Arkadaşlar son maçın resmi çıkmış mı? Imageschack'ten upload ettim de.
Arkadaşlar son maçın resmi çıkmış mı? Imageschack'ten upload ettim de.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Bu taktiğin İtalyan takımlarına karşı nasıl işlediğini çok merak ediyorum. Bu taktikle 3-4 takım çalıştırdım ama hiçbiri ama hiçbiriyle İtalyan takımlarıyla oynamadım. Yani acaba Cl'de İtalyanlarla karşılaşırsan nasıl bir sonuç çıkacak merak ediyorum.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Premiership’te haftanın mücadelesi: Aston Villa – Chelsea
70 puanlı Aston Villa ve 68 puanlı Chelsea bu hafta çok önemli bir mücadele verecek. Aydoğan’ın Moore’u bu maçta yedek soyundurup Şampiyonlar Ligi mücadelesine saklaması bekleniyor. Chelsea’nin şampiyonluk mücadelesininde öne geçmesi için bu maçı kazanması şart. Bakalım müthiş maçın galibi kim olacak?
Valla sampiyonluk yolunda onemli bi mac Sosa'yi mi koyacaksin Moore'un yerine? Bu maci kazanman sart Moore'un yerine forvetlerin var zaten yedek kalsa da sorun olmaz diye dusunuyorum ama kimin oynayacagini merak ediyorum. Umarim kazanirsin ve puani farkini acarsin! Basarilar
Evet resim çıkıyor. Bu arada puan kaybetmişsin ligde chelsea ne yaptı puan farkı 2 yemi indi ? Ayrıca lig maçlarından sonra chelseanın maçınıda skor olarak eklersen puan farkını bilmemiz açısından daha iyi olur, başarılar.
Ooo gerçekten heyecanlı bir maç. Ancak bence Moore ilk 11'de başlamalı. Zaten CL'de 4-1 gibi bir üstünlüğün var. Tur garanti gibi. Ancak bu maçın telafisi yok. Moore mutlaka oynamalı.
Abİ Moore Oynat Premier Lİge Bu Kadar YaklaŞtinkİ BÜyÜk Rİsk Aliyorsun
Moore oynamayacak çünkü kondüsyonu çok düşük. Ayrıca Cisse de süper bir forvet. Maç birazdan geliyor.
Premiership 33. Hafta
Aston Villa:1-0:Chelsea
Villans şampiyonluğa uçtu
Aston Villa büyük gecede son transferi Cisse’nin golü ile uçtu.
68. dakikada Sosa’nın pasında Cisse sol çaprazdan sert vurup takımına altın değerince üç puan kazandırdı. Böylece Aston Villa puan farkını 5’e çıkarıp 5 hafta kala şampiyonluk için büyük avantaj yakaladı.
Aslında beraberlik bile yeter.
Abi O Zaman Cİsse Oynasin Abİ Moorenİn Kondİsyon Nasil DÜŞÜk Adam Manu MaÇinda Şov Yapti
Yenirsin chelsea. Bianchi firtina gibi eser
Haydİ 100. MaÇin Şerefİne Abİ Şov Yap TrİbÜnlerİ Mest Et
Tam mac yorumunu yaziodum maci eklemissin... Tebrikler... ama ben starfreedom'a katilmiorum ben Aston Villa'da kalmani istiyorum... En azindan Cl'yi alana kadar ama Cl'yi alirsan bence hedefine ulastin
O zaman Aston Villa ile son senen gibi. Sonuçta hedefine ulaştın sayılır. Artık seni başka liglerde başka maceralarda görmek istiyoruz.
Premiership’te Haftanın Maçı: Everton – Aston Villa
Üst sıralar için mücadele veren ve şampiyonluğu kovalayan iki ekip arasındaki mücadelede kazanan kim olacak? Maçın kilit adamları kaleciler olacak gibi gözüküyor. Sonuç merakla bekleniyor.
Premiership 34. Hafta
Everton:1-2:Aston Villa
Villans adım adım şampiyonluğa gidiyor
Aston Villa müthiş gecede 10 kişiyle maçı almasını bildi.
18. dakikada Bianchi’nin ara pasında harekelenen Cisse sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 0-1
43. dakikada Johnson ofsayt taktiğini bozup plase bir vuruşla eşitliği sağladı: 1-1
İkinci yarıda 51. dakikada Haestad ikinci sarı karttan kırmızyı görüp oyun dışı kaldı.
10 kişi de olsa ataklarına devam eden Villans 75. dakikada Jimenez ile öne geçiyordu: 1-2
Bu dakikadan sonra Everton’un çabaları yetmeyince sahadan 3 puanla ayrılan ekip Aston Villa oldu.
Bakalim nasil ve hangi ulkeden bir rakiple esleseceksin bence Ispanyol olacak![]()
Everton macinda puan kaybetmessin gibime geliyor
Abi Helal olsun Şampiyonluğa çok az kaldı..
Abİ Kİmle EŞleŞtİn Acaba Çok Meraklandim
Harikasın abi harika tebrikler
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Bence İnter çıkacak yarı finalde![]()
Şampiyonluğa 4 kala![]()
4 kalmadi 2 kaldi... 2 mactan da puan kayipsiz ayrilirsa sampiyon olursun
Bu arada Ispanyol cikti ilk tutturdugum tahmin boyleceBu arada Barcelona zorlu bir rakip
Ya imageshack.us'da resimler gözüküyorda bu sefer resimlerin açılması yavaşladı
Bu arada bir sayfa önce yazdığım öngörüme bir cevap yazmadın?! Ne olacak acaba?
Imageschack'te yüklenme olduğundan resimler geç açılıyor. Geç olsun güç olmasınSezon sonu gitmeyi planlamıyorum. Henüz beni araması gereken takımlar aramadı.
Premiership Ayın Oyuncusu Rolando Bianchi!
Altın kafa bu gururu 3. kez yaşadı. Bu ayki performansı ile bunu hakeden İtalyan milli futbolcu son zamanlarda milli takım forması da giymeye başladı.