tebrikler arkdasim güsel oynuosn![]()
Saol tşk Ederim
Öne Gectigimiz Macta Geriye Düştük Ama Taktik Ve Oyuncu Degişikliklerimiz Maca Direk Etki Ederek Macın kaderini Belirledi. Takımın Oyunundan Ve Gidişatından Memnunum
Fakat Devre Arası 1. Forvet 1. Atak Orta Saha Transferi Yapabilir Ve 4 Oyuncu İle Yollarımızı Ayırabiliriz.
Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]
ezmişsin resmen iyi gidiyorsun söylicek baskada bişi yok![]()
İspanya Kupasında Taktik Denedik Ama olmadı
Skordan Ve Gidişattan Memnunum
Öldük öLdük Dirildik Ama 3. Puan Bizim![]()
Yeni taktik işe yaramışa benziyor kanka toparlamışsın takımı epeyce.
Last edited by MoNToLiVo_ : 02.Nisan.2009 at 02:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ya haci sen güsel güsel oynusun basarılarının devamınıda dilerim.Yalnız ben bi türlü türkce yapamadım bu oyunu?
TSI Forumlarında Var Oradan Bi Bak iStersen
Tşk ederim Elimden Geldigince en İnce AYrıntısına Kadar İlgilendigimden Böyle oLuyo Galiba![]()
İspanya Kupasında Tur Atlayan Takım Biz OlDuk Mutluyuz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kupada Rakib Barcelona GücLü Rakibimizi Gecerek FinaL oynamak İStiyoruz.
Last edited by MoNToLiVo_ : 02.Nisan.2009 at 02:50 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu Macın Hakkı Bu Degildi
Son Dakikada RahaT nefes Aldık
Hedef En Az 1 Puandı Ama Maglub oLduk Üzgünüz
sevillayı sahamızda sildik süpürdük.![]()
Cok sacma Goller Yedik Ve Yenildik..
Takım iyiye gidiyo. devre arasında kadromuza katacagımız oyuncularla hedefe ulasacaz.![]()
Fikstüründe kelekmiş üst üste top class maclar ama herseye ragmen bir iki mac dısında süper...![]()
valla bence cok süper biliyosunuz bu yıl takımı yeniden kurduk geldigimiz gibi..
bakalım devre arasındayız transfer calısmalarımız sürüyo bir oyun kuurucu bir kanat birde forvet almaya calısıyoruz![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
evet arkadaşlar bu gecelik bu kadar yarın heyecan dolu bir takımla beraber sizlerle olacaz cok büyük sürprizlerim olacak.![]()
transferde adeta şahlandık devre arası![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 02.Nisan.2009 at 05:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Abi hayırlı olsun ayın üyesi olmuşsun ben oy vermeyi unuttum![]()
Kariyerin ilk başlarını bilmiyorum daha önce ligte şampiyon oldun mu?
Türkiye liginde harikalar yaratıp galatasaray ile büsürü şampiyonluk kazanmıştı,messi kaka bojan pato gibi isimleri de transfer etmişti daha sonra yeni maceralar yaşadı arsenal ile şampiyon oldu şimdide burda
Kanka maçlar bikaç tanesi dışında çok iyi,gerçi bu birazda takımla alakalı fakat biz seni hep galip gelirken gördüğümüz için böyle sonuçlar görünce şaşırmamız doğaldır![]()
Last edited by misakisan : 02.Nisan.2009 at 18:37
ne heyecanlı bir kariyer ya, yazmaya fırsatım olmadı şimdiye kadar yetişemedim
başarılar güzel gidiyorsun
Güzel gidiyorsun aynen devam
Sorun Degil Tşk EDerim
5tsl Lig Şampiyonlugusakaryaligocmen Kariyerin ilk başlarını bilmiyorum daha önce ligte şampiyon oldun mu?
5. Fortis Tk Şampiyonlugu
4. Türkiye Süper Kupası
3. Avrupa C.l
3. uefa cupası
2. Uefa Süper Kupası
1. ingiltere Premier Ligi ŞampiyonLugu
1. İngiltere Lig Kupası Kazandım Bu Kariyerimde
KAzandıgım Toplam Kupa Sayısı 28
kanka Namaglup Serileri Yakalamamıza Az Kaldımisakisan Türkiye liginde harikalar yaratıp galatasaray ile büsürü şampiyonluk kazanmıştı,messi kaka bojan pato gibi isimleri de transfer etmişti daha sonra yeni maceralar yaşadı arsenal ile şampiyon oldu şimdide burda
Kanka maçlar bikaç tanesi dışında çok iyi,gerçi bu birazda takımla alakalı fakat biz seni hep galip gelirken gördüğümüz için böyle sonuçlar görünce şaşırmamız doğaldır![]()
ERSELKULALI ne heyecanlı bir kariyer ya, yazmaya fırsatım olmadı şimdiye kadar yetişemedim
başarılar güzel gidiyorsun
tşk ederim
Valla devam ediyoruzPazzini_06 Güzel gidiyorsun aynen devam![]()
Abi maçları bekliyoruz..iyi gidiyorsun şu anda![]()
Burda da biraz zorlanabilirsin.Savaşlamış sanki site![]()
Evet arkadaşlar acıklamasız atacam
toplu ssler geliyo
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sonuc Olarak Kupadan Elendik..Ama oLsun bu Lige Daha iyi Sonuclar Almamıza Etki oldu.
![]()
Last edited by MoNToLiVo_ : 03.Nisan.2009 at 23:40 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
off kardeşim racing maçı süper olmuş valla ama barcaya elenmen kötü olmuş ama normaldirrealide elinden kaçırmışsın 10 kişi yinede performansın iyi !
Urfa farkıyla abi.Bekliyoruz süper transferleri..
forvette ilac gibi geldi istatistiklere bakınca anlasılıyo cıktıgı 9 macta 8 gol atmayı basardı yeni MAKAAY ımız.
Ofanstaki Sıkıntımızdan Dolayı Transfer Edildi Zaman Zaman Yer Bulacak De Guzmanın Yedegi
Arsenaldeyken arsenale aldıgım ögrencimi simdide İspanyaya Getirdim Cuk Diye Takıma Oturdu![]()
De Guzman Geldi Geleli Takım daha Güzel Oynamaya Başladı Takımda Beyin Görevi Görüyo