Sayfa 29 / 483 İlkİlk ... 1927282930313979129 ... SonSon
841 ile 870 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yiyebilir de hepsinin aynı günde olması şaşırtıcı biraz tabi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Fenerbahçe hakkında burada yüzlerce iddia ortaya atarken her şey iyi güzel.
    Serdar Adalı hakkında mevcut olan bir mahkeme kararını ortaya koyunca mı işler değişiyor? Serdar Adalı ile İ.Akın arasındaki telefon görüşmesi yayınlanınca niye inanmıyorsunuz buna da Fenerbahçe hakkında yazılırken inanıyorsunuz?

Objektif ve dürüst olun biraz.

Bu soruşturmanın iddialardaki gibi gerçeği yansıtması durumunda 3-4 takım küme düşürülecek. FB-BJK-Eskişehirspor-Sivasspor vs.

Bu soruşturmadan en zararlı çıkan Türk futbolu olacak. Hepimize şimdiden geçmiş olsun.

Bireysel olarak hiçbirimiz zarar görmeyeceğiz, unutmayın. Bizden çok futbolcular, yöneticiler, hakemler, bu işe bulaşanlar zarar görecek.

Ayriyetten bu olayı erdoğan bilgi üniversitesinde iken başlatalımmı diye onayına sunuluyor oda zor durumda bu zamanlarda tamam diyip veriyor onayı yani hayır dese kimse böyle birşeye kalkışmıcak.
    Last edited by Börk : 05.Temmuz.2011 at 15:05 Reason: imla

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Şu soruşturma sonuçlansada hepimiz rahata ersek 29 sayfa olmuş konu
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Hangi kanıt üzerine konuşuyorsunuz?
    Kimse kanıt olmadan suçlamasın lütfen.

Bunu kanitlamasi bana dusmez

Aziz Yildirim boyle seyler yaptiysa, sahsina yapmadi. Fenerbahce spor kulubu adina yapmis bulunurki ozamanda cezanin bi kismini Fenerbahce ceker ( super lig icinde olan davalar/dosyalar ).

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

2 günde 30 sayfa konu .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bunu kanitlamasi bana dusmez

Aziz Yildirim boyle seyler yaptiysa, sahsina yapmadi. Fenerbahce spor kulubu adina yapmis bulunurki ozamanda cezanin bi kismini Fenerbahce ceker ( super lig icinde olan davalar/dosyalar ).
    yada aziz yıldırım şahsı biş yaptıysa da fenerbahçe çeksin no fenerbahçe anlıyorum sizi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

toplam 61 kişi gözaltındaymış ve tamamının sorgusu bugün emniyette tamamlanarak yargıya iletilecekmiş. Sonra da tutuklanma veya serbest bırakma kararları açıklanır.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

TFF yeni başkanı M. Ali Aydınlar da adliyeye gitmiş. Bugün süreç baya hızlı işleyecek gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

ı
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    TFF yeni başkanı M. Ali Aydınlar da adliyeye gitmiş. Bugün süreç baya hızlı işleyecek gibi.
    M.Ali Aydınlar saat 14.00'da yanında Göksel Gümüşdağ ve 2. kişi ile birlikte durum hakkında bilgi almaya gitti. Yanlış anlaşılma olmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emenike , Sezer yarın serbest bırakılacak deniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    yada aziz yıldırım şahsı biş yaptıysa da fenerbahçe çeksin no fenerbahçe anlıyorum sizi

Kendi sahsina yaptiklari beni ilgilendirmez. O davalari icin bol zamani olur heralde, tabiki herhangi bi ceza gelirse.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    İşte bu yoruma aynen katılıyorum. Ufak bir düzeltme ile, 86 değil, 88-89 sezonuydu ve o dönemlerle ilgili Malatyasporlu Şehmus Telegol'e çıkıp açıklamalarda bulunarak Doğan-Şahin ve para aldıklarını itiraf etmişti.
    88-89 sezonu olması mümkün değil. O sezon 103 gollü F.Bahçe şampiyonluğu vardı. Bu olay G.SarayLa Beşiktaş arasında geçti diye biliyorum ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ntvsporda canlıyayında adamın biri olayı bitirmiş yargılayıp cezayı vermiş yazık

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

yahu bizim şu ana kadar hiç alakamız yok ama borsada bizim de hisseler düşüyor.hisse alanlar sanırım bu soruşturmanın Galatasaray'a da sıçrama ihtimalini düşünerek satıyorlar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

o değil de Bu Bülent Uygun denen herife oldum olası bir antipatim var. Adam her türlü karanlık işlerin altından çıkıyor.göz altına alınırken bile sırıtmış "nasıl olsa bize birşey olmaz" gibilerinden. Türk futbolundan silsinler bunu falan eğer suçu kanıtlanırsa.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

TFFnin alacağı karar tüm olayı açıklığa kavuşturacak gibi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sevmiyorum bu adami, menajerlik hakkinda bi davadada ismi gecmisti.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Şu anda saçma sapan olaylar oluyor. TFF'nin mahkeme sonuçlandığı zaman karar vermesi gerekiyor deniyor. Eğer şu anda karar verirse mahkemeden önce hüküm vereceğini söylüyorlar TFF'nin. Örneğin Fenerbahçe ŞL'ye gidecek. Ligin 20. haftasında karar açıklanacak. Fener ŞL'den elenecek. Geçen seneki şampiyonluğu geri alınacak. 20. haftadan sonraki maçları da hükmen mağlup sayılacak. Seneye de Bank Asya'dan başlayacak. Umarım bu dava İtalya'daki gibi çözümlenir. Yoksa çok saçma olur. Maça çıksan bile hep aklında bu hafta mı bu hafta mı diye düşünceler olur.

Ayrıca bir de son dakika gelişmesi var.

Aziz Yıldırım, İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Servisi'nde anjiyo odasına alındı.

Kaynak: NTVSPOR
    TariboWest

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Şu anda saçma sapan olaylar oluyor. TFF'nin mahkeme sonuçlandığı zaman karar vermesi gerekiyor deniyor. Eğer şu anda karar verirse mahkemeden önce hüküm vereceğini söylüyorlar TFF'nin. Örneğin Fenerbahçe ŞL'ye gidecek. Ligin 20. haftasında karar açıklanacak. Fener ŞL'den elenecek. Geçen seneki şampiyonluğu geri alınacak. 20. haftadan sonraki maçları da hükmen mağlup sayılacak. Seneye de Bank Asya'dan başlayacak. Umarım bu dava İtalya'daki gibi çözümlenir. Yoksa çok saçma olur. Maça çıksan bile hep aklında bu hafta mı bu hafta mı diye düşünceler olur.
    TFF mahkemeden önce karar verebilir. Zaten mahkemenin kulüpleri cezalandırmak gibi bir yetkisi yok. Olduğu söylenen deliller incelendikten sonra karar 1-2 hafta içinde bile alınabilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Takımlar arasındaki yarışmaları konuya dahil etmeyelim lütfen. Bir takımın şike yapmış olması, öteki takımın yaptığı şikenin de haklı olması anlamına gelmez. Bu yüzden mesajlara biraz daha dikkat edelim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    TFF mahkemeden önce karar verebilir. Zaten mahkemenin kulüpleri cezalandırmak gibi bir yetkisi yok. Olduğu söylenen deliller incelendikten sonra karar 1-2 hafta içinde bile alınabilir.
    İnşallah öyle olur. Çünkü dava 3-5 yılda sonuçlanırsa cezanın o zaman verilmesi de mantıksız olur.
    TariboWest

ben bir şeye çok takıldım aziz yıldırım şahsi bir şey yapacak fb çıkar elde edecek ve sadece aziz yıldırım mı çekecek cezasını ? öyle bir şeyler konuşulmuş yukarıda ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'nin yayın yasağı talebi reddedilmiş.
    TariboWest

Camianın Sayın Ali Koç etrafında birleştiğinden bahsediliyor. Olası bir tutuklama halinde, başkan Ali Koç. Sanırım, Ali Koç'a "Camiayı kenetle, olaylara müdahale et, birleştirici-bütünleştirici rol oyna" diye baskı yapılıyormuş camiadan. Zor durumdan bir tek onun kurtaracağına inanılıyor.

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    ihalesi coktan yapilmis bitmis birsey icin konusuyoruz.. yayin gelirleri düsse bile ligtv kendi cebinden ihaledeki rakami karsilamak zorunda...
    Hayır, öyle bir şey yok. İhale şartları değiştiğinden DIGITURK ihalenin iptali istemiyle dava açabilir.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Hayır, öyle bir şey yok. İhale şartları değiştiğinden DIGITURK ihalenin iptali istemiyle dava açabilir.
    Bunun için ihale şartlarında ''3 büyük takım ligde kaldığı sürece geçerlidir'' diye bir madde olması lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Mehmet Ali Aydınlar açıklama yaptı. UEFA'ya karşı sorumluluğumuzdan dolayı zamanımızın dar olduğunun farkındayız. Dava süreci bitmeden eldeki delillere göre karar verilebilir.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

UEFA'ya karsi sorumlulugumuzdan dolayi zamanin dar oldugunun farkindayiz. M.Ali Aydinlar

Federasyon daha bukadar yeniyken cok ciddi kararlar vermek zorunda kalacaklar

Ayrica daha oncede dedim, kendi takimimda boyle biseye bulastiysa. Cezamizi cekelim, yeterki artik tertemiz olsun hersey. Seneye ilk defa lig tv alacagim sirf temiz olacagina inandigim icin

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by KanaKe View Post
    benim kafama takilan birsey var, diyelimki fenerbahcenin sike yaptigi ispatlandi ve küme düsürüldü lig kupasida elinden alindi peki bu kupa kime verilecek? trabzonunda incelenen maclari oldugu söyleniyor ve onlarinda sike yaptigi ispatlanirsa lig kupasini lig 3. süne vermeleri mümkünmüdür ?
    Bursa şampiyon olacak ve direl ŞL'ye katılacak. Eğer Trabzon'a da bir yaptırım uygulanırsa.
    TariboWest

Mesaj Yetkileri