Sayfa 29 / 41 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Hız 12 hızlanma 9 olmalı bana göre en uygunu bu..
    turksportal...

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

yavaş değil ağır bir defans oyuncusu Servet, hız 12 uygun ama hızlanma 9 bence 1 puan kadar fazla. 7-8 olmalı diye düşünüyorum, 9'a da çok itirazım yok ama dediğim gibi bence fazla.

yönetim kadroları tam olsa bunun kulübe etkisi olacağını düşünüyorum örneğin chelsea bakıyorum adamların yönetim kadrosu teknik heyetten daha fazla abartmış olmayayım ama bizde ise sadece kulüb başkanı yazıyor çok saçma bir görüntü oluyor haldun üstünel adnan sezgin gibi öne çıkan isimler olsa en azından bunun için bir çalışma var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bence arkadaşın dediği gibi 12 uygun.13-14 bence fazla.ardadan daha hızlı değil servet.
    arda ile 100 metre yarış yapsalar servet 20-30 metre fark atar herkesle iddaya girerim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by extensor View Post
    arda ile 100 metre yarış yapsalar servet 20-30 metre fark atar herkesle iddaya girerim
    yok o kadar fark olmaz ama Servet önde bitirir bence de. Servet hızını alana kadar Arda biraz öne geçer ama sonunda bence de Servet kazanır. Servet Arda'dan 1 puan kadar daha hızlı olmalı. Arda 11 ise Servet 12, Arda 12 ise Servet 13 olmalı. Bence Arda 11, Servet 12 olabilir.

antremanlarda kondüsyon bölümünde koşmaları dakika tutulur aslında o bilgilere ulaşılsa hallolur bu mesele bence

Kesinlikle katılıyorum.(20-30 abartı olmus bıraz ama 10metre kesın olur) Gecen sene servet maclarda arkasına kaçırdıgı butun adamları tekrar yakaladı ki zaten servet Shevchenko tarafından hezimete ugratıldıgı zamana gore kendıni hız acısından da cok gelıstırdı Hızlanma 9-hız ise 14 olmalı bence

Ama Determination'ın 20 olması şart. Sadece sakatlıgına ragmen degıl mac ıcersınde işler kotu gittigi zaman dahı 1 gol daha az yıyelım bıseler yapalım dıye olumune oynadıgını gorduk

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Elimize gecmesi 3 ay alıcak olan FM 2009 da mı acaba? FM 2008 in editorune bakmis olsan boy ve kilo haricinde profilinin bom bos oldugunu gorurdun...
    benim oynadığım 8.02 de boyu ve ayağı düzgündü, belki de random olarak çıkmıştır, kusura bakma yanlış bilgilendirme varsa...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

FM 2009 da böyle bi mehmet topal olsa çok güzel olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

stamina ve longshot değerlerini yer değiştir ona yakın bişeyler olacaktır
    tabi ca dengeside yapılacak 1-2 puanlık kıyak çektiğin bir sürü özellik olmuş bunlardan birisi kafa birisi özel yetenek vs vs
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    http://fr.justin.tv/live24 galatasaray -1860 münıch maçı
    Last edited by extensor : 03.Ağustos.2008 at 18:59 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Mehmet Mr oynamış oyuncu.Crossing artabilir.Flair 3 puan düşmeli.Stamina 18 verilebilir Mehmete.Hızı arttırılmalı.Creativity 3 puan düşmeli.Composure 12 olmalı.Teknik 11 olmalı.Denge 15 olmalı kolay kolay yıkılmaz Mehmet.Pace 1 puan artmalı.Bilmiyorum ama Ardayla karşılaştırsak mesela çok daha hızlı Mehmet 2-3 puan hızlı.Positioning 1 puan düşmeli.Konsantrasyonuda artmalı hiç öyle konsantrasyon eksikliği görmedim hiç Mehmette kolay kolay hata yapan bir oyuncuda değil.Benim görüşlerim böyle.

ömer abi beylerbeyinde yeni yönetim başa geçtiği zaman pilot takım antlaşması fesh ediliyor.. fm 2009 da bu nasıl olucak acaba?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
    ömer abi beylerbeyinde yeni yönetim başa geçtiği zaman pilot takım antlaşması fesh ediliyor.. fm 2009 da bu nasıl olucak acaba?
    Boyle bir durumu gozlemlemedim hic. Genelde bu sozlesme feshedilmeleri eger iki takim arasindaki iliski bir kac sezondur kullanilmiyorsa gerceklesir.

sanırım oyuna basladıktan bi beş sezon sonra başıma geldi ömer abi. ama beylerbeyi ile aramdaki ilişkiyi ne kadar süre kullanıp kullanmadığım hakkında emin değiliim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Servet kesinlikle hızlı değil servetin hızı maximum 9-10 olur..100 metrede 30 metre fark atar bırakın bunları..Bir pozisyon var mesela çek cumhuriyeti maçında koller in hızı 9 servet deli gibi koşmasına rağmen yakalayama dı 60-70 metrelik mesafede..Ardadan hızlı diyenler 2 sene önceki fenerbahçe 3 vestel manisa 5 maçını izlemediler sanırım?Servetede 13-14 hız verirsek kim alıcak 10 11 değerlerini?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by goodnightkiss View Post
    sanırım oyuna basladıktan bi beş sezon sonra başıma geldi ömer abi. ama beylerbeyi ile aramdaki ilişkiyi ne kadar süre kullanıp kullanmadığım hakkında emin değiliim..
    Oyun genelinde bir hataya benziyor. Bu olayin haberini gosteren bir adet ekran goruntusu varsa alabilirmiyim? Mumkunse ingilizce ekran goruntusu olursa daha iyi olur.

(Ekran goruntusu yoksa, bu tip garip seyler basiniza geldiginde erkan goruntusu almayi aliskanlik edinin, eger bir hata varsa bunu SI'a anlatmak icin hem ekran goruntusu, hem de kayitli oyuna ihtiyac oluyor).

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Servet kesinlikle hızlı değil servetin hızı maximum 9-10 olur..100 metrede 30 metre fark atar bırakın bunları..Bir pozisyon var mesela çek cumhuriyeti maçında koller in hızı 9 servet deli gibi koşmasına rağmen yakalayama dı 60-70 metrelik mesafede..Ardadan hızlı diyenler 2 sene önceki fenerbahçe 3 vestel manisa 5 maçını izlemediler sanırım?Servetede 13-14 hız verirsek kim alıcak 10 11 değerlerini?
    Servet fiziksel olarak üstün de olsa yavaş bir savunma oyuncusu. Serveta 14 pace vermek için İ. Toramana 18 vermek gerekir herhalde. R. Carlos tarzı beklere de (en azından Carlosun genç haline) 20 üzerinden 25 vermek gerekirdi.

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Oyun genelinde bir hataya benziyor. Bu olayin haberini gosteren bir adet ekran goruntusu varsa alabilirmiyim? Mumkunse ingilizce ekran goruntusu olursa daha iyi olur.

(Ekran goruntusu yoksa, bu tip garip seyler basiniza geldiginde erkan goruntusu almayi aliskanlik edinin, eger bir hata varsa bunu SI'a anlatmak icin hem ekran goruntusu, hem de kayitli oyuna ihtiyac oluyor).
    malesef yok ömer abi. bir daha basıma gelirse mutlaka dediklerini yaparımm..

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by mozar View Post
    Servet fiziksel olarak üstün de olsa yavaş bir savunma oyuncusu. Serveta 14 pace vermek için İ. Toramana 18 vermek gerekir herhalde. R. Carlos tarzı beklere de (en azından Carlosun genç haline) 20 üzerinden 25 vermek gerekirdi.
    Servet'i daha dikkatli izle derim ben.14 tabi ki olamaz ama Servet 12'yi cok rahat hakediyor.Galatasaray'dan kime 9-10 verilir dersen altyapıdan kampa çagrılan stoper Sinan'i izle derim.
    Bir de Nonda dikkatimi çekiyor hızı 12 bile olamaz bu saatten sonra.Fm08de Hakan Sukurden epey bir hızlı Nonda ama gerçekte tam tersiydi.Hakan yaşına göre yavaş olmayan bir forvetti ve son 2 sezondur bu anlamda Fm'de hep haksızlık edildi.8.0.0 da Hakanın hakkı 12 olmalıyken malesef 9 falandı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nonda aslında hızlı özellikle hızlanması oldukça iyi..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

nonda sık sık topa basar eklenmeli ppm olarak
    çok çok sık yaptığı bir durum
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

yeni stadyumun isminde bir güncelleme yapılacakmı? Oyunda Ali sami yen Spor kompleksi olarak geçiyor.Her ne kadarr isme daha alışamasak ta Turk Telekom ARENA olarak degistirilecektir büyük ihtimal.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    yeni stadyumun isminde bir güncelleme yapılacakmı? Oyunda Ali sami yen Spor kompleksi olarak geçiyor.Her ne kadarr isme daha alışamasak ta Turk Telekom ARENA olarak degistirilecektir büyük ihtimal.
    Ilk olarak stadin ismi Turk Telekom Stadi olacak, Arena degil (kaynak GS.org).

Ikinci olarak sirket ismi oldugu icin su anda bu sirket ismini kullanabilme durumumuz belli degil. Kullanamazsak Ali Sami Yen Sports Complex olarak devam edecek. Kullanabilirsek Turk Telekom Stadium olarak gececek.

Nesil
    2003

nonda sık sık topa basar eklenmeli ppm olarak
    çok çok sık yaptığı bir durum
    Nedir bu PPM ekleme hastaligi anlamadim...

Kisaca hayir. Nonda dripling yapmasina izin verildiginde dripling yapan da bir oyuncu. Bunu Fransa'da da yapti, Italya'da ve Ingiltere'de farkli degildi...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

belki yaşlandıkça dribling yapabilme yeteneği düşmüş olabilir hız hızlanmanın düşmesiyle birlikte.
    hani nondanın her topu hakimiyetine aldığını ve oyunu sete çevirdiğini devamlı görüyoruz.
    bide ben geçen oyunu oynarken gördüm hedef oyuncular topa basıp oyunu rakip yarı alana yıkabilir gibi birşey yazıyordu.
    hani tam olarak bunu yapıyor nonda

birde nonda topu ve oyunu tutuyor arkadaşlarını ileriye taşıyor.

o yüzden dedim... doğru yanlış senin kararın
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

belki yaşlandıkça dribling yapabilme yeteneği düşmüş olabilir hız hızlanmanın düşmesiyle birlikte.
    hani nondanın her topu hakimiyetine aldığını ve oyunu sete çevirdiğini devamlı görüyoruz.
    bide ben geçen oyunu oynarken gördüm hedef oyuncular topa basıp oyunu rakip yarı alana yıkabilir gibi birşey yazıyordu.
    hani tam olarak bunu yapıyor nonda

birde nonda topu ve oyunu tutuyor arkadaşlarını ileriye taşıyor.

o yüzden dedim... doğru yanlış senin kararın
    Taktiksel tercihler ile oyuncu tercihlerini karistirmamak, PPM vermede ilk prensip.

Nonda geldiginden beri cok az macta kanat gibi oynadi ve o maclarda driplinglerini pekala gorduk. Topu ayagina alip, sonra sagina soluna bakinip ben ne yapsam diye karar veren bir Nonda izlemedim ben. Eger senin izledigin Nonda bu sekilde oynayan bir Nonda ise, bu bazi maclarda kendisine takimi ataga kaldirma rolu verildigindendir. Baska bir sey degil...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Ilk olarak stadin ismi Turk Telekom Stadi olacak, Arena degil (kaynak GS.org).

Ikinci olarak sirket ismi oldugu icin su anda bu sirket ismini kullanabilme durumumuz belli degil. Kullanamazsak Ali Sami Yen Sports Complex olarak devam edecek. Kullanabilirsek Turk Telekom Stadium olarak gececek.
    Isimde yalniz Turk Telekom gececegini sanmıyorum.Zaten şuan yapılan amacı sadece anlaşmayı duyurmak olan ham bir resmi açıklama.Yeni tüzük çalışmasında yeni stadın 'Galatasaray "X" Stadium' olarak yeraldıgını görüyoruz ama ismi degistirmek için sanırım daha beklemek gerekiyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bencede o Türk Telekom ASY Stadı gibi bir şey de olabilir çünkü adı sadece 10 yıl Türk Telekom kalacak ... Galatasaray.org'dan soru olarak gönderilip cevabı alınabilir belki

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    Isimde yalniz Turk Telekom gececegini sanmıyorum.Zaten şuan yapılan amacı sadece anlaşmayı duyurmak olan ham bir resmi açıklama.Yeni tüzük çalışmasında yeni stadın 'Galatasaray "X" Stadium' olarak yeraldıgını görüyoruz ama ismi degistirmek için sanırım daha beklemek gerekiyor.

Quote Originally Posted by galatasaray.org

Galatasaray Spor Kulübü ve iştirakleri, Türk sporunda dev bir birlikteliği gerçekleştirdi ve Türk Telekom ile pazarlama, reklam ve tanıtım anlaşması imzaladı! Buna göre mevcut Ana Sponsorumuz Avea ile olan sözleşmemizin sona ereceği 2009/10 sezonundan itibaren, beş sezon boyunca Ana Sponsorumuz Türk Telekom olacak.
    Türk Telekom ayrıca, Ali Sami Yen Spor Kompleksi icinde inşaatı süren yeni Stat Proje’mize de ismini veriyor. Böylece Avrupa’nın en iyileri arasında gösterilen yeni stadımız, açılışından itibaren 10 yıl süreyle Türk Telekom Stadı adıyla anılacak.
    Gayet acik bir sekilde resmi sitede yapilan aciklama belirtmis stad'in isminin ne olacagini. Anlasmada stat isminin bu sekilde olmasi kararlastirilmis olmasa, boyle bir aciklama gelmeyecegine gore bilimum forumlarda dolasan Ali Sami Yen Turk Telekom Stadi veya Turk Telekom Arena vs. vs. gibi isimlerin hic birisinin gecerliligi yok.

Seyrantepe'de insa edilen spor kompleksine Ali Sami Yen Spor Kompleksi ismi zaten verildi. Ancak bu aciklamanin da gosterdigi gibi stadin ismi Turk Telekom Stadi olacak. Yani sirket ismi iceren stat isminin kullanilmasi konusunda, bu ismi kullanmak icin izin almamiz disinda, konusulacak veya acik ve net olmayan pek bir sey yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

peki Türk Telekom Stadı isminden 10 yıl boyunca para alacak Galatasaray...

bu oyuna aktarılacak mı?...

Sayfa 29 / 41 İlkİlk ... 19272829303139 ... SonSon

Mesaj Yetkileri