Dk. 54 Engin sağdan çizgiye doğru iniyor içeriye doğru atıyor, Samed kayarak uçuyor resmen son dokunuş ve gooooll 1-0
![]()
Dk. 54 Engin sağdan çizgiye doğru iniyor içeriye doğru atıyor, Samed kayarak uçuyor resmen son dokunuş ve gooooll 1-0
![]()
...
Dk. 71 Emenike kendisine atılan pasta 3 kişi arasından öyle bir çıkıp vurdu ki kaleci sadece izlemekle kaldı 2-0
![]()
...
Dk. 72 Santrayla beraber ceza alanına kadar geliyor Celtic savunma arkasına bir top Rogic yapılan hatayı affetmiyor ve farkı 1'e indiriyor 2-1
![]()
...
Dk. 78 Emenike'den savunma arkasına uzun top Samed karşı karşıya kalır da affeder mi ? 3-1
![]()
...
Maçı aldık sayılır.![]()
Dk. 81 Jem'den Emenike'ye harika bir pas Emenike Emenike Emenike 4-1
![]()
...
...
Dk. 89 Jem orta alandan aldığı topla kaleye doğru ilerliyor, kaleye bakıyor bir şut defansa çarpıyor, kaleci ters yakalanıyor ve gool 5-1
![]()
...
Avrupa Ligi 3.Tur İkinci Maç
İlk yarı oyun dengede geçti ve ilk yarının sonunda Celtic 10 kişi kalıp bizde çift forvete geçince hücumda daha etkin olduk ve sağlam bir galibiyet alıp bir üst tura geçtik, Bir üst turda Rakip ;
...
Şov yapmışsın abi.Roma'yı da geçeriz gibime geliyor.
...
Celtic'i perişan etmişiz![]()
Roma"yı geçeriz müthiş işler yapıyorsun![]()
...
Sırada Roma)
25. Haftanın Ardından
Fenerbahçe maçı Celtic maçları arasındaydı, Eskişehir maçı ise Celtic maçından sonra, iki maçtada rotasyonlu kadrolarla sahada yer almamız bu ciddi sınavlardan eli boş dönmemize sebep oldu. Roma maçı öncesi Antep Belediye karşısında galip gelerek moral bulsak da liderliği Galatasaray'a kaptırdık.
...
itirafta bulunmam gerekirse senin kariyeri okudktan sonra yeni kariyer açtım sonra okumaya devam ettikce paylaşmak icin burda konu açtim ibobaşarılar bu arada
...
...
Roma'nın başında ben yoksam rahat geçersin hocam![]()
İyi günler kardeşim. Bende Kayserispor kariyeri yapıcamda. Acaba taktiğini atabilirmsiin ?
...
hocam kariyerine yorum atmasamda ilk günden beri takip ediyorum ilk taktiğinden itibaren bu kariyerde kullandığın taktikleri banada yollayabilirmisin insan bu kariyeri görünce oyuna bir daha ısınıyo![]()
...
Avrupa Ligi 4.Tur Karşılaşması Rakip Roma, Roma Olimpiyat Stadındayız Canlı Yayın
...
İlk 11'ler
[/QUOTE]
Bu maça 4-3-1-2 olan kanatsız, kontrol ve düşük tempoda olan sistemimize dayalı felsefeyle çıkıyoruz. 4-4-2 kanat sistemimize ters gelen bir sistem, deplasmanlarda kontra yeme riskimiz daha yüksek. Bugün agresif bir oyunla sahada olmamız gerek.
...