Bu adam gelse cok is yapar inanilmaz savunmayi yipratici bir adam
Takasda kullanabiliriz bunları.......Yattara aslında sag kanata gelse kalli adam eder mi????? yattara adam olsa avrupaya iyi parayada satılır aslında
Bu adam gelse cok is yapar inanilmaz savunmayi yipratici bir adam
Takasda kullanabiliriz bunları.......Yattara aslında sag kanata gelse kalli adam eder mi????? yattara adam olsa avrupaya iyi parayada satılır aslında
yasin ii transfer fm'dede aLdgm oyuncuLardan biri
Yasin transferi büyük oranda gerçekleşti.Kulübümüze hayırlı olsun.
Necati Fener ile anlasti diye bir soylenti var zaten.
Suazo gelirse (ki; gelmesi cok zor cunku 1 ay once meksika'ya monterrey'e transfer oldu; daha orda oynamadan nasil alicakmisiz acaba) GS'in baska transfere ihtiyaci olmaz. Inanilmaz bir golcu.
Necati umarım Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirir.Türkiye'da kalması dayanılmaz olur..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Zaten bizim bütçemizde ancak böyle bizim işimize yarayacak ve ucuz futbolculara yetiyor.
So what?
Saike
Necati bence herkezi pisman etmek icin fenerbahceye gidecek hem gicikligina hemde ordakendini gostercek kalli yi falan pisman etcek
Necati Fenerbahçe'ye gelirse hiç olmadığı kadar hırslı oynar.Orası kesin![]()
Stoper istiyordu Zico.Yasin iyi bir transfer.Artık Lugano-Edu ikilisinden birisi sakatlandığında veya Türkiye kupasında forma giyerek kendini kanıtlamaya çalışır.İleride belki o bölgede değişilmez olur.
Bu arada ben demiştim.Transferi bitirdi Fb.Belki yetenekli bir yerli genç alabilir.![]()
So what?
Saike
Fazil abi böyle yorum yaptıOriginally Posted by Fazıl ÜNVERDİ
Fazıl ÜNVERDİ'yi bu kadar abartmamak gerekir.Sonuçta o da bir insan![]()
Fotospor bugün yine Podolski haberi yapmış![]()
Podolski..Onun alternatifi de Messi falan herhalde..
![]()
Arkadaslar Gs forumlarında bu futbolcu konusuluyor yönetime haberverelim diyorlar buyrun yazıyı alıntı yapıyorum................Daha önce szetela içinde yapmısları adam basına bile cıktı
Yoan Gouffran ' ın lakabı "Le petit prince".Yani Küçük Prens..
Fransız sitelerinde geçen sene çok methediliyordu. Bu sene de Başta Lyon olmak üzere Arsenal'in de transfer listesinde ismi geçmesine rağmen kulübünde kaldı.
Geçen sene takımı Caen 2.ligi 2.sırada tamamlayarak Metz'in ardından 1.lige çıktı.Goffran 1986 doğumlu. Geçen sene 37 maçta 15 gol atarak takımının en çok gol atan elemanıydı.
Fransızlar onu yeni bir Thierry Henry diye tanıtıyorlar.
Boyu kısa olmasına rağmen kafa vuruşlarında iyi zıplıyor ve zamanlamasını çok iyi ayarlayıp çok sayıda kafa golü atmış. Uzaktan sert vuruşlar yapabiliyor.Hızlı ve güçlü bir forvet yapısı var..
Geçen sene 2. ligde Fransız profesyonel futbolcular derneğinin düzenlediği ayın futbolcusu sıralamasında 2006-2007 sezonunda toplam 9 ayın 3'ünde ligin en iyi oyuncusu seçilmiş.Fransa ümit milli takımında daha çok forvette bazen sağ açıkta oynuyor.8 kez ümit milli takım formasını giydi ve 1 golü var.
Arsenal onu almak istemişti çünkü Arsenal yeni bir Henry arıyor..Gouffran gerçekten çok yetenekli ve geleceğin Henry ' si..
İşte YouTube Videoları;
http://www.youtube.com/watch?v=b7W02wDCmzQ
http://www.youtube.com/watch?v=oL9V4...elated&search=
Diğer videolarını da aratarak bulabilirsiniz..
bu oyuncunun ismini duymuştum ama alacaklarını zannetmiyorum![]()
I'm back...
Yönetim dikkate almaz, kendi belirledikleri futbolcular üzerinde çalışmayı tercih ederler bence..
Mesela Morientes yerine bu yetenekli adam alınsa ileridede Arsenal'a ya da başka bir kulübe iyi bir paraya satılsa fena mı olur?
So what?
Saike
şemsi bu futbolcuyu alarak cok iyi yatırım yapılabilir su videoya bir bakın ayak dısı ne goller atmıs hemde acısı dar olmasına ragmen...........
http://www.youtube.com/watch?v=oL9V4...elated&search=
KoLotun son açıkLamaLArına göre ne CoLe ne Cousin ne de LegrottagLie iLe iLgiLi kesin bir durum söz konusu değiL.Sadece İspanyoL Ruben iLe 3 yıLLık kesin anLaşmaya varıLdığını bir aksiLik çıkmassa Rubenin transfer ediLeceğini söyLedi.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Hmm gerçekten iyi bir oyuncu olabilir...
Kimse arsen wenger gibi yapmaz o yakinda kapar bunu
Çok iyi bir oyuncu hem de genç ama çok zor bu yaşta Türkiyeye gelmez.
Gouffran gerçekten çok yetenekLi ve geLecek vaad eden bir isim.Ama bizim Ligimizde bu oyuncuyu görüp aLacak kLüpte yok hani.Hani buLmuş Gs taraftarı kLübüne öneriyor bu sefer de Gs kLübü bunu kaaLe aLmaz.Biz böyLe yetenekLeri anca avrupada izLeriz.
Beşiktaş golcüsünü buldu: Helder Postiga!..
Savunmada çifte alternatif üzerinde duran ve bugün bir karara varması beklenen Beşiktaş, aradığı golcüyü Portekiz'de buldu: Porto'nun milli golcüsü Helder Postiga...
Portekiz milli takımı ve Porto'nun golcüsü Helder Postiga için menajeri Jorge Mendes'le görüşen Siyah-Beyazlı yöneticiler, transfer için zemin yoklamasına başladılar.
Porto'nun 2005-2006 sezonunda Saint-Etienne'ye kiralık olarak verdiği Postiga için Porto kulübünün 4 milyon Euro bonservis bedeli istediği ve kiralamaya sıcak bakmadığı belirtildi.
25 yaşında 1.79 boyundaki Helder Postiga, Portekiz liginde geçen sezon 24 maçta forma giyip 10 gol attı. Genç golcü, Portekiz Milli Takımı'nda da 30 maçta rakip fileleri 10 kez havalandırdı
Kaynak: dakka90.com
Postiga ? Bu adam da nerden çıktı![]()
Postiga yalan haberdir.
Necati'yi alsak nasıl olur?
So what?
Saike
Necati yi aLsak hiç iyi oLmaz bence.Ben şahsen istemem takımda..