Turgut neler yapmışsın sen kanka yavnazar değmesin şampiyonluk gelecek gibi görünüyor önemli olan Avrupa'da başarı
54.55
![]()
Turgut neler yapmışsın sen kanka yavnazar değmesin şampiyonluk gelecek gibi görünüyor önemli olan Avrupa'da başarı
54.55
![]()
Yok arkadaş inanmıyorum ben bu kariyere. Rizesporu kesin amatöre düşürmüşsündür abi (: .
Şaka bi yana Reis koparmışsını ligi. Sezon sonu nağmalup şampiyonluk avrupadada başarı bekliyoruz (:
Vay takım iyiya kafadan liderliği almışsın güzel .Bende senden Avrupa da başarı bekliyorum artık Turgut.
İyi işler çıkarkık Kaan , sağolasın valla (: Avrupa'da başarı şuan için çeyrek final olur , Aynen 54.55
Rizespor Bank Asya'da olmalı kardeşim , bende pilot takım arıyorum kabul ederlerse çıkarırız![]()
Sezon sonuna Şampiyonluk sözü , Avrupa içinde çeyrek final sözü verebilirim her türlü (:
Sağolasın Kanka , Avrupa'da başarı çeyrek final Musti sonrası yalan olur gibime geliyor (:
Kısmetse çok rahat gelecek bu sezon (:
Sağolasın Agah , Ligde iyiyiz Manu maçı çok güzel oldu (: Gruptan çıkacağız yoksa yandık
Lig için tutamazlarda , Avrupa için tutulmayacak bir takım olmamız lazım (:
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2 geliyor 2 geliyoo
Abi ligde süper gidiyorsun,manchestera dayanmak en güzeli bence gruptan çıkacan olay olacak![]()
![]()
Daha tutamazlar seni![]()
Bu maçı gerçekten sen mi oynadın Turgut ?
Sanki asistan oynamış gibi oyuncu değişiklikleri bana senin yaptıklarına benzemiyor gibi geldi![]()
Muhteşem bir performansı var takımın. Bu sene şampiyonluk bekliyoruz.
TariboWest
Kader Maçımız Çıkıyoruz . . .
Anderlecht ile deplasmanda birazdan çok önemli bir maça çıkacağız.Kazanırsak gruptan çıkma adına büyük bir iş başaracağız kaybedersek herşey bitecek ve Şansımızı Uefa kupası için son maça taşıyacağız.
Maça online olarak bağlanmak isteyen olursa 15.25'e kadar buradan yazarsa bağlanabilir.
Mümkünse bağlanabilirim![]()
Şampiyonlar Ligi Grup 5.Maç :
Anderlecht : 1 Samsunspor : 0
İyi oynadığımız maçta orta sahalarımızın gazabına uğradık ve maçı kaybettik.Yarın ve Anıl maçdalardı 90 dakikayı izlediler.Artık son çare son maçta Az'yi yenmek olacak.
Gruptaki son durumu ve son maçlar ..
Samsunspor - Az / Manchester United - Anderlecht
Herşey bizim elimizde yenersek çıkarız yenemezsek bile Uefa ya gitme şansımız olacak.
Bu arada maça katılan ve oyuna 1 maçlık da olsa eşlik eden ;
ancar ( Anıl ) ve 24kobebryant ( Yarkın ) Teşekkür ederim (:
Aynen Kaan , Yeneriz inşAllah diğer maçta Manu kesin kazanır diye umuyorum.
O maçtan önce lige yedek takım falan çıkacağız tek çare kazanmak (:
Gerekiyor da bu sene böyle kurduk kadroyu gençlere biraz güveneyim dedik ama Avrupa'da yetmiyor maalesef
Eğer Az'yi yenersek Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final'i oynayacağız (:
Teşekkürler Yarkın.
AZ'ı yenersek gruptan çıkarız bence Turgut...