Sayfa 293 / 578 İlkİlk ... 193243283291292293294295303343393 ... SonSon
8,761 ile 8,790 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Huntelaar ismi çokça çıkmaya başladı. Sene sonunda sözleşmesi de bitiyor galiba. Harika olmaz mıydı?

Huntelaar'dan bahsediyoruz şu dönemde gol vuruşunu en iyi yapan santraforlardan ilk 5'te adı sayılabilecek biri bence.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

huntelaar çok çok uç bi nokta schalkeden ayrılırsa da daha iyi takımlara gitmek için ayrılır hiç ama hiç sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Huntelaar şart değil ama forvete yırtıcı dediğimiz golcü bir oyuncu lazım.Fenerbahçe maçı oynanırken Sow gol attığında bu adam bizde olsa hem gol kralı olur hem biz rahat şampiyon oluruz demiştim.Maç sonu Rıdvan Dilmen benzerini söyledi.Gerçekten sağlam bir golcü lazım bizim takıma.Forvetlerimiz iyi ama hiçbiri iyi bir bitirici değil.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Golcüyü boşverin, Boateng İtalya'da yılın bidonu seçilmiş. Onu alalım biz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Huntelaar'ın gelme ihtimalinin konuşulması bile ilginç geldi bana.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Golcüyü boşverin, Boateng İtalya'da yılın bidonu seçilmiş. Onu alalım biz
    o yılın bidonu değil yanlız sene başında performanslarla alakalı bi anket bidon seçimi ocakta oluyo diye biliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Huntelaar şart değil ama forvete yırtıcı dediğimiz golcü bir oyuncu lazım.Fenerbahçe maçı oynanırken Sow gol attığında bu adam bizde olsa hem gol kralı olur hem biz rahat şampiyon oluruz demiştim.Maç sonu Rıdvan Dilmen benzerini söyledi.Gerçekten sağlam bir golcü lazım bizim takıma.Forvetlerimiz iyi ama hiçbiri iyi bir bitirici değil.
    Ben artık güreşen forvettense bir tane bile olsa hakiki golcü olması gerektiği fikrindeyim. Tamam, forvetlerden biri yine bassın yıpratsın. Ama diğeri de pozisyona girdim miydi çaksın golünü. Bu seneden sonra Elmander'den verim alamayacağız gibi, şimdiden bol bol sakatlanmaya başladı. Artık onu yedeğe çekmenin vakti geldi gibi. Huntelaar da Elmander'den farklı olsa da bu iş için iyi bir aday. Yanında da Burak oynar. Yırtsın dursun savunmayı o. Burak savunmayı yordukça Huntelaar gol fırsatı bulacak ve değerlendirecektir. Üstelik de Huntelaar da bedava. Çok güzel bir transfer olacaktır bence.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Huntelaar'ın gelme ihtimalinin konuşulması bile ilginç geldi bana.
    Bence gayet normal Huntelaar imkansız değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Huntelaar'ı şimdiden gelecek sezon için Liverpool ile anlaştığı söyleniyor. Bugün gazetede ya da televizyonda gördüm iş yerinde ama hatırlamıyorum hangisinde gördüğümü. Alman basınında çok yazılıyormuş,Liverpool hocası da çok istediğini söylüyormuş falan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Huntelaar'ı şimdiden gelecek sezon için Liverpool ile anlaştığı söyleniyor. Bugün gazetede ya da televizyonda gördüm iş yerinde ama hatırlamıyorum hangisinde gördüğümü. Alman basınında çok yazılıyormuş,Liverpool hocası da çok istediğini söylüyormuş falan.
    Böyle derseniz tamam da, yok adının anılması bile garip filan abartı oluyor. Zabıta benzetmem ondandır. Huntelaar gayet parasını verince alabileceğin seviyede bir oyuncudur şu anda.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Fenerbahçe'nin de devrede olduğuna dair şöyle bir haber var:

http://haber.gazetevatan.com/fbahce-...r#.UJF_1G9mIrU

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Huntelaar'ın Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Huntelaar ın Liverpoola da gidiceğini düşünmüyorum çok daha iyi takımlara gidebilir bkz. Tottenham Arsenal hatta Münih e bile gidebilir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by IcedEarth View Post
    Ben artık güreşen forvettense bir tane bile olsa hakiki golcü olması gerektiği fikrindeyim. Tamam, forvetlerden biri yine bassın yıpratsın. Ama diğeri de pozisyona girdim miydi çaksın golünü. Bu seneden sonra Elmander'den verim alamayacağız gibi, şimdiden bol bol sakatlanmaya başladı. Artık onu yedeğe çekmenin vakti geldi gibi. Huntelaar da Elmander'den farklı olsa da bu iş için iyi bir aday. Yanında da Burak oynar. Yırtsın dursun savunmayı o. Burak savunmayı yordukça Huntelaar gol fırsatı bulacak ve değerlendirecektir. Üstelik de Huntelaar da bedava. Çok güzel bir transfer olacaktır bence.

Ben de bu şekilde bir forvet istiyorum.Burak her karşı karşıya kaldığında aha kaçırıcak diyorum Şöyle rahatça izleyebileceğimiz leblebi gibi gol atan bir forvet lazım.Bedava veya bonservisiyle.Gerekirse 10 milyon euro verilsin ama alınsın böyle bir adam.Takıma kesinlikle çağ atlatır.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir/Akçay

Huntellarla Burak arasında hiçbir fark yok!Burak gol kaçırıyor diye kızıyor taraftar ama HUntelların yaptıgını kimse görmüyor..Huntelların 3 artısını sayın bana!

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by liseli2626 View Post
    Huntellarla Burak arasında hiçbir fark yok!Burak gol kaçırıyor diye kızıyor taraftar ama HUntelların yaptıgını kimse görmüyor..Huntelların 3 artısını sayın bana!

Ne diyim bilemedim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ajax,Real Madrid,Milan ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Katılıyorum tamamen yabancı oldugu için. Ayrıca o takımlarda oynamasının da en büyük sebebi hollanda patentli ve AB vatandaşı olmasıdır. Ama anlatamazsın arkadasım ne bu forumdakilere ne de sokaktakilere anlatamazsın. Huntelar italya ligindeki gibi aynen burada da ayakta kalamaz.Ama anlatamazsın. Ajax milan falan derler sana. Ooo huntelar derler ama bilmezler. Daha bi sürü oyuncu var bu şekilde. Havalanında 30bin kişi karşılarlar sonra gelip burada başarılı olamadıkları zaman da adamın Milan'ını Ajax'ını söylemezler bu topçu değil yok traş makinesi bilmemne derler. Güzel ülkem.

Not: Zarate de gözden çıkarılmış. Hani rakip cezasahasına girmekte sorun yasıyoruz ya o açıdan dedim.
    Last edited by davidvilla : 01.Kasım.2012 at 11:06

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'ın Viking'i Johan Elmander, Lig TV'ye konuk oluyor. Sarı kırmızılı golcü, bugün saat 14.45'te canlı yayınla futbolun adresi Lig TV'de olacak.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hadi Galatasaray'ı anladım Fenerbahçe neden ilgilenir ki Sow varken Huntelaar gibi bir forvet kolay kolay gelmez Türkiye'ye. Schalke'den sonra bir üst düzey lig daha yapar sonrasında olabilir. O zaman ülkesinde oynamaya devam etmezse. Zor transfer.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Katılıyorum tamamen yabancı oldugu için. Ayrıca o takımlarda oynamasının da en büyük sebebi hollanda patentli ve AB vatandaşı olmasıdır. Ama anlatamazsın arkadasım ne bu forumdakilere ne de sokaktakilere anlatamazsın. Huntelar italya ligindeki gibi aynen burada da ayakta kalamaz.Ama anlatamazsın. Ajax milan falan derler sana. Ooo huntelar derler ama bilmezler. Daha bi sürü oyuncu var bu şekilde. Havalanında 30bin kişi karşılarlar sonra gelip burada başarılı olamadıkları zaman da adamın Milan'ını Ajax'ını söylemezler bu topçu değil yok traş makinesi bilmemne derler. Güzel ülkem.

Not: Zarate de gözden çıkarılmış. Hani rakip cezasahasına girmekte sorun yasıyoruz ya o açıdan dedim.
    hollanda patentli ve ab vatandaşı olduğu için hollanda taraftarları onun 11 de başlamasını istiyo ya zaten geçen sene ligde 32 maçta 29 gol avrupa liginde 12 maçta 14 gol bu sene lige kötü başlamış olsada şl de 3 maçta 3 gol atan adamdan söz ediyosun farkındasın dimi ki bu adam avrupanın en iyi bitiricilerinden biri

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Transfer haberleri çok erken çıkmaya başladı, özellikle bizim adımıza.. Bu iyi bir şey değil, önümüzdeki çok kritik maçlar varken kötüymüş gibi gösterilen ancak bulduğu 2 pozisyondan birini atan forvetlerimize ayıp ediliyor. Taraftarın en sevdiği şey transfer muhabbeti zaten. Oyuna gelmeyin derim...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Furkan ile alakalı bir haber gördüm bugün ve gerçekten Galatasaray'da olduğunu unutmuşum, oynamamasının bir sebebi var mı benim bilmediğim?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

O transfer niye yapıldı zaten kimse bilmiyor. Kayserispor'la hazırlık kampında yeteri kadar çalışmamış, fizik gücü yeterli değilmiş, zaten ancak kupa maçlarında veya ligde çantada keklik gözüken maçlarda şans bulabilir bence, gerçi öyle maç yok gibi bir şey.

Quote Originally Posted by Facx View Post
    hollanda patentli ve ab vatandaşı olduğu için hollanda taraftarları onun 11 de başlamasını istiyo ya zaten geçen sene ligde 32 maçta 29 gol avrupa liginde 12 maçta 14 gol bu sene lige kötü başlamış olsada şl de 3 maçta 3 gol atan adamdan söz ediyosun farkındasın dimi ki bu adam avrupanın en iyi bitiricilerinden biri
    İstatistik mini etek gibidir...vs.

Benim düşüncem bu yönde ben abartıldıgını düşünüyorum tuttugum takıma da gelmesini istemem açıkcası.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

huntelaar kim yahu? kesinlikle ben istemem gelmesini...Forvet alınacaksa ceza alanında etkili ve hızlı biri alınmalı bence.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007

Sol bek alsınlar da Huntelaar falan gelmese de olur.

Ayrıca malum yabancı kontenjanı düşüyor kaliteli Türk oyuncular için nabız yoklamaya başlasalar iyi olur diye düşünüyorum. Rakiplerimize kaptırmamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by nannar View Post
    huntelaar kim yahu? kesinlikle ben istemem gelmesini...Forvet alınacaksa ceza alanında etkili ve hızlı biri alınmalı bence.

huntelaar elmander burak ve umut tan kötü mü ? zaten türkiyeye gelmezde, huntelaar kim felan biraz agir olmus...

Arkadaşlar yanlış anlamayın ama Huntellar gibi kalitesi bizden 10 gömlek üstün adamların bile tartışılması cehalettir, ötesi değil.Bana kalırsa jem karaca, tunay torun, özellikle ömer toprak gibi türkleri takıma kazandırmak lazım yabancı kontenjanından sıkıntı yaşamamak için.Muslerayı 20-25 milyon euroya satıp onur kıvrağı alırsak takıma, çileğin tillahı olur.

Mesaj Yetkileri