Ne yalan söyleyeyim normalde Halil Hocamı desteklememe rağmen önümüzdeki sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istiyorumBu sezonu zaten boş geçti önümüzdeki sezon şampiyon olarak arayı kapatsın
Ligde Fenerbahçe'yi , avrupada hepinizi destekliyorum
Avrupadan kupa getirin artık
Dortmundu geçeceğini söylemiştim ki nitekim öyle olsu tebrikler resmen madara etmişsin adamları Atletico Madrid neden olmasın?![]()
dortmund dan sonra atletico imkansız değil gayet iyi bir kura olmuş diğer 2 takıma göre
deplasmandaki maçın skorunu tutturdun
Teşekkürler ama şöyle bişey var adamların kadro çok sağlam sağ bekde Corcia , sol bekde Alex sandro gib oyunun en iyi bekleri var
İyi kura ama çeyrek finalde Real MAdrid'i 4-0 lık bir skorla geçtiler
GALATASARAY'DAN ÇİFTE ZAFER ! TEBRİKLER HERVE RENARD !
Barral , Isaac , Navratil ve Holosko bu sezon ligin sürpriz isimleri olmuşlar.. Aslında Barral sürpriz sayılmaz geçen senede çok gol atmıştı..
Beşiktaş'ımız bu kariyerde çok ezildi bence birini daha dahil edin kariyere Beşiktaş'ı yönetsin , Beşiktaş'ı gelen yeniyo giden yeniyo.. Benim kalbim dayanamıyor bu duruma
Salvio yerine gaitan alaydın daha iyidi bence![]()
erik lamela falan vardıstevan jovetic var. forvet ama kanatta oynuyordu sanırım
O kadar uçmayınya kıçı kırık Hollandalilar gelmiyor ne Lewa'sı![]()
ilk transferimiz bi Hollandalı ve bir hollandalı daha var ama gelmeye pek niyetli değil , aslında Maher ilk 11 için yeterli gibi takımı bozmaya bütçeyi zorlamaya gerek yok ilk 18'e çok transfer yaptım , Kardeş kulubümüz Ankaragücünden de genç bir golcü aldık
Beyler transferleri çok yadırgamayın her ne kadar 2 senedir çok önemli şeyler başarsakda kimse gelmeye pek niyetli değil
![]()
iki oyuncuda iyimiş adam maher ilk 11 oynar. elinden oyuncu çıkarmalısın bence hocam
belluschi gönder bence hocam
maher olağanüstü bir transfer tabii lewandowski diyipte ankaragücünden golcü almak baya ilginç![]()