boumsong da elden kacarsa kotu olur navarro olmuyor gıbı bu arada atilla özmen kim??
boumsong da elden kacarsa kotu olur navarro olmuyor gıbı bu arada atilla özmen kim??
Haydi hayırlısı...
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
İlginc olay bu tür haberler türk basınında cıkımadı yani sallama olmayabilir sonra saviola gibi oyuncu hala baska takıma gitmedi eger anlasmasaydı bana göre baska takıma kesin giderdi merakla bekliyoruz
İnsanın inanası gelmiyor, Saviola gelirse havaalanını düşünemiyorum.. Polislerde şimdiden hazırlanmalı aslında, malum çok biber gazı lazım olacak..![]()
Carrusca gönderiliyor galiba..
Carusca,Song,Tomas her an 2 si gidebilir
hazırlıklı olun benden söylemesi
Tomas'a kaptanlık verdiler nereye yolluyorlar
Chelo'nun sağlık durumu iyi değil, sakatlık falan.. Ligin ilk bir ayında oynama şansı yokmuş, haliyle kontenjan boşa gitsin istemiyor kulüpte.. Onu kiralık gönderecekler gibi.. Ayrıca kontenjan 6 kalırsa, en kötü kullanan kulüp biz oluruz herhalde.. 3 yabancı stoper mi olur yav, Canaydın bir kerede birşey tam yap ya..![]()
7.7.07
7 Saviola
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Carrusca gidici..
Beyler sıkı durun ;
Galatasaray Saviola transferinde sona yaklaşmış.Başka bir forumdan alıyorum bu haberi ki yayınlayan adam 45 yaşında bir adam.Saviola transferi bitmiş 6 Temmuz Cuma günü açıklanacakmış.Biraz önce resmi siteye girdim ne göreyim;
Basın Toplantısı: Adnan Polat
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, 6 Temmuz 2007 Cuma (yarın) günü saat 14:00'da Mecidiyeköy’deki Galatasaray Spor Kulübü Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyecektir. Medya mensuplarının bilgisine ve dikkatine sunulur.
Galatasaray Spor Kulübü
İletişim Koordinatörlüğü
Bunlarda Avrupa 'dan Saviola haberleri;
http://www.minutouno.com/1/hoy/artic...5Eid_36248.htm
http://pasionalbiceleste.wordpress.c...h-galatasaray/
Fútbol Internacional
Pases
04-07-2007 | Saviola tendría todo acordado con el Galatasaray
El Conejo, que quedó libre de Barcelona, sigue recibiendo ofertas de diferentes clubes. Según la prensa europea, habría acordado su incorporación al conjunto turco.
La futuro de Javier Saviola sigue siendo una incógnita, aunque en las últimas horas se le habría abierto una gran puerta para seguir su carrera en el fútbol turco. Según la prensa de ese país, el Conejo ya tendría todo acordado con el Galatasaray.
El delantero, que quedó libre de Barcelona y no fue convocado por Alfio Basile para disputar la Copa América, quería continuar en la Liga española, pero la importante oferta del conjunto turco lo habría tentado definitivamente.
En la península ibérica también aseguran que Saviola habría aceptado las condiciones que le acercaron los dirigentes del Galatasaray y que firmaría su contrato con la entidad el próximo 7 de julio.
Ve alttaki linkten Saviola ' nın Current Kulübne(Şu anki Kulüp) bakın;
http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Saviola
Saviola çok güzel olur Nuno Gomes gibi miladını doldurmuş adamlar artık Türkiye ye gelmemeli.
bu iş bitmiş gibi görünüyor hadi hayırlısı inşallah gelir istanbulu seveceğinden ve gs'de mutlu olacağından adım gibi eminim![]()
I'm back...
heyecan arttıbu basın toplantısında açıklayacaklar heralde
![]()
Laf atma değil.Sadece wikipedia'nın içeriğinin rahatlıkla değiştirilebileceğini söylüyorum.Giderim Ronaldinho'ya Galatasaray'ı eklerim rahatlıkla.Yani wikipedia hiç bir zaman transfer için bir kaynak olmadı olamaz
canaydın'a inme gelir kesin lincoln transferini açıklarken inme geldiydi olduğu yerde kaldıydıgerçi adnan polat yapcakmıuş toplantıyı ama....
![]()
I'm back...
abooo acaip heycan başladı bende...olurmu olur saviola gibi bi adam bu zamana kdr gitse başka bi kulübe giderdi ztn...
olck gibi =)
Murat'ın sakatlığı çok mu ciddi ki böyle birşey yapıldı ayrıca hiç mi altyapıda 3. kaleci olacak kadar birisi yok.
İnanın çocuklar..
Saviola'lı günler geleck Tavşanlı günler gelecek.![]()
Eğer Saviola gelirse Türkiye Süper Ligi Avrupanın bence 5. ligi konumuna yükselir.Saviola süper oyuncu yanlız arkadaşlar yanlız kafama takılan bir sorun var.Bu zamana kadar parası olmayan takım şimdi nasıl böyle süper starlar alıyor?Bu değirmenin kaynağı neresi?Daha sonra bu Galatasaraylıların canını yakmasın arkadaşlar?İnşallah Saviola şu Süper lige gelir de şahane bir sezon izleriz.
Ama Fenerbahçeden ve Beşiktaştan ses seda yok.Fener 33 yaşındaki Roberto Carlosu aldı başka tık yok.Beşiktaş ta Cisse diye bir libero getirdi daha sonra bitti.Bence diğer takımlarında kesenin ağzını açması lazım....
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...
Türkiye liginin selameti için gelmesini isterim.