Fm deki gibi 500.000£ e alamazsın ama reelde![]()
Fm deki gibi 500.000£ e alamazsın ama reelde![]()
Evet FM'de genç oyuncular ucuz fiyat artırımına gitmiyor FM de takımlar.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Buon her hafta golünü atıyor. Hem atıyor, hem şov yapiyor. Onu TR takımlarına yedirmezler
Yaser gercekten cok iyi transfer oldu. Önder in de gelmesine karşı degilim . Alternatif ve kadro derinliği acısından iyi olur.
Merakla bekliyorum Simic gelcekmi diye..
Yaser transferi iyi olmus hadi hayırlısı![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Benfica Buonanotte icin 10M önerdi, red ettiler..ayrica Buonanotte bizim ligte bir hic olur, aynen Carrusca gibi..
Galatasaray'ın talip olduğu Hırvat savunma oyuncusu Dario Simic´in, İskoçya´nın Celtic takımıyla anlaştı.
9.6.2008
Milan’da fazla forma şansı bulamadığı için satışa çıkarılan 32 yaşındaki Simic, Celtic ile anlaştığını açıkladı. İskoç basınına konuşan başarılı futbolcu, “Celtic’le birlikte Galatasaray’dan da teklif aldım, ancak tercihimi Celtic’ten yana kullanmaya karar verdim” ifadelerini kullandı. Hırvatistan Milli Takımı ile Avrupa Şampiyonası finallerinde yer alan Simic, 6 sezondur Milan forması giyiyordu.
Fanatik
Simic Celtic ile anlasti..
Yaser transferi güzel bounanottenin geleceğini sanmam
gelmesin aman..
Simic Galatasaraydan teklif aldigini dogrulamis, ama Celtic ilede henüz anlasmamis..
Yahu simic kimki ya? sağ bekde galatasarayın simic'den daha iyileri var.. Alınacaksa mevcut kadrodan daha iyisi alınmalı..
Skibbe an meselesi
Galatasarayımızda teknik direktör kim olacak sorusu her an yanıt bulacak gibi
Galatasarayımızda teknik direktör kim olacak sorusu her an yanıt bulacak gibi. Kulübümüz, geçen yıl Bayer Leverkusen'i çalıştıran Michael Skibbe'yi ikinci kez gizlice İstanbul'a davet ederek, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bir kez daha görüştüler. İkinci defa İstanbul'a gelen Alman hoca sarı kırmızılı ekibin teknik patronu olmak için adeta can atıyor. Ancak sarı kırmızılı yönetim az bir olasılıkta olsa Alain Perrin'den gelecek olumlu cevap uğruna Skibbe'yi hala beklemede tutuyorlar. Sarı kırmızılı yöneticiler böylece Skibbe'nin istediği 1 milyon 800 bin euroyu biraz daha aşağıya çekmek için pazarlığa kendi lehlerine çevirmek istiyorlar. Ancak sarı kırmızılı yönetim Perrin'den gelecek habere göre Skibbe'nin durumunu bugün ya da yarın kamuoyuna açıklayacaklar.
SEZGİN : "ÖNDER UÇUYOR"
FC Moskova Kulübü ile imzaladığı ön sözleşmeyi fesh ettiren Önder Turacı'nun durumu ise netliğe kavuşmuş değil. Takımımıza transfer olmak için Moskova kulübünden vazgeçen Önder Turacı için Adnan Sezgin "çok yüksek rakamlarda dolaşıyorlar" diyerek Önder Turacı'nun transferinin sarı kırmızılı kulübe transferinin şimdilik zor göründüğünü belirtti.
Bu arada kulübümüz, daha önce ön anlaşma yaptıkları Çaykur Rizesporlu Ferdi Elmas ve Kartalsporlu Yaser ile yarın resmi sözleşme imzalayacaklar.
Kaynak: DHA
Önder transferi yalan,menejeri piyasa yapmaya calisiyor.
Skibbe gel-me-sin.. istemiyorum ben onu
Skibbe 2 istiyor diyorlar, Laudrup 2,5..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Nasil yalan???
SEZGİN : "ÖNDER UÇUYOR"
FC Moskova Kulübü ile imzaladığı ön sözleşmeyi fesh ettiren Önder Turacı'nun durumu ise netliğe kavuşmuş değil. Takımımıza transfer olmak için Moskova kulübünden vazgeçen Önder Turacı için Adnan Sezgin "çok yüksek rakamlarda dolaşıyorlar" diyerek Önder Turacı'nun transferinin sarı kırmızılı kulübe transferinin şimdilik zor göründüğünü belirtti.
Bu arada kulübümüz, daha önce ön anlaşma yaptıkları Çaykur Rizesporlu Ferdi Elmas ve Kartalsporlu Yaser ile yarın resmi sözleşme imzalayacaklar.
Last edited by YusufT : 09.Haziran.2008 at 16:37 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Eldekiler içinde en iyisi skibbe gençlerle çalışmyaı seviyor gelebilir bence..
Kim gelirse gelsin artık yaa![]()
kim gelirse gelsin genç oyunculara şans veren biri olsun arkadaş ya türkiyenin en iyi alt yapısına sahip takımına yyazık olur bu sene aydın ve çağrı dan çıkış bekliyorum
Skibbe gelsin hem iyi bir hoca hem gençlere şans veriyor.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Lig TV Galatasaray muhabiri Hasan Onar’a konuşan Galatasaray Futbol Komitesi üyesi Haldun Üstünel, teknik direktör arayışlarında sona yaklaşıldığı ve geriye iki ismin kaldığını belirterek, bu akşam yapılacak olan toplantının ardından yeni teknik direktörün yarın sabah açıklanacağını, Galatasaray'ın yeni hocasının ya Alman teknik direktör Skibbe ya da Fransız teknik direktör Alain Perin olacağını söyledi.
Maraton
Last edited by Emurafu : 09.Haziran.2008 at 19:57
Zorunlu Açıklama: Önder Turacı
Bugün bazı medya organlarında çıkan haberlerde Önder Turacı’nın Galatasaray Spor Kulübü’ne transferine yönelik olarak gerçeklerle ilgisi olmayan haberler yayınlanmış ve kulübümüz ile Önder Turacı’nın ilişkilendirilmeye çalışıldığı görülmüştür.
Daha öncede bir çok kez kamuoyuna duyurulmuş olduğu üzere Galatasaray Spor Kulübü’nün Önder Turacı’nın transferi ile ilgili herhangi bir girişimi olmamıştır ve bundan sonrada olmayacaktır.
Galatasaray Spor Kulübü
Hani bu gün basın toplantısıyla açıklayacaklardı Teknik Direktörü.Allah'ın yarını bitmez diyolar heralde![]()
Hürriyette hergün önder haberi çıkıyodu..Zorla bize satacaktı gazete..Önderi almayacaklarını biliyodum
Yabancı bir stoper gelecek bence aynı zamanda sağbekte oynayabilen..
Sergio Ramos var benim bildiğim senin dediğin özelikte ve dünya yıldızı![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
kim bilir belki polo ferera gelir...
offf...cok üzün sürdü, amatörce yönetiliyor Galatasaray.. bu kadar zaman istedikleri hocayi bulamadir...
Insallah yarin belli olur..
G.Saray'da Skibbe açıklanıyor!
Galatasaray'ın teknik direktör arayışı sona erdi. Geçen yıl Leverkusen'in görevine son verdiği teknik direktör Michael Skibbe'nin önümüzdeki sezon Galatasaray'ı çalıştırması kesinlik kazandı. DHA'nın haberi şu şekilde devam ediyor;
Başkan Adnan Polat ve yönetici Haldun Üstünel, yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında önce bu kararı yönetici arkadaşlarına açıklayacaklar, ardından da Skibbe'nin resmen Galatasaray'ın teknik direktörü olduğunu kamuoyuna duyuracaklar.
Sarı kırmızılı yöneticilerin, Olympique Lyon'u hem ligde hem de kupada şampiyon yapan Alain Perrin ile görüşmelerinin sürmesi, daha önce anlaşmaya varılan Skibbe ile ilgili kararın gecikmesine neden oldu. Sarı kırmızılı yöneticiler, her iki teknik adam arasında seçim yapmakta zorlanmalarına rağmen, Alain Perrin'in Olympique Lyon'dan sorunlu ayrılması Başkan Adnan Polat'ı son anda Fransız teknik adamdan caydırdı. Ayrıca Adnan Sezgin'in de Skibbe'nin göreve getirilmesinden yana ağırlık koyduğu öğrenildi.
09.06.2008
Kaynak : DHA
Büyük hitimal skibbe oldu artık hayırlı olsun gs alman ekolünü devam ettirmek istiyor gençlere şans veren bir hoca bu yıl iyi işler yapabilir ama sürekliliği olmayan bir td seneye yollanırsa kimse şaşırmasın
skibbe kimdir ya?! perrin olsa çok iyi olurdu ama..neyse artık idare edecez..