Jacques Gosso Gosso ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Volkan Altın Orduspor'da

Yeni sezon hazırlıklarını Slovenya'da sürdüren Orduspor, Antayaspor ile sözleşmesi sona eren orta saha oyuncusu Volkan Altın'ı 2 yıllığına renklerine kattı.

Yalçın Ayhan Orduspor Yolunda !

Teknik Direktör Metin Diyadinin raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Orduspor, Gaziantepspor forması giyen Yalçın Ayhan ile görüşmelere başladı

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Jean Jacques Gosso Orduspor ‘da

Orduspor Fransa’nın Monaco takımında forma giyen Jean Jacques Gosso ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Orduspor Fransanın Monaco takımında forma giyen, Fildişi Sahili Milli Takım futbolcusu Jean Jacques Gosso ile 3 yıllığına anlaşmaya varmıştır.

Jean Jacques Gosso Ön libero mevkiinde oynamaktadır.
    Jean Jacques Gosso Kimdir?
    Doğum Tarihi : 15.03.1983
    Doğum Yeri : Abidjan
    Uykuk : Fildişi Sahili
    Kilo :75 Kg.
    Jean Jacques Gosso ,

Pazartesi günü Slovenya Kamp programına dahil olacak.

Camiamıza ve futbolcumuza hayırlı olması dileklerimizle.
    Orduspor Kulübü

http://www.orduspor.org.tr/haberdetay.php?id=762

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Murat Akın ayrıldı mı Orduspor'dan?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Berekum Chelsea'den Orduspor'a...
    Orduspor, geçtiğimiz sezon Gana Premier Liginde şampiyon olan Berekum Chelsea takımının forveti Emmanuel Banahene Osei'yi renklerine kattı.

13 Temmuz 2011 Çarşamba - 09:49
    Sporx.com

Orduspor Kulübü iki haftadır görüşme halinde oldukları Gana'nın 'den takımı ile bonservis konusunda anlaşma sağladıktan sonra 1988 doğumlu genç forvet Emmanuel Banahene Osei'nin transferini gerçekleştirdi.

Gana Premier Liginde geçtiğimiz sezon Berekum Chelsea takımı ile şampiyonluk yaşayan 23 yaşında ki santrafor Emmanuel Banahene Osei, aynı zamanda ofansif orta saha ve sol açık mevkilerinde de görev alabiliyor.

Bugün vize işlemlerini hallettikten sonra Türkiye'ye gelecek olan Banahene, kendisini Mor-Beyaz'lık renklere bağlayan imzayı atacak ve daha sonra Orduspor'un Slovenya kampına katılacak.

Emmanuel Banahene Osei Kimdir ?

16 Ağustos 1988 Gana doğumlu olan Emmanuel Banahene Osei, geçtiğimiz sezon Gana Premier Liginde şampiyonluk sevinci yaşayan Berekum Chelsea takımında santrafor olarak görev aldı. 1.85 boyunda ve 75 kilo ağırlığında olan, sol ayağını iyi kullanan Ganalı futbolcu, aynı zamanda ofansif orta saha ve sol açık mevkilerinde de görev alabiliyor.

Banahene Osei, geçtiğimiz sezon Gana Premier Liginde Berekum Chelsea takımı ile şampiyonluk yaşarken, futbola Gana'da Dyword Fc ve Cedars Fc takımlarında başladı ve 2004-2005 sezonunda Stay Cool FC takımına transfer olarak profesyonel futbola ilk adımını attı.

2005 yılında Gana'nın Inter Allies Fc takımına transfer olan Banahene, aynı yıl U-17 Gana Milli Takımı ile U-17 Afrika Uluslar Kupasında 3.'lük başarısı elde etti ve U-17 Dünya Kupası karşılaşmalarında Gana Milli Takımının formasını giydi.

2006-2008 yılları arasında bu defa Hearts of Lions takımının formasını giyen Banahene, 2008 yılında İsrail'in Hapoel Petah Tikva takımına transfer oldu. 2008-2009 sezonunda İsrail 1.Liginde Hapoel Petah Tikva'da 16 karşılaşmada sadece bir gol atabilen Banahene, sezonun 2.yarısında İsrail 1.Liginde Bnei Sakhnin takımına kiralandı ve bu takımda 14 karşılaşmada 9 gol kaydetti.

2009 yılında ülkesi Gana'ya geri dönen Emmanuel Banahene Osei, 2009-2010 sezonunda eski takımı Hearts Of Lions'un formasını giydi. 2010-2011 sezonunda ise ülkesinde Bechem Chelsea takımına transfer olan genç futbolcu, bu takımda iyi bir sezonun ardından Gana Premier Lig Şampiyonluğu sevincini yaşadı.

Hüseyin Öztürk / Ordu

Sayfa 29 / 51 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Mesaj Yetkileri