TSL 8. Hafta
Galatasaray : 5-0 : Konyaspor
Macın Adamı: Cardozo [8.7]
TSL 8. Hafta
Galatasaray : 5-0 : Konyaspor
Macın Adamı: Cardozo [8.7]
Kerem bencede taktik değişikliğine git istersen.Hatta piyasayı araştır.İyi bir taktik bulursan onu kullan.Ne var yani sanki hepimiz kendi taktiğimizle oynuyoruz.Hatta bak.Total dominasyonda çıktı.Dene bir istersen..
![]()
So what?
Saike
Tebrikler Emre Mertcan tökezlediği anda liderliğe çıkarsın..
Fenerbahçe bu sefer işi baştan iyi tutuyor.Werder ile berabere kalabilsen gruptan çıkma yolunda süper olurdu ama genede fena değil.
Taktik degisikligine git Kerem.Bence senin sorunun en büyük kısmı kalecide olabilir...
Aslında takımın oynadığı oyundan da memnunum ama taktik değişikliğine gitmeyi planlıyorum.Ligde önümüzde D.Bakır maçı var.Farklı bir taktik kullanacağım...
Alican;
Bence de kaleci sorunum var.Yabancı bir kaleci alabilirim devre arasında...Rüştü artık yaşlandı, Sinan Bolat da ona olan güvenimi boşa çıkardı...
Rüştü yedekti zatenSinan'ı deniyordum.Ama kötü formundan sonra , Rüştü'ye vercem kaleyi iyi bir kaleci alana kadar...
Ne kadar paran var Kerem ?
900k , ama para ayarlarız sorun değil
Kalecilerimden birini satarım, bir de ön libero satarım tamamdır![]()
Hugo Lioris'e bak Lyon'daki,Tek başına takımı taşır.Ama biraz tuzlu ..
Emre'nin 90'ları Mert'e geçmiş..![]()
Andres D'Alessandro
Bütün avrupa onun peşinde...Juventus menageri Ranieri geçen maçın ardından kendisini övdü.Ama elimde tutmalıyım Andres'i![]()
ŞL G Grubu 3. Mac
Galatasaray : 2-3 : Valencia
Macın Adamı: Cardozo[8.1]
Mac için söylenecek cok sey var ama süresiz ban yemek istemiyorum. 2-0 öne gectim ve devreye FM nin Müthiş(!) taktigi girdi. -Favori takıma macı kazandırma.tac- 2. yarı basladı. Önce albiol farkı 1 e indirdi. Buraya kadar hersey normal. 2 3 dk gecti. Villa topa vurmadı. Buna vurmak denmez ayagının rüzgarı ile topu ittirdi, Aykut topu izleyedursun süzüle süzüle top aglara gitti. Daha sonra yine uzun top topu aykut elinden kacırır villa boş kaleye atar ve 2-3. FM yine galip gelen taraftır. Aykut mu ? O da 4.9 ile FM nin bas elemanıdır...
Gol dakikasına kadar başabaş bir mücadele verdik.Son dakikalarda gol için saldırırken kontradan kalemizde 2. golü gördük.Sağlık olsun.Kalan 3 maçın 3ünü de alıp çıkacağız.Zaten 2si evimizde...
Kerem istifa etmeden BJK toparlanamaz![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Arsenal Beraberliği Güzel Olmuş.2 Galibiyet 1 Beraberlik Daha Seni Gruptan Çıkarır
Beşiktaş Ve Galatasaray'a İse Geçmiş Olsun![]()
TSL 9. Hafta
Hacettepe : 1-0 : Galatasaray
Macın Adamı: Özgür Sener [8.0]
No comment..!![]()
Galatasaray'ın geçen seneki yüksek formu Fenerbahçe'ye geçmiş bu sene.Bakalım ilerde neler olacak.
Emre'nin bu sene yakasına anlaşılan talihsizlikler yapışmış![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Şampiyon F.Bahçe bu seneEmre artık 90 da gol atamıyor.Maçlar gidiyor
![]()
Emre Hacettepe maçında ne olmuş öyle. Rakip kalenin dibinden ayrılmamışsın 17 şut çekmişsin Hacettepe 1 şut çekmiş oda gol olmuş.
Fenerbahçeye ise söz yok nazar değmesin süper gidiyor.
Beşiktaş bu senede şansız.
İkinci sezon GS ve BJK'nin başarısı düşünce oyun hakkında yorumlarda azalmış olmaz ama öyle. Biraz canlandırın kariyeri.![]()