Yiyebilir de hepsinin aynı günde olması şaşırtıcı biraz tabi![]()
Yiyebilir de hepsinin aynı günde olması şaşırtıcı biraz tabi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Fenerbahçe hakkında burada yüzlerce iddia ortaya atarken her şey iyi güzel.
Serdar Adalı hakkında mevcut olan bir mahkeme kararını ortaya koyunca mı işler değişiyor? Serdar Adalı ile İ.Akın arasındaki telefon görüşmesi yayınlanınca niye inanmıyorsunuz buna da Fenerbahçe hakkında yazılırken inanıyorsunuz?
Objektif ve dürüst olun biraz.
Bu soruşturmanın iddialardaki gibi gerçeği yansıtması durumunda 3-4 takım küme düşürülecek. FB-BJK-Eskişehirspor-Sivasspor vs.
Bu soruşturmadan en zararlı çıkan Türk futbolu olacak. Hepimize şimdiden geçmiş olsun.
Bireysel olarak hiçbirimiz zarar görmeyeceğiz, unutmayın. Bizden çok futbolcular, yöneticiler, hakemler, bu işe bulaşanlar zarar görecek.
Ayriyetten bu olayı erdoğan bilgi üniversitesinde iken başlatalımmı diye onayına sunuluyor oda zor durumda bu zamanlarda tamam diyip veriyor onayı yani hayır dese kimse böyle birşeye kalkışmıcak.
Last edited by Börk : 05.Temmuz.2011 at 15:05 Reason: imla
Şu soruşturma sonuçlansada hepimiz rahata ersek 29 sayfa olmuş konu
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
2 günde 30 sayfa konu.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
toplam 61 kişi gözaltındaymış ve tamamının sorgusu bugün emniyette tamamlanarak yargıya iletilecekmiş. Sonra da tutuklanma veya serbest bırakma kararları açıklanır.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
TFF yeni başkanı M. Ali Aydınlar da adliyeye gitmiş. Bugün süreç baya hızlı işleyecek gibi.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Emenike , Sezer yarın serbest bırakılacak deniyor.
yahu bizim şu ana kadar hiç alakamız yok ama borsada bizim de hisseler düşüyor.hisse alanlar sanırım bu soruşturmanın Galatasaray'a da sıçrama ihtimalini düşünerek satıyorlar
o değil de Bu Bülent Uygun denen herife oldum olası bir antipatim var. Adam her türlü karanlık işlerin altından çıkıyor.göz altına alınırken bile sırıtmış "nasıl olsa bize birşey olmaz" gibilerinden. Türk futbolundan silsinler bunu falan eğer suçu kanıtlanırsa.
TFFnin alacağı karar tüm olayı açıklığa kavuşturacak gibi
Sevmiyorum bu adami, menajerlik hakkinda bi davadada ismi gecmisti.
Şu anda saçma sapan olaylar oluyor. TFF'nin mahkeme sonuçlandığı zaman karar vermesi gerekiyor deniyor. Eğer şu anda karar verirse mahkemeden önce hüküm vereceğini söylüyorlar TFF'nin. Örneğin Fenerbahçe ŞL'ye gidecek. Ligin 20. haftasında karar açıklanacak. Fener ŞL'den elenecek. Geçen seneki şampiyonluğu geri alınacak. 20. haftadan sonraki maçları da hükmen mağlup sayılacak. Seneye de Bank Asya'dan başlayacak. Umarım bu dava İtalya'daki gibi çözümlenir. Yoksa çok saçma olur. Maça çıksan bile hep aklında bu hafta mı bu hafta mı diye düşünceler olur.
Ayrıca bir de son dakika gelişmesi var.
Aziz Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Servisi'nde anjiyo odasına alındı.
Kaynak: NTVSPOR
TariboWest
Takımlar arasındaki yarışmaları konuya dahil etmeyelim lütfen. Bir takımın şike yapmış olması, öteki takımın yaptığı şikenin de haklı olması anlamına gelmez. Bu yüzden mesajlara biraz daha dikkat edelim.
ben bir şeye çok takıldım aziz yıldırım şahsi bir şey yapacak fb çıkar elde edecek ve sadece aziz yıldırım mı çekecek cezasını ? öyle bir şeyler konuşulmuş yukarıda ?
Fenerbahçe'nin yayın yasağı talebi reddedilmiş.
TariboWest
Camianın Sayın Ali Koç etrafında birleştiğinden bahsediliyor. Olası bir tutuklama halinde, başkan Ali Koç. Sanırım, Ali Koç'a "Camiayı kenetle, olaylara müdahale et, birleştirici-bütünleştirici rol oyna" diye baskı yapılıyormuş camiadan. Zor durumdan bir tek onun kurtaracağına inanılıyor.
Mehmet Ali Aydınlar açıklama yaptı. UEFA'ya karşı sorumluluğumuzdan dolayı zamanımızın dar olduğunun farkındayız. Dava süreci bitmeden eldeki delillere göre karar verilebilir.
TariboWest
UEFA'ya karsi sorumlulugumuzdan dolayi zamanin dar oldugunun farkindayiz. M.Ali Aydinlar
Federasyon daha bukadar yeniyken cok ciddi kararlar vermek zorunda kalacaklar
Ayrica daha oncede dedim, kendi takimimda boyle biseye bulastiysa. Cezamizi cekelim, yeterki artik tertemiz olsun hersey. Seneye ilk defa lig tv alacagim sirf temiz olacagina inandigim icin