Aygün günlük 1 ytlye cekılmez bu be :d
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
ben bı yemek molası verıyorum gelırım yemekten sora bı maden suyu alırım Aygünhazır et sen dolaba koy sogusun
Last edited by Trabzonspor : 17.Aralık.2008 at 14:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tamam abi hemen hazır maden suyun![]()
Mustafa abi benim en küçük çayından verdin eyvAllah.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
edit:2 kere atmışım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Last edited by DenizlispoR : 17.Aralık.2008 at 14:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Oğuzcum al bakalım çayını
![]()
Kaç kere diyeceğim ayg büyük bardak istiyorum.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
geldım yenıden burdayım
Aygün çek ordan soğuk bi maden suyu![]()
Aygün bak para almadan kaçmaya çalışan olursa hemen kapıdaki Gardlara söle sopalasınlar, kimsenin beleş yeri değil burası zaten kriz var demide az koy yoksa işinden olursunBu arda hani benim Cappuchino nerde kaldı, ücreti Kankama yaz
![]()
Bir işe gittim kankam geçirmiş bana ücretleri
Serkan ab ben grerken gard görmedım kapıda![]()
Gard ların boyutları hakkında da bi açıklama yapında ona göre yeltenelim bazı şeylere![]()
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Benm çin hiç farketmez uzak dogu dövüşşş sanatalarında siyah kusaktayım![]()
onu ılk acıldıgında gormustum![]()
SeLamLar . . .
Ben çıkıyorum ders çalışçam.
Çay isteyen gidip alır![]()
ben kasaya bakarım Aygün![]()
Bu gardlar 2 tür kardeşim
1- İri kıyım Gardlar : Vücüt kasları fazla verimli çalıştığı için, formu korumak adına sürekli birini sopalam ihtiyacı olanlar . Görevi; kaçmaya yeltenen müşteriyi iyice hırpalayıp çuval haline getirmek.
2- Bildiğimiz gardlar: Bunlarda çok cüsseli olmayan , basketbol deyimi ile Point Gard olarak bilinen şahıslar. Görevi; İri kıyım Gardların hırpaladığı adamları, mutfağa veya patron odasına Tree Point Basket tarzı geri yollamak ve mümkünse düşüşün kafa üstü olmasını sağlamak.
Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur![]()
Aygün bizim hesap ne kadardı bu gard lar beklediğimden daha iri çıktı![]()
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Serkan ab onlara uzak doğu işlemez galibaozmn ıtraz etmeyelım buralarda
![]()