rakip mi bıraktım dostum ya yeni rakip diyosun![]()
ALLAH'IN İZNİYLE LİVERPOOL'U DA ELERİZ![]()
bu sefer rakip zor yaa liverpool ingilizlere karşı şansım tutmaz ki liverpool çok garip bi takım Ş.liginde çok farklı oynuyorlar ligde farklı bakalım ne olacak
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inş. kardeşim Rabbimin yardımı sizin desteklerinizle elersek ne mutlu bana![]()
Last edited by sayinriza : 27.Ocak.2009 at 00:45 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
eleriz eleriz![]()
LiverpoolHep Bana Çıkanlar Sana Çıkıyor Abi
Elersin
![]()
hocam namağlup şampıyonluga cok yaklasmıssın ayrıca ŞL yi de ıstıyoruz
Hocam var mı transfer şimdiden ?
Last edited by sayinriza : 27.Ocak.2009 at 02:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
SAKATLIK OLMAZSA ŞAMPİYONLAR LİGİNİ ALABİLİRZ![]()
hocam ş.l ne zaman geliyo![]()
evet şuanda ss leri koymadım ama liverpool maçına çıkıyorum takip eden arkadaşlar dualarını eksik etmesin
ediyoruz üstad sen rahat ol. ..
İman gücüyle kazancaz bu maçı![]()
YANINDAYIM DOSTUMALICAZ İNŞALLAH BU MAÇI...İDDAA'DA LİVERPOOL'A OYNAYAN ARKADAŞLAR KUPONLARI YIRTSINLAR
![]()
SÖZÜMÜ GERİ ALDIM![]()
niye![]()
arkadaşlar liverpoll bizi dağıttı üstüne 3 de sakat verdik 2 si ağır rövanşta sol kantımız yok sizi üzdüğüm için özür dilerim ss leri rövanş maçından sonra toptan ekleyeceğim![]()
Olsun Rıza Avrupada Başarı Hızlı Kazanılmıyor...
25.HAFTA
ŞAHİN HOROZ AVINDA
26.HAFTA
TOP KALEYE GİRMEDİ
27.HAFTA
AKILLAR LİVERPOOLDA
ŞAMPİYONLAR LİGİ
ÇEYREK FİNAL
LİVERPOOL İSTEDİĞİNİ ALDI
28.HAFTA
ANTEP MORAL BULDU
ŞAMPİYONLAR LİGİ
ÇEYREK FİNAL RÖVANŞ
BURAYA KADARMIŞ
Not:Arkadaşlar beni destekleyen herkese teşekkür ederim gönül isterdi ki final oynayalım ama olmadı.Liverpool çok sert oynayarak bizim oyun düzenimizi çok iyi bozdu.2 maçta 3 ciddi sakat verdik.Size daha güzel başarılar yaşatamadığım için hepinizden özür diliyorum![]()
ÖZÜRE GEREK YOK KARDEŞİM SENEYE YİNE BURDAYIZTARİH 20 MAYIS 2015 SAAT 23.30 ŞAMPİYON GAZİANTEPSPOR
![]()
Boşver abi salla geç seneye yarı final sonra final sonra kupa![]()
Burdan Antep'e 1 tepsi baklava.
Sonra futbolcuları mangal partisine.
Liverpool Çıkması Şansızlık. Seneye Daha iyi Kuralar Çekeceğiz Teseellimiz Bu Rıza![]()
Last edited by sayinriza : 27.Ocak.2009 at 17:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Önemli olan kupayı almak değil, kupada süreklilik kazanmak seneye de bir çeyrek-yarı final oynarsın. Gönüllere taht kurarsın.
Dostum özür dilenecek bişey yok ki ortada ..
Liverpool Avrupada bambaşka oynuyor bu bir gerçek
sen yine iyi mücadele etmişsin .Başkası olsa en az 5 yerdi deplasmanda yani
Seneye tüm kupalar Antep'in![]()
çok saolun arkadaşlar liverpool çok sert oynamasa ben onu yeneceğimizide düşünüyordum ama aşırı sert oynadılar.artık hayırlısı seneye inş. başarımızın üstüne bişeyler koyarız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
30.HAFTA
ANTEP RAHAT KAZANDI
31.HAFTA
4.ŞAMPİYONLUK
Rıza hoca bundan sonra lig maçlarına genç oyuncuların daha ağırlıklı olduğu bir kadroyla çıkacağını açıkladı.
![]()
Last edited by sayinriza : 27.Ocak.2009 at 17:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)