...
serdar gürleri almazsan olmaz bence nem yokken onun kadar oynuyamaz ama iyi oyuncu harika bir yedek olur
GK-Onur Kıvrak-ter stegen-Ömer Kahveci
DR-Ozan Tufan-Corchia Sebastian
DC-Sezer Özmen-Serdar Aziz-Aykut Demir-Martins Indi
DMC-Robin Yalçın-Emre Can
MC-Wanyama
AML-Kerim Frei-Griezzmann
FC-Samed Yeşil-Gabbiadini
burağa katılıyom ömer kahveci ve ozan tufanı çok iyi oyuncular ki illa gelişmişlerdir
Yavuz Koç' a bakabilirsin MC için. Onun dışında Cüneyt Köz, Sefa İşçi, Ozan Tufan, Batıcan Aday ve Anıl Koç'u tavsiye ederim.
ibrahim abi senin eski oyuncu sefa yılmaza da bir bak güzel bir rotasyon oyuncusu olur
Sol kanat yarmolenko veya duda
stoper Bruno Manga
forvet jordan ayew, lukaku
sağ bek alpaslan öztürk,danilo
kaleci yerli onur yabancı tim krul
@wladcas @The Special One @Burak Akmanoğlu @karayer @razerss
Sadece Kaleci için Yabancılara bakıyoruz, diğer mevkiler için sadece Türk.
GK: Ospina'yı Dortmund almış hoş zaten yeteneklerini de pek beğenmedim, Volkan'dan iyidir ama Ter stegen ağır basıyor. Ömer Kahveci As olmak için yetersiz.
DR: (DMR) Ozan Tufan'ı pek geliştirmemiş Bursa ancak hala potansiyeli var, alabilecekler arasında en ideal 4 sağ bek.
DC: Martins İndi çok iyi bir stoper ancak kontenjanda ona yer açamayız, Stoperler içinde Ömer Toprak, Serdar Taşçı ve Semih Kaya bizi tercih etmiyor, basına da pohpohlamıştım zamanında yüz vermediler : ) Gelebilenler arasında en ideal 3'lü, bunlardan birini alacaz galiba.
DMC: Robin Yalçın çıkmıyor, Emre Can çok iyi. Yasin fena değil listede şunlar var ;
MC: İlkay ve Nuri gelmeyi kabul etmiyor, verdiğiniz diğer isimler ve gelebilecek diğer kaliteliler arasındaki 4'lü ;
AML: Jimmy Durmaz yetersiz, diğer önerdikleriniz ve gelmek isteyenler arasında en ideal 4'lü ;
FC: Samed benim favori oyuncularımdan, Atabey hiç gelişmemiş maalesef, gelebilecek oyuncular arasında 4'lü ;
Her bölgeye 1 tane takviye gelecek hem bu oyuncular arasından hem de bu oyuncular dışında tavsiyelerinizi bekliyorum...
...
Forvet tercihin bence Azad olmalı. Sol açık olarak Anıl Koç, ortasaha Okay,defansif ortasaha çok yönlü bir isim olan Emre Can, stoper Efe, sağ bek ise Alpaslan olmalı![]()
...
Sezer Özmen çok fazla gelişmiş değeri çok fazla çok isterler elini yakar,Aziz'e yönel.Alpaslan sağ bek için en iyisi,Okay Yokuşlu'da orta saha da iyidir,Samed Yeşil forvet.
![]()
Eren veya Azad forvet için kullanabilirsin. Mevlüt iş yapmaz. Samed'de pek gelişememiş sanki.
...
Başkanlığı bırakan Aziz Yıldırım oyunculara motivasyon konuşması yaptı, şakalaştı ve vedalaştı : )
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=kt5uY-qDZGk"]A.Yıldırım[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=LIUNAFBqh5k"]A.Yıldırım[/YOUTUBE]
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=xvuwtBUoIVs"]A.Yıldırım[/YOUTUBE]
...
Kerim Frei bildiğin hayvan olmuş, al onu bence
Aziz Yıldırımı göreve bırakmaya sürükleyen olay bu olmuş sanırım, basında böyle bir iddia var. Aslı astarı nedir hocam?
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=OAU_THZyL5A"]A.Yıldırım[/YOUTUBE]
kerim azad tolga ve okay favorim mehmet ekici o profilin 10 da birini hak etmiyogerçi oyunun başında da öyle
alparslan geliyo mu sana malum ezeli rakip
@webcagri
Asılsız iddaalar zira takım takır takır oynuyor (: Kerim en önde oyuncu olarak görünüyor.
@The Special One
Alman araştırmacı Mehmet Ekici'nin bir tanıdığı olmalı, Listeye aldığım tüm isimler geliyor.
...
aziz yıldırımın salihe yaptığı espiriyi her gördüğümde gülüyorum![]()
...
O profille kesinlikle Ozan Tufan'ı alma. Neredeyse hiç gelişmemiş.
Şener iyi gelişmiş aslında ama Alparslan ile ikisi arasında gitmelisin.
Dc arasında Serdar Aziz en iyisi.
Emre Can defansif oyuncu kurucu, Yasin daha çok top çalan oyuncu. Taktiğine göre hangisi olursa..
Ben Okay'ı tercih ediyorum.
O seçenekler arasında bir tek Frei tabiiki.
Taktiğinize göre en iyi forvet Eren Derdiyok
Sentugo.
Abi stoper için Can Değirmencioğlu ne durumda alt yapıda bulunan eleman ?
@sentugo
Tavsiyeler için teşekkürler.
@MuraTBudaN
Can'ı ilk sezon serbest bırakmıştım şuan kariyerine kötü bir oyuncu olarak Akhisar'da devam ediyor.
...
Başkanın bırakması kötü olmuş![]()
...
Lukaku'yu kiralık olarak tekrar istedik, Chelsea kabul etmedi 45 m € bonservis bedeli isteyince de maalesef transfer yattı. Hem getireceğim genç Türk santrafor'a hem de regen Tarık Yılmaz'a mentor olabilecek, Traore olmadığı zaman kalitesinden ödün vermeyecek Dünyaca ünlü bir ismi bonservissiz olarak kadromuza katıyoruz... Yıllınamış Şarap, İbrahimoviç !
...
Ter Stegen maalesef Juventus'un teklfini kabul etti, Yeni başkan seçilme sürecinde Transfere ambargo koyuldu umarım başkan sağlam bir parayla gelir de transferleri nakit parayla tik tak halelderiz, Yine yerli kaleciye yönecez gibi.
...
ibrakabra harika bir transfer![]()
123M€ Serveti varmış hmm iyi para![]()
İbrahim daha çok gol atar san söyleyeyim.
Sentugo.