Diğerlerine göre kötü bence de.Taraftar tasarımlardaki beyaz ağırlıklı çubuklu olsaydı çok daha iyi olurdu.
Diğerlerine göre kötü bence de.Taraftar tasarımlardaki beyaz ağırlıklı çubuklu olsaydı çok daha iyi olurdu.
So what?
Saike
Toyota yazısı çok kötü durmuş forma üzerinde...
forma renkleri karışık olunca mecburen kırmızı yaptılar heralde kırmızıdan başkası olamazdı oraya hem alakasıda yok diyemeyiz armanın ortasında koskoca Türk bayrağı var![]()
Aşağıdaki çubuklu gibi beyaz olsa Toyota yazısı daha iyi olurdu bence.Direk aşağıdaki çubuklu gibi olsaydı harikulade olurdu.Herkes aşağıdaki gibi olmasını bekliyordu.Hiçbir Beşiktaş'lı beğenmedi son çıkan forma tasarımını.
![]()
Last edited by GeNç KaRTaL : 22.Ağustos.2011 at 21:19
So what?
Saike
Hiç beğenmedim malesef çubukluyu.Hele ki kırmızı Toyota yazısı bana Fifa 2007'yi anımsattı :/
Korsan formaya benzemis bu sezon güya güzel formalar çikacakti. Beyaz forma güzel ama geçen senenin aynisi (yinede klasik güzel beyaz), siyah forma ise idare eder iste geçen senin çizgileri bu sefer enine dogru yapilmis. Kirmizi formayi merakla bekliyoruz bari onun tasarimi güzel olsun. Ayrica taraftarlarin yaptigi formalarin tasarimi daha güzel.
İlk 2 formaya göre skandal olmuş. Kırmızı formayı bekleyeceğim anlaşılan ya da beyaz formadan alacağım bu sene.
Alanya maçına 2 oynadım.Öyle böyle alırız gibime geliyor.
Kırmızı toyota çok kötü durmuş ya çakma forma gibi.
Kırmızı toyota yazısının arkasına enlemesine sabit bir renk çekilip o rengin tersinde bir font rengi ile yapılabilirdi aslında...
Eskişehir(D)
Ankaragücü
Bursa(D)
Antalya
Antep(D)
Kayseri
Mersin(D)
FB
Sivas
Gençlerbirliği(D)
Galatasaray
Trabzon(D)
Ordu
Manisa(D)
İ.Belediye
Samsun(D
Karabük
Zor bir fikstür olmuş, ama kolay maç yok artık. VİRA BİSMİLLAH.!
Harbiden fikstürümüz zor olmuş.Allah Kolaylık versin oyuncularımıza...
kolay maçlar sona kalmış hep garip bi fikstür olmuş
Artık kesin alırız denecek maç yok.Son 5 hafta nispeten daha iyi ama![]()
Yalnız deplasmanların hepsi çok zor.
Ben bu fikstür işini anlayamıyorum yahu kolayı zoru mu var hepsiyle oynayacağız işte.Kolaylar sona kalırsa geriden gelip çevirme şansımız var.Zorlar sona kalırsa liderliği erkenden alıp rüzgarı arkaya lama şansımız var.Sonuçta avantaj dezavantaj diye bir şey yok.![]()
Sanki biz bu takımLArLa oynarken Ligde diğer takımLar Endonezya Liginden takımLarLa oynayacak. Çıkıp hepsini yenmemiz gerek.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Fikstür fikstürdür kolayı zoru olmaz. Oyuncularımıza düşen çıkıp en iyiyi başarmak.
tayfur hoca'nın 46 günde 31 kg verdiği söyleniyor. umarım doğruluk payı sıfırdır.
(/s)
46 günde 31 kilo veren bir insan zaten yaşamaz ki![]()
Bu haber yalanlandı Tayfur Hoca'nın durumu iyi , orucunu da eksiksiz tutmuş kendisi.
T.Havutçu'nun avukatı Nail Gönenli:Herhangi bir sağlıksız durumu bulunmamaktadır.Basında bahsedildiği şekilde 30 kilo gibi bir kaybı yoktur
T.Havutçu'nun avukatı Nail Gönen:''Ramazan ayı boyunca orucunu eksiksiz tutan Havutçu'nun herkes gibi bir iki kilo kaybı olması normal''
Beşiktaş Futbol Takımı, Sarıyerspor’la BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde oynadığı hazırlık maçını 3-0 kazandı.
Mete Kalkavan’ın yönettiği karşılaşmaya siyah-beyazlılar, Cenk, Hilbert, Atınç, Aurelio, Mustafa Pektemek, Mehmet Akyüz, Veli Kavlak, Tanju, Sidnei, Ernst ve Quaresma onbiriyle çıktı.
Karşılaşmaya kontrollü başlayan siyah-beyazlılar, ilk pozisyonunu 2. dakikada Mehmet Akyüz’le buldu. Bu pozisyondan yararlanamayan ekibimiz, 19. dakikada Mustafa Pektemek’in sağ çaprazdan çektiği şutla gole yaklaştı. Rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen Beşiktaş karşısında Sarıyer, 40. dakikada çok etkili bir pozisyonda Cenk’i geçemedi. İlk yarının bitimine 3 dakika kala sahneye çıkan Veli Kavlak, Quaresma’nın ara pasını iyi değerlendirdi ve siyah-beyazlılar soyunma odasına 1-0 önde giden taraf oldu.
İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren Beşiktaş, Quaresma’nın sol çaprazdan gönderdiği şutla ilk ciddi pozisyonunu yakaladı. 55. dakikada Quaresma’nın düşürülmesiyle siyah-beyazlılar penaltı kazandı. Penaltı vuruşunda topun başına geçen Q7, topu filelere göndererek skoru 2-0 yaptı. Bu golden 2 dakika sonra Mehmet Akyüz’ün pasıyla ceza sahası sol çaprazında buluşan Quaresma, ayağının dışıyla sert vurdu ve Portekizli oyuncu farkı 3’e çıkartan golü attı (3-0). 59. dakikada Mehmet Akyüz yerini Muhammed Demirci’ye bırakırken, Fabian Ernst’in yerine Michael Fink, Cenk Gönen’in yerine ise genç kaleci Umut Kaya oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın yıldızı olan Quaresma’nın 75. dakikada kullandığı frikik az farkla auta çıkarken; Mustafa Pektemek, 83. dakikada kaleciyle karşı karşıya kaldığı bir pozisyondan yararlanamadı.
Hazirlik maçi
http://www.facebook.com/video/video....57422&comments
Beşiktaş sezona 'Sinirli' başladı
30 Ağustos 2011 11:09 | NTV Spor ve Ajanslar
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımını eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş, iddialı olduğu yeni sezonun başında futbolcularının sinirli halleriyle dikkat çekti.
![]()
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rusya'nın Alania takımını eleyerek gruplara kalma başarısı gösteren Beşiktaş, çok sayıda kart görmesiyle dikkat çekti.
Yeni sezonda henüz iki maç yapan siyah-beyazlı takımın futbolcuları, sezonun başında henüz sadece UEFA Avrupa Ligi'nde 2 maç oynarken, bu karşılaşmalarda oyuncuların çok sayıda kart görmesi teknik heyeti endişelendirdi.
Alania ile Fiyapı İnönü Stadı'nda yapılan maçta 4 futbolcusu sarı kart gören ''Kara Kartallar''da rövanşta ise çok sayıda oyuncu hakem tarafından çeşitli nedenlerle kartla cezalandırıldı.
Beşiktaş'ın Alania ile İstanbul'da oynadığı maçta Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok ve Guti sarı kart gören oyuncular oldu.
İKİNCİ MAÇI GERGİN GEÇİRDİLER
Siyah-beyazlı ekip, Rus rakibiyle deplasmanda oynadığı karşılaşmada ise gergin anlar yaşadı.
Bu karşılaşmanın hakemi çeşitli pozisyonlarda siyah-beyazlı oyunculara 8 kez kart gösterdi. Beşiktaş'ta rövanş mücadelesinde Rüştü, İsmail, Fernandes, İbrahim Toraman, Almeida, Egemen ve Mustafa Pektemek kart gören oyuncular oldu.
2 MAÇTA 12 SARI, 1 KIRMIZI KART
''Kara Kartallar'', Alania'yı eleyerek gruplara kaldıkları iki maçta toplam 12 sarı 1 de kırmızı kart gördü.
Alania ile İstanbul'da yapılan maçta 4 futbolcu sarı kart görürken, siyah-beyazlı takım rövanşta ise 8 kez sarı kartla cezalandırıldı. Rusya'daki mücadelede 1 futbolcu da kırmızı kartla takımını eksik bıraktı.
Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok ve Guti'nin ilk maçta sarı kart gördüğü Beşiktaş'ta rövanşta ise Fernandes, Rüştü, İsmail, Almeida, Egemen ve Mustafa sarı kart gören oyuncular oldu.
İlk maçta sarı kart gören İbrahim Toraman, ikinci maçta da üst üste iki kez sarı kart gördü ve daha sonra kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
İBRAHİM TORAMAN VE FERNANDES EN SİNİRLİ FUTBOLCULAR
Beşiktaş'ta İbrahim Toraman ve Fernandes Alania ile oynanan iki maçta da gördükleri kartlarla takımın en sinirli futbolcuları olarak dikkat çektiler.
İstanbul'da sarı kartla cezalandırılan Fernandes ve İbrahim Toraman, ikinci maçta da aynı şekilde cezalandırıldılar. Fernandes her iki maçın ilk yarılarında sarı kartları görürken, İbrahim Toraman ise ilk mücadelede gördüğü sarı kartla yetinmedi ve ikinci maçta üst üste sarı kartlar gördü. Tecrübeli oyuncu, rövanş maçında çift sarı karttan gördüğü kırmızı kartla takımını yalnız bıraktı.
TECRÜBELİ VE YILDIZ OYUNCULAR KART GÖRDÜ
Resmi maçlara gergin başlayan Beşiktaş'ta özellikle tecrübeli ve yıldız oyuncuların kart görmesi endişe yarattı.
Takımda forma giyen genç oyunculardan sadece İsmail ve Mustafa Pektemek sarı kartla cezalandırılan futbolcular oldu. Guti, Fernandes, İbrahim Toraman, Sivok, Rüştü, Almeida ve Egemen gibi tecrübeli ve yıldız oyuncular ise sinirlerine hakim olamadılar ve tecrübelerine rağmen sarı kart görmekten kurtulamadılar.
Bu arada, deplasmandaki maçta oyuncuların çoğunun pozisyon gereğinden çok rakip oyuncularla yaşadıkları gerginlik nedeniyle kart görmesi de teknik heyeti sıkıntıya soktu.
GRUPLARA İKİ FİREYLE BAŞLAYACAKLAR
Sezon başı olmasına rağmen gerginliğini üstünden atamayan siyah-beyazlı ekip, UEFA Avrupa Ligi'ne kart cezaları nedeniyle iki futbolcusundan yoksun başlayacak.
Bu organizasyonda E Grubu'nda Dinamo Kiev, Stoke City ve Maccabi Tel Aviv ile eşleşen siyah-beyazlılarda Alania ile oynanan iki maçta da kart gören Fernandes ve İbrahim Toraman cezalı konumuna düştüler.
Fernandes iki maçta gördüğü sarı kartlarla cezalı olurken, İbrahim Toraman ise ilk maçta gördüğü sarı kartın yanı sıra rövanşta çift sarı karttan aldığı kırmızı kart cezasıyla takımını yalnız bıraktı. İbrahim Toraman ve Fernandes, takımlarının 15 Eylül'de İsrail'in Maccabi Tel Aviv ile yapacağı maçta cezalarından dolayı forma giyemeyecekler.
Köybaşı'nın yurtdışı hayali
Beşiktaş'ın milli futbolcusu İsmail Köybaşı, Tam Saha Dergisi'nin Eylül sayısına konuştu.
01 Eylül 2011 Perşembe - 14:18
AA
Beşiktaş'ın milli futbolcusu İsmail Köybaşı, milli takım ve siyah-beyazlı takımda uzun yıllar oynayıp, sonrasında yurt dışına gitmeyi hedeflediğini söyledi.
İsmail, Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı Tam Saha Dergisi'nin Eylül sayısında yer alan röportajında, Beşiktaş'a geldiği ilk dönemde fiziksel olarak daha çelimsiz bir oyuncu olduğunu belirterek, ''Şimdi o eksikliğini gidermiş, kuvvet kazanmış, defansif yönünü geliştirmiş bir oyuncu olarak hem milli takımda hem de Beşiktaş'ta uzun yıllar oynayıp sonrasında yurt dışına gitmeyi düşünüyorum. Özellikle İspanya ve İngiltere liglerinde oynamak istiyorum. Bu hedeflerimi boşa çıkartmamak için çok çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.
Geldiği noktada istikrarlı bir görüntü sergilemek istediğini anlatan genç futbolcu, ''Çok iyi çalıştığım için bu konuda da vicdanen müsterihim. Sadece burada kalmakla da yetinmeyeceğim. Daha da üst noktaları hedefleyen bir futbolcuyum. Aynı zamanda eğitimine de önem veren bir futbolcu profili çizmek istiyorum. Bu açıdan da kendime güveniyorum. Bu güveni de başta aileme ve bana yol gösteren değerli ağabeylerime borçluyum'' ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ta birlikte forma giydiği yıldız futbolculardan çok şey öğrendiğini dile getiren İsmail, şunları kaydetti:
''Öğrenmenin yaşı ve sınırı yok. Bulunduğunuz her dönem içinde bir şeyler öğrenebilirsiniz. Hele dünya çapında oyuncularla bir aradaysanız öğrenecek çok şey bulabilirsiniz. Quaresma gerçekten çok yetenekli bir futbolcu ve aynı zamanda çok iyi, kişilikli, karakterli bir insan. Guti tek kelimeyle profesör. Ağırbaşlı olmayı tercih eden bir ağabeyimiz. Guti sahip olduğu tecrübe ve bugüne kadar elde ettiği başarılarla çok önemli bir oyuncu. Ondan alınabilecek en önemli özellik ise oyun zekası. Gerçekten de çok üst düzeyde bir oyun zekasına sahip. Simao ile bağımız çok farklı. Önlü arkalı oynuyoruz. Beni çok sever ve 'oğlum' diye hitap eder. Ben de onu çok seviyorum. Oyun bilgisi olarak bana katkısı çok fazla. Buradan ona da teşekkür ediyorum.''
Türkiye'de futbolcuların aşırı baskı ve stres altında sahaya çıktığını anlatan İsmail Köybaşı, şunları kaydetti:
''Stres ve baskının aşırı olduğu ortamlarda oynadığınız oyundan ne kadar zevk alabilir, kendinizi ne kadar geliştirebilir, yeteneklerinizi sahaya ne kadar yansıtabilirsiniz? Türkiye'nin bence genel problemi bu. Sürekli bir stres, sürekli bir baskı. Futbolun en üst düzeyde oynandığı ülkelere bakıyoruz, eğlence boyutu baskının, stresin önünde tutuluyor ve o ülkelerde oyuncular yeteneklerini çok daha iyi sergileme fırsatı bulabiliyor. Bence Türkiye'de de baskının dozajı azaltılıp futbolun bir oyun, bir eğlence olduğu fikri ağırlık kazanırsa, futbolumuzun da kalitesi yükselecek.''
Aslında o potansiyel kesinlikle var ama Üzülmez ayrıldıktan sonra iyice saldı kendini İsmail. Müthiş bi form düşüklüğü var. İnşAllah Tanju'yla tekrar rekabet ortamı yaşarda kendine gelir. Yoksa ben kesinlikle Avrupa potansiyeli olduğunu düşünüyorum.
Geçen sene Everton söylentileri vardı İsmail için.Kayseri maçına gelmişler izlemeye,Allahın bir lütfu ki İsmail sakat olduğu için oynayamadı.Düşünsenize Baines yerine İsmail.![]()
Uefa'ya bildirilen kadroda Tanju yer almamış.Takımda bu kadar bek eksiği varken çok saçma bir karar alınmış.