Kura fena değil , Eses'ime de Bayern gelmiş. İnşallah geçerler![]()
Kura fena değil , Eses'ime de Bayern gelmiş. İnşallah geçerler![]()
Hatırladığım kadarı ile es-esin canını çok yaktı bayern
@ragnar dostum hoşgeldin yoktun tatilmi
Herhalde geçtik gibi şimdi deplasmanda fark yememel gerekiyor
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sonunda bir güncelleme yapabiliyorum.
Bu güne kadar olanları şimdi paylaşayım. Fırsat bulurda oynayabilirsem ve paylaşabilirsem bir sonrakinde Milan ile ikinci maçımız olacak. Ev kalabalık olunca biraz zor oluyor.
Lig maçlarını toplu vereceğim.
![]()
İlk beraberliğimizide almış bulunmaktayız.Leo nun belalısı bizede taktı. Adamlar dk 85 te attı golü
Bu maçı aslında ben oynamadım. Ben maçı başlattım. O sırada Kına için hazırlanıyordum.Kardeşim oynamış. Taktiksel değişiklikler falan yapmış. Aslında tüm övgü ona ait. Onun sayesinde yükseldiğimizi düşünüyorum.
Maç 2-2 olunca bende çift forvete döndüm maksat bir gollede olsa avantajlı gitmekti ve amacımada ulaştım. Çift forvet ve yüklen komutu ile saldırdık ve golümüzü attık.Avantaj elde ettik.
ŞL 1. Tur maçlarının sonuçları
ŞL Çeyrek final ilk maçları sonuçları
Bir iş teklifi daha geldi ama görüşmeden ret ettik.
Bu elemana direk 35 M fiyat geldi bizde ne kadar koparırsak dedik. 38 M TL bonservisine 20 gol atarsa 3,5 M TL bonusa ve sonraki satıştan %20 ye anlaştık.
Dediğim gibi oynama fırsatı ve paylaşma fırsatım olursa paylaşacağım.
Last edited by pusathan01 : 25.Ağustos.2014 at 22:40
adam bir maçlık performansıyla fiyatını 38e katlamış yetenek budurşl maçları sallantıda gidiyor ama sonuç olarak kazanıyoruz, deplasmandaki milan maçıda zor olacak gibi gözüküyor lakin turu geçip kupaya koşarız inşallah
1 maç sonrası 38'e artık Messi, Ronaldo karışımı falan heralde![]()
Turu iyi geçmişsin ama Bayern fena ezmiş Esesi![]()
Kupaları toplayalım Hocam
ADANA DEMİRSPOR
Milanı deplasmanda rahat geçtik. Maçı iki kez oynamak zorunda kaldım akşam save bozulmuş allahtan flash da yedeği vardı 3 maç geri gittim sadece. İlk maç son dk da attığım golle berabere bitti ve real psg yi elemiş benimde rakibim tottenham olmuştu ama save sonrası deplasmanda 2-0 aldık ve rakibimiz bir başka italyan juve oldu. Psg de reali eledi.
Oh maşAllah PSG, Real'den kolay olur finalde PSG - ADANA olacak
Juve bir Chelsea değil![]()
Büyük ihtimalle finaldeyiz deplasmandan 2-1 galibiyetle döndük. Ztk da da finaldeyiz
Tamam PSG gelcek![]()
Bilemedin dostum tottenham geldi AL yide rennes aldı. Finalde tottenham la oynayacağız
Juveden intikamımızı almışsın,teşekkürlerŞl'yide alırız
![]()
Tottenham karsimizda duramaz.![]()
Duramadı zaten kih kih
Şimdilik tüyolar ama tatil dönüşü yani cumartesi yada pazar günü güncellemeler gelecek
Bekliyoruz hocaaa, iyi tatiller sanada
Tottenham'ı düzeriz![]()
Ve tatil bitti döndük. Daha önceki mesajımda dediğim gibi bu sene Adana'nın senesi olabilir demiştim. Aynen dediğim gibi oldu. Korkulu rüyamızı saolsun Real önümüzden çekince çok rahat zafere ulaştık.Ligde zaten şampiyonluğu aldık. Ligi yine toplu vereceğim. ŞL ve ZTK maçlarını görüntülü vereceğim.
Daha öncede dediğim gibi seve bozulunca bir daha oynadık. Ama yine de kazanmayı bilip üst tura çıktık.
Sezonu 4 kupa ile kapattık. Bir sonraki mesajımda Ztk ile Lig verilerini paylaşacağım.
Tebrikler Abi Şl için![]()
Milan, juve, tote var mı daha karşımıza çıkacak ulan !![]()
Adam 4 Kupa almış , helal olsun![]()
Kayseri maçının sonunda maç sonucu bölümündeki maç skoru ile alınan maç skoru farklı gösterilmiş.
Ve yine yeniden ZTK yı aldık.
Sıra geldi Dünya kupasına.
Aslında acaba iyi bir başlangıç yaparmıyız diyordum ama hiçte öyle olmadı. Yendiğimiz maçlarda bile ortaya konan futbol hiç hoşuma gitmedi. Aynı taktiği Adana da da kullanıyorum ve bu taktiğe özellikle kendi oyuncularımın alışkın olması gerekirken tam tersi bir durum söz konusu oldu.
Zaten Koray'a Avrupa Şampiyonasında kıl olmuştum. Şimdiki kırmızısı ile tamamen kıl oldum.
Şu Angolayı bile rahat yenemedik. Adamlar epeyi zorladılar.
Ve bu sonuç ile birlikte gruptan lider çıkmayı başardık. Avusturalya ise son maçında Belçikayı yenerek ikinci çıktı ve baş belamız Belçikalılar elenmişti. Acaba dedim Adana gibimi olacak finale uzanabilirmiyiz diye ama olmadı. Beceremediler. Kendileri şampiyon olmak istemiyorlarsa ben ne yapayım.
Bizi eleyen İspanya dünya şampiyonu oldu. Bu maçın ardından hiç beklemeden istifamı sundum.
Ekipten sadece bizim Adananında ekibinde olan Fizyoterapistimiz istifasını verdi. Bende beni desteklediği için maaşını iki katına çıkarıp yeni sözleşme yaptım.
Ve Dünya kupası finalistleri ile şampiyonu
Epeydir takip edemedim.Çok büyük işler başarmışsın ŞL yi almışız. 1 maç oynatıp 38milyon a sattığın adam da acayipmiş![]()
Vay vay üstadım sonunda başardın be![]()
Başardıkta, çok gol yiyoruz be abi ?
Idolumuzsun abi![]()
![]()
Sonunda ŞL'yi de almışsın tebrik ederim ama daha alacağımız bir kupa daha var unutma.![]()