İyi hatırlattın Mustafa, Hürriyet için Gençlerbirliği ismi daha ağırlıklı geçiyo.
Adem'in olayıda tamamen menajer oyunu. Haa olurda alırsa Eskişehirspor Adem'i yaptığı en anlamsız transfer olur. Heleki elinde Alper, Doğa gibi adamlar varken.
A.Gücü'nde 5 isim gönderildi!
Ankaragücü'nde teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda 5 futbolcu ile yollar ayrıldı.
Ankaragücü, Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet Gücer, Meye ve Murat Duruer ile yollarını ayırdı.
Ankaragücü Genel Menajeri Ender Yurtgüven, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik heyetin raporu doğrultusunda Muhammed Hanifi Yoldaş, Mehmet Çakır, Hürriyet Gücer, Meye ve Murat Duruer ile yollarını ayırdıklarını söyledi.
Yurtgüven, 5 futbolcuya da kulübe yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek, ''Teknik heyetin raporu doğrultusunda böyle bir karar alındı. Kendilerinden kulüp bulmalarını istedik. Bundan sonraki spor yaşamlarında kendilerine başarılar diliyoruz. Transfer politikamızı teknik heyetin raporu doğrultusunda yürüteceğiz'' diye konuştu
Sporx
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İyi isimler gitmiş havada kapar diğer takımlar bu oyuncuları
Şu Murat Bizim Buraya Gelse Keşke Çok Beğeniyorum![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu Ümit Özat ciddi ciddi futbol kurallarından anlamıyo. Takımda altyapıdan yetişmiş tek oyuncu Murat Duruer - sol kanatta, ortasahada kullanabileceği alternatif oyuncu Murat Duruer - Yedekte kalsa, tribündede otursa ses çıkarmayan Murat Duruer ama takımdan gönderilen yine Murat Duruer. Yedek olarak kimi alacak acaba altyapıdan.
Stoper oynayacak adam yok. Muhammed'i yolluyo takımdan. Bu kadar adam yolladıklarına göre bunlardan daha iyilerini alacaklar, ama şöyle birşey var o adamlar kulubu tercih edecekmi.
Gerçekten teknik heyet raporu doğrultusundamı gönderildiklerini sanıyorsunuz. En fazla alacağı olan oyuncular gitmiş işte.
Yuh Mehmet Çakır nasıl yollanır?
Oyun oynamasınlar kimseyle böyle bu iş gitmez. Ateş yanmayan yerden de duman gelmez.
Ne var ne yoksa ortaya dökülsün sonuçlarına herkes katlansın. Ankaragücü takımınının yeri bende başkadır. Her başkente gittiğimde mutlaka maçını izlerim tribünden ama yönetimin yaptığı yanlışlar kırkı aştı.
O yüzden taraftara daha fazla yazık etmeden ne yapıyorlarsa yapsınlar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
oha derim ismail, bu sefer harbiden oha derim.
Aslında Kendini Kanıtlayamadı 2-3 Sene Öncesinden Çok Şey Bekliyorlardı, Çok Üst Düzey Bir Oyuncu Değil Ama Ligimizin Yıldız Oyuncusu Olur Onuda Belirtelim![]()
Jaroslav Cerny, Ankaragücü'nde.. Slavia Prag tarafından açıklandı transfer.
Záložník Jaroslav Černý po skončení smlouvy ve Slavii bude působit v Turecku. Podle agenturních zpráv se na rok a půl upsal tureckému klubu Ankaragücü.
Slavia se s tímto tureckým klubem utkala v rámci letního soustředění v Seefeldu v červenci 2009, prohrála tehdy 1:2, Jaroslav Černý ale v utkání nenastoupil kvůli zranění.
Jaroslav Černý působil ve Slavii od ledna 2008, nastoupil do 62 ligových utkání, ve kterých vstřelil 8 branek, v červenobílém dresu oslavil dva mistrovské tituly. Po skončení podzimní sezony dostal od Slavie nabídku na prodloužení smlouvy, kterou nepřijal.
http://www.slavia.cz/Jaroslav-Cerny-bude-hrat-v-Turecku
Cerny hayırlı olsun ancak Obraniak'a hiç ihtimal vermiyorum şahsen. Avrupa'dan daha büyük talipleri var diye biliyordum..
Ankaragücü sezon başında geldiği Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan Serdar Özkan'ın transferini bitirdi.
Ara transferde uzun süre sessiz kalan ve önceki gün Jaroslav Cerny ve Ergin Keleş'i alarak sessizliğini bozan sarı lacivertli yönetim Serdar Özkan'ı da kadrosuna dahil etti.
Ümit Özat'ın isteği doğrultusunda yapılan transfer ile Ankaragücü'nün transferi kapattığı öğrenildi.
Serdar Özkan'ın bugün veya yarın Ankaragücü kampına katılması bekleniyor.
Artık Her Sene Bir Alt Tabakaya Düşer SerdarGerileme ve Çöküş Dönemi Başlamıştır Hayırlı Olsun
![]()
Ey gidi Serdar Özkan![]()
Zamanında Anıl (Anilton ) ile Serdar için baya tartışmıştık ben kalitesiz olduğunu idda etmiştim Anıl gelecek vaad ediyor demiştiO tartışmanın olduğu sezondan önce Serdar bizde kiralık olarak oynamıştı o izlenimlerimden dolayı öyle demiştim.
Şimdi aklıma geldide ne kadar boşa kürek çekmişiz.Nereden nereye.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Serdar belkide kendini bulur Ankaragücünde. Hayırlı olsun..
Serdar kafasızın teki.Bilmiyorum çok para kazandığından dolayımı kendini futbola veremiyor ama artık bir şeyler yapmalı.Böyle giderse dahada düşer.Bakalım neler yapacak.
Para kazanmasıyla alakalı değil![]()
Samsundayken para mara kazanmıyordu ama lanet edilen oyuncu halindeydi.Kışın ortasında yakası bağrı açık Samsunda fink atan bi tipti.Futbolcudan çok artist gibi etrafda dolanmayı seviyordu.
Bizden sonra ne olduysa patlama yaptı ama en sonun da çok daha iyi patladı.
İşte en büyük problem burada. Turgut abinin dediği sapına kadar doğru. Bu adam Beşiktaş'a geldikten sonra da aynı halttan muzdaripti. İstanbul'un hatırı sayılır cafelerinden birinin sahibi arkadaşımın abisiydi. Serdar efendi her Allah'ın günü bir şekilde fırsat bulup o cafeye gider abi hatun var mı 1-2 bir şey ayarlasana şeklinde muhabbetler yapar. Günahını almak gibi olmasın ama arkadaşım bizzat şahit olduğu muhabbeti anlatıyor yani. O yaşta o fırsatları elde edebilmek ve sonrasında böyle saçma sapan muhabbetlerle geri tepmek. Haketmeyenlere geliyor ya bu fırsatlar en acısı da bu. Bari Ankaragücü'nde toparlansa futbolumuza hizmet edebilse..
Doğru olma olasılığını tartışmaya bile gerek yok çünkü çok doğrudur bu yazdıkların ve arkadaşının sana söyledikleri.Çünkü ben bizzat yaşadım bu tür muhabbetleri kendisi Samsundayken (:
O yüzden bu kafadaki adamdan hiç bir yol olmaz.He olur nasıl olur 2-3 maçı hatırlanır ama daha'da ötesi olmaz.
Aslında bileklerine çok hakim ve topa yakışan bir oyuncu.Zaten genel görüşte bu.Herkes Serdar'ın patlama yapmasını bekliyor.Ama hep hayal kırıklığı yaratıyor.Ben bize gelirken patlama yapar diye ümit ediyordum ancak yine bekleneni veremedi.Ama yinede kötü oyuncu değil.İnşallah A.Gücü'nde bulur kendini.
Bu gidişle maalesef öyle gözüküyor abi , yetenek olarak aslında hiç de yabana atılmayacak bir oyuncu bence kendisi. Ama işte insan elindekinin değerini bilmiyor maalesef. Fiziki açıdan Beşiktaş'a geldiği günden bugüne bir arpa boyu yol katedemeyen bir kişilik yani. Ama cafelerde fink atmak varken kim gidip kondisyon salonunda kendini heba eder. Benimki de laf.
Gareth Bale takım maçı ve antrenmanlar dışında kendine kalan 3 günün 2 sini salonda geçiriyor kendisini güçlendirmek için. O'nun enayiliği tabi. Basit bir bek oyuncusuyken aşama aşama katedip kim dünyanın en iyi sol açıklarından biri olmak yolunda ilerlerki , ne gerek var.