Colmanın pası 17 olmuş baya ilerlemiş adam.![]()
Colmanın pası 17 olmuş baya ilerlemiş adam.![]()
Hasan üzerinde en çok duracağım kişilerden biri abisi.Biraz daha alışsın ilk 11'de Ferdi ile yanyana oynayacak![]()
![]()
İstekleriniz üzerine Real Madrid usülünden Barça usülüne geçiş yaptık
![]()
![]()
Anılcım forma şansı verdim o da en önemli 2 maçta 3 golle yankıt verdi![]()
![]()
İlk aldığımda vermememin nedeni kondisyonu 70 di ve sakatlıktan yeni çıkmıştı. Yavaş yavaş alıştırdım takıma .O ve Hasan için Selçuk ve Sefa'yı sattım daha ne yapayım abisi
![]()
![]()
Selçuk bu arada Dinamo Kiev demiştim son anda vazgeçti gitmekten,aynı paraya Trabzon'a sattım. Sefa'nın 1.5 milyon euroya gittiği yer Gaziantep oldu.
Evet abisi,tutulması çok zor bir hale geldi ve bayağı iyi oynuyor.
http://i38.tinypic.com/1b3i1.jpg
yazık günah hiç mi acıma insaf yok be abiNeyse yapacak yorum kalmadı bende.
![]()
Geçen sene son randevuyu Fenerbahçe kazanmıştı ama abisi,bizde kör topal rövanşı aldık,hala 2 forvetimizi bir araya getiremememize rağmen![]()
![]()
Bu arada maçın hakemiyle ilgili yorumda hiç bir şey yazmaması dikkat çekiciydi,yorumcu bile ben bu hakeme bi şey diyemiyorum demek istemiş herhalde![]()
![]()
Bırak bu çerez maçları uyutma bizi Fioya gel kankacım![]()
Ben sizi uyutuyorum kankacım ama birileri beni uyutmuyor böylece ne yapayım ,ama hala düşmedim ayaktayım ,ya da ayakta uyuyorum![]()
![]()
Akşama ortak kariyerimize nihayet devam edeceğiz,dün tam şansımız vardı,telefon falanda gelmedi ama bu seferde iş çıktı![]()
![]()
Helal olsun Kaan abi.Sende Arda gibi Fenerbahçe'ye yüz vermemişsin![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
3.100.000 transfer bütçesi ne ya ben olsam bende gitmem aziz yıldırımı kriz vurmuş heralde abramoviç misali barça sistemi süper oldu hem klübün finansı hemde oyunun zevki artçak bu arada bulduğun oyuncularda çok iyimiş
Önce Kalu'yu aldılar,numara bile vermemişler adama kurtulduk dediler,sonra garantiye almak için beni istediler ama hadi ordan dedim ,benim bu kadroyu kurana kadar canım çıktı,sizde hala 36'lık Alex ilk 11'de oynuyor![]()
![]()
Öyle abisi,iyiler,şimdi koyacağım SS'lerde alışma sürecinde biraz bocaladılar ama kendilerini buldular
Beşiktaş maçında karlar altında oynadık golü atıp yattık,çünkü o ağır zeminde ilk golü atan her zaman avantajlı, fazlasını aramadık![]()
![]()
Kayseri deplasmanı bildiğimiz Kayseri deplasmanı, ilk sene 3-3 sonraki sene 2-2,şimdi yine 3-3![]()
![]()
Gençler giderek alışıyor ama arada hatada yapıyorlar.Olsun takımı kaynaştırıp sonuca ulaşmak istiyoruz,zaten lig yine bizim gibi
![]()
![]()
Manisa maçında ise tam bir gol düellosu yaşandı ama hücümda ne kadar iyiysek savunmada o kadar hata yaptık,alışma süreci devam ediyor![]()
![]()
Gökhan Ünal da 2 ay yok. Ahmet in yanına altyapıdan Celal'i katıp Kocaeli maçına çıktık ve takım kaynaşmanın sinyallerini verdi.
Fiorentina ile ilk maçımıza çıktık.Figueroa,Euller ve Barreto hala tam iyileşmediğinden ve Gökhan Ünal da onlara katıldığından ileride bir tek Ahmet ile başladık. Başabaş oynadık ve mağlup bile olsak avantajlı bir mağlubiyetle döndük, Ramon her yerde jokerim olmaya devam ediyor![]()
![]()
Gençler maçında yeni iyileşen Euller ve Figueroa'yı kullanmadık,Celalli kadroyla çıktı ve rahat bir galibiyet aldık. Ferdi ve Özer'in formları memnuniyet verici ama ortada bir de rakip ortasahayı dağıtan Hasan faktörü mevcut![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Galatasaray deplasmanına kupa yarı final maçı sebebiyle gittik.Bu maç ve Antalya maçında Fiorentina maçını düşündüğümüz ve sakat vermek istemediğimiz için oldukça pasif oynadık. Özellikle Galatasaray maçında başta 2 golü bulup çekildik,belki fark artacaktı ama buna ihtiyacımız yok,önce Avrupa,burda zaten bize beraberlik bile yeterdi,o yüzden hem bu maçta hem Antalya maçında alınan beraberliklere üzülmüyoruz![]()
![]()
Son iki maçta yatmanın emeklerini Fiorentina maçında alarak Çeyrek finale yükseldik. Genç forvetimiz Ahmet Gündoğdu ile Özer'in golleri görülmeye değerdi. Ferdi takımını 10 kişi bıraksada son 15 dakika kaleyi canla başla savunarak maçın uzatmaya gitmesini önledik çünkü uzatmaya gitsek belkide dağılırdık![]()
![]()
Çeyrek finaldeki rakibimiz grupta 2 kere yendiğimiz Shaktar.Onlar da Bayern Munich'i eledi ve kadroları bu sefer tam kadro ve yeni gelenler var işimiz daha zor.
Lig dönüşünde Antep'i güle oynaya 30 dakika içinde yendik. Maç içinde sakatlanan Figueroa,Ahmet ve Özer 2'şer hafta yoklar.Neyse lig arası milli maç programına denk geldi![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 26.Eylül.2009 at 07:08 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bu arada İngiltere ile yaptığımız hazırlık maçını koymayı unuttum. İngiltere'yi dağıtıp 5-0 yenildik, komik ama gerçek![]()
![]()
Kingston yine sakatlanınca kaleye Yakubu geçti, kaleye gelen içeri girdi,anca seke seke gelip kucağına gelen 2 şutu tutma becerisini gösterdi
![]()
![]()
Hala bir kaleci regen bekliyoruz ya da Kingston'un hiç sakatlanmamasını diliyoruz, bu takımı bırakmak istemiyorum çünkü,başka milli takımlar var ama Gana ile oynamak daha zevkli,her türlü heyecan var içinde![]()
![]()
Ligde Mağlubiyet İstiyoruz Hocam Olmuyor Böyle Takımlara AcıyorumHep Pasif Kalıyolar Yanında.
Senegalde İyidir Hocam Orayada AtlayabilirsinYada Filistin
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Herzamanki gibi güzel gidiyorsun![]()
Abi avrupadan bir ülke almalısın ne işin var ta Gana'da git gel yorulursun yaşta ilerledi zaten![]()
Ne Kadar Ayıp Hocama Resmen Yaşlı Dedin Kardeşim Seni Kınıyorum
Altında Kalma Sakın Hocam Daha Sende Ne Cevherler Var Göster OnlaraHamdi Baba Taşı Sıksa Suyunu Çıkartır O Derecede
![]()
Sanırım Ben Yanında Yaşlandım Yahu![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Artık Senegal almaz beni abisi![]()
![]()
Çok teşekkürler abisi.Seneye iki 11 yapmayı düşünüyorum.Bir maç biri bir maç diğeri,iyi olan CL'de kupa olarak ,kötü olanda Türkiye Kupasın'da oynasın![]()
![]()
Kızlarıda pek idare etmiyor ama işte ne yaparsın işin ucunda kazana atılmak var,he denilince ayrılınmıyor abisi![]()
![]()
Neyse bari dinazor demiyolar abisi,ona alıştım![]()
![]()
Ne varsa eski taktiklerde var işte,bak nasıl gidiyoruz![]()
![]()
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Sorma abisi,hazırlık maçı diye kafaladık Türkiye'den bir hakem ,insan bir kaç ingiliz atar,üzerine bir tanede ofsayttan gol yedirtti![]()
![]()
![]()
Last edited by Melekovic : 26.Eylül.2009 at 15:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
İngiltere - Gana maçının hakemi..![]()
Abi kaç oradan ruslara sığın kimse birşey yapamz.D:
Abi boşver rusyada daha güzelleri var oyuncuların![]()
Rusyada Çok iyi Forvet çıkıyor isviçrede de bazen çıkıyor.
Fio Maçı Süper Olmuş Kaan Abi![]()
ŞL'yi istiyoruz Kaan abi.Fio gruplardan sonra ilk kurban olmuş![]()
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
O zaman Rusya'yı takip ederiz abisi,taraftarımız ne isterse![]()
![]()
Rus forvetler bizim sisteme soğuk kalıyor abisi,daha ziyade Güney Amerikalılar iyi verim veriyor![]()
![]()
Sol bekim İsviçreli ve iyi ki de almışım.
Haddimizi bilerek oynadık abisi,aynı şeyi Shaktar maçlarında da yaptık, birazdan koyarım SS'leri![]()
![]()
Bu arada yeni jokerim Ramon. Özellikle 2. Shaktar maçında sahada 3 yerde birden oynadı
![]()
![]()
Abisi keşke maçta sakatlansa,adamı herhalde daha uçağa binmeden önce adam tutup dövüyolar mı ne![]()
![]()
Bu arada Oparé ayrı bir alem ,bir maçta 30. dakika sonrasını sakatlanmadan görse dişimi kıracağım
![]()
![]()
Abisi büyük ihtimalle Arsenal gelecek.Bu senede yarı yaptık seneye diyebiliriz![]()
![]()
![]()
Ankara deplasmanında oyuna kurban gittik, sakatlık ve milli takımlara giden 18 kişi kadroda kalan 2 yarı sakat 8 kişi ile 6 normal 5 hayalet adamdan oluşan bir kadro kurduk, belki yakaladığımız önemli bir kaç fırsatı kaçırmasak belki de beraberlikle ayrılacaktık neyse bari fark yemedik![]()
![]()
Sonra Gana yollarına düştük.hazırlık maçında rakibimiz Slovenya idi.Çok iyi oynadık ama rakip 90. dakikada geldi,bir vurdu pir vurdu![]()
![]()
Trabzonspor deplasmanına gittiğimizde aklımız Shaktar maçındaydı. Dengeli oynayıp pozisyonları iyi değerlendirip sonuca gittik.
Shaktarla sahamızda yaptığımız ilk maçta haddimizi bilerek oynadık, özellikle ilk yarının uzatma dakikalarında yediğimiz gol olmasa daha avantajlı bir skorla gidecektik ama Ferdi'nin serbest vuruştan attığı golde görülmeye değerdi,yinede son dakikalarda iyi kurtardık,galibiyet galibiyettir![]()
![]()
Bu maç bize Ömer Toprak ve Ferdi'nin rövanşta oynayamayacağını kart problemi yüzünden söylüyordu,defansımız tamamen deşildi,bazı eksiklerimizle beraber deplasmanda ne yapacağımızı merak ediyorduk.
Galatasaray'ı açık oyun ve net bir skorla yenerek Shaktar maçının provasını yaptık,çünkü madem savunma yapamayacaktık yediğimiz kadar atıp turu atlama sistemi deniyorduk.![]()
![]()
Shaktar'ın rövanş maçı çok dramatik geçti. Maçın başında haksız bir penaltı,ilk yarı sonunda büyük defans hatası, başımız önde soyunma odasına girdik. Derken maç içinde hangi mevkide oynadığını şaşıran Ramon ilk golünü attı![]()
![]()
Bari uzatmalar diye evinirken Shaktar 3. golünü attı ama tam tur gitti artık bir tane daha atamayız diye düşündüğümüz sıralarda Ramon yine sahneye çıktı ve skoru belirledi,yarı finaldeyiz
![]()
![]()
Ankaraspor Maçı Kaza Olmuş Ama
Ama Shakhtar Maçı Müthiş Olmuş
Yarı Finale Kadar Gelmişiz Kupayıda Al Abi![]()
Çok güzel hareketler bunlar.