Sayfa 292 / 492 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
8,731 ile 8,760 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Petr Cech’e Çek bir ‘Altın Top’

Petr Cech, Çek spor yazarlarının oylarıyla, Çek Cumhuriyeti’nin ‘Altın Top’ ödülünü aldı.

Çek Cumhuriyeti Milli Futbol Takımı'nın kalecisi Petr Cech, ülkesinde 2007-2008 sezonunun ''Altın Top'' ödülüne layık bulundu. 26 yaşındaki futbolcu, spor yazarlarının oylarıyla belirlenen bu ödülü, üst üste dördüncü kez aldı. Arsenal'in aylardır sakatlığı nedeniyle kayıplarda olan orta saha oyuncusu Tomas Rosicky ikinci, Milan'ın defans oyuncusu Marek Jankulovski de üçüncü sırada yer aldı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default İspanyolların Martin Hansson tepkisi

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda oynanan Liverpool-Atletico Madrid maçının son saniyelerde ev sahibi takım lehine verilen penaltıyla maçın 1-1 sona ermesi, maçın hakemi Martin Hansson ve UEFA'ya karşı İspanyol basınında büyük bir öfke yarattı.

AS gazetesi ''Anfield'te dolandırıcılık'' manşetini atarken, ''Liverpool, olmayan bir penaltı ile beraberliği sağlıyor. Hakem, Liverpool'un ceza sahasındaki elleri görmedi'' yorumunda bulundu. Gazete, ''UEFA, itfaiyeci olan İsveçli hakem Martin Hansson'un Avrupa'da seyahat etmesi için kendisine düdük vermiş. Bu seyahatte Atletico Madrid'in matematiksel olarak Şampiyonlar Ligi'nde üst tura çıkmasını sağlayan puanı çaldı'' ifadelerini kullandı.

''Platini'nin yeni hırsızlığı'' başlığını atan Marca gazetesi de Atletico Madrid'in geçen haftalarda Marsilya'ya karşı sahasında oynadığı maçta statta çıkan olaylardan dolayı UEFA'nın Atletico Madrid'e verdiği saha kapatma cezasının arkasında UEFA Başkanı Fransız Michel Platini'nin olduğunu ima ederek, Liverpool maçında alınan beraberliğin, Platini'nin Atletico Madrid'e karşı tavrının bir devamı olduğu savunuldu. ''Uzatmalarda bir penaltı yaratıldı. Utanç'' diyen Marca, Atletico Madrid'in bir rüyasının çalındığını öne sürdü.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Bencede çok haklılar son dakikada penaltı..

Tepkilerinde çok da haklılar diye düşünüyorum.Bu adil olmayan karar olmasaydı Atletico bugün 2.turu garantilemiş olacaktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Haklılar.Penaltı , penaltı olsa bide yazık oldu ...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nasri Manchester'a 2 tane salladı. Umarım hattrick yapar.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arsenal ciddien süper oynuyor.

ronaldoyu hiç beğenmedim bugün zaten o da kötü olunca manchesterın yapcak birşeyi olmuyor genelde.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Nasri: 2 ManU: 1

Premier Lig'de 12. haftanın en önemli maçı Arsenal'le ManU arasında oynanırken, Arsene Wenger'in öğrencileri Emirates'de oynanan müsabakada rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Karşılaşma öncesinde önemli oyuncularının sakat olmasının vermiş olduğu dezavantajla maça başlayan Arsenal, rakibini adeta sahadan sildi. Wenger'in öğrencileri özellikle orta sahada müthiş bir mücadele ortaya koyarken, ev sahibi ekibe galibiyeti getiren golleri, 22 ve 50. dakikalarda Nasri kaydetti. ManU'nun karşılaşmadaki tek golü ise, 90. dakikada Rafael'den geldi. Bu sonucun ardından Arsenal puanını 23'e çıkarırıken, ManU 21 puanda kaldı.
    (Ligtv.com.tr)
    -----------------
    iyi oldu bu hem haketti oyunuyla zaten Gunners

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Helal Gunners

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

arsenalı tebrık ederım nasri iyi top oynamış

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Wigan’la Stoke’dan sessiz maç

Evinde Stoke City’yi ağırlayan Wigan, kötü gidişine dur diyemedi ve kendi sahasında oynadığı maçta 1 puanla yetindi.

Ev sahibi Wigan, geçtiğimiz hafta Portsmouth’u deplasmanda 2-1 yenerek herkesi şaşırtmıştı. Bu hafta da evlerinde ağırladıkları Stoke City’i puansız göndererek, son sıralardan kurtulmak istiyorlardı.

Stoke City ise kuşkusuz, geçen hafta Arsenal’i 2-1 yenerek en büyük sürprizi gerçekleştirdi. Amaçları, bu hafta da Wigan deplasmanından puan ya da puanlarla dönerek çıkışlarını devam ettirmekti.

Maç beklendiği gibi oldukça zorlu geçti. Deplasmanda kötü bir grafik çizen rakibini yenmek isteyen Wigan aradığı golü bulamadı. Stoke içinde önemli olan deplasmandan puan alabilmekti. Maçta gol sesi çıkmayınca taraflar sahadan 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

Bu sonuçla Wigan mutlak 3 puan parolası ile çıktığı maçta galip gelemeyerek bir yara daha aldı.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

C.R. çok gol kaçırdı bu maç ve Arsenal maçı kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arsenal son zamanlarda aldığı kötü sonuçları unutturacak bir galibiyete imza atmış.Tebrikler.2 Fenerbahçe maçındada oynadığı oyunu beğenmediğim,hatta Wenger bu adama nasıl 23 milyon € verir dediğim Nasri'de bana itafen 2 gol atarak takımını galibiyete taşımış.
    So what?
    Saike

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Everton depLasmanda West Ham ı yenerek arka arkaya 4. maçını da kazandı. Tim CahiLL düzeLdiğinden beri bu takım kaybetmiyor ve tekrar üst sıraLara yakLaştıLar. Ah bir de sezona iyi başLasaLardı şimdi kafaya oynuyor oLacakLardı. Bu arada Saha çok formda, iki goL attı bu gün.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Everton 63'te yedi 83, 85, 87'de 3 gol attı. West Ham'lı olmak istemezdim açıkçası.

Delap taç atamamış Stoke gol atamamış doğal olarak 0-0 bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Arsenalin almasına sevindim

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Post Liverpool'da hırsız var!

Liverpoollu futbolcular, birer birer soyulmaya devam ediyor.

İngiltere'nin köklü ve başarılı kulüplerinden Liverpool'da, son iki yıl içinde sekiz oyuncunun evi soyuldu. İngiliz ekibinde son olarak Brezilyalı oyuncu Lucas Leiva hırsızların mağduru oldu. Bu oyuncunun yanı sıra iki yıl içinde, kaleci Jerzo Dudek, Peter Crouch, Daniel Agger, Dirk Kuyt, Steven Gerrard, kaleci Pepe Reina ve Robbi Keane de evi soyulanlar arasında yer aldı. Leiva'nın evine giren hırsızlar, oyuncunun kendi adının yazdığı birçok forma ile Pekin Olimpiyat Oyunları'nda kazandığı bronz madalyasını götürdüler.

Peter Crouch ve Daniel Agger de 2006 yılının eylül ayında aynı anda hırsızların mağduru oldular. Bunların evleri soyulurken, her iki oyuncu da Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı forma giyiyordu. İngiliz güvenlik güçleri, bugüne kadar Dudek, Crouch ve Agger'in davalarında hırsızları yakalama başarısını gösterdi. Olaylara karışan ve yakalanan James Birche'in, bu oyuncuların yanı sıra Everton'da forma giyen Tany Hibbert ve Andy Van Der Meyde'nin evlerine de girdiği tespit edildi. Soygunlarda toplam 740 bin avroluk mal çalan Birche 2,5 yıl ceza aldı.

goal

Del Piero_10 Misafir

Default Corluka: “Spurs City’den daha büyük”

Tottenham’ın savunmacısı Vedran Corluka tartışma yaratacak sözler söyledi ve Spurs’ün eski takımı City’den daha büyük olduğunu iddia etti.

Hırvat oyuncu bir yıl Manchester’da oynadıktan sonra bu sezon 11 milyon avroya Londra ekibinin yolunu tutmuştu. Sunday Express’e konuşan oyuncu Manchester’da çok güzel zamanlar geçirdiğini ancak Londra’ya hayır demenin imkansız olduğunu belirtti.

“ City’de harika zamanlarım geçti. Bana Premierleague’de oynama fırsatı verdiler onlara minnettarım ancak Spurs daha büyük bir takım ve ben burada çok daha fazla mutluyum”

“ Bence burası City’den daha büyük. Tottenham’ın büyük bir tarihi ve efsaneleşmiş oyuncuları var. Burada birçok İngilizle konuşuyorum onlar da benim gibi düşünüyor”

“Ben City’de iken takıma %100’ümü verdim. Gol atsam bile kötü bir karşılamayı hak etmiyorum. Yine de her duruma hazırım. Redknapp takıma yeni fikirler getirdi ve atmosferi değiştirdi. Biri İngilizce konuşunca takımdakiler ne yapmaları gerektiğini daha iyi anlıyor. Ancak bence şu an her şeyin iyi gitmesinin sebebi onun bize güven aşılaması”

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Anelka krallığa koşuyor

Chelsea'ye transfer olduğu geçen yıl Grant ile bir türlü yıldızı barışmayan Anelka, Scolari ile coşuyor. Fransız yıldız, Blackburn deplasmanında attığı 2 golle hem takımını 3 puana taşıdı, hem de gol krallığında zirveye yerleşti.

Geçtiğimiz hafta Sunderland karşısında 3 gol atarak yıldızlaşan Anelka, yoğun yağmur altında oynanan Blackburn maçının 40. dakikasında Bosingwa'nın şutuna dokunarak takımını 1-0 öne geçirdi. Yağmur nedeniyle top sürmenin çok zorlaştığı Ewood Park'ta Anelka 68. dakikada farkı ikiye çıkardı. Eski Fenerbahçeli Anelka'nın iki golüyle zorlu deplasmandan 3 puanla döndü. Chelsea böylece puanını 29'a yükselterek zirveye yükseldi. Anelka da attığı iki golle 10 gole uşatıve Zaki'nin önünde zirveye yerleşti.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Yine kazandık.Geriden geLip 3 tane attık.Keyif vermeye başLdık artık.Sahaaa Sahaaa.
    Justin Tvde taraftarLarLa birLikte maç izLemekte başka oLuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Genelde öyle olmaz mı zaten? Biz neler gördük yahu hatta Kemal Sunal'ın bir filminde de vardır hangi takıma gitse ben zaten doğuştan bu takımlıyım kolumu kesin kanım takımın renklerinde akar vs.

Kısaca Corluka'nın ettiği kelamlardan çıkacak sonuç; Kim bana daha çok para verirse en büyük o.

Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin

corluka nın yaptığını küçük çocuklar yapıyo...benim babam seninkini döver misali..ingilterede insanlar böyle açıklamalara gülüyorlardır..ilahi corluka..

ayrıca gören de york city den man utd ye transfer olmuş sanacak..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Yine kazandık.Geriden geLip 3 tane attık.Keyif vermeye başLdık artık.Sahaaa Sahaaa.
    Justin Tvde taraftarLarLa birLikte maç izLemekte başka oLuyor.

En keyif aLarak izLediğim maç zaten Everton maçLarı oLuyor. TaraftarLarı biLe harika yahu. Gerçekten muhteşemLer HeLe birde o ambiyansı stadta yaşabiLsek. Kısmet oLursa öLmeden bir Everton maçını canLı izLemek istiyorum. Kim biLir beLki oLur

Tuncay 2 tane attı Boro deplasmanda 2-1 kazandı.Boro üst sıralara tırmanıyor,Tuncay da yavaş yavaş alışıyor Premier Lige.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Adam iki yıLdır orda zaten ne aLışması yahu

İlk senesi zor geçti.Yeni bir ülke,yeni bir kültür ve bu alışma sürecini atlattıktan sonra form tutmaya başladı anlamında söyledim.Sanırım anlatmak istediğim düşünce için yanlış kelime seçtim ..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Default Yakışmadı Drogba

YAKIŞMADI DROGBA

Carling Cup'ta İkinci Lig ekiplerinden Burnley'e penaltılar sonunda elenen Chelsea'de büyük bir şok yaşanırken yıldız Didier Drogba'nın yaptığı bir hareket ise İngiltere'de günün konusu oldu.

İngiltere Premier Lig'in köklü takımlarından Chelsea, Carling Cup'ta Championship ekiplerinden Burnley'e penaltılar sonunda yenildi ve kupaya veda etti. Yıldızlar topluluğunda bu yenilginin şoku yaşanırken, takımın Fildişi Sahilli golcüsü Didier Drogba ise yaptığı bir hareketler İngiliz basının gündemine oturdu.

Karşılaşmanın 27. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren yıldız golcü, kendisine tepki gösteren Burnley taraftarlarına dönerek orta parmağını gösterdi. Drogba'nın bu inanılmaz hareketi taraftarları şok ederken, yıldız golcü bununla da yetinmeyerek taraftarların sahaya attıkları bozuk paraları yerden topladı ve seyircilere doğru fırlattı. Takım arkadaşları tarafından sakinleştirilen Drogba, rakip takım taraftarlarının bulunduğu taraftan uzaklaştırılırken, maçın hakemi taraftarları kışkırttığı gerekçesiyle Drogba'ya sarı kart gösterdi.

Drogba maçtan sonra yaptığı açıklamada hareketinin yanlış olduğunu kabul ederek tüm taraftarlardan özür diledi.

Drogba'nıın bu hareketi İngiltere Futbol Federasyonu'nu da (FA) harekete geçirirken yıldız futbolcuya ceza verileceği bildiriliyor.

2002 yılında Liverpool'un savunma oyuncusu Jamie Carragher Arsenal taraftarlarına yerden aldığı bozuk parayı fırlattığı için 3 maç müsabakalardan men cezası almış, Leeds United'dan Alan Smith ise Manchester United taraftarlarına şişe attığı için 2 maçla cezalandırılmıştı.

Chelsea'nin Portekizli Teknik Direktörü Luiz Felipe Scolari ise karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, "Eğer oyuncularım bir hata yapıyorlarsa bu benim suçum. Demek ki onlara yeterince ders vermiyorum" dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

yaptıgı hareketeı gordum gercekten ayıp etmıi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bence olaya Drogba tarafından bakabilmek lazım muhtemelen ırkçı söylemlerde bulunmuştur taraftar yoksa böyle bir işi neden yapsın?

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kafasına Para Atmışlar.

Mesaj Yetkileri