Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sene sonu hangi lige gidelim?

Voters
14. You may not vote on this poll
  • İngiltere Premier

8 57.14%
  • La Liga

1 7.14%
  • Serie A

1 7.14%
  • Bundesliga

0 0%
  • Ligue 1

2 14.29%
  • Başka belirtiniz

2 14.29%
Sayfa 29 / 29 İlkİlk ... 19272829
841 ile 862 arası toplam 862 sonuç

Konu: ''Messi" Fenerde | 5.Sezon

Hybrid View

Messi neyin nessi Fenerbahçe'mizin böyle kariyerlerini görmek güzel bayadır girmiyordum foruma gördüm güzel olmuş kariyer eline sağlık

Nesil
    2014

Öncelikle müthiş başarıların için tebrikler. Sezon sonu sanırım başka takıma geçiş yapacaksın, gitmeden Fenerime Marco Reus'uda getirebilrsen çok sevinirm . Misal buradan Manu'ya geçersen Fener ilerleyen senelerde Reus'la Messi ile rakibimiz olur farklı bir heyecan olur. Ara ara bize Fenerden SS'ler atarsın

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by sarianet View Post
    olm türkiye kupasında oynatma şu messiyi ya
    Forvet kalmadıki elde Falcao sakatlandı Enes'ide arar ara oynatıyorum fazla yormamak için şuan içini Enes'in formu önemli şlde o oynayacak çünki

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Olmaz öyle,Messi'yi almışsın,FIFA'da amatör seviyesinde oynar gibi gelene gidene 6 atıyorsun.
    Messi'den öncede öyleydi ::

Quote Originally Posted by bhll View Post
    Messi neyin nessi Fenerbahçe'mizin böyle kariyerlerini görmek güzel bayadır girmiyordum foruma gördüm güzel olmuş kariyer eline sağlık
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by Barak View Post
    Öncelikle müthiş başarıların için tebrikler. Sezon sonu sanırım başka takıma geçiş yapacaksın, gitmeden Fenerime Marco Reus'uda getirebilrsen çok sevinirm . Misal buradan Manu'ya geçersen Fener ilerleyen senelerde Reus'la Messi ile rakibimiz olur farklı bir heyecan olur. Ara ara bize Fenerden SS'ler atarsın
    Malesef Reus için para yok eldekini Messi'ye verdik, şu aralar fazla devam etmedim oyuna biriktirdiğim animeler filan vardı birde Diablo 3 e başlayınca biraz saldık, bunun amacı fm yide özlemeye çalışıyorum şuan pek oynayasım yok

Messi turkiye ligine fazla gelmis her mac 2-3 tane atiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Forumda uzak kaldığımda olan olmuş
    Messi he
    ADANA DEMİRSPOR

valla monaco iyi kıyak geçmiş

kariyeriniz için tebrikler çok başarılı bir kariyer. oyuncuları alırken sizin gibi satış bedelinden yüzde 50 veriyorum bir süre sonra sözleşme yenilemek istediğimde o maddeyi şart koşuyorlar. siz bunu nasıl çözmüştünüz?

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by chestter357 View Post
    kariyeriniz için tebrikler çok başarılı bir kariyer. oyuncuları alırken sizin gibi satış bedelinden yüzde 50 veriyorum bir süre sonra sözleşme yenilemek istediğimde o maddeyi şart koşuyorlar. siz bunu nasıl çözmüştünüz?
    Bence Onu yaşı geçmiş senin takımın son takımları olacak oyunculara yapmalısın.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ne diyeyim ister inan ister inanma bak bakayim sslere dedigin gibi hile hurda olsa sslerde cikar ha ssleru acik paylasiyorumki menejer eklenmismi eklenmemismi gorun diye goremiyorsan o senin problemin

Satmayacagin oyuncuya transfer teklifi yaparken yuzde 50 koy bakayim klubu kabul ediyormu

Birak bu isleri diyorsun 2. SeOn kullandigim taktigi baskasinada verdik suan slde final oynuyor he hala inanmiosan hastahanesen cikica save dosyasini upload edeyim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son ilarak ahile hurda ile ugrasicak olsan diegoyu 2 ye 3 e birakipta maasinin yarisini odemem

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Mesut kona gelecek olursak arsenal ligde kacinci konumdaydi onu da paylastim burda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Last edited by BaGa TaRKaN : 18.Aralık.2014 at 03:29 Reason: Alıntı yapılan mesaj silinmiştir.

Sayfa 29 / 29 İlkİlk ... 19272829

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri