Sayfa 290 / 1204 İlkİlk ... 190240280288289290291292300340390790 ... SonSon
8,671 ile 8,700 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Baptiasta bugün büyük ihtimal sizde..
    İnşallah öyle olur artık bugün.Beklemekten sıkıldık.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yalnız Ledesma haberini yapan NTV değil, gece bülteninde yabancı basında çıkanhaberler köşesi var, oarada İtalyan medyasında çıkan haber olarak verdiler Inter ve Juventus'un Ledesma'yı düşünebileceğini.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ledesma olayı doğruysa - ki Serkan Abi açıklamış - scoutgs nasıl bir açıklama yapacak merak ediyorum. Onu geçtim transfer dönemi bitince Rosicky ve Ledesma gelmeyince neler yapacaklar çok merak ediyorum..

Kaçan balık büyük oluyor!

Galatasaray'ın istemediği Dos Santos ve Jo kendi kulüplerinde başarılı bir performans sergilemeye devam ediyor.

11 Ağustos 2010 Çarşamba - 11:46

Sporx.com dış haberler2009-2010 sezonunda Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen ve performansıyla vasatı aşamayan Giovani Dos Dantos, 2010 Dünya Kupası'nda yakaladığı ivmeyi Tottenham'da da sürdürmeye devam ediyor. Tottenham'ın hazırlık kampında gösterdiği başarılı perforfmansla dikkatleri üzerine çeken Dos Santos'a hocası Harry Redknapp'tan da övgü dolu sözler geldi.

Hotspur'un resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Redknapp, Giovani'nin performansından çok memnun olduğunu ve bu sezon kendisinden çok şey beklediğini söyledi. Santos'un forma şansı bulduğu maçlarda kendisini göstermesini bildiğini dile getiren deneyimli teknik adam, "Dos Santos, Dünya Kupası'ndan formda döndü. Meksika Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda oldukça başarılı maçlar çıkarttı ve kendisinin ne denli kaliteli bir futbolcu olduğunu herkese gösterdi. Onun Afrika'daki performansını Premier League'de geçireceğimiz tüm sezon boyunca aynı şekilde görmek istedim" dedi.

Meksikalı genç oyuncu için övgü dolu sözler sarfeden Redknapp, "Dos Santos gerçekten çok zeki bir oyuncu. Topla çok etkili oynuyor ve sahanın her yerinde ne isterse onu yapabiliyor. Top kontrollü de çok başarılı" ifadelerini kullandı.

Barcelona'da göstermiş olduğu başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ancak Katalan temsilcisinde fazla forma şansı bulamadığından dolayı 5 milyon avro gibi şaşırtıcı bir bonservis bedeli karşılığında 2008 yılında Tottenham'a transfer olan Giovani Dos Santos, 2008 yılının ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandı. Ipswich Town'da yaşadığı sorunlar ile 'tavan yapan' Santos, 2009-2010 sezonunda ise satış opsiyonlu olarak Galaatsaray'a kiralandı. Büyük umutlar ile geldiği Galatasaray'da beklentilerin çok uzağında kalan Meksikalı oyuncu, 2010 Dünya Kupası'nda da ise oldukça başarılı bir performans sergiledi. Afrika'daki performansı ile bir anda Avrupa transfer piyasasının aranılan isimlerinden biri olan Giovani Dos Santos'un adı uzunca bir süre Genoa, AC Milan, Fiorentina ve Marsilya ile anıldı.

Giovani Dos Santos'un başarılı performansı Tottenham'ı sevindirirken; Galatasaray'ı üzdü! Tıpı Giovani gibi Galatasaray'ı üzen bir başka isim de Jo... Geçen sezon Galatasaray'da beklentilerin çok uzağında kalan Jo, bunun yanı sıra İstanbul'da yaşadığı özel hayatı ile de sarı-kırmızılı taraftarlardan büyük bir tepki toplamıştı. Galatasaray'ın Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynanan maçta sakatlanan Milan Baros'un yerine sezonun ikinci yarısında Manchester City'den kiraladığı Jo, bu sezon başında geri döndü yıldızlar topluluğu City'de adeta yeniden doğdu... Son 2 yılda transfere 400 milyon avro, bu yıl ise toplam 70 milyon avro para harcayan Manchester City'de varolma mücadelesi veren Jo, City'in hazırlık maçlarında gösterdiği performansla herkesi büyüledi. Roberto Mancini tarafından sıkça kadroda yer verilen Jo, City'in oynadığı son 5 hazırlık maçında 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Hazırlık kampındaki hırsı, mücadeleci yapısı ve istekli tavırlarıyla İtalyan teknik adam Roberto Mancini'nin de gözüne giren Jo'nun en azından sezonun ilk yarısında Manchester City'de kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Jo'nun talipleri arasında başta Zenit olmak üzere Blackburn Rovers, Bolton, Hamburg ve Getafe bulunuyor. Bonservis bedeli yaklaşık 6.5 milyon avro civarında olan Brezilyalı oyuncu, geçen sezon Galatasaray'da sadece Denizlispor, Kasımpaşa ve Ankaragücü karşısında gol atma başarısı göstermişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Jo hakkında en ufak bir üzüntüm bile yok açıkçası.. Ama Gio kaçmamalıydı elden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi aynı haberi paylaşacaktım. Jo'dan son maça kadar umudum vardı ama son maçta kaçışı gözümde bitirdi onu. Giovani'yi 6-7 Milyon € verip alabilirdik. İnanılmaz bir joker olurdu bizim için. 1-2 yıl içinde patlama yapıp daha iyi bir kulübe gideceğini düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Jo için ben de gram üzülmüyorum.Disiplinsiz adamın teki.Gio alınabilirdi fakat bu parasızlık içinde alınması zordu.Keşke alınabilseydi ama olmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tabi bu değil ki İtalya basını hep doğru haberler yapar, onların basının da uydrması olabilir ben sadece Inter ve Juventus'un ilgilendiği haberinin Türk basınından çıkmadığını belirtmek için yazdım. menajer oyunu da olabilir, bakın Inter ve Juventus devreye girecek onlar girmeden bitirin tranfseri diyerek daha fazla para koparma peşinde olabilir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tottenham son olarak Arda= Gio + 5 teklifi yaptılar bizimkiler bu rakamı 8e 10a çekmeye çalıştı ama olmadı.. Yazık oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arda'yı vereceksek Gio işi olmazdı.Fiyat da 8-10 olunca ve de kaynak olmayınca iş yattı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Scoutgs acikladiktan sonra basladi zaten bu haberler bana da sallama gibi geliyor, Ntvspor fln hic haber yapmamisti Ledesma ve Rosicky ile ilgili ins Scoutgs yanilmaz.
    ben de aynı fikirdeyim . kimsenin 1 kere bile ismini söylemişliği yoktu şimdi herkes fikir sahibi .. fazla itibar etmiyorum bunlara .. bir gün oldu bir gün olmadı diyorlar .. tabi ki rosicky'nin geleceğine fazla inanmıyorum o da ayrı konu ..

gio için kulüp de çok girişim yaptı diye biliyoruz ama 7-8m verecek paramız yok yarım sezon 1 asist yapmamış bir adama gelecekte her ne kadar çok iyi olacağını düşünsem de .. ayrıca çok sevdiğimiz haldun üstünel opsiyonunu 7-8e alacağına almasa da olurmuş ..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

geleceğimiz parlak gibi duruyor yalnız, Hagi Talent Cup'ta U17 takımımız, Barça U17'yi 2-1 yenmiş bi de son 20 dakka 10 kişi oynamışlar
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

hani baptista?
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    geleceğimiz parlak gibi duruyor yalnız, Hagi Talent Cup'ta U17 takımımız, Barça U17'yi 2-1 yenmiş bi de son 20 dakka 10 kişi oynamışlar
    Gençlerimiz hep bir yerde kupalar kazanıyor zaten . sorun bunlara sonra ne oldukları ? cm4'ten beri irfan başaran bekliyoruz ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hani baptista?
    geliyomuş uçağa binmiş .. yeni mesaj attı

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    hani baptista?
    Gelecektir hocam,sabırla beklemek lazım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Gençlerimiz hep bir yerde kupalar kazanıyor zaten . sorun bunlara sonra ne oldukları ? cm4'ten beri irfan başaran bekliyoruz ..
    Doğru.Kaybolup gitmeselerdi şimdiye kadar ne gençler geliyordu.En bariz örneklerinden birisi de Cem Sultan.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baros sahaya çıktı

Sakatlığından yavaş yavaş kurtulan Milan Baros, hazırlık maçında forma giydi.

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktr Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat ve Nezih Ali Boloğlu yönetimindeki çalışma saat 09.30'da başladı.

Galatasaray, sabah antrenmanında A2 Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Sakatlığı geçen Milan Baros, karşılaşmanın son yarım saatinde forma giydi. Elano Blumer, fizyoterapistler eşliğinde sahada ve salonda özel olarak çalıştı.

Sağ kalça dış bölgesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Sabri Sarıoğlu'nun tedavisine sağlık merkezinde başlandı. Juan Pablo Pino'nun tedavisine ise devam edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 18.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

11 Ağustos 2010 Çarşamba - 12:40
    Sporx.com

Harika bir haber.İnşallah Baros artık sakatlanmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Anlaşıldı, Elano gitmiyor, transfer de yalan oldu böylece, hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    hemen umutsuzluğa kapılma yahu .. hatta bence geciktikçe yıldızın boyutu büyüyor gibi geliyo .. öylesine bi adam için bu kadar beklemezler . en kötü ihtimalle benim beğenmediğim baptista gelir artk bu satten sonra .. bence ..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Neden böyle bir kanıya vardın şimdi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    hemen umutsuzluğa kapılma yahu .. hatta bence geciktikçe yıldızın boyutu büyüyor gibi geliyo .. öylesine bi adam için bu kadar beklemezler . en kötü ihtimalle benim beğenmediğim baptista gelir artk bu satten sonra .. bence ..
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Neden böyle bir kanıya vardın şimdi?
    Beyler, şu yönetimi tanıyın artık Ne zaman böyle transfer haberleri dolaştı da iyi bir oyuncu geldi ? Getirdikleri en iyi oyuncuların hiçbiri basına sızmadı. Yapmayın Allah aşkına.

Yunus'cum, antrenmana çıkan adamı göndereceklerini pek sanmıyorum, o yüzden dedim onu. Tabi bu bir şaşırtma da olabilir ama bu saatten sonra Elano satılmadan iyi oyuncu getirmek imkansız maddi açıdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Beyler, şu yönetimi tanıyın artık Ne zaman böyle transfer haberleri dolaştı da iyi bir oyuncu geldi ? Getirdikleri en iyi oyuncuların hiçbiri basına sızmadı. Yapmayın Allah aşkına.

Yunus'cum, antrenmana çıkan adamı göndereceklerini pek sanmıyorum, o yüzden dedim onu. Tabi bu bir şaşırtma da olabilir ama bu saatten sonra Elano satılmadan iyi oyuncu getirmek imkansız maddi açıdan.
    Mutlaka birileri gelecek,ama iyi ama kötü.Elano satılmazsa 2-3 M Euro karşılığında 2 adam gelebilir.Gerçekten her şey Elano'ya bağlı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

haberlerde çıkmasının tek nedeni bence scoutgs . ondan önce 1 kişinin ledesma dediğini dumamıştım . bu arada elano'nun avrupa kadrosuna alınması falan da strateji sayılabilir bence . tamamen gözden çıkarmadık almazsanız oynar nasıl olsa tarzında

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Baros sahaya çıktı

Sakatlığından yavaş yavaş kurtulan Milan Baros, hazırlık maçında forma giydi.

Galatasaray, Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktr Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Albert Roca Pujol, Carlos Cuadrat ve Nezih Ali Boloğlu yönetimindeki çalışma saat 09.30'da başladı.

Galatasaray, sabah antrenmanında A2 Takımı ile bir hazırlık maçı yaptı. Sakatlığı geçen Milan Baros, karşılaşmanın son yarım saatinde forma giydi. Elano Blumer, fizyoterapistler eşliğinde sahada ve salonda özel olarak çalıştı.

Sağ kalça dış bölgesinde hissettiği ağrı ve gerilme nedeniyle milli takım kadrosundan çıkarılan Sabri Sarıoğlu'nun tedavisine sağlık merkezinde başlandı. Juan Pablo Pino'nun tedavisine ise devam edildi.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Sivasspor maçı hazırlıklarını yarın akşam saat 18.30'da basına ve taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.

11 Ağustos 2010 Çarşamba - 12:40
    Sporx.com

Harika bir haber.İnşallah Baros artık sakatlanmaz.

Allah rızası için yine paldır küldür almasınlar kadroya.. Adam bir tam kurtulsun, bir hafta geç oynasın, yeter ki yeniden sakatlanmasın. İlk hafta riske edilmesin, yenilsek de ben razıyım..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İtalya'da diyorlar ki: Baptista, Galatasaray'a gitmek istemiyor. Türkiye'yi 2. sınıf lig gördüğünden yakıştıramamış kendine.

Bülent Timurlenk / Twitter

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk kötü haber Baptista'dan bakalım ilerleyen günler neler gösterecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Ben Baptista'yı pek istemiyorum zaten..

"Galatasaray'da transfer bitmez."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlamıyor ki adam gibi

Mesaj Yetkileri