o göruntu hangı stratejı oyunundan oyle
o göruntu hangı stratejı oyunundan oyle
Savaşa hazırız.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
askerlik kısa dönem olacak inşallah Mustafa.![]()
İnşAllah emre abi.
kısa döneme maaş yok varsa bile normal erlerin aldığı maaşı alıyorsundur oda çok çok az birşey oluyor komik bir rakam
Evet üniversite okuyupta astek olarak gidince baya bir maaş veriyorlar ancak onun için sınava giriyorsun ve tsk ihtiyacına göre alıyor. Bir arada bunun kalktığı yada kaldırılacağı yönünde haberler vardı. En iyisi gidip paşa paşa 5 ay 15 gün sanırım kısa dönem yapıp gelmek.![]()
Paralı Askerlik var 1 Ay Yapıp dönüyorsun sanırım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çaylar
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu başlık ne böyle yahu Emre abinin egolarınımı tatmin ediyoruz.Yakında sitenin adıda degişir www.turksportalelbartonunyeri.net olur.
![]()
Öyle paralı değil Eralp. Senin dediğinde parayı veren taraf oluyorsun benim dediğimde alan![]()
uzun donem yap ne olcakkı devletten kredı aldıysan tekrar devletten alıp onlara ger ver 1000 ytlden fazla maas oluyormus![]()
İşte uzun yapacağım deyince yapamadığın için benim elimde değil.Ama bende uzun yapabilirsem yapmaya çalışacağım nasıl olsa 6 ay mecburen geçireceğim 12 ay giderim paşa paşa paramı alırım
![]()
hehe sınav var senın dedıgın gıbı kalkmadı o burda bı arkadas var oyle yapan benım kuzen var oda 4 okuyo sımdı oda uzun donem yapmaya çalıscakkredı aldı en azından aldıgı kredıyı oder
askerlıkde bı işe yaramıs olur
![]()
Bugün kafe yine coşmuş selamlar..
Coştu dedin cevaplar durdu nazar deydirdin oguz abi![]()
Selam gençlik güne daha yeni başlayan birisi olarak kendime yuh diyerek kahvaltıma geçiyorum![]()
Not : taze tavşan kanı çaya en kral Dikta ya kurban olurum
çirkin öldü de, güzel ölmedi mi ..?
Nasılsınız beyler.
vay be ben geldim diyemi kurudu burası![]()
Ben yeniden geldim millet.
Alahım ya 3-4 kişi bana ö.m atıp 9.0.2 ilacı çıkmadı mı diye soruyor sinir oldum sanki ben yapıyorum![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Taylan millet ne yapsın göze batıyosun
Biriside yazmış ki "Eskiden daha erken çıkıodu şimdi açıkta kaldık"![]()
Futbolcu Bilgileri
Ocağına düştük Taylan yardım et bize..![]()
Oghuse hallettin mi msn virüsünü ? kusura bakma ismi bilmediğimden Oghuse dedim
Hallodu sanırım uzun zaman göndermedi.. sağol..
Bu arada oghuse = oğuz![]()
Selam cafeciler nasılsınız???