Federasyon hala bir karar vermemekle bütün takımların önünü tıkıyor.
Federasyon hala bir karar vermemekle bütün takımların önünü tıkıyor.
Teşekkürler Saviola gelirse forvet süper olur
Hakan Şükür gidiyor mu ? 5 Temmuz 2007 Perşembe
Eskişehirspor Galatasarayın milli futbolcusu Hakan ile görüşüyor.
Golcü sorununa kesin çözüm bulmak isteyen Eskişehirspor, en geç Pazartesi gününe kadar Hakan Şükürün transferini gerçekleştirmek istiyor. Alınan bilgiye göre Pazartesi günü İstanbula gidecek olan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Nebi Hatipoğlu Hakan Şükür ile nihai görüşmeyi yapacak. Anlaşma olursa Hakan Şükür Salı günü Boludaki Eskişehirspor kampına katılacak. Eskişehirspor Milli futbolcu Sergen Yalçın ile de görüşmelerini sürdürüyor.
05.07.2007
Kaynak : Sakarya gazetesi..
Yuh en komik haber hakan eskisehire gezmeye gelir sadece
Bu arada Hakan idmanda cok formda ümit karan yedek olabilir bu sene zaten hakan en cok calısan futbolcu idmanda cok gol atıyor hakan
duyduğuma göre ergün teberde denizlisporla anlaşmış
Ben sağbek transferine ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Önder oranın yükünü kaldırabilecek kalitede bir oyuncu. Ama yırtıcı bir santrafora kesinlikle ihtiyaç var. Bu oyuncu da Zigic olursa Kezman'la harikalar yaratabilirler diye düşünüyorum.
Boyu 1,81 kilosu 75 rahat alır.
Trabzonun sampiyonluga oynaması hayal en az ılk 3 e oynar yapılan takvıyeler bana göre iy idegil bakalım neler olacak vilaznia takımını insalllh ikimactadada yenerler puan lazım ülkemize cünkü
Saviola'da gelse tam süper olacak..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Bana göre delgado iyi para ederken satılması lazım gecen sene cogu macta sakat idi ayrıca ricardınho ile aynı tip iki oyuncu ricardinho gecen seneye göre bu sene takımda huzursuz bunuda bılmeyen yok haaa eger ertugrul hoca sihirli degnek degidirirse bilemem
Tek besıktas degıl suanda hiç bir türk takımı kolay kolar grubtan cıkamaz hele 4. torbadan cıkıyoruz cok zor insalllah uefa da gideriz orda daha cok puan toplarız 16. olursak seneye 1 takım gidecek suan 14.yüz
Hakan Şükür bu feldkampta döneminde forma bulamaz ... ama futbolcu gs bırakması gerekk
Kardes bu konuda konusma bence yanılırsın nedenmi hemen cevap verim hakan bu sene ilk onbirde oynarsa cok yanılırsın antremanların en formda oyuncu hakan sonra kalli onunla sürekli yakından ilgileniyor artık hakan sakat degıl tas gibi adam oldu yani hazır olun kısaca forvette hakan ve saviola olacak
Antremanları ve florya günlügünü izleyen varsa bana hak verir yokmu bana katılan![]()
Bence de Ricardinho ve Delgado ikisi birden takım için fazla.Ama bu onlardan ikisinden de bişey beklemememiz anlamına gelmez.Hangisi oynarsa yararlı olcaktır bence.Diğer konu ise Beşiktaş Ş.ligine kalabilirse 3.torbadan gircek kuraya.
Semih yeterince forma şansı bulamazken ilhan forma bulamaz biraz sabretmesi gerekir
Laktat testini geçemedi ama oynaması galatasarayın zararı olur bnm fikrim
ilhan iyi transfer oldu......
Hakan bence Eskişehir gitsin dah iyi.Orda Sergen ile beraber şov yapalar.Özgürcan ve Cafercan gibi gençlerin önü de açılmıl olur.Zaten bir tane de yabancı forvet gelecek.Ümit Karan,Hasan Kabze ve Necati gibi forvetler var.Hakan forma şansı bulamaz
Ya arkadaslar Galatasarayı takip etmeden konusuyorsunuz gs tv de hiç izliyormusunuz serkan bile öyle formdaki ne hariketler yapıyor yedekte yeri garanti kabze gidici hatta iyi para verilirse necati bile gidebilir
Hakan bunlar arasında forma bulamaz demeyin bir daha birsey biliyorumda konusuyorum mesela az sonra gs tv de idman var yine onu izleyin
Kallinin en cok ilgilendigi futbolcu hakan
kabze ve necati bunlar 2. planda
Bu yorumunda geçen Serkan kim oluyor
Serkan Çalık
ben size sundan kızıyorum hiç gs nin idmanını izledinmi bu sene ezbere konusuldugu icin kızıyorum ayrıca kalli kabzeyi götürmesse kampa sasırmayın kabze falan satılcak gs tv varsa sende az sonra idmanı izlede bak kalli hakanı özel calıstırırken digerleri sırf kosuyor
Serkan calıkserkanı bilmiyorsunuz daha bu sene yıldızı parlıyabilir oda cok iyi antremanda
İlhan 20 yaşında, Colin Kazım 21 yaşında, Semih 24 yaşında, Kezman 28 yaşında, forvetlerimiz yaş olarak çok iyi durumlara, bu yüzden geleceğe yönelik transferler yapıldı. İlhan ve Colin, hazırlık kamplarındaki performansa göre ligde forma şansı bulabilirler. Yeter ki Deivid gitsin. Deivid giderse İlhan'ın da Semih'in de Colin'in de önü açılacak.
Arkadaşlar yabancı alınmayacak. Daha eldekileri göndermek lazım. Şu anda kadroda 8 yabancı var ve federasyon yabancı sayısını değiştirmeyi düşünmediğini açıkladı.
Takımdan Mateus kiralık gönderilir, Deivid'de bir şekilde yollanırsa İlhan faydalı olabilir. Başka yabancı transferi beklemeyelim.
Zico'yu geçen sene çok eleştirmiştik ama Rjkaard(Böyle mi yazılıyor), onu düşünün. İlk sezonunda Barca ne haldeydi. Ben bu sene için Zico'dan umutluyum. Sezona takımın başında başladı, muhtemelen de istediği oyuncular transfer edildi. Ona uygun taktiğini de kuracaktır.
İlhan transferi de yerinde, 5 sene imza atmış zaten. Kezman'ın yanında Kazım, Semih ve İlhan iyi alternatifler olacaktır.
Şimdi bence tek düşünmemiz gereken şey, yönetimin kalacak 6 yabancıyı belirlerken Deivid yerine Appiah'ı göndermemesi. Appiah kalırsa ve sağ kanatta oynatılmazsa ilk sezonki gibi faydalı olacaktır...
"YÜCE ATATÜRK"
İlhan Parlak Fenerbahçe'de
Sarı-lacivertli kulüp Kayserispor'un genç golcüsüyle anlaşmaya vardı. İlhan, yarın kendisini 5 yıl Fenerbahçeli yapacak sözleşmeye imza atacak.
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, geçen sezon Kayserispor'da forma giyen İlhan Parlak ile anlaştı.
Kayserispor ile anlaşamayan, yeni sezon için sarı-lacivertli kulüple anlaşma sağlayan İlhan, menajeri Batur Altıparmak ve Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma ile birlikte İstanbul'a geldi.
Atatürk Havalimanı'nda, Fenerbahçeli bazı idarecilerle yaklaşık 10 dakika görüşme yapan İlhan, daha sonra yaptığı açıklamada, Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığını belirterek, ''Transferimde emeği geçenlere, kulüp başkanımıza, yöneticilerime, Fenerbahçe Kulübü'ne teşekkür ederim. İnşallah benim ve Fenerbahçe için hayırlı olur'' dedi.
Atatürk Havalimanı'ndan, Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'ne giden İlhan, yarın sabah Özel Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçecek. İlhan, kontrollerin ardından Fenerbahçe ile 5 yıllık sözleşme imzalayacağını söyledi.
İlhan bu sezon Kayserispor formasıyla ligde 5, Fortis Türkiye Kupası'nda da 1 gol kaydetti. Genç futbolcu, 2006 yılında 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı olmuştu.
NTVSpor
Hayırlı olsun , bakalım akıbeti ne olacak