Sayfa 293 / 1204 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393793 ... SonSon
8,761 ile 8,790 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Adı sanı duyulmamıştan kasıt, Polak, Heinz, Lukunku, Carrusca..
    Adı sanı duyulmamış değil de takımda başarısız olmuş oyuncular denmesi daha doğru o oyunculara. Transferi sırf Avrupa'da herhangi bir ligde oynadı diye yaparsa yöneticilerimiz böyle saçma sapan transferlere imza atıyorlar maalesef. Ama keşke ince eleyip sık dokusalar da, kimsenin adını bile duymadığı, Filipescu, Capone, Aurelio gibi takımlarına faydalı olabilecek yabancıları bulabilseler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu konuda haklısınız ama,Türkiye'ye böyle adamlar gelmediği için ya da sadece tek tük geldiği için taraftarlar da umutsuzluğa düşüyor.
    Aslında bu tip oyuncular diğerlerinden daha uygun ve daha kolay gelebilirler ülkemize. Yeter ki büyük takımlarımızın büyük yöneticileri kafalarını o tarafa çevirebilsin.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Bilecik/Bozüyük

Haldun Üstünel Futbol Şubesinin başında olsaydı Transferler şimdiye bitmiş hatta Karpaty maçlarında oynayacak duruma gelmişti..!

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RiG0BeRT View Post
    Haldun Üstünel Futbol Şubesinin başında olsaydı Transferler şimdiye bitmiş hatta Karpaty maçlarında oynayacak duruma gelmişti..!
    Bu parasızlık içinde,Haldun Üstünel de etkisiz kalabilirdi bence.Çok ciddi anlamda para sıkıntısı var bu sene.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Keita, Elano, Baros gelirken de parasızdık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haldun Üstünel'in işi parayla değil ki.. Bu ikna işlerinin eğitimini almış adam. Adnan Sezgin 5 görüşme yaparken o 2 görüşmede hallediyordu. Cana yakın bir isim olduğunu her gelen oyuncu da söyledi bu onlar için + bir olay. Her zaman ilk intiba önemlidir

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Hugo View Post
    Lincoln .
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Linderoth, Meira ve Kewell'ı da ekleyelim ayrıca Nonda..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Bu adamlara o paralar verilebildiyse,durum bu kadar vahim değildir demektir.O adamları alırken kaynak yaratmak için oyuncu satmadık.Şimdi versin bakalım yönetim 8-10 M Euro bir adama verebilecek mi?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros,Kewell,Lincoln,Linderoth'un geldiği sene çok da para harcamadık aslında transfere..

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bu adamlara o paralar verilebildiyse,durum bu kadar vahim değildir demektir.O adamları alırken kaynak yaratmak için oyuncu satmadık.Şimdi versin bakalım yönetim 8-10 M Euro bir adama verebilecek mi?
    Her sene ortaya atılan paralar belli.Sonuç ? Sonuç ne mi ? Başarısızlık.. Kadro yapısının bozulmasını istemiyorum.Sadece bir stoper , ve çift yönlü bir orta saha istiyorum.Yabancı olması gerekmez.Gerek ki bir Selçuk İnan orayı doldurabilir.Bakalım ama büyük ihtimal bu sene o kadar ciddi paralar ortaya atılmayacak.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Her sene ortaya atılan paralar belli.Sonuç ? Sonuç ne mi ? Başarısızlık.. Kadro yapısının bozulmasını istemiyorum.Sadece bir stoper , ve çift yönlü bir orta saha istiyorum.Yabancı olması gerekmez.Gerek ki bir Selçuk İnan orayı doldurabilir.Bakalım ama büyük ihtimal bu sene o kadar ciddi paralar ortaya atılmayacak.
    Haklısın Berk.Ben de zaten para atılsın demiyorum.Sadece Hugo adlı arkadaşımızın söylediğine katılmadığımı belirtmek istedim.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Geçen sene Keita, Elano, Kewell hatrına Ligtv paketi almıştım, bu sene Keita'nın satılmış olması, henüz beklediğim o transferin yapılmaması yüzünden almıycaktım.Ama bunada bir çözüm buldum.Lig tv nin tüm sezonluk paketini aldım, böylece Beşiktaş'ın futboluyla tatmin olmayı hedefliyorum bir Galatasaraylı olarak.Ne yazık ki bu sene hoş bir futbol beklemiyorum kendi takımımdan.
    Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
    Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Geçen sene Keita, Elano, Kewell hatrına Ligtv paketi almıştım, bu sene Keita'nın satılmış olması, henüz beklediğim o transferin yapılmaması yüzünden almıycaktım.Ama bunada bir çözüm buldum.Lig tv nin tüm sezonluk paketini aldım, böylece Beşiktaş'ın futboluyla tatmin olmayı hedefliyorum bir Galatasaraylı olarak.Ne yazık ki bu sene hoş bir futbol beklemiyorum kendi takımımdan.
    Yapma Yaşar abi.Bu kadar umutsuzluğa kapılma sene başından.Belki beklenilenden iyi transfer gelir,aşı tutar ve olumlu futbol izleriz.Ama şu anda durum vahim malesef.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Uchiha Itachi View Post
    Doğru söylüyorsun. Kewell için yapacak bir şey yok.Kendisini gösterebildiği kadar gösterdi sonrasında geçirdiği sakatlık tam dönecek dendiği anda tekrar sakatlanması eksiklik yaratmadı denilemez.Forvetsiz oynamak bir başkaydı zaten.Elano da bir başkaydı.Dediğim gibi bir stoper ve çift yönlü orta saha aldığımız takdirde 2 senedir oynadığımız vasat futbolu fazlasıyla aşacağımız düşünüyorum.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sene revizyon diyorlardı belli ki ama asıl revizyon seneye. Rijkaard bu sene şampiyon yapamaz ama sanki transferi o yapıyormuş gibi fatura ona kesilir yerine Fatih Terim gelir yardımcısı Tugay olur. Ben şimdiden gelecek seneyi düşünüyorum. Biliyorum fazla karamsar oldu ama bence biz fazla iyimseriz. Pino iyi topçu yetenekli topçu ama bir Keita'nın fiziği yok onda o ekstrem hareketleri yok. Cana'yla Topal'ı kıyaslamayacağım. En çok Cana'yı aldığımıza seviniyorum zaten. Serdar Özkan'la Giovani'yi kıyaslamak Giovani'ye küfür olur Giovani oynadıkça üstüne koyan durmadan koşan bir oyuncu. Mehmet Batdal'la Jo'yu şöyle kıyaslayabilirim. Mehmet Batdal oynamak istiyor gelecek vaadediyor. Jo'nun da yaşı gençti ama o kadar disiplinsiz ve isteksizdi ki çileden çıkarttı bizi.. Ali Turan çok yararlı bir transfer bence ilerleyen zamanlarda Servet'ten formayı alacak almamasının tek sebebi de kısa boyu olur Neill'la beraber oldukça alçak bir savunmamız olur. Çağlar'sa alternatifsiz sol beke çok iyi bir alternatif alternatif oldu ama karşılığında sanırım Serdar Eylik'i bonservisiyle vermişiz. Kewell'la Arda bu takımdan gidince kime emanet olacak o sol açık merak ediyorum. Bana kalırsa geçen seneki kadroya Ali, Çağlar,Mehmet Batdal, Cana katılsa çok sevinirdim. Ama artık yapacak birşey yok. Kulüp poker oynuyor resmen bu sene için de rest çektiler açıkçası. Tutarsa ne alâ ama tutmazsa... Onu tutmayınca konuşalım

Haklısın Berk.Ben de zaten para atılsın demiyorum.Sadece Hugo adlı arkadaşımızın söylediğine katılmadığımı belirtmek istedim.
    Ben kendimi bildim bileli bir fakirliktir gidiyoruz. Ama sağa sola saçılan paranın hesabı yok.
    ayrıca Hugo adlı arkadaş mı olduk şimdi Yunus efendi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Berk sol açıkta oynayabilecek Berkin Arslan var ki bence Serdar'dan daha yetenekli ama benim bildiğim kiralık verildi Serdar yav resmi sitede öyle söylemişti sanki
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Ben kendimi bildim bileli bir fakirliktir gidiyoruz. Ama sağa sola saçılan paranın hesabı yok.
    ayrıca Hugo adlı arkadaş mı olduk şimdi Yunus efendi
    Pardon Ertuğrul.Uzun zamandır konuşmadık msnden falan.Unutmuşum bir an ismini Yoksa cismini unutmadım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Berk sol açıkta oynayabilecek Berkin Arslan var ki bence Serdar'dan daha yetenekli ama benim bildiğim kiralık verildi Serdar yav resmi sitede öyle söylemişti sanki
    Ben de kiralık diye hatırlıyorum.Hatta ondan sonra sevinmiştik kiralık gitti diye.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    Berk'e değil de bana söyleyecektin sanırım Bende öyle biliyordum ama Oğuz (Denizlispor) 3 yıllık sözleşme yapıldığını söyledi. Bazı oyuncular Denizlispor'la anlaşamayınca biz de Serdar'ı bonservisiyle vermişiz sanırım.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Berk'e değil de bana söyleyecektin sanırım Bende öyle biliyordum ama Oğuz (Denizlispor) 3 yıllık sözleşme yapıldığını söyledi. Bazı oyuncular Denizlispor'la anlaşamayınca biz de Serdar'ı bonservisiyle vermişiz sanırım.
    evet Börk bi üstte olunca isimler karıştı Ozzy'ye mi inanıyon sen yav ayrıca ben Rijkaard'ın Serdar'ı bonservisiyle gitmesine izin vereceğini sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Serdar Arda'dan sonra o mevkiiyi alacak tek oyuncu yahu ve üzerine koyarsa bence Arda'dan daha iyi yerlere gelecek..

Denizliye verilen Erhan ve Semih anlaşamadılar, Kartalspor'a geldiler. Serdar'ın durumu ne olacak bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her işi yarım yönetimin.Adam belki de ortada kaldı.Duruma el atan yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herhangi bir açıklama da gelmedi bu konuda yönetimden..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her işi yarım derken de haksızlık yapmayalım yönetime.Transfer konusunda olduğumuzdan bir an kızgınlıktan çıkıyor bu sözler ama,yönetimin yaptığı doğru işler de var.Faydası ileride görülecek.Ama transfer konusunda bir becerisizlik olduğu kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu yönetimin futbol dışında her konuda başarılı adımlar attığını düşünüyorum ve bunun meyvelerini ileride topayalacağız..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ben bu yönetimin futbol dışında her konuda başarılı adımlar attığını düşünüyorum ve bunun meyvelerini ileride topayalacağız..
    +1

bi de futbolda doğru adım atabilecek biri girse yönetime tadından yenmez valla aslında stad yapıldıktan sonra çok farklı bir Galatasaray görebiliriz gibi geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Baros: "G. Saray'da mutluyum"

Galatasaray'ın Çek yıldızı Milan Baros sağlık durumu ve Galatasaray’la sözleşme yenilemesiyle ilgili Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

2 gündür takımla birlikte çalıştığını söyleyen Baros, "Çalışmalara başladığım için mutluyum. Böyle devam etmesini ve daha da iyi gitmesini umuyorum. 2 gündür takımla çalışıyorum. Daha fazla çalışmaya ihtiyacım var. Hafta sonuna kadar kadar hazır olmalıyım. Sivasspor maçında kulübede oturabilirim ama iki hafta içinde 90 dakika oynayabilecek duruma geleceğimi düşünüyorum." dedi.

Baros, sözleşme yenilemesiyle ilgili duygularını ise şu şekilde dile getirdi: "Galatasaray'la sözleşme yenilediğim için çok sevinçliyim. Burada kalmak istiyordum. Galatasaray'da çok mutlu ve huzurluyum. Sarı kırmızılı taraftarları çok özledim. Sakatken onlardan ayrı kalmak çok zor."

Kaynak: galatasaray.org
    12 Ağustos 2010 Perşembe - 01:31

Mesaj Yetkileri