Fatih diye diye Teo'da harcancak diye korkuyorum
Fatih diye diye Teo'da harcancak diye korkuyorum
Alınmaması benim için sürpriz olmaz fakat yinede Can Karyağdı'nın haberine güvenilmez.En azından ben güvenmem.
Fatih Tekke tamam büyük golcü, Trabzonspor'a büyük katkıları olmuştur. Ancak bu kadar üzerine düşülecek bir oyuncu olmadığı kanaatindeyim. Hele ki 33 yaşında olması ve son zamanlarındaki formunun ortada olmasıyla dahada fazla düşünülmesi gerektiğini düşünüyorum. Gökhan Ünal'ın kellesini alacak bir olay olmamalıydı bence. Dünden sonra gördük ki Gökhan'da rahatlamış artık. Kafasını iyice futbola verebiliyor Bu yüzden İbrahim'e katılıyorum. Olmazsa olmaz fazla da üzerine düşülmesinin bir mantığı yok...
Yarin saat 12 de basin toplantisi yapcakmis. Bakacaz ve gorecez , tabi bu sadece olayin bi tarafi bide yonetim bize konusun yazili aciklama istemiyoruz.
Ben artik biktim Fatih Tekke muhabetinden, camia bolundu taraftar forumlarinda ceza lar ust uste geliyor millet birbirini yiyor. Artik konusunlar bitsin bu.
5 gun sonra yeni bi sayfa aciyoruz ligin ikinci yarisi basliyor, sahadaki oyunculara yazik etmiyelim.
Adaş o adamı buraya sırf gol atsın diye değil bu takımın kaptanı olduğu için istiyoruz.Kaldıkı geldiğinde bence yaşı mühim değil çok yararlı olur.
Hem Nistelroy da 33 yaşında ama çok isteniyor birçok takımca yaş sorun değil.
Zaten yönetimde istemeyen adamlar var bu transferi(Hacısalihğlu vs).Bizi kandırmışlar Fatih hala gelmek istiyorum diyoır ama yönetim neder bakalım.
Zenitle anlaştık dendi yalanmış hepsi.Dolandırıclıkta üstlerine yok.Başkan bütün 61 numaraları takıma katacaz dedi ama daha çok azalttı ve takımda trabzonlu topçu yok şimdi.
Fatih Tekke 6 ay önceki sözleşmeyi getirsinler imzalarım demiş.
6 ay önce Zenit kulubü ile bizim yöneticiler anlaşamdı da ondan.Kulup zenitin istediği parayı vermiyor zaten almak istemiyorlar onuda bahane ediyorlar.
Adam ben sadece 9 numarayı giymek istiyorum diyor Spalletiyle konuşacakmış ve Trabzonsporda oynamak istediğini söyleyecekmiş yinee.
Fatih'in yerinde olsam gelmezdim Türkiye'ye Rusya'da kalirdim oda muhtemelen gelmeyecektir![]()
Yonetim tamamen sahterkarlik yapiyor. Resmi site aciklama yapiyorki cevap gelmicek 5 dakika sonra Sadri Sener Ligtv de bu konuyu cevapliyor.
Unal ve Senol hoca bu takima gelmesi tamamen yonetimi koruma amacli. Saniyolarki bu Trabzonsporun gecmisinde buyuk yerler edinmis adamlar onlara koruma kalkani olcak. Ama yok oyle yemezler![]()
Hatirlarsaniz Canakeleden alinan Bugra ve Ismail alinmisti toplam maliyetleri 3 trilyona yakin, nerde bunlar ? Tjikuzu yu adam etcektik nerde simdi dusmeye aday Diyarbakira gitti. Yattara oynamamasi icin sakinca yok dediler adamin kariyerini riske attilar.
Ha sadri baskan iyi niyetli olabilir, ama Hayrettin ve Ali (doktormus) bu takimi
Ben illada Fatih Tekke gelsin demiyorum, benim icin gelmesede olur. Sene sonu bedavaya benim icin daha iyi olur ama bu taraftarin vazgecilmezleri arasina girmis bi adama iftira atamazlar kendilerini iyi gosteremezler yoksa Fatih abi cikar konusur anlatir.
Sadri Sener sayesinde yonetimde olan Hayrettin bey bi zahmet gidin
biktik su Fatihi istememe israrindan
Hugo Broosa Dembele espirileri yapmandan
Fatihe Molla demenden
Fatihe mafya demenden
Ersun hocayi gondermenden
Bu kulup senin degil, yedirmezler
Çoşkun bu yönetim suçlu Hayrettin zaten bir baş belası takım için.Fatih doru söylüyor bir oyuncu transferi için daha ne yapsın.
Artık bu vakitten sonra yarardan çok zarar verir Fatih bence. Biz Yusuf'u aldığımızda herkes bu yaşına gelmiş adama bu kadar para verilir mi diyorken(ben de demiştim) Fatih alınırken hiçbir Trabzonlu bunu düşünmüyor. Ayrıca geldiğinde nerde oynayacak bu adam? Gutierrez'i yedek bırakmayacaklarına göre 4-4-2'ye dönecekler bu kez ortasahadan bir adamı kesecekler ama kimi kesecekler?
Orta sahadan adam kesilceni sanmiyorum, daha cok Serkanin tekrar sag beke gececeni dusunuyorum. Ne kadar 4-4-2 gibi gozuksede Umut bana gore Tefo nun biraz daha arkasinda olcak.
Tabi Tefo yu Sivas macinda 11 de beklemiyorum, 4-5-1 cikaz yine kadro Ankaragucune karsiki ayni kadro olcaktir.
Tabi 4-4-2 ye dondugumuzdeki kadro onemli, burda Selcuk ve Colman ortada olcak, yani defansif ozelikleri pek olmiyan ikili. Burda siktinti yasiyabiliriz.
Fatih icinse, artik yonetim iyice ters kose oldular. Allah hepimize yardimci olsun, bugun Doktor Ihsanda konusmus. Adamin bi kere yuzune isinamadimki konustuklarini dinlim.
Selçuk trabzonspor dergisine açıklama yaptıydı Ön Liberoda oynamayı seviyorum artık diye.
Burak Yılmaz hayırlı olsun Trabzonspor'a. Eskişehirspor ve Trabzonspor yönetimleri anlaşmış. Burak için verdiğimiz kira bedelinin yarısını ödemiş Trabzonspor bize. 200.000 Lira kadar bir tutar...
Trabzonspor, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek golcü oyuncusu Umut Bulut'un takımda kalmak istediğini duyurdu.
![]()
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 18:36 TSİ 29 Ocak. 2010 Cuma
Bordo-mavili kulübün internet sitesinde yer alan haberde, yönetim kurulu tarafından sözleşmesi sezon sonunda bitecek Umut Bulut ile transfer görüşmesi yapıldığı belirtildi.
Açıklamada, söz konusu görüşmede Umut Bulut'un da takımda kalmak istediğini söylediği kaydedilerek, "Buna göre Umut Bulut'a takımın kaptanlarından biri olarak sözleşmesinin uzatılması yönünde teklifte bulunuldu. Oyuncumuz Umut Bulut da kendisinin de Trabzonspor'da kalmaktan yana olduğunu belirterek, bu öneriye sıcak baktı. Taraflar arasında konunun sezon sonu tekrar görüşülerek karara bağlanması konusunda görüş birliğine varıldı" denildi.
Burak ligimizin gezgin oyuncuları olma yolunda yoluna devam ediyor.Umarım Trabzonspor'da toparlanma şansı bulabilir.Hayırlı olsun.
So what?
Saike
Acaba Trabzonspor taraftarı da Umut'un kalmasını istiyor mudur![]()
Burak sağ kanatta oynatılacak büyük ihtimalle.Beşiktaş'tayken o mevkide oynadı ve hiçbir varlık gösteremedi diye hatırlıyorum.Bizdeykende durum degişmez bence.Gereksiz bir transfer oldu.
Umut Bulut tabiki kalsin, ne kadar sac bas yoldursada her mac defans oyuncularini bunaltiyor presi ile. Cok kaciran adam cok gol pozisyonuna giren biridir demeki Umuta bunu yapiyor.
Fena bi gol ortalamasi yok suandada cok formda
Trabzonspor hala daha yanlış yapıyo. Theo geldiğinde taraftarlar Fatih Tekke diye bağırıyolar. Dün Burak Yılmaz transferi açıklandı Sadri başkan Fatih'le yeni görüşmemiz olmadı diyo. Yaa bırakın artık yeni transfer gelmiş ona başarılar dileyin iyi dilekler sunun. Adamı gelir gelmez değersiz hissettirmeyin.
2 gündür bende futbolcuların savunucusu oldum haDün santos bugün Burak
![]()
Baris Memisi Diyarbakira verdik![]()
Trabzonspor yönetimine teşekkürler![]()
;
Fenerbahçe'nin Trabzonspor'dan transfer ettiği Gökhan Ünal'a karşılık Burak Yılmaz'ı bordo-mavililere verdiğini hatırlatan Hoşcan, şöyle konuştu: ''Burak, sezon sonuna kadar Eskişehirspor'un futbolcusuydu. Ancak Burak, Trabzonspor'un yönlendirmesi ve baskısıyla Trabzonspor'a gitmek istedi. Camianın ve kulübün menfaatleri doğrultusunda Burak Yılmaz'ın sözleşmesini feshederek futbolcuyu Trabzonspor'a gönderme kararı verdik. Burak, Trabzonspor'a transferinin gerçekleşmesinin ardından Eskişehirspor'a fayda sağlayamayacaktı. Burak'ı Fenerbahçe'den 100 bin Avro'ya kiralamıştık, Trabzonspor'a 150 bin Avro'ya gönderdik. Burak, çıkışı Eskişehirspor'da yaptığını unutmamalı. Eskişehirspor, Süper Ligde bir vitrin.''
kaynak: Eskişehirspor Resmi İnternet Sitesi
Gökhan'ı satmak Teofilo'yu almak gibi doğru işler yaptılar.Hata yapmadan transfer dönemini kapatmaları mucize olurdu.Neyse yine ucuz kurtarmışız.150 bin Avro + Engin'ide vermiş olabilirdik.![]()
Keşke Zafer'i verseydik kiralık olarak..Gerçi onuda almazlar adam sene başından beri düz koşu yapıyor anca.![]()
Rusya Birinci Ligi'nde Zenit forması giyen Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz'in takımı Rubin Kazan ile anlaşmaya çok yakın.
![]()
NTV Spor
Güncelleme: 12:22 TSİ 03 Şubat. 2010 Çarşamba
Trabzonspor ile aylar süren görüşmelerinin ardından anlaşma sağlayamayan Fatih Tekke için Rusya Ligi'nin şampiyonu Rubin Kazan devreye girdi.
Zenit'ten ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli oyuncunun, Gökdeniz ve Hasan Kabze'nin formasını giydiği Rubin Kazan ile yaptığı görüşmelerin olumlu ilerlediği kaydedildi. Fatih Tekke, Rubin'de oynamayı kabul etti. İki kulüp arasındaki bonservis pazarlığı ise sürüyor.
Ntvspor da son dakika diye geçti şimdi tv de fatih rubin kazan a imza atmış
Demek ki istese, Trabzonspor a da atabiLirmiş, ya da Trabzon yönetimi istese. Artık kimdeyse suç![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...